SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
insaneinthebrain

#18426 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by insaneinthebrain »

pa nije udario u tenk da ga nema pola :-)
Hemera

#18427 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Hemera »

insaneinthebrain wrote:pa nije udario u tenk da ga nema pola :-)

Image

pa dobro pogledaj koja je šteta,što znači da je pješakinja teško povrijeđena

uvijek kod stajališta problem...
archi_a

#18428 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by archi_a »

insaneinthebrain wrote:pa nije udario u tenk da ga nema pola :-)
:-) :-) :-) :-)
StupskaBitanga

#18429 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by StupskaBitanga »

Preminula djevojka 1982 :( :( :(
Hemera

#18430 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Hemera »

A gdje je tačno pokupio? I jel se baš ovdje zaustavio ili su makli automobil? :(
skafiskafsnjak

#18431 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by skafiskafsnjak »

Hebo majku pa dokle vise...svako malo nekog udari ...

Ma u pm treba 40na sat ogranicenje staviti , ko ide 1 na sat preko, kaznjavati .

Svakakvih divljaka na cesti u picku materinu
Hemera

#18432 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Hemera »

Po šteti moglo bi se zaključiti da je brzo vozio,ali gdje se ona tada nalazila...
karanana

#18433 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by karanana »

Udario ju je na pjesackom i letila je ima brat bratu 30 metara. Lezala je skroz na pocetku tramvajske stanice gde staje prednji dio tramvaja. Balavac koji je udario place, dodjose i iz omera maslica dadose mu neku inekciju. Hoda place kaze ubio zenu, kaze vozio brzo. Kaze da sam vozio 50 ne bi je ubio. Kaze 80. Meni po steti na autu i koliko je odbacio ovo izgleda puno blize stoji neko 80.
muha_sa

#18434 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by muha_sa »

karanana wrote:Udario ju je na pjesackom i letila je ima brat bratu 30 metara. Lezala je skroz na pocetku tramvajske stanice gde staje prednji dio tramvaja. Balavac koji je udario place, dodjose i iz omera maslica dadose mu neku inekciju. Hoda place kaze ubio zenu, kaze vozio brzo. Kaze da sam vozio 50 ne bi je ubio. Kaze 80. Meni po steti na autu i koliko je odbacio ovo izgleda puno blize stoji neko 80.
žure od socijalnog da uhvate zeleno a ne racunaju na pješake koji ko mahniti furaju na crveno

žali bože mladog života :(
skafiskafsnjak

#18435 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by skafiskafsnjak »

muha_sa wrote:
karanana wrote:Udario ju je na pjesackom i letila je ima brat bratu 30 metara. Lezala je skroz na pocetku tramvajske stanice gde staje prednji dio tramvaja. Balavac koji je udario place, dodjose i iz omera maslica dadose mu neku inekciju. Hoda place kaze ubio zenu, kaze vozio brzo. Kaze da sam vozio 50 ne bi je ubio. Kaze 80. Meni po steti na autu i koliko je odbacio ovo izgleda puno blize stoji neko 80.
žure od socijalnog da uhvate zeleno a ne racunaju na pješake koji ko mahniti furaju na crveno

nemoj da pomislis reci da je zena kriva ! Da ne pomislis to reci gdje je debil vozio vjerovatno duplo brze od ogranicenja :oops: :oops: :oops:
zateznistub

#18436 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

Ovo govno treba po kratkom postupku na marijiin dvoru objesiti za muda i ne dati da ga bilo ko skida dok sam ne otpadne od truhlosti...

Familiju bahatu
karanana

#18437 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by karanana »

Izgleda da je zakoracila na cestu na njeno crveno i valjda se probala vratiti ali nije stigla jer je debil bas brzo vozio. Sminkercic neki nema mu 22-23 godine.
al-em

#18438 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by al-em »

zateznistub wrote:Ovo govno treba po kratkom postupku na marijiin dvoru objesiti za muda i ne dati da ga bilo ko skida dok sam ne otpadne od truhlosti...

Familiju bahatu
Kao sto su rastodera, malog sto mu babo drzi zmaj, pa onaj sa bmwom sto je ubio majku sedmoro djece....
muha_sa

#18439 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by muha_sa »

skafiskafsnjak wrote:
muha_sa wrote:

nemoj da pomislis reci da je zena kriva ! Da ne pomislis to reci gdje je debil vozio vjerovatno duplo brze od ogranicenja :oops: :oops: :oops:
nešto što ne znam ne komentiram niti insinuiram :-) samo znam da svakodnevno na tom istom pješackom pješaci ko mahniti pretrcavaju, nije mi se jednom desilo da stanem na moje zeleno i opominjem idiote
seoBIH

#18440 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by seoBIH »

zateznistub wrote:Ovo govno treba po kratkom postupku na marijiin dvoru objesiti za muda i ne dati da ga bilo ko skida dok sam ne otpadne od truhlosti...

