FC Bayern Munchen

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Tito_i_Partija

#18401 Re: FC Bayern Munchen

Post by Tito_i_Partija »

Costa je se ispostavio k'o pun pogodak, iako sam bio pomalo skeptican. Strasno dobar igrac.
LSD

#18402 Re: FC Bayern Munchen

Post by LSD »

Tito_i_Partija wrote:Costa je se ispostavio k'o pun pogodak, iako sam bio pomalo skeptican. Strasno dobar igrac.
Sjeti se samo Šahtara od prije 3-4 godine kad su bili vrlo nezgodna ekipa, koja je mogla svakoga pobjediti....Costa, Willian i Mkhitaryan bili glavni igraci, igrali odlicno...ali Costa je bio glavna baja ekipe :mrgreen:
Rijetko koji transfer Bayerna bude promašaj, pa tako i ovaj Costin....vec sad u prvoj sezoni je jedan od kljucnih igraca bavaraca. Ribery može poceti polako pakovati kofere.
Tito_i_Partija

#18403 Re: FC Bayern Munchen

Post by Tito_i_Partija »

LSD wrote:
Tito_i_Partija wrote:Costa je se ispostavio k'o pun pogodak, iako sam bio pomalo skeptican. Strasno dobar igrac.
Sjeti se samo Šahtara od prije 3-4 godine kad su bili vrlo nezgodna ekipa, koja je mogla svakoga pobjediti....Costa, Willian i Mkhitaryan bili glavni igraci, igrali odlicno...ali Costa je bio glavna baja ekipe :mrgreen:
Rijetko koji transfer Bayerna bude promašaj, pa tako i ovaj Costin....vec sad u prvoj sezoni je jedan od kljucnih igraca bavaraca. Ribery može poceti polako pakovati kofere.
Iznenadilo me je koliko malo vremena mu je trebalo da se uklopi u ekipu. Kad ga uporedis sa Mkhitaryanom u Dortmundu, kome je prva sezona bila prilicno losa, onda to jos nevjerovatnije izgleda.

A to za Ribery-a ja govorim vec neko vrijeme, a ove moje kolege ni da cuju. A tip samo obnavlja povrede k'o na traci. :D
ultima_palabra

#18404 Re: FC Bayern Munchen

Post by ultima_palabra »

LSD wrote:
I Fernandinho :D
LSD

#18405 Re: FC Bayern Munchen

Post by LSD »

Tito_i_Partija wrote:
LSD wrote:
Iznenadilo me je koliko malo vremena mu je trebalo da se uklopi u ekipu. Kad ga uporedis sa Mkhitaryanom u Dortmundu, kome je prva sezona bila prilicno losa, onda to jos nevjerovatnije izgleda.

A to za Ribery-a ja govorim vec neko vrijeme, a ove moje kolege ni da cuju. A tip samo obnavlja povrede k'o na traci. :D
ah, ljudi se emotivno vežu za neke igrace :mrgreen: Ribery je mnogo toga dobrog donio Bayernu, godinama bio motor ekipe, može se komotno reci da je legenda bavarca...ali jbg treba biti realan - godine, ozljede i pređena kilometraža cine svoje...Costa je trenutno ocito bolji, brži i mlađi igrac i šta se tu može.

Tako sam i ja tvrdio nekad za Xavija, nisam dao reci na njega :-) :mrgreen: ali onda realno skontaš da covjek jednostavno više ne može ko nekad, bez obzira koliko se on trudio i koliko god ga navijaci cijenili :mrgreen:
simonese

#18406 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

LSD :thumbup:
100 % u pravu,ja bih volio gledati Robbena i Riberyia jos 10 godina ali ne moze
missko

#18407 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

Riberi je Ulijev haver i moze radit sta hoce. Usput tati vam je danas rodjendan pune 64
Tito_i_Partija

#18408 Re: FC Bayern Munchen

Post by Tito_i_Partija »

LSD wrote: ah, ljudi se emotivno vežu za neke igrace :mrgreen: Ribery je mnogo toga dobrog donio Bayernu, godinama bio motor ekipe, može se komotno reci da je legenda bavarca...ali jbg treba biti realan - godine, ozljede i pređena kilometraža cine svoje...Costa je trenutno ocito bolji, brži i mlađi igrac i šta se tu može.

Tako sam i ja tvrdio nekad za Xavija, nisam dao reci na njega :-) :mrgreen: ali onda realno skontaš da covjek jednostavno više ne može ko nekad, bez obzira koliko se on trudio i koliko god ga navijaci cijenili :mrgreen:
Lijepo je imat' afiniteta prema igracima koji su uradili toliko puno za klub, nema govora...al' dzaba je, ja sam to uvijek nekako pragmaticno gled'o. Liga sampiona se ne moze osvojit' ako ti najbolji igrac provodi vise vremena u doktorskoj ordinaciji nego na treningu. :D

Zato sam toliko isfrustriran sto se tice Reusa. Nevjerovatan igrac, po meni cak i najbolji igrac Njemacke trenutno (sad ce me napast' Mullerovci :D ), al' bas mi ide na zivce koliko je tip povredljiv. Cak stavise, ako je ovako povredljiv dok je mlad, sigurno nece bit' sve bolje kako vise stari. Al' jebiga, sta se tu moze?
MOSALJOZE

