Da, to je zaista ironija.JoseMujica wrote:Iz programskih nacela koalicije "Domovina":
"Konkretno djelovanje na zaštiti ljudskih prava, te utvrđivanju činjenica i odgovornosti pojedinaca, organizacija i institucija za počinjeni genocid i druge ratne zločine."
jel ovo novi moto: Kad im nemreš ništa pridruži im se?
Demokratska fronta Željko Komšić
- Banksy
#18451 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#18452 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
jeste
ali je politički, dugoročno gledano, bitnije razbiti osovinu Čović-Dodik pa makar se i vako govno pojelo...govnetom će se svakako baviti SIPA i Tužilaštvo
ali je politički, dugoročno gledano, bitnije razbiti osovinu Čović-Dodik pa makar se i vako govno pojelo...govnetom će se svakako baviti SIPA i Tužilaštvo
-
StupskaBitanga
#18453 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ko kaže da će uspjeti slomiti osovinu Dodik-Čović taj blage pameti nema. Štaviše ona je svakim danom jača
- Banksy
#18454 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
100% ...JoseMujica wrote:jeste![]()
I Čović i Dodik iz ove avanture izlaze ojačani, SDS je završio u RS-u, DF može ključ u bravu, SDA svakako ostaje gdje je i bila.
-
kox
#18456 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa jel' nam bar za ovo slijedi pohvala ?Banksy wrote:100% ...JoseMujica wrote:jeste![]()
ali je politički, dugoročno gledano, bitnije razbiti osovinu Čović-Dodik pa makar se i vako govno pojelo...govnetom će se svakako baviti SIPA i Tužilaštvo![]()
I Čović i Dodik iz ove avanture izlaze ojačani, SDS je završio u RS-u, DF može ključ u bravu, SDA svakako ostaje gdje je i bila.
-
weredsf
#18457 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Samo reci : Bakire odlaziKatarinaKosaca wrote:Za kucnog nasilnika kojem ide pjena na usta akad prica, nisam ni glasala. Ipak, slaba mi j uteha, jer sam glasala za promjene od kojih, ocito, nema nista. Dzaba sam krecila... Crni Zeljko dade sve Bosnjacke i Hrvatske ministardke pozicije i jos se ceri da skontamo sami sta je preostalo. Sta reci?
- JoseMujica
#18458 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
kox wrote:Pa jel' nam bar za ovo slijedi pohvala ?Banksy wrote:100% ...JoseMujica wrote:jeste![]()
ali je politički, dugoročno gledano, bitnije razbiti osovinu Čović-Dodik pa makar se i vako govno pojelo...govnetom će se svakako baviti SIPA i Tužilaštvo![]()
skeptičan sam da iko dugoročno razmišlja i planski vuče poteze...ali ko uspijete onda i jeste zaslužili pohvale i SDA i DF
al pohvala ide s rezervom jer uvijek imaa bumerang efekt, a to je da će za prve izbore SDS nastavit guslat gdje je Dodo stao, ko što je on onomad nastavio đe su oni stali. Srpski nacionalni projekt je skoro pa potpuno ostvario zacrtane ciljeve zahvaljujući potpisu onog nepismenog pseudodžamijskog krepanca...ostalo im je samo da se formalno odvoje.
-
kox
#18459 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ma ja se malo šalim sa Banksy, obzirom da će SDS još jako dugo u RS-u biti nemoguće uništiti, a da se nekim čudom to desi i to bi izgleda odjednom bilo loše a krivac bi valjda bio DF. Inače, ne vidim nikakvu bitnu razliku izmedju SNSD-a i SDS-a osim što bi u ovom trenutku bilo dobro oslabiti Dodika pravljenjem koalicije na državnom nivou sa ovim savezom za promjene čija je okosnica, je li , SDS.
- Banksy
#18460 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kad avantura propadne, SDS završio u smislu gubitka prednosti koju je stekao zadnjih mjeseci. Nakon ove izdaje s federalnim strankama, koaliranja s Domovinom i ''montaže'' Cvijanovićki, Dodik je ponovo u sedlu kao jedini siguran oslonac i branitelj Srpske.
- JoseMujica
#18461 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ako ga naguze i na četnitetskom i na državnom nivou teško će se vratiti....SDSu je trebalo 10 godina da dođe haman pa u egal otkad je Mića zajahao sa tada tek 2 poslanika u NS
-
StupskaBitanga
#18462 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Bravo za DF u SBK
Neće sa SDA i HDZ
Udruženim snagama sa SBB-SDP i HDZ90
Neće sa SDA i HDZ
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#18463 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jel u vlast ili oporbu? Samoubice se ovo dvoje tamo ako idu u oporbuStupskaBitanga wrote:Bravo za DF u SBK
Neće sa SDA i HDZ
-
StupskaBitanga
-
zagor 19
#18465 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
"Nažalost, sami vrh Demokratske fronte odlučio se za drugačiji, to jeste - stari, već viđeni, i usudila bih se reći porazni vid političkog djelovanja - kroz potpisivanje koalicije sa SDA na svim nivoima vlasti, bez programa za Kanton Sarajevo." ( S Čudič)
Željko Komšić. truli demagog ili ne? Vrijeme pred nama će pokazati istinu.
