Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
dječak sa šibicama

#18451 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dječak sa šibicama »

nije samo bosnjo, Srbo je trend napravio od sveznanja, budi kao Srbo
vješalica

#18452 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by vješalica »

Hlupanje kucnim vratima
I inaceta pojava
U znak nekog protesta inezadovoljstva krhnu ljudi da ti kosa otpadne sa glave
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#18453 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Matijevic_Vlado »

A jesam hlupio hloptu.
invincible1921

#18454 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by invincible1921 »

Cugas, drogiras se, psujes ...dodje ramazan haj ok postis ne pijes ne drogiraa se, al ne kontam sta je fol da si za vrijeme ramazana ibn ebn mumin...otiso s jaranom na kafu neki dan naravno strogo nedje na carsiju ramazan je ...reko sta mislis o sp kae on meni ma nista to da vidis sta sam gledo sinoc i pokazuje mi nakav video u fazonu cuda bozija...

Reko ma daj ba pusti ba sta ti je kaze on tobejarabi jesi cafir :-) a oduzet ce se za bajram i prvom prilikom na tehno partiju se fiknut

Edit: jos mi odrza predavanje sto ne postim
Last edited by invincible1921 on 10/06/2018 22:32, edited 1 time in total.
insomnia78

#18455 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by insomnia78 »

Zato ja preventivno tucem svaki dan
Cherry-Cherry

#18456 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

Bošnjo nije u stanju svoju državu srediti i urediti, ali sve zna o vanjskoj politici, o masonima...

sa FB-a:
Prosječan Bošnjo: Nije školovan, ima 40 godina, živi sa roditeljima. Radi za 400 KM, redovno posjećuje kladionice ili igra loto. Ne ide da glasa, divi se i obožava arape, uvlači im se u guzicu ali mašta o poslu u Beču, eventualno da se ženi zbog papira. Viče da su muslimani najstariji narod ali pošto nema para da putuje, nije vidio ostale narode. Redovno ide na džumu samo da bi ga drugi vidjeli, a o tome i sam obavjestava ljude po fb. Od tehnologije zna samo da posalje sliku kite u inbox nepoznatim djevojkama. Nije platio struju pola godine, a dere se na Džeku da plati porez. Piše spojeno "neznam" i jebe mater svakome ko piše na ćirilici. Ne zna kako da zaradi dodatnih 200 KM i ode u maju na more, ali zna davati Turcima savjete za njihovu vanjsku i unutrašnju politiku. Hoće da ima curu, ali da je ne izvodi vani kako se ne bi izlagao trošku, a samim tim i koke da dobije za džaba. Maniri su mu nepoznata stvar, a da ne spominjem očajno hvalisanje pred jaranima kako je svaku drugu oderao i kako je jebač veliki.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#18457 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Velkoski »

Koji je izraz za mržnju prema muškarcima? :? :mrgreen:
insomnia78

#18458 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by insomnia78 »

Sto je najgore ovo samo prepisan’o od srbe
insomnia78

#18459 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by insomnia78 »

Velkoski wrote:Koji je izraz za mržnju prema muškarcima? :? :mrgreen:
Ruzna ko lopov?
animals

#18460 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by animals »

Velkoski wrote:Koji je izraz za mržnju prema muškarcima? :? :mrgreen:
Jebe ko zec..
medvjed23

#18461 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by medvjed23 »

mizandrija, pandan na drugoj strani je mizoginija, al najbolje ne praviti diskriminaciju i prepustiti se mizantropiji
zrakomlat

#18462 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by zrakomlat »

insomnia78 wrote:Sto je najgore ovo samo prepisan’o od srbe
još ima one nake klikbajte, prodo stranicu za večeru :D
triconja

#18463 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

invincible1921 wrote:Cugas, drogiras se, psujes ...dodje ramazan haj ok postis ne pijes ne drogiraa se, al ne kontam sta je fol da si za vrijeme ramazana ibn ebn mumin...otiso s jaranom na kafu neki dan naravno strogo nedje na carsiju ramazan je ...reko sta mislis o sp kae on meni ma nista to da vidis sta sam gledo sinoc i pokazuje mi nakav video u fazonu cuda bozija...

