Da se obračuna sa svojima misliš?Zgoljo wrote:Slavi li se teroristicki napad na Tursku?
Principjelni i dostojanstveni,ne dozvolimo bal vampira.
Saucesce turskom narodu i predsjedniku Erdoganu,vrijeme je da se obracunaju sa teroristima i njihovim nalogodavcima jednom za sva vremena.
Sirija vol. 2
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#18426 Re: Sirija vol. 2
- Co0l
#18427 Re: Sirija vol. 2
Za razliku od spekulacija o masakrima,dakle hipotezama o mogucim stvarima koje bi se mogle ali i ne moraju desiti te koje se,naposlijetku, i nisu desile,rezim klana Asad,sam i zajedno sa saveznicima i patronima, vec pet godina skoro svakodnevno vrsi, ne hipotetske, nego prave masakre.Na to ni ne trepnes dok hipoteze koje su se pokazale netacnim koristis kao argumentaciju.Challenger__ wrote:- Deklasifkovani američki dokumenti iz davne 2012 godine pokazuju da su američki zvaničnici procjenili da bi u slučaju pobjede tzv. "FSA" uslijedio masakr nad alavitima:
US officials speculating on massacre of Alawis in case of FSA victory [declassified document, 2012]LINK
_____
To je nas nekoliko pisalo još od početka. To je bilo jasno svima osim licemjerima i lažovima tipa Sa'voxa i tzv. "Coola" koji ovdje godinama prodaju muda (genocidne razbojnike) pod bubrege (sanjare koji, eto, samo žele "promjene").
To je odavno prevazislo najgore licemjerje i zlobu,to je sada samo zaljenja i gadjenja vrijedno.
- von_admir
#18428 Re: Sirija vol. 2
Footage shows panic right after the #AnkaraBlast
Last edited by von_admir on 17/02/2016 23:55, edited 7 times in total.
-
SA 071
#18429 Re: Sirija vol. 2
Maystor wrote:Lavrov izuzetno oštar, ne popušta ni milimetra
"Sve zavisi od Amertikanaca, od tog da li će oni biti spremni da sarađuju na vojnom polju", izjavio je on novinarima.
Komentirajući nedavnu izjavu njemačke kancelarke Angele Merkel da se zona zabranjenih letova treba uvesti iznad Sirije, Lavrov je izjavio:
"To nije inicijativa Merkel, to je turska inicijativa".
Izuzetno grubo je odjebao babuskaru, mogao je bar imati malo respekta prema činjenici da je žena (mada je zaslužila da dobije po labrnji, što jest-jest).
I ovaj napad u Turskoj bi mogao biti iskorišten od strane Turaka i zapada za nešto, za nekakvu "reakciju", tj. moglo bi se pokušati iskoristiti ga...
-
sumirprimus
#18430 Re: Sirija vol. 2
Al pazi price prema kancelarki njemacke...
Nema dalje...
Sta vam je ona skrivila.dje zajebala?
Nema dalje...
Sta vam je ona skrivila.dje zajebala?
-
firebird
#18431 Re: Sirija vol. 2
Naravno da ce ga pokusati iskoristiti jer oni sami su i organizovali ovaj napad. Isto kao onaj napad u Istanbulu.SA 071 wrote:Maystor wrote:Lavrov izuzetno oštar, ne popušta ni milimetra
"Sve zavisi od Amertikanaca, od tog da li će oni biti spremni da sarađuju na vojnom polju", izjavio je on novinarima.
Komentirajući nedavnu izjavu njemačke kancelarke Angele Merkel da se zona zabranjenih letova treba uvesti iznad Sirije, Lavrov je izjavio:
Izuzetno grubo je odjebao babuskaru, mogao je bar imati malo respekta prema činjenici da je žena (mada je zaslužila da dobije po labrnji, što jest-jest).![]()
I ovaj napad u Turskoj bi mogao biti iskorišten od strane Turaka i zapada za nešto, za nekakvu "reakciju", tj. moglo bi se pokušati iskoristiti ga...
