Ja kopiro.Zato i imam.konjislav wrote:Pricas herezu i treba te spaliti na bukvi.pirmin wrote:Mislim da nas nece odvesti dalje ukazivanje na ciganluke drugih drzava. Nista time ne rjesavamo.
Mozda bi bilo bolje kopirati ono sto funkcionise u sredjenim sredinama?
Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
- HAVANA
#18476 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
- konjislav
#18477 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Od koga god da si kopirao, treba i njega spaliti na bukvi.HAVANA wrote:Ja kopiro.Zato i imam.konjislav wrote:Pricas herezu i treba te spaliti na bukvi.pirmin wrote:Mislim da nas nece odvesti dalje ukazivanje na ciganluke drugih drzava. Nista time ne rjesavamo.
Mozda bi bilo bolje kopirati ono sto funkcionise u sredjenim sredinama?
-
detroit-mercy
#18478 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Hos rec kad dijasporci nisu tu sve sija ko lampa al cim divljaci dodu sve zaprljajuSeyfo wrote:Smeća u inostranstvu ima, ali eto nekako kod nas se na to stavlja akcenat jer je u svijesti ljudi da je normalno bacati smeće, pogotovo što dijasporci kad dođu ovdje bacaju a vani uglavnom ne bacaju,ako su u državi koja novčano sankcioniše.
U istu ravan sa bacanjem smeća bih recimo mogao svrstati i uništavanje dječijih igrališta,klupa u parkovima, kanti za smeće i druge javne imovine kao npr.tramvaja. Da se to kod nas pokrije kamerama i ozbiljno sankcioniše, ta svijest bi se promijenila.
- insomnia78
#18479 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Propala je Bosna. Nema govora. Bas je grohnulo sve.
-
Seyfo
#18480 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Vidi insomnije što nas prosvijetli.
Propo si ti jarane ko kauč. Više nego Bosna,koja je propala itekako.
Propo si ti jarane ko kauč. Više nego Bosna,koja je propala itekako.
-
Seyfo
#18481 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
detroit-mercy wrote:Hos rec kad dijasporci nisu tu sve sija ko lampa al cim divljaci dodu sve zaprljajuSeyfo wrote:Smeća u inostranstvu ima, ali eto nekako kod nas se na to stavlja akcenat jer je u svijesti ljudi da je normalno bacati smeće, pogotovo što dijasporci kad dođu ovdje bacaju a vani uglavnom ne bacaju,ako su u državi koja novčano sankcioniše.
U istu ravan sa bacanjem smeća bih recimo mogao svrstati i uništavanje dječijih igrališta,klupa u parkovima, kanti za smeće i druge javne imovine kao npr.tramvaja. Da se to kod nas pokrije kamerama i ozbiljno sankcioniše, ta svijest bi se promijenila.
Jes jes oto sam misliJo da reČem. Da nas bogdoM oće zaobić,sjala bi Bosna ko Las Vegas u po noći
- HAVANA
#18482 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Kakav si za posudit?insomnia78 wrote:Propala je Bosna. Nema govora. Bas je grohnulo sve.
-
detroit-mercy
#18483 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Hos rec, ne bi sjala vako jako, ova nasa lijepa avlijaSeyfo wrote:detroit-mercy wrote:Hos rec kad dijasporci nisu tu sve sija ko lampa al cim divljaci dodu sve zaprljajuSeyfo wrote:Smeća u inostranstvu ima, ali eto nekako kod nas se na to stavlja akcenat jer je u svijesti ljudi da je normalno bacati smeće, pogotovo što dijasporci kad dođu ovdje bacaju a vani uglavnom ne bacaju,ako su u državi koja novčano sankcioniše.
Jes jes oto sam misliJo da reČem. Da nas bogdoM oće zaobić,sjala bi Bosna ko Las Vegas u po noći
-
detroit-mercy
#18484 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Dobar, sad ce prviHAVANA wrote:Kakav si za posudit?insomnia78 wrote:Propala je Bosna. Nema govora. Bas je grohnulo sve.
-
Seyfo
#18485 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Socijala se čeka, ruke se trljaju,u nebo se gleda, broje se sati do prvog...
a onda..
poderaće im socijalne fondove ko Fočak rodni list.

a onda..
-
detroit-mercy
#18486 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ma kakvi mi, gledaj Francuza, jedva jedno sklepoSeyfo wrote:Socijala se čeka, ruke se trljaju,u nebo se gleda, broje se sati do prvog...
a onda..
Dok tu ne ulete Arapi, svaki po desetoro voda
-
Seyfo
#18487 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Pa na njega sam i mislio, a i to što kažeš, zato je i propo.
