Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
-
90minut
#18401 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Šta kaže kriticari mu određuju sudbinu da li ce mu se svidjeti epizoda nek vas sumiprimus trola to i zaslužujete vecina

-
90minut
#18402 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ha ja sam sebe uvjeravaš da je dobra odluka da plane i staro i mladobunk wrote:Odbranili cijeli svijet od NK.
Cersei im od pocetka zabila noz u ledja.
Ako je narod znao za Veliki rat jel nisu mogli dic pobunu protiv Cersei ?
Ako su znali da su Sjevernjaci i Daneirys odbranili svijet od NK i opet bjezali kod Cersei onda i nisu toliko nevini..
Nekad je dobro pobiti sve što diše.
- MarlboroGold
#18403 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
To što je kod sumira i tebe odsutna kritička misao je vaš problem.
-
brazzo19
#18404 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Da li su se ovi uopste osigurani da se ne daj Boze debelom nesto ne desi u medjuvremenu pa ne zavrsi knjige, koja bi to seteta bila ... al jednostavno ko sto kazes previse likova svjetova porodica klanova na mapa sa svim kraljevstvima i kucama me podsjeti na igricu GTAThe 51st State wrote:Blablalizam najgore vrste, serija je beton i svijet iste je kontekstualno preogroman da bi se mogla zavrsit na kao logican nacin gdje bi fanovi bili zadovoljni zbog samog formata medija, a i ono inace prsti na televiziji epic fantasy sadrzaj pa se pohasilo kritikovati, blah.
Za totalni merak sacekati debelog da zavrsi svoje pisanje
-
90minut
#18405 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Idi lijepi moj požuri vidi šta kazu kritičari pa formiraj mišljenjeMarlboroGold wrote:To što je kod sumira i tebe odsutna kritička misao je vaš problem.
- MarlboroGold
#18406 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Hajte vi obojica na foe da ne čitam vaše smeće od postova. Kao djeca.90minut wrote:Idi lijepi moj požuri vidi šta kazu kritičari pa formiraj mišljenjeMarlboroGold wrote:To što je kod sumira i tebe odsutna kritička misao je vaš problem.
Poz
-
90minut
#18407 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Debeli je 100 posto završio sve on je radio do nekog momenta s ovom dvojicom idiota i onda je napustio kad je vidio da to ne ide nigdje i da su upetljani u vir.brazzo19 wrote:Da li su se ovi uopste osigurani da se ne daj Boze debelom nesto ne desi u medjuvremenu pa ne zavrsi knjige, koja bi to seteta bila ... al jednostavno ko sto kazes previse likova svjetova porodica klanova na mapa sa svim kraljevstvima i kucama me podsjeti na igricu GTAThe 51st State wrote:Blablalizam najgore vrste, serija je beton i svijet iste je kontekstualno preogroman da bi se mogla zavrsit na kao logican nacin gdje bi fanovi bili zadovoljni zbog samog formata medija, a i ono inace prsti na televiziji epic fantasy sadrzaj pa se pohasilo kritikovati, blah.
Za totalni merak sacekati debelog da zavrsi svoje pisanjekoliko je ogromna nema sanse da se to sve zavrsi u jednoj sezoni a iskreno knjige su dosta bolje jer ide sve dosta detaljnije i duze traje. Ovdje sad ima bruku materijala za nove serije recimo o dolasku prvih ljudi djece sume onda NK i vojske mrvih, essosa, bravosa ma od ove knjige bi se moglo napraviti 10 pred mini serija koje bi pratile pricu do pocetka serije ....
- bunk
#18408 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Hard reset.90minut wrote:Ha ja sam sebe uvjeravaš da je dobra odluka da plane i staro i mladobunk wrote:Odbranili cijeli svijet od NK.
Ako su znali da su Sjevernjaci i Daneirys odbranili svijet od NK i opet bjezali kod Cersei onda i nisu toliko nevini..![]()
Vratila je KL na pocetne postavke.
Nekako mi vuce da ce Arya odradit Daneirys.
Mozda sa maskom bezmudog..
Jer nije dzaba potencirana ona zena sa djevojcicom i igrackom konja.
Taman da Arya prelomi.
A ne bi mi se to dopalo iako sam za Starkove od pocetka bio.
-
90minut
#18409 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ma to LIJEPI moj odo sebi prerezat grkljan odma krv ce biti po podu kupacu se u njoj!MarlboroGold wrote:Hajte vi obojica na foe da ne čitam vaše smeće od postova. Kao djeca.90minut wrote:Idi lijepi moj požuri vidi šta kazu kritičari pa formiraj mišljenjeMarlboroGold wrote:To što je kod sumira i tebe odsutna kritička misao je vaš problem.
Poz
-
90minut