- Maystor
#18432 Re: Sirija vol. 2
Maske su pale davno, igra se otvorenih karata. Niko više i ne traži izgovor.SA 071 wrote:Maystor wrote:Lavrov izuzetno oštar, ne popušta ni milimetra
Izuzetno grubo je odjebao babuskaru, mogao je bar imati malo respekta prema činjenici da je žena (mada je zaslužila da dobije po labrnji, što jest-jest).![]()
- DuckZz
#18433 Re: Sirija vol. 2
DaysleepeR wrote:i onda se javljaju naki kuleri koji kažu nije nusra i FSA isto...Kikibombona wrote: Al' ko moze reci da Tel Rifat nije oslobodjen?
"Democracy is craziness of century"
"Shaving beards forbidn"
"Democracy is western religion"
I ovako u svakoj vukojebini koju kontrolisu pobunjenici. Necemo se zavaravati, ovi momci zele talibanizaciju Sirije.
Inace, SDF gazi po ISILu i ide prema Shadadiju! Padaju sela jedno za drugim.
Kakvi ste vi falsifikatorski luđaci.
Ništa od toga što je napisano ne piše na tabli, a pogotovo za brijanje, wtf....
Ovo ko kad bi Rusi postavili sliku na svom forumu table na kojoj piše "Prodajem babane, kilo 3km". Nešto nabaljezgaju i onda nastave kako to sve treba pobit, bacaj bombe Putine, pozlatio se, a onda na Bosnu idemo "
-
Zgoljo
#18434 Re: Sirija vol. 2
Da,nesto kao spasavanje pada Banjaluke jer bi to izazvalo masovni egzodus civila nakon sto je vec protjerano milion Bosnjaka.Co0l wrote:Za razliku od spekulacija o masakrima,dakle hipotezama o mogucim stvarima koje bi se mogle ali i ne moraju desiti te koje se,naposlijetku, i nisu desile,rezim klana Asad,sam i zajedno sa saveznicima i patronima, vec pet godina skoro svakodnevno vrsi, ne hipotetske, nego prave masakre.Na to ni ne trepnes dok hipoteze koje su se pokazale netacnim koristis kao argumentaciju.Challenger__ wrote:- Deklasifkovani američki dokumenti iz davne 2012 godine pokazuju da su američki zvaničnici procjenili da bi u slučaju pobjede tzv. "FSA" uslijedio masakr nad alavitima:
US officials speculating on massacre of Alawis in case of FSA victory [declassified document, 2012]LINK
_____
To je nas nekoliko pisalo još od početka. To je bilo jasno svima osim licemjerima i lažovima tipa Sa'voxa i tzv. "Coola" koji ovdje godinama prodaju muda (genocidne razbojnike) pod bubrege (sanjare koji, eto, samo žele "promjene").
To je odavno prevazislo najgore licemjerje i zlobu,to je sada samo zaljenja i gadjenja vrijedno.
-
SA 071
#18435 Re: Sirija vol. 2
One napade pred izbore je sam Erdoan naredio. Zahvaljujući njima, on homogenizovao Turke i dobio veću podršku na krilima nacionalizma i priče o napadu na Tursku državu, a zapravo izginuli sve sami Kurdi.firebird wrote:Naravno da ce ga pokusati iskoristiti jer oni sami su i organizovali ovaj napad. Isto kao onaj napad u Istanbulu.SA 071 wrote:Maystor wrote:Lavrov izuzetno oštar, ne popušta ni milimetra
Ovo sada, nisam siguran. U sred Ankare mu izginuše turski vojnici. Ovo mu je kao prstom u oko. Prvo ovo pokazuje njegovu nemoć da obezbijedi sigurnost Turske čak i u njenom srcu, a drugo izginu mu vojska.