#18409 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

Kirhof u Sunderlendu,a Kurt u Herti.
Španski mediji pišu u prelasku Carvajala(Real).Navodno je to želja Carla.
Za sada niko nije povrijedjen,svi normalno treniraju. 8)
Što se tiče Coste,za mene je on najbolje pojačanje za neki klub,u dosadašnjoj sezoni.
BHF_Manijak

#18410 Re: FC Bayern Munchen

Post by BHF_Manijak »

Goetze im se sad nekad vraca, iduce hefte ja mislim. Nisam siguran da je krenuo sa ekipom na pripreme ili?
Mišo_Kovač

#18411 Re: FC Bayern Munchen

Post by Mišo_Kovač »

MOSALJOZE wrote:Kirhof u Sunderlendu,a Kurt u Herti.
Španski mediji pišu u prelasku Carvajala(Real).Navodno je to želja Carla.
Za sada niko nije povrijedjen,svi normalno treniraju. 8)
Što se tiče Coste,za mene je on najbolje pojačanje za neki klub,u dosadašnjoj sezoni.
Carvajal bi bio brutalno pojačanje 8)
MOSALJOZE

#18412 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

BHF_Manijak wrote:Goetze im se sad nekad vraca, iduce hefte ja mislim. Nisam siguran da je krenuo sa ekipom na pripreme ili?
Image
Image
Image
Image

Radi Mario individualno.
simonese

#18413 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

Mario u Liverpool a Cesc u Bayern
missko

#18414 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

Mariju istice ugovor iduce godine.
Sto to za cas prodje klepi decko 100 milki iz zajebancije
MOSALJOZE

#18415 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

Manu vec 3 godine najbolji golman Svijeta.
klopan

#18416 Re: FC Bayern Munchen

Post by klopan »

Nece se Mario tek tako lako dati,ima jos sta ovdje da dokaze,a sto se tice transfera jedina jasno iskazana zelja Novog trenera je Darmian,helem nastavljamo tamo gdje smo stali proslog prelaznog.
Mišo_Kovač

#18417 Re: FC Bayern Munchen

Post by Mišo_Kovač »

Gaudino u Sent Galenu na posudbi do juna dvijetisućesedamnaeste 8)
missko

#18418 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

klopan wrote:Nece se Mario tek tako lako dati,ima jos sta ovdje da dokaze,a sto se tice transfera jedina jasno iskazana zelja Novog trenera je Darmian,helem nastavljamo tamo gdje smo stali proslog prelaznog.
Darmiana je htio i Pep pa ga ne uzese.
Mario ulazi u zadnju godinu ugovora i nema Bayern bas puno opcija da ga zadrzi
klopan

#18419 Re: FC Bayern Munchen

Post by klopan »

Darmian je imao iste ponude Bayerna i Jedinstva,al je htio garantovano mjesto u prvom timu,sto mu Joseph nije mogao obecati.Linijom manjeg otpora u nadi da ce se naigrati otisao je u manji klub,pa je skonto da se zajeba',kao i mnogi drugi.
Sammer se nije dzaba nasmijao na ove glasine s Liverpoolom i Goetzeom,njima nije nista za dan produziti ugovore s pola tima,tako da nece biti ni s Goetzeom,ako se u medjuvremenu ne odluche dovest' Verattia. :D
BHF_Manijak

#18420 Re: FC Bayern Munchen

Post by BHF_Manijak »

Sta su se ovo napusili na RTL-ovom teletextu, na dvije stranice pisu za Goetzea "27-godisnji". :mrgreen: :mrgreen:
missko

#18421 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

klopan wrote:Darmian je imao iste ponude Bayerna i Jedinstva,al je htio garantovano mjesto u prvom timu,sto mu Joseph nije mogao obecati.Linijom manjeg otpora u nadi da ce se naigrati otisao je u manji klub,pa je skonto da se zajeba',kao i mnogi drugi.
Sammer se nije dzaba nasmijao na ove glasine s Liverpoolom i Goetzeom,njima nije nista za dan produziti ugovore s pola tima,tako da nece biti ni s Goetzeom,ako se u medjuvremenu ne odluche dovest' Verattia. :D
Sta oni Götzea ne pitaju nista ili?
On ima sad poziciju ako ga hoce Anceloti produzit ce uz garanciju da ce igrat a ako nece moze u Liverpul pa mozda i za vecu platu i vise minuta.
Samer jedno kaze ali Götze kaze nesto drugo
AmiĐa_Idriz

#18423 Re: FC Bayern Munchen

Post by AmiĐa_Idriz »

Loš ovaj Kirhof u debitantskom nastupu za Sunderland, valjda se popravi.
Tito_i_Partija

#18424 Re: FC Bayern Munchen

Post by Tito_i_Partija »

Partijanerov "babuka" pred izlazkom iz cuze. :D

http://www.klix.ba/sport/nogomet/bivsi- ... /160118120
Mišo_Kovač

#18425 Re: FC Bayern Munchen

Post by Mišo_Kovač »

Ćaća se vraća :evil: čeka se komentar velikih fanova bayerna, vele i miska :P
Post Reply