Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja sam mislio da su probosanske snage na celu sa bakirom insistirale na etnickom glasanju i raspodjeli u mostaru ili?
Reuf je pravi bh patriota koji nas je u ratu branio iz lujvila zajedno sa fazlom. Hvala i slava mu!
Šteta što ga propagandom isprani mozgovi ne mogu shvatiti. Bakir im je prihvatljiviji.
Sada će ono " E neCemo tako Dino, neCemo".
Dino ne voli RS uredjenje jer smatra da je nepravedno prema bosnjacima i hrvatima dok prave bh patriote obozavaju to uredjenje i zele ga prosiriti na ostatak bih
dulekrele wrote: ↑20/03/2022 10:27
I Bakir i Kifla su zlo. Obojica su podkapacitirani za polituku. .
Bakir je najnamazaniji političar u BiH. Ljigav, lukav, lažljiv, bezobrazan i smatram da baš i takav treba biti kako bi se suprostavio dvojcu Dodik - Čović
Bakir je najnamazaniji političar u BiH. Ljigav, lukav, lažljiv, bezobrazan i smatram da baš i takav treba biti kako bi se suprostavio dvojcu Dodik - Čović
Jest svaka mu cast, ode na nekakav kongres SDA zena ispljuje Covica i ide kao pregovarati, bas odaje sliku pravog namazanog politicara
Elmedine Konakovicu i prije se pokazalo da trcis pred rudu, dajes nesmotrene izjave(priznao osobno vise puta) te time pokazujes da si jos ZELEN za drzavnika u ovoj BH kolotecini.
Covjece, hajde sto sebe diskvalificiras za iole ozbiljnje stvari vec sto time za sobom i vuces NIP
Nije dzabe receno da je zlatna ona koja se ne izgovori!
Tesko je shvatiti sto su se Konakovic i NiP uopste upustili u ove vratolomije Niti imaju politicku moc na federalnom i drzavnom nivou, niti se pitaju u ovim pregovorima.. Samo su sebi i opoziciji, nicim izazvani, zakomplikovali zivot..
laik1981 wrote: ↑20/03/2022 12:28
Tesko je shvatiti sto su se Konakovic i NiP uopste upustili u ove vratolomije Niti imaju politicku moc na federalnom i drzavnom nivou, niti se pitaju u ovim pregovorima.. Samo su sebi i opoziciji, nicim izazvani, zakomplikovali zivot..
Cuj zasto.....Pa da se dodvore MZ i HDZ-u i da na sljedecim izborima vladaju zajedno sa Covicem
Skoro kad sam pisao da je ovaj lik neznalica napadoše me sa svih strana.
Neću reći prevara, smatram da ima dobre namjere ali jednostavno nema kapacitet za ozbiljne politike. Neka se on drži Mahira Devića i Bajrama Demića. To je otprilike nivo njegovog političkog djelovanja.
Teletubbies wrote: ↑20/03/2022 12:58
Skoro kad sam pisao da je ovaj lik neznalica napadoše me sa svih strana.
Neću reći prevara, smatram da ima dobre namjere ali jednostavno nema kapacitet za ozbiljne politike. Neka se on drži Mahira Devića i Bajrama Demića. To je otprilike nivo njegovog političkog djelovanja.
Moram i ja naci svoje postove kad sam pisao da on zna samo lijepo pricati, a da je sustinski nula. Napadose me sa akcijom ciscenja ulica, tramvajima, itd...