Reko ma daj ba pusti ba sta ti je kaze on tobejarabi jesi cafir :-) a oduzet ce se za bajram i prvom prilikom na tehno partiju se fiknut

Edit: jos mi odrza predavanje sto ne postim
Jebo to, meni je najgore a bogme ni ne kontam ono kae uci ezan stani i mani se posla, eee, to je vise dijagnoza postalo :-)
duminjo

#18464 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by duminjo »

Jeste vala i dosadni sa bosnjama. Svi smo eto isti vaki i naki. Kako Mozete sami sebe ponizavati? :-)
kakavdanakneiskustvu

#18465 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by kakavdanakneiskustvu »

insomnia78 wrote:Zato ja preventivno tucem svaki dan
pa dobro,nista cudno,katolik si
sheilak

#18466 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by sheilak »

macchiato wrote:možda se nećete složiti sa mnom, ali taj respo aka supercali ili kako već je ubjedljivo najantipatičniji forumaš kojeg sam ikad "srela" po forumima, baš odiše antipatičnošću čak i kroz ekran.

učinio je uslugu forumu što se sam poslao u banoviće :oops:
Samo da te pozdravim i kad dodjem u zenici imas kafu od mene
Cmokic (r)
Point.

#18467 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Point. »

macchiato wrote:možda se nećete složiti sa mnom, ali taj respo aka supercali ili kako već je ubjedljivo najantipatičniji forumaš kojeg sam ikad "srela" po forumima, baš odiše antipatičnošću čak i kroz ekran.

učinio je uslugu forumu što se sam poslao u banoviće :oops:
Zar je šehidio? Vidim ja nema ga.
uglavnomja

#18468 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by uglavnomja »

:lol: :lol: :D

slabo patite :oops:

vratio se respo
moonca

#18469 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by moonca »

Ne kontam zasto je ovoliko- nepozeljan- neko ko poziva na kafu ne moze biti -nedrustvena osoba.

Image
dozadnjekapi

#18470 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dozadnjekapi »

Ne kontam kahvu i jelo za ramazan. Prodžeš ćaršijom tomom dana pune kahvane i restorani. Zar se ne mogu ljudi taj jedan mjesec strpiti i poštovati one koji poste. O alkoholu da ne govorim to mi jd baš tužno i srce me boli kad vidim.
ovo_mi_je_nick

#18471 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ovo_mi_je_nick »

dozadnjekapi wrote:Ne kontam kahvu i jelo za ramazan. Prodžeš ćaršijom tomom dana pune kahvane i restorani. Zar se ne mogu ljudi taj jedan mjesec strpiti i poštovati one koji poste. O alkoholu da ne govorim to mi jd baš tužno i srce me boli kad vidim.
Postim ali neka jede ko gdje hoće i koliko hoće. On ima pravo da jede u 14 h na sred ulice, ja imam pravo da ne jedem. Dok on meni ne prosipa kenjatitis o postu neka radi šta hoće.

Samo je razlika u tim koji jedu, piju preko ramazana pa onda u prvi saf za bajram, odjela, selamaju se na kilometar. E to mi je licemjerno i gnusno.
lijepa u dusi

#18472 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by lijepa u dusi »

dozadnjekapi wrote:Ne kontam kahvu i jelo za ramazan. Prodžeš ćaršijom tomom dana pune kahvane i restorani. Zar se ne mogu ljudi taj jedan mjesec strpiti i poštovati one koji poste. O alkoholu da ne govorim to mi jd baš tužno i srce me boli kad vidim.
Svjestan si da postoje ljudi koji nisu muslimani, turisti, kao i oni koji jesu ali eto ne poste i ne vidim kako je to tvoj problem?

Ti si tacno isti moj dedo, momak ga na ulici pitao za upaljac, ovaj mu samarcinu svez'o zato sto pusi. Gluho bilo et
uglavnomja

#18473 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by uglavnomja »

:-)
vjesticanametli

#18474 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by vjesticanametli »

uglavnomja wrote:
:-)
Jel te ono bas boli srce al onoooo baaas :(

Posti i pusti nas da jedemo....nismo svi m92 na baterije
vjesticanametli

#18475 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by vjesticanametli »

ovo_mi_je_nick wrote:
Postim ali neka jede ko gdje hoće i koliko hoće. On ima pravo da jede u 14 h na sred ulice, ja imam pravo da ne jedem. Dok on meni ne prosipa kenjatitis o postu neka radi šta hoće.

Samo je razlika u tim koji jedu, piju preko ramazana pa onda u prvi saf za bajram, odjela, selamaju se na kilometar. E to mi je licemjerno i gnusno.
konacno neko normalan :-D
Post Reply