Juanma također, strašan, Woodburn odličan, kapiten za kojeg nisam prije upratio isto tako strašan, Grabara mali na golu, pisao sam već o njemu je isto bombona
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Mislim na period oko nove godine, kada ce svaki tim u Engleskoj igrati 2 tekme u 2 dana... ali nekako je to samo problem za Kloppamissko wrote:Ibra odradjuje crveni pa nece igrat a Runi klupaMyTao wrote:Pa nek istrce 50km vise protiv Citya I onda protiv Sunderlanda moze poceti drugi tim.
Nego kako ce Roony sa onim stomacicem ikako istrcati na teren, to je veci problem... Ibrahimovic ionako stoji cjelu tekmu tako da on moze igrati utakmice po cjeli dan, ali za Roonya je problem.
EMS-om
U paketu za Coutunja iliskenderija04 wrote:Arda Turan...Januar....prica se![]()
![]()
![]()
![]()
Ne. Transfer. Coutinho , bar do juna, nije u planovima. Arda izgleda nema nistya protiv, Barsa mora pojacati druga mjesta , Liverpool je zainteresovan.missko wrote:U paketu za Coutunja iliskenderija04 wrote:Arda Turan...Januar....prica se![]()
![]()
![]()
![]()
EMS-om
Priznaj da bi volio da dodjeAmiĐa_Idriz wrote:Jebo te da su mi dali marku svaki put kad su povezali Ardu sa Liverpoolom bio bi bogataš
Svaki prelazni rok od kako se zna za njegaAmiĐa_Idriz wrote:Jebo te da su mi dali marku svaki put kad su povezali Ardu sa Liverpoolom bio bi bogataš

Kazu nije ozbiljna povreda, ali pauzirace.AmiĐa_Idriz wrote:E taj film gledati nećeš, pogodi šta se desilopovrijedio se
Tako vazda, pa nq kraju do juna pauzaEdin H. wrote:Kazu nije ozbiljna povreda, ali pauzirace.AmiĐa_Idriz wrote:E taj film gledati nećeš, pogodi šta se desilopovrijedio se
Igraj Tottenhame, igraj i pobijedi...
Al se Kutinjo dobro sjebo [emoji20] , vrlo lako da su ligamenti. Taman ga krenulo biloEdin H. wrote:Evo sanse za Origija