Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#18376 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Matijevic_Vlado »

insaneinthebrain wrote:
Matijevic_Vlado wrote:
luckylaka wrote:Da li je iko vidio istetoviranu sumsku na ruci T.S.???
ko je taj?
cuj ko, pa tino susic :lol:
hoces reci da su prenosi u pitanju il je susic samo primjer dobro odgojenog momka jer nema sumsku?
:mrgreen:
shake69

#18377 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by shake69 »

Gdje su ovi dezurni mudraci sa fudbalskih tema? Cekaju da cuju i drugu stranu, je li stvarno pod Ognjenovom miskom Republika Mrska ili neke sare, 'nako iscrtane!?
Last edited by shake69 on 04/06/2015 18:24, edited 1 time in total.
luckylaka

#18378 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

shake69 wrote:Gdje su ovi dezurni mudraci sa fudbalskih tema? Cekaju da cuju i drugu stranu, je li stvarno pod Ognjenovom miskom Republika Mrska ili neke sare, 'nako iscrtane!?
Pitam od jutros nekoliko puta je li iko ista vidio istetovirano na ruci Tonija ali niko nista
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#18379 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

luckylaka wrote:
shake69 wrote:Gdje su ovi dezurni mudraci sa fudbalskih tema? Cekaju da cuju i drugu stranu, je li stvarno pod Ognjenovom miskom Republika Mrska ili neke sare, 'nako iscrtane!?
Pitam od jutros nekoliko puta je li iko ista vidio istetovirano na ruci Tonija ali niko nista
aaa Toni Šunjić, jebo noge svoje :mrgreen:
luckylaka

#18380 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Matijevic_Vlado wrote:
luckylaka wrote:
,,Dobro jutro Petrovic Petre..." :)
bingov buraz

#18381 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by bingov buraz »

Gdje zavrsava tolerancija?
Teoretski sutra neki moze doci sa tetovazom D.Mihajlovica i nikom nista,eno u Srbiji kazu antifasista.
Jasno Srbonostalgicari bi napisali da je veliki uspjeh i pobjeda da neko sa Cicinom tetovazom igra za BiH :mrgreen:
Fudo387

#18382 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Fudo387 »

Kod nas glupostima nikad kraja.
Pored svih zajebancija samo nam je jos i ovaj debil trebao sa svojim tetovazama.
Mac sa dvije ostrice, izbacis li ga neces ostati od kuknjave i petljanja iz mordora. Ostavis li ga u ekipi neko ce mu vec jebat mater u svlacionici i
opet imas belaj. Kad bi se moglo, najbolje bi ga bilo izignosrisati, kako sa tribina tako i u timu, al' daj boze da prodje bez nekog incidenta.
Sranje.
Jack Be Nimble

#18383 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Jack Be Nimble »

Herr Flick wrote:Da je Vranjes imao priliku birati između BiH i Srbije zna se koga bi izabrao....
To svi znamo. Svi znamo gdje im srce stoji cast izuzetcima. Prema tome mene licno ne cude takve tetovaze. Vise me cudilo da je bila citava BiH. Valjda imamo dosta prijatelja iz onog drugog entiteta da znamo vec do sada kako im srce kuca.
Samprotivsviju

#18384 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Samprotivsviju »

Moze li mi neko objasniti..

Izgradili smo taj moderni trening kamp u Zenici..koji djavo ovi nasi reprezentativci treniraju na Grbavici i Ilidzi ?? :-)
Crvena Tifoza

#18385 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Crvena Tifoza »

Samprotivsviju wrote:Moze li mi neko objasniti..

Izgradili smo taj moderni trening kamp u Zenici..koji djavo ovi nasi reprezentativci treniraju na Grbavici i Ilidzi ?? :-)

Zenica nema Bosnu. :D
Edin H.

#18386 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

bingov buraz wrote:Gdje zavrsava tolerancija?
Teoretski sutra neki moze doci sa tetovazom D.Mihajlovica i nikom nista,eno u Srbiji kazu antifasista.
Jasno Srbonostalgicari bi napisali da je veliki uspjeh i pobjeda da neko sa Cicinom tetovazom igra za BiH :mrgreen:
Bio je onaj degen sto je za Zvezdu (kosarka) igrao, pa ga Neno Markovic dobro nalijepi prije utakmice u Beogradu.

Nije smio levat pisnuti :mrgreen:
Logovan

#18387 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Logovan »

Pa da je Pape i dalje selektor to bi bio problem, ali pošto nije, onda može i ovako. Šta fali trenirati na Grbavici/Ilidži, jebeš kamp. :oops:
missko

#18388 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by missko »

