Ko romanijac, glumac il ja provincijalni kompleksas?
Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
-
sumirprimus
- JMGuti
#18402 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ja se slažem sa ovim. Čovjek je sorta političara koja presjedi četiri godine mandata, bez da se javi za jednu, kamoli dvije rečenice, naplati to četvrt miliona maraka i zaboli ga kurac i za državom i politikom.last mohicans wrote: ↑26/01/2024 12:56 Ne slažem se sa svim sto Dino radi, ali potpuno podržavam sto je ogolio i razotkrio najvećeg uhljupa i neradnika sto je zemlja dala.
- BHCluster
#18403 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Korist nista drugo za razliku od Trojke koji hdZ/uZp-u vire iz zadnjice i rade njhov prljav posao da ne spominjem trojkine botove.pemanapemani wrote: ↑26/01/2024 14:26A Komšić po vlastitom priznanju 1996., tražio državljanstvo od agresorske Hrvatske. Njega odbili, supruzi dali.
Cvjetić prije cvjetića.![]()
-
Jordan1961
#18404 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Po nakaradnoj logici i Stipe Mesic bi trebao vratiti hrvatski pasos jer se nije slagao sa hrvatskom politikom 90. ih a i danasnjom.sehohari wrote: ↑26/01/2024 14:35Ne vidim nikakav problem u tome.pemanapemani wrote: ↑26/01/2024 14:29Ja, i?
Samo kažem koliko je licemjerno da se svakodnevno dereš kako je Hrvatska agresor, Plenković Putin, kako hoće da naprave koloniju od FBiH..., a tražio njihovo državljanstvo.
Čovjek je Hrvat i pripada tom narodu, to što se ne slaže sa njihovom politikom ne znači da se treba odreći identiteta.
Last edited by Jordan1961 on 26/01/2024 15:42, edited 1 time in total.
-
A_A_AKCIJA
#18405 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Pa znaš li ti šta je konzulat?
Dio teritorije Srbije u BiH. Sutra će biti pun njihovih obavještajaca, a kada se digne kakva optužnica za ratni zločin, prvo će bježati tamo i tražiti pomoć.
Naravno da sam konzulat nije problem. Problem je što ništa nije tražio zauzvrat. Što je na istoj sjednici digao ruku da Cvijanovićka sebi kupi od državnog novca auto od 338 hijada KM.
E to je problem i ne pravite se ludi.
Pogotovo je problem jer svaki potez Trojke koji se tiče sličnog odnosa sa Hrvatskom proglašavate izdajom, poput običnog sastanka sa Plenkovićem, ili kada se stavljala slika Konakovića sa otvaranja konzulata Hrvatske i pjuvalo.
-
plavi_E
#18406 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Čović: Zbog odnosa na političkoj sceni bojim se da ćemo teško promijeniti i zarez u Ustavu
Jeli se on stvarno kao boji da nece biti promjene ustava ili je to ijelo vrijceme cilj. Da sve prodje bez mjenjanja ustava.
Jeli se on stvarno kao boji da nece biti promjene ustava ili je to ijelo vrijceme cilj. Da sve prodje bez mjenjanja ustava.
- 512MB
#18407 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Nakon seoskih meetinga po Laktašima, i tapšanju po ramenu od strane Dodika, Čovića, Plenkovića, Milanovića, (samo još Vučić fali), i poslije patosiranja od strane USA, trojka i Konaković našli napadat opoziciju i Komšića 
- BHCluster
#18408 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Cuj licemjerno? Hrvatska jeste agresor i to je pravna cinjenica ma koliko vam to smetalo. A to oko pasosa je cista korist. P.S da plenkovic se petlja u unutrasnja pitanja Bosne i Hercegovine zato je Putler.pemanapemani wrote: ↑26/01/2024 14:29Ja, i?sehohari wrote: ↑26/01/2024 14:27Pola USK ima hrvatske papirepemanapemani wrote: ↑26/01/2024 14:26
A Komšić po vlastitom priznanju 1996., tražio državljanstvo od agresorske Hrvatske. Njega odbili, supruzi dali.
