Mozda ti Ernesto da praviš sa braćom Srbima nekakve sporazume, ali bosnje tesko..ernestalic wrote:Kurtčehajić je reagovao i odgovorio Čoviću na njegovu zaista bezobraznu izjavu da su Hrvati u Washingtonski i Daytonski sporazum unijeli HB. Ali, nije rekao do kraja istinu koja je bolna za Hrvate, prije svega one u zap. Hercegovini. Amerikanci su pročitali podlu Tudjmanovu igru u BiH i na kraju u Daytonu, njegove sluge u zap. Hercegovini ostavili bez poslastice u obliku HB. A Srbi su dobili RS jer su od početka bili iskreni. Hrvati su neiskreno izašli na referendum da ne bi ostali u skraćenoj Jugoslaviji. Nakon referenduma su pokazali prave namjere. Mi Bošnjaci, moramo sa Srbima napraviti istorijski sporazum o miru i suživotu u BiH.
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
channel10
#18401 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
Hafis
#18402 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pikaju li tu i južni Srbi? Jest da smo malo više temperamentni kao i svi južnjaci, ali i mi bi u te istorijske sporazume. Ta nećemo mimo svijeternestalic wrote: Mi Bošnjaci, moramo sa Srbima napraviti istorijski sporazum o miru i suživotu u BiH.
-
channel10
#18403 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa neka HNS pošalje svoj prijedlog u parlamentarnu proceduru pa da vidimo hoće li se naći na dnevnom reduHafis wrote:To ti je pandan, ako razumiješ što to znači.....nešto poput onog Savjetovanja u vijećnici pod pokroviteljstvom člana predsjedništva Bakira Izetbegovića i ostale ekipe, a vezano za reviziju tužbe protiv Srbije, kad su donijeli odluku 5 do 12.bh.tornjak wrote:
ko daje pravo tom HNS-u da predlaze kojekakve zakone....???
ko/sta je taj HNS....???
Znači, manje-više pokazivanje mišića svom glasačkom tijelu.
-
Hafis
#18404 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa hvala Bogu da će poslati. Barem je papir besplatan.channel10 wrote:Pa neka HNS pošalje svoj prijedlog u parlamentarnu proceduru pa da vidimo hoće li se naći na dnevnom reduHafis wrote:To ti je pandan, ako razumiješ što to znači.....nešto poput onog Savjetovanja u vijećnici pod pokroviteljstvom člana predsjedništva Bakira Izetbegovića i ostale ekipe, a vezano za reviziju tužbe protiv Srbije, kad su donijeli odluku 5 do 12.bh.tornjak wrote:
ko/sta je taj HNS....???
-
channel10
#18405 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Mogu poslati, ali hoće li doći na dnevni red, ha UZP-ovac 
Vi bolan ne znate gdje udarate...
-
DonieBrasco
#18406 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nije li Covic izjavio da BiH nece biti građanska drzava, pa kakva ce to biti ?
- BHCluster
#18407 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
To ona ista revizija za koju je Covic odbio dati saglasnost pa kasnije kukao nakon presude sestorki kako je Hrvatska optuzena za agresiju na BiH a Srbija nije?Hafis wrote:To ti je pandan, ako razumiješ što to znači.....nešto poput onog Savjetovanja u vijećnici pod pokroviteljstvom člana predsjedništva Bakira Izetbegovića i ostale ekipe, a vezano za reviziju tužbe protiv Srbije, kad su donijeli odluku 5 do 12.bh.tornjak wrote:
ko/sta je taj HNS....???
-
Hafis
#18408 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Bitno je poslati prijedlog. Zakon se treba preurediti da bi se moglo pristupiti normalnoj implementaciji izbora.channel10 wrote:Mogu poslati, ali hoće li doći na dnevni red, ha UZP-ovac
Evo i ja jedan
- bh.tornjak
#18409 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
to kod vas na jugu se obracate jedni drugima.....?Hafis wrote:To ti je pandan, ako razumiješ što to znači.....nešto poput onog Savjetovanja u vijećnici pod pokroviteljstvom člana predsjedništva Bakira Izetbegovića i ostale ekipe, a vezano za reviziju tužbe protiv Srbije, kad su donijeli odluku 5 do 12.bh.tornjak wrote:
ko/sta je taj HNS....???
nikakvo cudo......generali sa 16.....doktori nauka sa 17......dvije-tri milje KM diploma...
znam Djolana.....intelektualno cudo....