Čitavo udavanje na zapad je postalo upitno.
-
espn
#18488 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Najbolje da moderator zatvori ovu temu.
- 512MB
#18489 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ee danas za to trebaš il dobro guzit il imat jak želudac, inače ništa od tog biZmisaSeyfo wrote:Pa na njega sam i mislio, a i to što kažeš, zato je i propo.
-
detroit-mercy
#18490 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Jel to onaj rad, ja sam te dovela il ce bit po mom il te nece bit512MB wrote:Ee danas za to trebaš il dobro guzit il imat jak želudac, inače ništa od tog biZmisaSeyfo wrote:Pa na njega sam i mislio, a i to što kažeš, zato je i propo.
- 512MB
#18491 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ma ćuti još gore, il ćeš radit kako mi babuka kaže il ću te žik 
-
detroit-mercy
#18492 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Uf, uf, nedo dragi Allah nikome 
- muha_sa
#18493 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
na ovoj temi vecina vas koji ste otišli jedva cekate da se malo nasladjujete ovom "jadu" u kojem živimokonjislav wrote:Jedno je pljuvanje, a drugo je iznosenje realnih cinjenica koje drugi mogu vidjeti kao pljuvanje.muha_sa wrote:Nek si ti otišo i svu srecu ovog svijeta ti mogu od srca poželjet--iskrenomousstapha wrote:Nedavno se vratio sa odmora iz Bosne. Iznenadjujuce dobro sve funkcionise, raja vesela, dobro se jede... ne kontam sto sam otiso.![]()
samo nemoj pljuvat po rodnoj grudi i to je to
svaka negativna vijest "odozdo" vama (vecini na ovoj temi) radost oko srca
šta TI imaš meni iznosit cinjenice--ko eto mi koji ovdje živimo mahniti pa ne vidimo što TI otamo vidiš
- Maraschino
#18494 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
za srce si me ujeo...jedino ako me smjestis u tu svoju manjinu, halalosum.muha_sa wrote: na ovoj temi vecina vas koji ste otišli jedva cekate da se malo nasladjujete ovom "jadu" u kojem živimo![]()
svaka negativna vijest "odozdo" vama (vecini na ovoj temi) radost oko srcašto li bože
![]()
šta TI imaš meni iznosit cinjenice--ko eto mi koji ovdje živimo mahniti pa ne vidimo što TI otamo vidiš![]()
- muha_sa
#18495 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Maraschino wrote:za srce si me ujeo...jedino ako me smjestis u tu svoju manjinu, halalosum.muha_sa wrote: na ovoj temi vecina vas koji ste otišli jedva cekate da se malo nasladjujete ovom "jadu" u kojem živimo![]()
svaka negativna vijest "odozdo" vama (vecini na ovoj temi) radost oko srcašto li bože
![]()
šta TI imaš meni iznosit cinjenice--ko eto mi koji ovdje živimo mahniti pa ne vidimo što TI otamo vidiš![]()
na neku stvar mi pojedinci sa ove teme idu
što ovdje gore njima likovanje do zore
mene ovako ucili
ko eto nekog briga kolika je kome plata i koliko mu ostane za šteka
- Maraschino
#18496 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
salio sam semuha_sa wrote:Maraschino wrote:za srce si me ujeo...jedino ako me smjestis u tu svoju manjinu, halalosum.muha_sa wrote: na ovoj temi vecina vas koji ste otišli jedva cekate da se malo nasladjujete ovom "jadu" u kojem živimo![]()
![]()
![]()
![]()
na neku stvar mi pojedinci sa ove teme idujedva cekaju da bude neki belaj da se nasladjuju
![]()
što ovdje gore njima likovanje do zore![]()
mene ovako uciliu dobru se NE POVISI u zlu se NE PONIZI
![]()
ko eto nekog briga kolika je kome plata i koliko mu ostane za šteka
Jebi ih tamo...takvima daleko kuca i neka su otisli.
Meni je domovina kao organ, sto nju muci osjetim i ja.
- muha_sa
-
detroit-mercy
#18498 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Bolje sto godina zivjeti ko lav nego jednu ko ovcamuha_sa wrote:
Da bi pobijedio nesmijes da izgubis
itd, itd
- HAVANA
#18499 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Trt,mrt,smrt.Sto bi reko grunf.I tamo i vamo isto ceka.Pa bar do tada kako zelim i volim.Da me kopa pored nakog patricka verheyena,necu vala.A najvaznije je ne bit supak.
I da,u dobru se ne povisi...
-
Korovjev
#18500 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Majke mi ko da s tetcima sjedim pa njihove floskule slušam.