FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tito_i_Partija
#18401 Re: FC Bayern Munchen
Costa je se ispostavio k'o pun pogodak, iako sam bio pomalo skeptican. Strasno dobar igrac.
-
LSD
#18402 Re: FC Bayern Munchen
Sjeti se samo Šahtara od prije 3-4 godine kad su bili vrlo nezgodna ekipa, koja je mogla svakoga pobjediti....Costa, Willian i Mkhitaryan bili glavni igraci, igrali odlicno...ali Costa je bio glavna baja ekipeTito_i_Partija wrote:Costa je se ispostavio k'o pun pogodak, iako sam bio pomalo skeptican. Strasno dobar igrac.
Rijetko koji transfer Bayerna bude promašaj, pa tako i ovaj Costin....vec sad u prvoj sezoni je jedan od kljucnih igraca bavaraca. Ribery može poceti polako pakovati kofere.
- Tito_i_Partija
#18403 Re: FC Bayern Munchen
Iznenadilo me je koliko malo vremena mu je trebalo da se uklopi u ekipu. Kad ga uporedis sa Mkhitaryanom u Dortmundu, kome je prva sezona bila prilicno losa, onda to jos nevjerovatnije izgleda.LSD wrote:Sjeti se samo Šahtara od prije 3-4 godine kad su bili vrlo nezgodna ekipa, koja je mogla svakoga pobjediti....Costa, Willian i Mkhitaryan bili glavni igraci, igrali odlicno...ali Costa je bio glavna baja ekipeTito_i_Partija wrote:Costa je se ispostavio k'o pun pogodak, iako sam bio pomalo skeptican. Strasno dobar igrac.![]()
Rijetko koji transfer Bayerna bude promašaj, pa tako i ovaj Costin....vec sad u prvoj sezoni je jedan od kljucnih igraca bavaraca. Ribery može poceti polako pakovati kofere.
A to za Ribery-a ja govorim vec neko vrijeme, a ove moje kolege ni da cuju. A tip samo obnavlja povrede k'o na traci.
- ultima_palabra
#18404 Re: FC Bayern Munchen
I FernandinhoLSD wrote:Sjeti se samo Šahtara od prije 3-4 godine kad su bili vrlo nezgodna ekipa, koja je mogla svakoga pobjediti....Costa, Willian i Mkhitaryan bili glavni igraci, igrali odlicno...ali Costa je bio glavna baja ekipeTito_i_Partija wrote:Costa je se ispostavio k'o pun pogodak, iako sam bio pomalo skeptican. Strasno dobar igrac.![]()
-
LSD
#18405 Re: FC Bayern Munchen
ah, ljudi se emotivno vežu za neke igraceTito_i_Partija wrote:Iznenadilo me je koliko malo vremena mu je trebalo da se uklopi u ekipu. Kad ga uporedis sa Mkhitaryanom u Dortmundu, kome je prva sezona bila prilicno losa, onda to jos nevjerovatnije izgleda.LSD wrote:Sjeti se samo Šahtara od prije 3-4 godine kad su bili vrlo nezgodna ekipa, koja je mogla svakoga pobjediti....Costa, Willian i Mkhitaryan bili glavni igraci, igrali odlicno...ali Costa je bio glavna baja ekipeTito_i_Partija wrote:Costa je se ispostavio k'o pun pogodak, iako sam bio pomalo skeptican. Strasno dobar igrac.![]()
A to za Ribery-a ja govorim vec neko vrijeme, a ove moje kolege ni da cuju. A tip samo obnavlja povrede k'o na traci.
Tako sam i ja tvrdio nekad za Xavija, nisam dao reci na njega
- simonese
#18406 Re: FC Bayern Munchen
LSD
100 % u pravu,ja bih volio gledati Robbena i Riberyia jos 10 godina ali ne moze
100 % u pravu,ja bih volio gledati Robbena i Riberyia jos 10 godina ali ne moze
-
missko
#18407 Re: FC Bayern Munchen
Riberi je Ulijev haver i moze radit sta hoce. Usput tati vam je danas rodjendan pune 64
- Tito_i_Partija
#18408 Re: FC Bayern Munchen
Lijepo je imat' afiniteta prema igracima koji su uradili toliko puno za klub, nema govora...al' dzaba je, ja sam to uvijek nekako pragmaticno gled'o. Liga sampiona se ne moze osvojit' ako ti najbolji igrac provodi vise vremena u doktorskoj ordinaciji nego na treningu.LSD wrote: ah, ljudi se emotivno vežu za neke igraceRibery je mnogo toga dobrog donio Bayernu, godinama bio motor ekipe, može se komotno reci da je legenda bavarca...ali jbg treba biti realan - godine, ozljede i pređena kilometraža cine svoje...Costa je trenutno ocito bolji, brži i mlađi igrac i šta se tu može.