-
channel10
#18410 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa ne moze svaka shusha poslati prijedlog. Tačnije može,ali će ga portir vratiti bas kao i oni u Hagu sto su vratili.Hafis wrote:Bitno je poslati prijedlog. Zakon se treba preurediti da bi se moglo pristupiti normalnoj implementaciji izbora.channel10 wrote:Mogu poslati, ali hoće li doći na dnevni red, ha UZP-ovac
Evo i ja jedan
Lijepo vas je gledati kako se vrtite u krug.
Last edited by channel10 on 21/12/2017 18:34, edited 1 time in total.
-
Hafis
#18411 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Rekoh li ti ja da dižemo prosjek ovoj napaćenoj zemlji.bh.tornjak wrote:to kod vas na jugu se obracate jedni drugima.....?Hafis wrote:To ti je pandan, ako razumiješ što to znači.....nešto poput onog Savjetovanja u vijećnici pod pokroviteljstvom člana predsjedništva Bakira Izetbegovića i ostale ekipe, a vezano za reviziju tužbe protiv Srbije, kad su donijeli odluku 5 do 12.bh.tornjak wrote:
ko/sta je taj HNS....???
nikakvo cudo......generali sa 16.....doktori nauka sa 17......dvije-tri milje KM diploma...
znam Djolana.....intelektualno cudo....
-
Hafis
#18412 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Rekoh li ti maločas da papir ne košta ništa.channel10 wrote:Pa ne moze svaka shusha poslati prijedlog. Tačnije može,ali će ga portir vratiti bas kao i oni u Hagu sto su vratili.Hafis wrote:Bitno je poslati prijedlog. Zakon se treba preurediti da bi se moglo pristupiti normalnoj implementaciji izbora.channel10 wrote:Mogu poslati, ali hoće li doći na dnevni red, ha UZP-ovac
Evo i ja jedan
Lijepo vas je gledati kako se vrtite u krug.
Nek se poštuje zakonska obveza i parlamentarna procedura koja proizlazi iz obvezujuće presude Ustavnog suda. Po svaku cijenu izbjeći mostarizaciju. Za dobrobit ove zemlje i njenih ljudi nije problem ako treba i vrtiti se u krug.
-
channel10
#18413 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Koliko znam rečeno je da nema prepreka kod implementacije rezultata izbora, tako da...
- bh.tornjak
#18414 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
´oces da kazes ...napacenom kamenu...??Hafis wrote:
Rekoh li ti ja da dižemo prosjek ovoj napaćenoj zemlji.
da, u pravu si....nista tu uspjeti nece ...niti smilje ni bosilje....
-
Hafis
#18415 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Šta je, ispucao si se...ne znaš daljebh.tornjak wrote:´oces da kazes ...napacenom kamenu...??Hafis wrote:
-
Hafis
#18416 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Znam, to je izjavio Ruždija domar iz zgrade CIK-a. E sad...domar je domar..državna služba, nije se zajebavati...samo ja mislim da je onaj dio o popunjavanju Doma naroda izbačen odlukom Ustavnog suda...ako me može pratiti...mada sumnjam, bez ljutnjechannel10 wrote:Koliko znam rečeno je da nema prepreka kod implementacije rezultata izbora, tako da...
- bh.tornjak
#18417 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
ne mogu od smijehaHafis wrote:Šta je, ispucao si se...ne znaš daljebh.tornjak wrote:´oces da kazes ...napacenom kamenu...??Hafis wrote:
nastavi ti....
