Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
insaneinthebrain wrote: ↑05/04/2023 16:23
javile se i ublehe iz saveza, svaka cast. na vrijeme. mogli ste pet minuta pred utakmicu da pravite telefonsku konfreneciju idioti
insaneinthebrain wrote: ↑05/04/2023 16:23
javile se i ublehe iz saveza, svaka cast. na vrijeme. mogli ste pet minuta pred utakmicu da pravite telefonsku konfreneciju idioti
Pa zar nije clan njihovog komiteta rekao da kavez zadovoljava.Znaci isti ti juce kazu jedno danas drugo.Ko koga jebe ovdje
Savez hoce sebe da opere.
Mene samo interesuje kako je moguce da je nekakav "ekspert" iz saveza nadlezan na nesto ovako?
Zar ne postoje gradjevinski inspektori? Nije im savez izdao dozvolu za gradju (ili jeste ).
Sve je nakaradno.
Ja ne vidim nacin kako organizovati utakmicu Velez Zrinjski u Zenici. Treba na svakoj krivini od Zalika do Zenuce 20 policajaca staviti. To bi bila bas dobra zajebancija.
kakabanja213 wrote: ↑06/04/2023 00:19
Ja ne vidim nacin kako organizovati utakmicu Velez Zrinjski u Zenici. Treba na svakoj krivini od Zalika do Zenuce 20 policajaca staviti. To bi bila bas dobra zajebancija.
Pa nije nemoguce ako Velez-Zrinjski bude finale isto I Zeljo-Zrinjski da mafijasi iz saveza premjeste finale gore u sportsku centar I zabrane dolazak navijaca