Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post Reply
spreca

#18451 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Vizionar 1985 wrote:Evo prenose da ce BiH biti suzdrzana u vezi onog glasanja u UN-u u vezi Istocnog Jerusalema. Blokiraju i to. Sad hoce li se i kome ce se zamjeriti u vezi toga. A nisu svi ko Boshnje merhametli.
ako se nevaram i hrvatska i madjarska su suzdrzane...
radostan dan

#18452 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by radostan dan »

prljavi Hare wrote:
radostan dan wrote:
prljavi Hare wrote:Uz ovaj trend,nestaćemo svi lagano.Ne brzo i ne svi bukvalno,ali na kraju bićemo nebitni.
ehehee,jes, što jes - jes...al ovdje je jedino razmišljanje i jedino što je bitno - ko će ostat zadnji da ugasi svjetlo?
Misliš ko će ostati da mijenja sijalice i održava svjetlo dok se Arapi,Kinezi ili ko zna ko,ne nasele ko' ljudi? :sad:
pa ne znam...nisam siguran da će neko dolaziti -da ostarimo zajedno-...više nako, što turistički, što na liječenje (kompleksa...dođu, vide bijedu, nakrkaju se, izjebu klinke od šesnes-sedamnes ljeta, i tako to...ispune se, pa se vrate u rikverc kući... ko će ovdje da živi, ovdje i sa nama, ne budi lud).

ostaće samo domaći đuturumi, ko ti i ja...manjina će da razvlači jad od penzije ko žvaku, većina će da sadi krtolu i đelje stelju, malo ovčarstvo, malo plastenici, malo prodaja gaća i čarapa na drvenoj gajbi u glavnoj ulici...
sve mlado, jako, sposobno ili inteligentno i školovano je vani, a ovdje radnih budžetskih mjesta - na izvolte. u manjem obimu, mnogo manjem nego sada (bdž.radnih mjesta), ali ih ima i može se upasti bez neke ekstremne štele kao što je sada slučaj.
doduše, plata je tolika da je upitno da li je isplativije svercati duvan, peći rakiju pa prodavati, ili ići u firmu po sitniš.

par, za bih uslove ekstremno jakih firmi fercera, tipa onaj što pravi sjedišta za wv...ali na način i u uslovima koje si gledao i zapamtio u serijama - kože, porobdžije, i sl....

jasna i hirurški precizna podjela koja se očitava u pogledu, kvalitetu kože na licu, garderobi, načinu hoda, govoru, između agi, gazda, sitnih činovnika, malih piljara, hamala...i ostalog jada. to za početak..onda ide način provođenja sl.vremena, izbor/način ishrane, itd, itd...pa sve do vjere.
e vidiš, kad dođe to vrijeme, prvi safovi u vjerskim objektima će opet biti oslobođeni za bijedu
što će se tiskati i moliti za pomoć odozgo, dok će glavešine piti himber i vruću rakijicu u hamam baru, ljubeć bližnjeg svog.
tako ja mislim da će biti...
horkesh

#18453 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by horkesh »

prljavi Hare wrote:
radostan dan wrote:
prljavi Hare wrote:Uz ovaj trend,nestaćemo svi lagano.Ne brzo i ne svi bukvalno,ali na kraju bićemo nebitni.
ehehee,jes, što jes - jes...al ovdje je jedino razmišljanje i jedino što je bitno - ko će ostat zadnji da ugasi svjetlo?
Misliš ko će ostati da mijenja sijalice i održava svjetlo dok se Arapi,Kinezi ili ko zna ko,ne nasele ko' ljudi? :sad:
Nek' se naseli bilo ko drugi, sve je bolje od ovih poganih plemena što sad ovdje obitavaju.
Grean

#18454 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Grean »

Hafis wrote:
Grean wrote:
Prije nego uvezose ovo tvoje prije malo jace od 20 godina svi govorili implementovanju.

Sad ima ta implementiranju a ti mozes patentirati i ponuditi matici ovu "implementisanju", mozda se primi ko' i zrakomlat.
Pa hajde me prosvijetli. Kako je pravilno?
Nema nepravilno, istocna varijanta kojom ste i vi u Hercegovini kao i vecina u BiH govorili do 93’ te zapadna kojom ste progovorili nakon 93’.

Ne znam sta vas uce u skoli ali slabo ti ovo ide.
horkesh

#18455 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by horkesh »

Grean wrote: Nema nepravilno, istocna varijanta kojom ste i vi u Hercegovini kao i vecina u BiH govorili do 93’ te zapadna kojom ste progovorili nakon 93’.

Ne znam sta vas uce u skoli ali slabo ti ovo ide.
Krajiški Srbi su do prije 20 godina govorili kruh i tisuću.

Časni spomen i za Predor i Beljinu.
horkesh

#18456 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by horkesh »

Kaže Čovke o malom broju zvanica na božićnom prijemu:
"Vjerujte da nisam prebrojavao ko je ovdje došao. Meni je drago da je ovoliko mnoštvo s pozitivnom energijom.
Pozivu na prijem, inače, nisu se odazvali ni visoki predstavnik Valentin Inzko, ni šef Delegacije EU u BiH Lars Gunnar Wigemark, ni američka ambasadorica u BiH, Maureen Cormack, kao ni britanski ambasador u BiH, Edward Ferguson.
Maraschino

#18457 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Maraschino »

Čović: Ništa od kandidatskog statusa BiH za EU naredne godine
oka sklopiti necu cijelu noc koliko si me zadeverao. :roll:

konju jedan, znas li ti da mi necemo nikada u eu dok ste vi na vlasti(ova garnitura).
muha_sa