-
channel10
#18418 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Čini mi se da je Irena rekla, a ne Zoka domarHafis wrote:Znam, to je izjavio Ruždija domar iz zgrade CIK-a. E sad...domar je domar..državna služba, nije se zajebavati...samo ja mislim da je onaj dio o popunjavanju Doma naroda izbačen odlukom Ustavnog suda...ako me može pratiti...mada sumnjam, bez ljutnjechannel10 wrote:Koliko znam rečeno je da nema prepreka kod implementacije rezultata izbora, tako da...
- spreca
#18419 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
ma to kod njih domar je glavni....a postar je zamjenik i to im je glavna intiligencijachannel10 wrote:Čini mi se da je Irena rekla, a ne Zoka domarHafis wrote:Znam, to je izjavio Ruždija domar iz zgrade CIK-a. E sad...domar je domar..državna služba, nije se zajebavati...samo ja mislim da je onaj dio o popunjavanju Doma naroda izbačen odlukom Ustavnog suda...ako me može pratiti...mada sumnjam, bez ljutnjechannel10 wrote:Koliko znam rečeno je da nema prepreka kod implementacije rezultata izbora, tako da...
-
Hafis
#18420 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne znam, rekoše Ruždija iz Gusinja.channel10 wrote:Čini mi se da je Irena rekla, a ne Zoka domarHafis wrote:Znam, to je izjavio Ruždija domar iz zgrade CIK-a. E sad...domar je domar..državna služba, nije se zajebavati...samo ja mislim da je onaj dio o popunjavanju Doma naroda izbačen odlukom Ustavnog suda...ako me može pratiti...mada sumnjam, bez ljutnjechannel10 wrote:Koliko znam rečeno je da nema prepreka kod implementacije rezultata izbora, tako da...
Nebitno. Da ti malo približim pošto očito imaš stanovitih kognitivnih problema s ovom tematikom: ako ''nema prepreka kod implementacije rezultata izbora'' zašto su onda SDP i SDA uputili svoje prijedloge, upravo vezano za tu problematiku?
P.S.
Ne kaže se ''kod implementacije''...(ta ne ideš u nje u goste), već ''u implementiranju''
Taman ću se dragovoljno ponuditi da jednom započnemo s tom standardizacijom bosanskog jezika, dosta je bilo praznog busanja u prsa, a na terenu ni makac.
-
channel10
#18421 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Možda je tako na hrvatskom (implementiranje).
A sto se tice prijedloga zakona, to čisto da se oduze HDZ - u i da ne bude da nisu za izmjenu zakona.
A sto se tice prijedloga zakona, to čisto da se oduze HDZ - u i da ne bude da nisu za izmjenu zakona.
-
Hafis
#18422 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nisi shvatio. Ne može biti ''kod'' implementacije - rekoh ti, ne ideš u goste u nje.channel10 wrote:Možda je tako na hrvatskom (implementiranje).
A to gore si si u pravu - na bosanskom bi valjda bilo - u ''implementisanju''. Do mene je, priznajem .
Što znači da su za mostarizaciju, čim nisu za izmjenu zakona. Da ti ne ponavljam ono o odluci Ustavnog suda, poništenju dijela zakona i ostale điđe koje idu s tim..valjda si više ukopčao.A sto se tice prijedloga zakona, to čisto da se oduze HDZ - u i da ne bude da nisu za izmjenu zakona.
Hebo majku, taman ću od tebe intelektualca napraviti
-
channel10
#18423 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nikad se ne zna. Trudiš se, što jest jest 
- Sanjarko
#18424 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Dobio titulu nad vojvode kao Franjo svojevremeno.hizo ramidovic wrote:Прочитах негде, не знам да ли је истина, да је Човић добио титулу војводе.
Може ли неко потврдити ову вест или је и ово дело прљаве неоосманлијсковехабијскопроисламистичке пропаганде?
-
Hafis
#18425 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jebat ga, to mi je u krvi. Jedan od najbolje ocijenjenih predavača ovdje na sveučilištuchannel10 wrote:Nikad se ne zna. Trudiš se, što jest jest