Cvjetić prije cvjetića.![]()
![]()
Samo kažem koliko je licemjerno da se svakodnevno dereš kako je Hrvatska agresor, Plenković Putin, kako hoće da naprave koloniju od FBiH..., a tražio njihovo državljanstvo.
-
ljubijankic
#18409 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Nije to isto, vec sam ranije spomenuo da je taj konzulat od krucijalnog interesa za drzavu i Bosnjacki narod. O autu ne treba ni diskutovati, pa i njemu ce treba a Zeljka ce vratiti usluge, a opce poznata stvar da borba za drzavu i Bonjacki narod umara i svim borcima je potrebno dobro auto da se odmore.A_A_AKCIJA wrote: ↑26/01/2024 15:42Pa znaš li ti šta je konzulat?
Dio teritorije Srbije u BiH. Sutra će biti pun njihovih obavještajaca, a kada se digne kakva optužnica za ratni zločin, prvo će bježati tamo i tražiti pomoć.
Naravno da sam konzulat nije problem. Problem je što ništa nije tražio zauzvrat. Što je na istoj sjednici digao ruku da Cvijanovićka sebi kupi od državnog novca auto od 338 hijada KM.
E to je problem i ne pravite se ludi.
Pogotovo je problem jer svaki potez Trojke koji se tiče sličnog odnosa sa Hrvatskom proglašavate izdajom, poput običnog sastanka sa Plenkovićem, ili kada se stavljala slika Konakovića sa otvaranja konzulata Hrvatske i pjuvalo.
-
A_A_AKCIJA
#18410 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Za sve razumom obdarene, samo gledajte šta se radi, a ne šta se priča.
Dino je za godinu dana rada na mjestu MVP imao preko 150 sastanaka sa međunarodnim predstavnicima raznih nivoa. Od dva sastanka sa Blinkenom, pa do nižih nivoa. Svaki je bio usmjeren na jačanje pozicije države i prije svega otvaranje pregovora sa EU.
Nosilac vanjske politike, pored MVP, ove države je Predsjedništvo.
Pozivam branioce Komšića da nam ovdje postave podtatak šta je taj čovjek uradio na tome da se otvore pregovori. Evo, Rutte kaže da je tražio da ne otvaraju. Eto, Rutte laže. Haj vi dokažite činjenicama sa kim se sastajao i da je na tim sastancima gurao državu u EU.
Ima li i jedna njegova izjava u ovom mandatu, u kojoj kaže, evo sjediosam sa tim i tim predsjednikom i tražio sam da se mojoj državi olakša put u EU, NATO?
Jel pošteno?
Dokažite njegovim djelima da je čovjek na onom putu NATO-a i EU kako tvrdi.
Posao mu je u Predsjedništvu da to radi. Ima ustavnu obavezu da to radi. Dokažite nam da je radio.
Konaković imao 150 sastanaka u godini, maltene svaki drugi dan.
Dokažite da je on ublehaš, lažov, pored Komšića, koji je taj posao radio bolje.
Hajmo, SDFAovci.
Okanite se šuplje, đe su dokazi?
Dino je za godinu dana rada na mjestu MVP imao preko 150 sastanaka sa međunarodnim predstavnicima raznih nivoa. Od dva sastanka sa Blinkenom, pa do nižih nivoa. Svaki je bio usmjeren na jačanje pozicije države i prije svega otvaranje pregovora sa EU.
Pozivam branioce Komšića da nam ovdje postave podtatak šta je taj čovjek uradio na tome da se otvore pregovori. Evo, Rutte kaže da je tražio da ne otvaraju. Eto, Rutte laže. Haj vi dokažite činjenicama sa kim se sastajao i da je na tim sastancima gurao državu u EU.
