Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Captain Ahab wrote:Ugledali se separatisti na Staljina s ovom 'paradom', a zaboravljaju da je danas drugo vrijeme i da je paradiranje ratnih zarobljenika zabranjeno zenevskim konvencijama i da se bitka bije i za svjetsko javno mnjenje.
Captain Ahab wrote:Ugledali se separatisti na Staljina s ovom 'paradom', a zaboravljaju da je danas drugo vrijeme i da je paradiranje ratnih zarobljenika zabranjeno zenevskim konvencijama i da se bitka bije i za svjetsko javno mnjenje.
Ovako su i Buzimljani autonomase kroz Buzim provodali. Nista im gore ne mozes uraditi kada se srame samih sebe i kada su tek onda svjesni sta su uradili. Video
Tako se to radi
I jos na kraju videa ljudi lijepo ocistili cestu poslije svog tog bullshita koje je proslo cestom hehe aferim
po pisanju nekih forumaša sam stekao dojam da su zarobili na tisuće Ukrajinaca, a ono jedva skupili 30
da ih paradiraju, ne samo da je bijedno nego i jadan mimohod u kojem se skupila par ljudi i to u gradu
od 1 mil stanovnika
Captain Ahab wrote:
Jos i prskaju ulice nakon prolaska zarobljenika
Dehumanizacija protivnika,cisti fasizam na djelu.
Vidjamo to cesto u Siriji a sto,gle cuda,isti ovi koji podrzavaju ove separatiste u Ukrajini,zdusno pozdravljaju.
Ovako su i Buzimljani autonomase kroz Buzim provodali. Nista im gore ne mozes uraditi kada se srame samih sebe i kada su tek onda svjesni sta su uradili. Video
Tako se to radi
I jos na kraju videa ljudi lijepo ocistili cestu poslije svog tog bullshita koje je proslo cestom hehe aferim
KAMI666 wrote:
Tako se to radi
Captain Ahab wrote:
Jos i prskaju ulice nakon prolaska zarobljenika
Dehumanizacija protivnika,cisti fasizam na djelu.
Vidjamo to cesto u Siriji a sto,gle cuda,isti ovi koji podrzavaju ove separatiste u Ukrajini,zdusno pozdravljaju.
Renta wrote:Sramota je što rade ovi separatisti. Ponižavati zarobljene Ukrajince koji samo brane svoju zemlju.
Nema to veze tko je sa druge strane i što brane.
Nitko ne bi smio ovako ponižavati zarobljenike.
Ne mislim ništa dobro o ukrajinskoj vlasti, ali ovi
istočni barbari su odron sa ovim paradiranjem.
Renta wrote:Sramota je što rade ovi separatisti. Ponižavati zarobljene Ukrajince koji samo brane svoju zemlju.
Nema to veze tko je sa druge strane i što brane.
Nitko ne bi smio ovako ponižavati zarobljenike.
Ne mislim ništa dobro o ukrajinskoj vlasti, ali ovi
istočni barbari su odron sa ovim paradiranjem.
Naravno, primitivizam i barbarizam te kršenje ratnih konvencija pred očima cijelog svijeta.
Jel to taj civilizirani i kulturni Donjeck o kojem lik čeli voli hvalospjeve pjevati.
Last edited by Renta on 24/08/2014 18:00, edited 5 times in total.
Vidi lažnih moralista što su se naredali kao na traci. Isti oni koji su najavljivali i radovali se "traktorijadi" i progonu ruskog stanovništva iz Ukrajine.
Vjeruj da Krajisnici ne sute o tome. To sto se vama dole po srednjoj Bosni tresu gace o tome sta ce reci komsija ili neko deseti po evropi, to je drugi stvar cizama. Mi ne cutimo ni pred kim, to da vam bude jasno.
Mi smo ponosni na nasu historiju i umjece nacina vodjenja borbe.
Last edited by KAMI666 on 24/08/2014 17:56, edited 1 time in total.
Tako se to radi
Vrijeme je tebi efendija, da se vrneš u svoju beogradsku centralu i da preneseš svojim šefovima da Bosanci i nisu toliko glupi koliko se da zaključiti iz viceva. Probao si, nisi uspio. Nisi ni prvi ni posljedni. Neka sad pošalju nekog pametnijeg. Alahimabet. Ili na tvom jeziku, pomoz Bog.
@505
Aha, evo jos jedne "cokoladice", koji bi rado kacio znackice nacionalnosti kako se njemu prohtje. Pa nije ti ovo SDA stranka.
Hajde ne kaki mali. Ali ako hoces da tebi tvoj efendija nesto "napise" na papiric, da te ne proganja, samo reci Miran budi
KAMI666 wrote:Vjeruj da Krajisnici ne sute o tome. To sto se vama dole po srednjoj Bosni tresu gace o tome sta ce reci komsija ili neko deseti po evropi, to je drugi stvar cizama. Mi ne cutimo ni pred kim, to da vam bude jasno.
Nisam mislio na tebe ti to otvoreno kažeš i to je tvoj stav u bilo kojem slučaju i bilo kojem ratištu.
I slažem se s tvojim viđenjem uloge tzv. vojske Ukrajine.
KAMI666 wrote:Vjeruj da Krajisnici ne sute o tome. To sto se vama dole po srednjoj Bosni tresu gace o tome sta ce reci komsija ili neko deseti po evropi, to je drugi stvar cizama. Mi ne cutimo ni pred kim, to da vam bude jasno.
Nisam mislio na tebe ti to otvoreno kažeš i to je tvoj stav u bilo kojem slučaju i bilo kojem ratištu.
I slažem se s tvojim viđenjem uloge tzv. vojske Ukrajine.
KAMI666 wrote:@505
Aha, evo jos jedne "cokoladice", koji bi rado kacio znackice nacionalnosti kako se njemu prohtje. Pa nije ti ovo SDA stranka.
Hajde ne kaki mali. Ali ako hoces da tebi tvoj efendija nesto "napise" na papiric, da te ne proganja, samo reci Miran budi
Nema više četničke sile Miloše. Takvu priču ne možeš više ni u Smederevu prodavati. Razligu u Ukrajinu. Čekaju te braća.