E sada bi on u svom očaju mogao ovo koristiti kao razlog da "prisili" svoje saveznike da mu stanu iza leđa u avanturi koju želi da napravi u Siriji.
-
Zgoljo
#18436 Re: Sirija vol. 2
Turci napadaju sami sebe ko sto smo i mi sebe da bi optuzili postene i nevine.
Kakvo dno dna.
Kakvo dno dna.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#18437 Re: Sirija vol. 2
može neki link, klip sa youtbe, mladen marić, alex jones i sl. ... bilo štaSA 071 wrote: One napade pred izbore je sam Erdoan naredio. Zahvaljujući njima, on homogenizovao Turke i dobio veću podršku na krilima nacionalizma i priče o napadu na Tursku državu, a zapravo izginuli sve sami Kurdi.
-
sumirprimus
#18438 Re: Sirija vol. 2
Konj f4 suh...Zgoljo wrote:Turci napadaju sami sebe ko sto smo i mi sebe da bi optuzili postene i nevine.
Kakvo dno dna.
-
handžar88
#18439 Re: Sirija vol. 2
Sta pise na tabli?DuckZz wrote:Ovo ko kad bi Rusi postavili sliku na svom forumu table na kojoj piše "Prodajem babane, kilo 3km". Nešto nabaljezgaju i onda nastave kako to sve treba pobit, bacaj bombe Putine, pozlatio se, a onda na Bosnu idemo "
-
SA 071
#18440 Re: Sirija vol. 2
Pa nisu u ratu kod nas ginuli Marsovci nego mi.Zgoljo wrote:Turci napadaju sami sebe ko sto smo i mi sebe da bi optuzili postene i nevine.
Kakvo dno dna.
Ono pred izbore u Turskoj su ginuli Kurdi, a Erdoan pokupio kajmak. Na kraju krajeva, evo sada ih i direktno ubija turska vojska na jugoistoku Turske. Kao nekad Milošević Kosovare što je ubijao.
Ovo sada su izginuli Turski vojnici, tako da je ovo sada neka druga priča, van Erdoanove kontrole.
A dno dna je Erdoan...
-
sumirprimus
#18441 Re: Sirija vol. 2
Il malo sluzba...koj reko kad je reko djej reko kome?sukim sucimjapin_mutapi wrote:može neki link, klip sa youtbe, mladen marić, alex jones i sl. ... bilo štaSA 071 wrote: One napade pred izbore je sam Erdoan naredio. Zahvaljujući njima, on homogenizovao Turke i dobio veću podršku na krilima nacionalizma i priče o napadu na Tursku državu, a zapravo izginuli sve sami Kurdi.
- Kikibombona
#18442 Re: Sirija vol. 2
Onda pise na nekoj od ovih...DuckZz wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo ko kad bi Rusi postavili sliku na svom forumu table na kojoj piše "Prodajem babane, kilo 3km". Nešto nabaljezgaju i onda nastave kako to sve treba pobit, bacaj bombe Putine, pozlatio se, a onda na Bosnu idemo "
Lik je novinar i cisto sumnjam da je izmisio. Do sada nista nije slagao koliko sam ja pratio...
https://twitter.com/kovandire/status/699900534879338496
- Co0l
#18443 Re: Sirija vol. 2
Sta god pisalo na ovoj tabli,Kiki odavno prenosi gnusne lazi i propagandu sa prokurdskih izvora na osnovu kojih donosi zakljucke i siri govor mrznje.Ovo ne bi bilo izuzetak ako je tacno.DuckZz wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
handžar88
#18444 Re: Sirija vol. 2
Mozda svaki od citata predstavlja jednu od ovih tablu al ne mozemo znat dok nam patak il savo ne preveduKikibombona wrote:Onda pise na nekoj od ovih...DuckZz wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lik je novinar i cisto sumnjam da je izmisio. Do sada nista nije slagao koliko sam ja pratio...