Ima li i jedna njegova izjava u ovom mandatu, u kojoj kaže, evo sjediosam sa tim i tim predsjednikom i tražio sam da se mojoj državi olakša put u EU, NATO?
Jel pošteno?
Posao mu je u Predsjedništvu da to radi. Ima ustavnu obavezu da to radi. Dokažite nam da je radio.
Hajmo, SDFAovci.
-
ljubijankic
#18411 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Bio na Vlašicu prije par mjeseciA_A_AKCIJA wrote: ↑26/01/2024 15:51 Za sve razumom obdarene, samo gledajte šta se radi, a ne šta se priča.
Jel pošteno?
Hajmo, SDFAovci.
- Ozimician
#18412 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Kakvo onanisanje.
Niko ovdje ne brani Komsica, nego kritikuje MVPa sto se uopste njime bavi i spominje prakticno samo njega (vjerovatno jer nema neke stvari da spomene ostale, pa hajd najlakse je najnebitnijeg lika prati)
Koji kapaciteti majko mila.
Niko ovdje ne brani Komsica, nego kritikuje MVPa sto se uopste njime bavi i spominje prakticno samo njega (vjerovatno jer nema neke stvari da spomene ostale, pa hajd najlakse je najnebitnijeg lika prati)
Koji kapaciteti majko mila.
-
velikonja
#18413 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
jel' vam leader slagao, k'o pasce? jest
ko laze taj i krade, jel' tako jest
stara je to sda skola
moze on iz sda, al taj smrad nikad nece iz njega
nije djaba to bilo 15tak godina "lider procesa" ispred sda, iz zmijinog krila moze izaci samo zmija
ko laze taj i krade, jel' tako jest
stara je to sda skola
moze on iz sda, al taj smrad nikad nece iz njega
nije djaba to bilo 15tak godina "lider procesa" ispred sda, iz zmijinog krila moze izaci samo zmija
- JohnnyS
#18414 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Tko kaže da se nije slagao, napustio HDZ 4 mjeseca nakon potpisivanja Washingtonskog sporazuma i prekida hrvatsko-bošnjačkog sukoba. Nije otišao zbog podjele BiH nego jer mu je frakcija u HDZ-u izgubila unutarstranački sukob oko podjele privatizacijskog plijenaJordan1961 wrote: ↑26/01/2024 15:42Po nakaradnoj logici i Stipe Mesic bi trebao vratiti hrvatski pasos jer se nije slagao sa hrvatskom politikom 90. ih a i danasnjom.sehohari wrote: ↑26/01/2024 14:35Ne vidim nikakav problem u tome.pemanapemani wrote: ↑26/01/2024 14:29
Ja, i?
Čovjek je Hrvat i pripada tom narodu, to što se ne slaže sa njihovom politikom ne znači da se treba odreći identiteta.
-
sumirprimus
-
velikonja
-
sumirprimus
#18417 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
nisam član nip.a, ne pogadjaju me njihovi clanovi, od njih mi je dosta sto su oborili sdfa sa vlasti.
a za dalje morat ce se dokazati svom birackom tijelu, a ne meni, sto ja nikada necu biti. njihov clan niti simaptizer.
a za dalje morat ce se dokazati svom birackom tijelu, a ne meni, sto ja nikada necu biti. njihov clan niti simaptizer.
-
Jordan1961
#18418 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Idi dijete na YouTube pa slusaj sta je covjek govorio od 1992. za hrvatsku politiku pa sve do danas. Mozda nesto i naucis. Mani ze vise TV HB. Neces tu nista pametno cuti.JohnnyS wrote: ↑26/01/2024 15:58Tko kaže da se nije slagao, napustio HDZ 4 mjeseca nakon potpisivanja Washingtonskog sporazuma i prekida hrvatsko-bošnjačkog sukoba. Nije otišao zbog podjele BiH nego jer mu je frakcija u HDZ-u izgubila unutarstranački sukob oko podjele privatizacijskog plijenaJordan1961 wrote: ↑26/01/2024 15:42Po nakaradnoj logici i Stipe Mesic bi trebao vratiti hrvatski pasos jer se nije slagao sa hrvatskom politikom 90. ih a i danasnjom.