#18458 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by muha_sa »

Maraschino wrote:

konju jedan, znas li ti da mi necemo nikada u eu dok ste vi na vlasti(ova garnitura).
+1

kud ovo procitah :-) nema mi spavanja :(
animus

#18459 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by animus »

Hajde sto ga Bake ispalio ali sta bi sa strancima. I to ovi sto slave Bozic. Covicu ce se izgleda odazvati samo za pravoslavni Bozic. Provaljen je od svih. Samo zauzima hrvatsko mjesto u predsjednistvu. Previse je imati dva srbina u predsjednistvu.
Maraschino

#18460 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Maraschino »

muha_sa wrote:
Maraschino wrote:

+1

:lol: :lol:

da sam znao ne bi te bihuzurio u ovako kasne sate. :D
muha_sa

#18461 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by muha_sa »

i ja budala poletih da vidim šta je to Maraschino napiso :-) i vidi sad belaja :-)

valja mi budan presjedit :( hem pod stresom hem duga noc :-)
statixx

#18462 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by statixx »

Najveci europejac predao aplikaciju i opet nista.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#18463 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by prljavi Hare »

Maraschino wrote:

A u pi... materinu,sve mi planove pokvari!!! :?
Image
DonieBrasco

#18464 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by DonieBrasco »

On dok ne preuzme kontrolu nad FBiH nece stati, srbi imaju RS tj. Dodik, a on ce ovdje da vedri i oblaci - to mu je misija barem.

Ovom prilikom jebem sve svim SDA-ovicma sto su mu omogucili da i sada kontrolise vecinu toga u FBiH pa i BiH.
asker

#18465 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by asker »

horkesh wrote:Kaže Čovke o malom broju zvanica na božićnom prijemu:
"Vjerujte da nisam prebrojavao ko je ovdje došao. Meni je drago da je ovoliko mnoštvo s pozitivnom energijom.
Pozivu na prijem, inače, nisu se odazvali ni visoki predstavnik Valentin Inzko, ni šef Delegacije EU u BiH Lars Gunnar Wigemark, ni američka ambasadorica u BiH, Maureen Cormack, kao ni britanski ambasador u BiH, Edward Ferguson.

Drug Dragan korak po korak sustize druga Mileta po povlacenju glupih poteza......................a sve lafo neki mastermind BiH politike klinci palci :lol:
megaman4

#18466 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by megaman4 »

DonieBrasco wrote:On dok ne preuzme kontrolu nad FBiH nece stati, srbi imaju RS tj. Dodik, a on ce ovdje da vedri i oblaci - to mu je misija barem.

Ovom prilikom jebem sve svim SDA-ovicma sto su mu omogucili da i sada kontrolise vecinu toga u FBiH pa i BiH.
Obojica su vrlo blizu pada. Pitanje je kako da to bude sto bezbolnije i da BiH nastavi zivot nakon njih.

Sa Covicem vise niko ne zeli u vlast, sem Dodika. Izgubio je legitimitet vlasti, jer su ga odjebali mnogi. Plus presuda za UZP koja je trajno zatvorila hercegbosnu ali i trazenje imaginarnog treceg entiteta.

Jedino mu ostaje kmecanje, kmecanje, kmecanje...
tandmand

#18467 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by tandmand »

asker wrote:Drug Dragan korak po korak sustize druga Mileta po povlacenju glupih poteza......................a sve lafo neki mastermind BiH politike klinci palci :lol:
To je bio level2 (dodik) - save game - kreće level3 (ante jelavić) :D
horkesh

#18468 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by horkesh »

tandmand wrote: To je bio level2 (dodik) - save game - kreće level3 (ante jelavić) :D
Bježanija u susjednu zemlju? Nadam se da ne.

Mile radi, BiH se gradi :-D
kockakockica

#18469 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by kockakockica »

Jos uvijek samo Srbi i Bosnjaci na temi.
Vidim i na onom bozicnom prijemu od Hrvata dosao samo Kardinal Puljic. Dje su katolici :?

Image

Surle do poda, sve potonulo :lol:
Drvosjeca iz Dejcica

#18470 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

horkesh wrote:Kaže Čovke o malom broju zvanica na božićnom prijemu:
Ma šta će odlazeća administracija. :mrgreen:
Drvosjeca iz Dejcica

#18471 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

kockakockica wrote:Jos uvijek samo Srbi i Bosnjaci na temi.
Vidim i na onom bozicnom prijemu od Hrvata dosao samo Kardinal Puljic. Dje su katolici :?

Image

K'o opelo neko da drže. :shock:
horkesh

#18472 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by horkesh »

Image

Jedino Pendešica ponosito gleda u nebo. Ili joj rasvjeta smeta.

Jedno od to dvoje :D
kockakockica

#18473 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by kockakockica »

Image

Kakva samarcina od medjunarodne zajednice. Dan drzavnosti BH niko od njih nije dosao i onda nesto ocekuju gamad pogana.
Pazi te "zamisljene poglede" :lol:
Fudo387

#18474 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Fudo387 »

Image

Ugledila Bakira, slucajno otvorio vrata, kren'o u menzu,
"Ooooo izvinjavam se, pogrijesio sam ulaz, samo vi nastavite." :D
biscanka2

#18475 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by biscanka2 »

muha_sa wrote:
Maraschino wrote:

+1

+jos 1=3
E vala neJma me dva dana - kud sam i veceras nos zabadati morala. :cry:
Haj, nekako ce se izdeverati - nego ove dvije zeMske oko Covica, po izgledu lica, njihovo deveranje veceras
bicee teze od naseg. :sad: :D
Post Reply