-
SA 071
#18445 Re: Sirija vol. 2
Tebi je dokaz za nešto neki link, šta li? Propagandna mašinerija naštanca tih "dokaza" koliko hoćeš, samo odaberi čiju propagandu trebaš da bi nešto "dokazao".japin_mutapi wrote:može neki link, klip sa youtbe, mladen marić, alex jones i sl. ... bilo štaSA 071 wrote: One napade pred izbore je sam Erdoan naredio. Zahvaljujući njima, on homogenizovao Turke i dobio veću podršku na krilima nacionalizma i priče o napadu na Tursku državu, a zapravo izginuli sve sami Kurdi.
Logika stvari je da napadima u Turskoj pred same izbore naciju dovodiš u stanje prvo straha, a onda divljanja nacionalizma, na čijim krilima Erdoan osvaja izbore, popravljajući prethodni loš rezultat kada nije bio u stanju sa svojom AKP formirati vlast i vladu jer niko nije htio s njim u koaliciju.
Za to iskoristiš 3 napada u kojima pogine preko 250 ljudi i što je najzanimljivije, gle čuda, poginu sve Kurdi i mete napada bili sve Kurdski skupovi (a njih Erdoan smatra većom prijetnjom Turskoj nego ISIL). Ali vrišti se kako je napadnuta Turska.
Dvije muhe jednim udarcem.
A link... eto ovo je moja autorska analiza
-
sumirprimus
#18446 Re: Sirija vol. 2
E autore...autore...
Izricit si bio daj napade naredio erdogan...
Dovoljno...
Izricit si bio daj napade naredio erdogan...
Dovoljno...
-
sarajevoxxxx
#18447 Re: Sirija vol. 2
Ima tabla "brijanje je haram"Kikibombona wrote:Onda pise na nekoj od ovih...DuckZz wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Mlohavi
#18448 Re: Sirija vol. 2
Boga mi steta da propadne casus belli. 
Znao sam ja da nisu cista posla, veliko hvala vam sto ste potvrdili. Koji likovi jebO te zivot.
Znao sam ja da nisu cista posla, veliko hvala vam sto ste potvrdili. Koji likovi jebO te zivot.
Last edited by Mlohavi on 18/02/2016 00:17, edited 1 time in total.
-
Zgoljo
#18449 Re: Sirija vol. 2
Vidis kako covjek to fino argumentovano.Sta ce ti linkovi koji klinac.SA 071 wrote:Tebi je dokaz za nešto neki link, šta li? Propagandna mašinerija naštanca tih "dokaza" koliko hoćeš, samo odaberi čiju propagandu trebaš da bi nešto "dokazao".japin_mutapi wrote:može neki link, klip sa youtbe, mladen marić, alex jones i sl. ... bilo štaSA 071 wrote: One napade pred izbore je sam Erdoan naredio. Zahvaljujući njima, on homogenizovao Turke i dobio veću podršku na krilima nacionalizma i priče o napadu na Tursku državu, a zapravo izginuli sve sami Kurdi.
Logika stvari je da napadima u Turskoj pred same izbore naciju dovodiš u stanje prvo straha, a onda divljanja nacionalizma, na čijim krilima Erdoan osvaja izbore, popravljajući prethodni loš rezultat kada nije bio u stanju sa svojom AKP formirati vlast i vladu jer niko nije htio s njim u koaliciju.
Za to iskoristiš 3 napada u kojima pogine preko 250 ljudi i što je najzanimljivije, gle čuda, poginu sve Kurdi i mete napada bili sve Kurdski skupovi (a njih Erdoan smatra većom prijetnjom Turskoj nego ISIL). Ali vrišti se kako je napadnuta Turska.
Dvije muhe jednim udarcem.
A link... eto ovo je moja autorska analiza
- DaysleepeR
#18450 Re: Sirija vol. 2
šta piše na tabli, live long and prosper?DuckZz wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()