- 512MB
#18419 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Imaš dokaze da je to Rutte rekao?
- BHCluster
#18420 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ko kad je patriaJota i mumin Konakovic ponistio odredbu o nabavci helikoptera za OS Bosne i Hercegovine?
-
velikonja
#18421 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
dokazali su se oni
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dovadzi ... /240126082
valjda ce leader udomiti ovog efendiju do kraja mandata
umalo predsjednik opsite, pa zbog njega pravilnike mijenjali da ga ustolice za direktora i sad u mvp...ma vrh
drugaciji, iz temelja...kako vec bijase slogan
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dovadzi ... /240126082
valjda ce leader udomiti ovog efendiju do kraja mandata
umalo predsjednik opsite, pa zbog njega pravilnike mijenjali da ga ustolice za direktora i sad u mvp...ma vrh
drugaciji, iz temelja...kako vec bijase slogan
-
sumirprimus
#18422 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ja sam misliJo da su patrioJote vecinom rezervirane za sdfaovce.
U trojci su izdajnici i uzpovci, koji su oktroisanjem dosli na vlast, ne racunajuc kinder jaja i crne kes torbe.
Ne mogu a da ne primjetim da vam je Kiflone trn u oku i u srcima haman
-
velikonja
#18423 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
da je pameti svima bi bio.sumirprimus wrote: ↑26/01/2024 16:11Ja sam misliJo da su patrioJote vecinom rezervirane za sdfaovce.
U trojci su izdajnici i uzpovci, koji su oktroisanjem dosli na vlast, ne racunajuc kinder jaja i crne kes torbe.
Ne mogu a da ne primjetim da vam je Kiflone trn u oku i u srcima haman![]()
ko je god presao prag sda centrale
pa i ovaj osvjedoceni lazov i petljanac, kradljivac tv uredjaja, pa i tvoj komsija kuko, pa i batini ramo i fudo, pa i moj komso memic, rumeni....citava svita
al jok, oni su sad steniPo, k'o majka devet jugovica
-
sumirprimus
#18424 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
slazem se. s tim da sdfa ima zelju povratka na vlast. i zato su oni najgori 
- JohnnyS
#18425 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
2. predsjednik Hrvatskog saboraJordan1961 wrote: ↑26/01/2024 16:05Idi dijete na YouTube pa slusaj sta je covjek govorio od 1992. za hrvatsku politiku pa sve do danas. Mozda nesto i naucis. Mani ze vise TV HB. Neces tu nista pametno cuti.JohnnyS wrote: ↑26/01/2024 15:58Tko kaže da se nije slagao, napustio HDZ 4 mjeseca nakon potpisivanja Washingtonskog sporazuma i prekida hrvatsko-bošnjačkog sukoba. Nije otišao zbog podjele BiH nego jer mu je frakcija u HDZ-u izgubila unutarstranački sukob oko podjele privatizacijskog plijenaJordan1961 wrote: ↑26/01/2024 15:42
Po nakaradnoj logici i Stipe Mesic bi trebao vratiti hrvatski pasos jer se nije slagao sa hrvatskom politikom 90. ih a i danasnjom.
trajanje službe
7. rujna 1992. – 24. svibnja 1994.
Prethodnik
Žarko Domljan
Nasljednik
Nedjeljko Mihanović
Dakle Stipe Mesić je cijelo vrijeme agresije Hrvatske na BiH, u periodu Ahmića, rušenja Starog mosta, u doba otvaranja i zatvaranja Heliodroma, opsade istočnog Mostara proveo kao po Ustavu druga osoba Republike Hrvatske i opet ima glupana koji misle da je napustio HDZ zbog Bosne i Hercegovine. Nije sramota ne znati, sramota je obrazovati se na YouTubeu, tamo kažu i da nas prskaju iz aviona