#18410 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
bunk wrote:Hard reset.90minut wrote:Ha ja sam sebe uvjeravaš da je dobra odluka da plane i staro i mladobunk wrote:Odbranili cijeli svijet od NK.
Ako su znali da su Sjevernjaci i Daneirys odbranili svijet od NK i opet bjezali kod Cersei onda i nisu toliko nevini..![]()
Taman da Arya prelomi.
Vjerovatno ostaje živa pod bittersweet se vjerovatno misli Cersei nema, al' ce civili biti pobijeni.
Kakvih grešaka imaju pisci ne bi me cudilo da žive sretno do kraja zivota deni i jon
- klixoris
#18411 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Da joj viče iz spavaće sobe: "Tetkaaaa, namaži mi krišku "90minut wrote:
Kakvih grešaka imaju pisci ne bi me cudilo da žive sretno do kraja zivota deni i jon
- bunk
- choxnox
- Idemedosumom
#18414 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Postavlja se i tekst, ne samo linkovi, pa malo promijeni boju slova, kod mene na mobitelu se opet sve vidi, poleti oko pa mahinalno procitam.alibaba_i_30_godina wrote: Jednostavno ne otvaraš te linkove i to je to. A leak kao leak, nijedan opet nije doslovno 100% tačan. Sve su to nagađanja.
Samo komplikujete.
I opet se vracamo na isto, trebao bih ja izbjegavati temu, jer se pojedinci ne drze pravila. Momak, radis li ti mozda u drzavnoj sluzbi?
Last edited by Idemedosumom on 14/05/2019 13:42, edited 1 time in total.
-
90minut
#18415 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
HahahahaIdemedosumom wrote:Postavlja se i tekst, ne samo linkovi, pa malo promijenio boju slova, kod mene na mobitelu se opet sve vidi, poleti oko pa mahinalno procitam.alibaba_i_30_godina wrote: Jednostavno ne otvaraš te linkove i to je to. A leak kao leak, nijedan opet nije doslovno 100% tačan. Sve su to nagađanja.
Samo komplikujete.
I opet se vracamo na isto, trebao bih ja izbjegavati temu, jer se pojedinci ne drze pravila. Momak, radis li ti mozda u drzavnoj sluzbi?
Sad nesto kontam kako se ja ponašam cim vidim nešto komprimitirajuce momentalno zatvorim oci prekrijem ekran i XXX
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#18416 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Jon je ubistvom onog sjevernjaka koji je htjeo silovat onu djevojku vec odlucio na cijoj je strani... nije bitno cija krv kola njegovim venama njega je odgojio Ned Stark i on mu je istinski otac...
-
todd_smith
#18417 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
arja bi imala smisla samo ako dany ima zelene oci?90minut wrote:bunk wrote: Hard reset.
Taman da Arya prelomi.
Vjerovatno ostaje živa pod bittersweet se vjerovatno misli Cersei nema, al' ce civili biti pobijeni.
doduse i ta prica sa smedje plave zelene oci, ne bi me iznenadilo da i to samo zaborave
-
sumirprimus
#18418 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
starkovi ko da ih je sda odgojila
u odsutnom trenutku razocaraju i u pizdeke se pretvore
u odsutnom trenutku razocaraju i u pizdeke se pretvore
- pici
#18419 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Forumerrer wrote:Arya ubija Deneris, Drogon ubija Aryu. Jon postaje vladar sjevera, a Sansa postaje kraljica svega.
Spoiler alert.
e jebiga valla sto to
-
sumirprimus
#18420 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
kriiiisku , dok ispod dvorca igraju na male sa potomcima ovog drogona kako se vec zoveklixoris wrote:Da joj viče iz spavaće sobe: "Tetkaaaa, namaži mi krišku "90minut wrote:
-
sumirprimus
#18421 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
a drogon? nije valjda da je stao na ariji???pici wrote:Forumerrer wrote:Arya ubija Deneris, Drogon ubija Aryu. Jon postaje vladar sjevera, a Sansa postaje kraljica svega.
Spoiler alert.
e jebiga valla sto to
-
Forumerrer
#18422 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Drogon otisao na sjever i trazi zenku za parenje 
Od tuge umre na kraju.
Od tuge umre na kraju.
-
sumirprimus
#18423 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
kaze u kinglendingu sad pjevaju onu od bitlsa jestrdej

- pici
#18424 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ja bi Dany sve hallalio da se jopet skine i jedan sex party napravi...

-
sumirprimus
#18425 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
dje je sad ona feministica ovo joj je valjalo jel?pici wrote:ja bi Dany sve hallalio da se jopet skine i jedan sex party napravi...
to deni nek si HIm svima vratila