Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mini Bio (1)
Alexis Raben was born on August 25, 1980 in Moscow, RSFSR, USSR. She is an actress, known for Krypton (2018), The Invasion (2007) and Miss March (2009). She has been married to Miguel Sapochnik since 2006.
Spouse (1)
Miguel Sapochnik (2006 - present)
ja mislim da je to ona sto ju je sjevernjak hotio jeBat a Jon je spasio...
drogon2 wrote:Ej sto ce falit ove rasprave kad serija zavrsi
Meni bi za kraj bilo dobro da Jon uradi neki nestasluk posto je citavu seriju good boy. Vecina ocekuje da on bude taj koji ubije Daenerys,al ja bi volio nesto tipa da fejkaju njenu smrt, kazu da ju je Drogon pojeo kad ju je ovaj ubio il nesto slicno. Onda se on odrekne trona i ode gore na sjever gdje ce ga ovi cekat Nez msm da ce se nesto morat desit, nekako mi je bas straightforward da ju neko ubije i to je to xd
pa mogao si link za spojlere sa Freefolk staviti komotno
Nema to veze sa spoilerima.Svima je jasno da ce je morat ubit Jon il Arya (zbog onog pogleda u trejleru za zadnju epizodu).
debeli prdonja je potvrdio kraj u knjigama kao u seriji... tako da mozemo bez veze se sikirikat... pjesma leda i vatre se mora zavrsiti kao sto je i pocela, pocetak jedne velike dinastije i njihov kraj... pocetak novog doba ko sa dolaskom targerijana.... jebi ga tako je kako je
So to get this right, tyrion knows a secret, unguarded entrance into the red keep, one which several hundred soldiers could use to quickly take control of the castle, capture Cersei and end the war before it starts saving tens of thousands of lives, yet he doesn't tell Jon, Dany, varys or Davos?
drogon2 wrote:So to get this right, tyrion knows a secret, unguarded entrance into the red keep, one which several hundred soldiers could use to quickly take control of the castle, capture Cersei and end the war before it starts saving tens of thousands of lives, yet he doesn't tell Jon, Dany, varys or Davos?
Odgovor je jednostavan, to nije ucinio, ne zbog Cersei, vec zbog burazera. Htio mu se oduziti na neki nacin i omoguciti da ode sa Cersei i djetetom. Glupa primjedba skroz, posebno ako uzmemo u obzir da je cvrsto vjerovao da ce zvona zaustaviti krvoprolice. Simple
pici wrote:nejma the hounda u sestoj... ovi su u sestoj na imdb stranici...
DRACARYS!!!
Mrtav je sigurno ali ne vjerujem da bi odali ko ce biti u 6toj epizodi prije same epizode, za ove ovdje se na listi se podrazumjeva jer znamo da su zivi.
mvp gota denerys ujedno i the goat cijelog serijala, u zadnjem kolu je jednostavno omanjim genocidom u kojem su neopazheno nestali i preostali lanistery prejebala i aryu i njene stealth fazone nad nikad prezhaljenim night kingom
Last edited by Gandalf on 14/05/2019 18:17, edited 1 time in total.