Familiju bahatu
Hajd ne zurite sa zakljucicma! Niko ne zna cija je krivica. Da li oboje snose, da li je vozac presao na crveno, ili pjesak. Zali boze zivota!
skafiskafsnjak

#18441 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by skafiskafsnjak »

karanana wrote:Izgleda da je zakoracila na cestu na njeno crveno i valjda se probala vratiti ali nije stigla jer je debil bas brzo vozio. Sminkercic neki nema mu 22-23 godine.
Ogranicenje postavljeno na 60kmh ... tom brzinom se brzo moze zaustaviti ...ako i udari , pri maloj je brziini ...

Ovo djubre malo sjebati maksimalno :oops:
zateznistub

#18442 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

seoBIH wrote:

Familiju bahatu
Hajd ne zurite sa zakljucicma! Niko ne zna cija je krivica. Da li oboje snose, da li je vozac presao na crveno, ili pjesak. Zali boze zivota!
Moguce je da je zena krenula na crveno, ali brzom voznjom on je ugrozio njen zivot, ne obrnuto...

Da je vozio normalno ili bi stao ili je zaobisao

a ne onako unistititi auto
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#18443 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Truba »

sebe nekad zateknem na pol ceste na crveno kako prelazim
zamislim se sta li
x puta kad pozurim mogu vrat polomiti

ljudi polako pazite se
razonoda

#18444 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by razonoda »

zateznistub wrote:
seoBIH wrote:

Familiju bahatu
Moguce je da je zena krenula na crveno, ali brzom voznjom on je ugrozio njen zivot, ne obrnuto...

Da je vozio normalno ili bi stao ili je zaobisao

a ne onako unistititi auto
:shock: ova zadnja recenica je --nepotrebna .brishi
zateznistub

#18445 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

Nemoj pogresno shvatiti...

Ako je cinjenica da je udarena na pjesackom, tamo gdje se nalazi audi samo govori koliko je brzo isao...
Last edited by zateznistub on 04/05/2015 19:13, edited 1 time in total.
Hemera

#18446 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Hemera »

skafiskafsnjak wrote:
karanana wrote:Izgleda da je zakoracila na cestu na njeno crveno i valjda se probala vratiti ali nije stigla jer je debil bas brzo vozio. Sminkercic neki nema mu 22-23 godine.
Ogranicenje postavljeno na 60kmh ... tom brzinom se brzo moze zaustaviti ...ako i udari , pri maloj je brziini ...

Ovo djubre malo sjebati maksimalno :oops:
ko zna moža je lovio semafor,lovci naopasniji pogotovo ovi jadovi balavi,treba im fiću dozvoliti od dana polaganja da bar 5 godina voze,ništa više od toga
razonoda

#18447 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by razonoda »

zateznistub wrote:Nemoj pogresno shvatiti...

Ako je cinjenica da je udarena na pjesackom, tamo gdje se nalazi audi samo govori koliko je brzo isao...
Shvatila sam dobro ----no ima dvojako znacenje.
JThomas

#18448 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by JThomas »

sve će se to odrediti najviše u zavisnosti od imovnog stanja, te veza i poznanstava vozača i njegove porodice. crveno, zeleno, pješački, brzina kretanja...
drug_profi

#18449 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by drug_profi »

Vozac je ovdje svakako kriv za ubistvo iz nehata (i bahatosti). Sve da je crveno-najcrvenije za pjesake bilo. Pjesacki je prelaz, raskrsce i tramvajska stanica i duzan je prici sa oprezom, dakle max 50-60, a ne sa 80, a sto je vjerovatnije 100, jer se od Socijalnog hvata zeleno samo sa 80+.

Meni je zao obitelji poginule, male djece vjerovatno, ostale bez majke, i roditelja ovog bilmeza koji sad srce svoje jedu.
Bilmeza mi nije zao uopste i nek place, plakao dabogda...
zateznistub

#18450 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

drugi profil wrote:Vozac je ovdje svakako kriv za ubistvo iz nehata (i bahatosti). Sve da je crveno-najcrvenije za pjesake bilo. Pjesacki je prelaz, raskrsce i tramvajska stanica i duzan je prici sa oprezom, dakle max 50-60, a ne sa 80, a sto je vjerovatnije 100, jer se od Socijalnog hvata zeleno samo sa 80+.

Meni je zao obitelji poginule, male djece vjerovatno, ostale bez majke, i roditelja ovog bilmeza koji sad srce svoje jedu.
Bilmeza mi nije zao uopste i nek place, plakao dabogda...
Locked