Tako sam i ja tvrdio nekad za Xavija, nisam dao reci na njega![]()
ali onda realno skontaš da covjek jednostavno više ne može ko nekad, bez obzira koliko se on trudio i koliko god ga navijaci cijenili
Zato sam toliko isfrustriran sto se tice Reusa. Nevjerovatan igrac, po meni cak i najbolji igrac Njemacke trenutno (sad ce me napast' Mullerovci
- MOSALJOZE
#18409 Re: FC Bayern Munchen
Kirhof u Sunderlendu,a Kurt u Herti.
Španski mediji pišu u prelasku Carvajala(Real).Navodno je to želja Carla.
Za sada niko nije povrijedjen,svi normalno treniraju.
Što se tiče Coste,za mene je on najbolje pojačanje za neki klub,u dosadašnjoj sezoni.
Za sada niko nije povrijedjen,svi normalno treniraju.
Što se tiče Coste,za mene je on najbolje pojačanje za neki klub,u dosadašnjoj sezoni.
- BHF_Manijak
#18410 Re: FC Bayern Munchen
Goetze im se sad nekad vraca, iduce hefte ja mislim. Nisam siguran da je krenuo sa ekipom na pripreme ili?
- Mišo_Kovač
#18411 Re: FC Bayern Munchen
Carvajal bi bio brutalno pojačanjeMOSALJOZE wrote:Kirhof u Sunderlendu,a Kurt u Herti.
Za sada niko nije povrijedjen,svi normalno treniraju.![]()
- MOSALJOZE
#18412 Re: FC Bayern Munchen
BHF_Manijak wrote:Goetze im se sad nekad vraca, iduce hefte ja mislim. Nisam siguran da je krenuo sa ekipom na pripreme ili?

Radi Mario individualno.
- simonese
#18413 Re: FC Bayern Munchen
Mario u Liverpool a Cesc u Bayern
-
missko
#18414 Re: FC Bayern Munchen
Mariju istice ugovor iduce godine.
Sto to za cas prodje klepi decko 100 milki iz zajebancije
Sto to za cas prodje klepi decko 100 milki iz zajebancije
- MOSALJOZE
#18415 Re: FC Bayern Munchen
Manu vec 3 godine najbolji golman Svijeta.
-
klopan
#18416 Re: FC Bayern Munchen
Nece se Mario tek tako lako dati,ima jos sta ovdje da dokaze,a sto se tice transfera jedina jasno iskazana zelja Novog trenera je Darmian,helem nastavljamo tamo gdje smo stali proslog prelaznog.
- Mišo_Kovač
#18417 Re: FC Bayern Munchen
Gaudino u Sent Galenu na posudbi do juna dvijetisućesedamnaeste 
-
missko
#18418 Re: FC Bayern Munchen
Darmiana je htio i Pep pa ga ne uzese.klopan wrote:Nece se Mario tek tako lako dati,ima jos sta ovdje da dokaze,a sto se tice transfera jedina jasno iskazana zelja Novog trenera je Darmian,helem nastavljamo tamo gdje smo stali proslog prelaznog.
Mario ulazi u zadnju godinu ugovora i nema Bayern bas puno opcija da ga zadrzi
-
klopan
#18419 Re: FC Bayern Munchen
Darmian je imao iste ponude Bayerna i Jedinstva,al je htio garantovano mjesto u prvom timu,sto mu Joseph nije mogao obecati.Linijom manjeg otpora u nadi da ce se naigrati otisao je u manji klub,pa je skonto da se zajeba',kao i mnogi drugi.
Sammer se nije dzaba nasmijao na ove glasine s Liverpoolom i Goetzeom,njima nije nista za dan produziti ugovore s pola tima,tako da nece biti ni s Goetzeom,ako se u medjuvremenu ne odluche dovest' Verattia.
Sammer se nije dzaba nasmijao na ove glasine s Liverpoolom i Goetzeom,njima nije nista za dan produziti ugovore s pola tima,tako da nece biti ni s Goetzeom,ako se u medjuvremenu ne odluche dovest' Verattia.
- BHF_Manijak
#18420 Re: FC Bayern Munchen
Sta su se ovo napusili na RTL-ovom teletextu, na dvije stranice pisu za Goetzea "27-godisnji".

-
missko
#18421 Re: FC Bayern Munchen
Sta oni Götzea ne pitaju nista ili?klopan wrote:Darmian je imao iste ponude Bayerna i Jedinstva,al je htio garantovano mjesto u prvom timu,sto mu Joseph nije mogao obecati.Linijom manjeg otpora u nadi da ce se naigrati otisao je u manji klub,pa je skonto da se zajeba',kao i mnogi drugi.
On ima sad poziciju ako ga hoce Anceloti produzit ce uz garanciju da ce igrat a ako nece moze u Liverpul pa mozda i za vecu platu i vise minuta.
Samer jedno kaze ali Götze kaze nesto drugo
-
klopan
- AmiĐa_Idriz
#18423 Re: FC Bayern Munchen
Loš ovaj Kirhof u debitantskom nastupu za Sunderland, valjda se popravi.
- Tito_i_Partija
- Mišo_Kovač
#18425 Re: FC Bayern Munchen
Ćaća se vraća
čeka se komentar velikih fanova bayerna, vele i miska