http://www.vijesti.ba/intervjui/247617- ... GRAMA.html
- Helena2014
#18466 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
zagor 19 wrote:"Nažalost, sami vrh Demokratske fronte odlučio se za drugačiji, to jeste - stari, već viđeni, i usudila bih se reći porazni vid političkog djelovanja - kroz potpisivanje koalicije sa SDA na svim nivoima vlasti, bez programa za Kanton Sarajevo." ( S Čudič)
Kaže Sabina
- sigh
#18467 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Mene zbunjuje ovo sto se desilo u SBK
Sta bi ovo trebalo znaciti za vlast na visim nivoima ?
- Helena2014
#18468 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
StupskaBitanga wrote:Bravo za DF u SBK
Neće sa SDA i HDZ
Valjda priželjkujete da ova koalicija ne ide svojim tokom, da u ovoj državi ništa ne ide, kako bi mogli doći na forum i reći ETO REKAO SAM JA ............. DA DF NE TREBA SA SDA..............nevjerojatno
- Teniser
#18469 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kao bivši član DF i dalje ne mogu da vjerujem da vrh DF radi ovo što radi,totalno drugačije od onog što su govrili,današnje polaganje zakletve u K.S.je farsa od strane onih koji tu dolaze iz DF,niti su kompetentni niti moralni,jedan od primjera apsolutnog poltrona je Mario Vukasović,njegovi osmjesi prilikom davanja zakletve su odvratni,uz takve kadrove DF i nije mogla uraditi ništa bolje od sramotnih koalicija.
Moja pretpostavka je da DF ovima potezima dokazuje svoju propast i prije nego su počeli.

Moja pretpostavka je da DF ovima potezima dokazuje svoju propast i prije nego su počeli.

Last edited by Teniser on 21/11/2014 22:58, edited 1 time in total.
-
StupskaBitanga
#18470 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Halo jutro zemlja zove mars
Dođite sebi dok nije kasno
Ponavljam po milioniti put ovdje
Ne nisam ničiji. Svoj sam
Dođite sebi dok nije kasno
Ponavljam po milioniti put ovdje
Ne nisam ničiji. Svoj sam
- homega
#18471 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kad je reizbor BiH ambasadora, hoće li zaista Reuf Bajrović dobiti poziciju u Washingtonu?
- Helena2014
#18472 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
homega wrote:Kad je reizbor BiH ambasadora, hoće li zaista Reuf Bajrović dobiti poziciju u Washingtonu?
Nakon formiranja državne vlasti za mjesec, dva. Samo Reuf te zanima?
- homega
#18473 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Helena2014 wrote:homega wrote:Kad je reizbor BiH ambasadora, hoće li zaista Reuf Bajrović dobiti poziciju u Washingtonu?
Nakon formiranja državne vlasti za mjesec, dva. Samo Reuf te zanima?
Da, samo me Reuf zanima. Što pitaš?
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#18474 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zamisli, kakvih ljudi ima, koji pokusavaju se usprotiviti renesansi i usponu kojeg produkuje i sprovodi SDA, 20god.vec. Il zamisli, jos gore, da ima ljudi koji ozbiljno sumnjaju u moralni i reformski potencijal SDA.Helena2014 wrote:StupskaBitanga wrote:Bravo za DF u SBK
Neće sa SDA i HDZ
Valjda priželjkujete da ova koalicija ne ide svojim tokom, da u ovoj državi ništa ne ide, kako bi mogli doći na forum i reći ETO REKAO SAM JA ............. DA DF NE TREBA SA SDA..............nevjerojatno
O, svi nevjerni, u paklu ce te da gorite.
- Helena2014
#18475 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
-LIBERO- wrote:Zamisli, kakvih ljudi ima, koji pokusavaju se usprotiviti renesansi i usponu kojeg produkuje i sprovodi SDA, 20god.vec. Il zamisli, jos gore, da ima ljudi koji ozbiljno sumnjaju u moralni i reformski potencijal SDA.Helena2014 wrote:StupskaBitanga wrote:Bravo za DF u SBK
Neće sa SDA i HDZ
Valjda priželjkujete da ova koalicija ne ide svojim tokom, da u ovoj državi ništa ne ide, kako bi mogli doći na forum i reći ETO REKAO SAM JA ............. DA DF NE TREBA SA SDA..............nevjerojatno![]()
![]()
![]()
O, svi nevjerni, u paklu ce te da gorite.
Tebi volja naroda ne znači ništa? Ako je narod tako birao, nemam ništa protiv.
Dapače, svim prikrivenim reformistima koji imaju potencijale, predlažem da odmah formiraju stranku i odu na izbore