Point. wrote:
missko wrote:Ogi nije neki igrac al ne kontam sta nekom smeta sto je nacrtao rep. Srpsku koja je legitimni i legalni sastavni dio BiH za koju on i igra, da se radi o Srbiji razumio bi frustracije. Priznajte da nam ne bi smetalo da Dzeko ucrta kanton Sa ili kartu federacije
Pa, bolan bolan, nemozes porediti kanton SA ili federaciju sa rs, koja je nastala na genocidu, etnickom ciscenju, ubijanju i protjerivanju. Pa dokle cemo se praviti budale i naivni? Jebote, mi ovdje govorime o dijelu gdje dobijes degeneka kad nosis beha dres, koja je evo najavila referendum o otcjepljenju, gdje ljudi MRZE ovu nasu domovinu. Pusti me se tih foluska, legitimni dio BiH.
Svi znamo na cemu je nastala al isto tako smo je priznali i kad pitas bilo kojeg srbo bosanca odakle dolazi reci ce iz bosne pa onda iz srpske. On je rodjen u RSrpskoj i garant ga bratija prozivaju da je izdajica i mujo kao mi sto prozivamo nase dijasporce sto igraju za repke tamo gdje su rodjeni
internazionale

#18390 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by internazionale »

Logovan wrote:

Pa da je Pape i dalje selektor to bi bio problem, ali pošto nije, onda može i ovako. Šta fali trenirati na Grbavici/Ilidži, jebeš kamp. :oops:
Naravno to novinarska pascad nece spominjati
A ni forumski teletabisi
Point.

#18391 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Point. »

missko wrote:
Point. wrote:
missko wrote:Ogi nije neki igrac al ne kontam sta nekom smeta sto je nacrtao rep. Srpsku koja je legitimni i legalni sastavni dio BiH za koju on i igra, da se radi o Srbiji razumio bi frustracije. Priznajte da nam ne bi smetalo da Dzeko ucrta kanton Sa ili kartu federacije
Pa, bolan bolan, nemozes porediti kanton SA ili federaciju sa rs, koja je nastala na genocidu, etnickom ciscenju, ubijanju i protjerivanju. Pa dokle cemo se praviti budale i naivni? Jebote, mi ovdje govorime o dijelu gdje dobijes degeneka kad nosis beha dres, koja je evo najavila referendum o otcjepljenju, gdje ljudi MRZE ovu nasu domovinu. Pusti me se tih foluska, legitimni dio BiH.
Svi znamo na cemu je nastala al isto tako smo je priznali i kad pitas bilo kojeg srbo bosanca odakle dolazi reci ce iz bosne pa onda iz srpske. On je rodjen u RSrpskoj i garant ga bratija prozivaju da je izdajica i mujo kao mi sto prozivamo nase dijasporce sto igraju za repke tamo gdje su rodjeni
Ah, jadan, pa onda ga shvatam. :roll:
Matijevic_Vlado

#18392 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

luckylaka wrote:
Matijevic_Vlado wrote:
luckylaka wrote: Pitam od jutros nekoliko puta je li iko ista vidio istetovirano na ruci Tonija ali niko nista
a zasto bi Toni imao tu tetovazu? sta ti je?
shake69

#18393 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by shake69 »

Kao da gledam,Slavica "Punto" trci okolo i urgira kod novinara da se ne talasa oko Ognjena pred sudbonosnu utakmicu, zdepasti Bakovic zivka havere iz redakcija da se bude oprezno i ne pravi " slucaj" ...Sve zbog glupka ponosnog na granice iscrtane klanjem, silovanjima i progonom nesrba! :sad:
Evo i srbijanski Blic se raspisao o Ognjenu!
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fu ... o-BiH-FOTO
archi_a

#18394 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by archi_a »

Matijevic_Vlado wrote:
Matijevic_Vlado wrote:
luckylaka wrote: Pitam od jutros nekoliko puta je li iko ista vidio istetovirano na ruci Tonija ali niko nista
a zasto bi Toni imao tu tetovazu? sta ti je?[/quote]
Sunjic na lijevoj strani prsa ima istetoviranu Hrvatsku+ dio tzv. ercegBosne ???? ( nisam siguran).
Romanista 101%

#18395 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Romanista 101% »

nije slucajno on to istetovirao i to pred najvazniju utakmicu
spinel_

#18396 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by spinel_ »

jeko djevojka na sliki
bwin

#18397 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by bwin »

Bosnjo koji opravdava ovog cetnika sa tetovazom treba da bude sram i da je pravde takav balija bosnjo je trebao zavrsiti u rukama cetnika a ne neduzne dede i djeca, sto se vas ne docepase cetnici glupsoni. Jebem ogiju mater cetnicku.
Samprotivsviju

#18398 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Samprotivsviju »

Crvena Tifoza wrote:

Zenica nema Bosnu. :D
Pa i ja sam cuo slicnu pricu, navodno Dzeko, Spaha i jos par njih ne zele da treniraju u Zenici..jer navodno Zenica nema adekvatnih mjesta za napit' se..a i ko ce pjan iz Sarajeva sen vracat u kamp u Zenici

Zato ce radije trenirat po Hrasnici, Grbavici i Vrelu Bosne..nego ko reprerzentativci drugih zemalja...u trenig kampovima
Last edited by Samprotivsviju on 05/06/2015 00:25, edited 1 time in total.
insomnia78

#18399 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by insomnia78 »

Pa dabome
Treba jos neko da dozivi nesrecu vracajuci se pijan u kamp
Crvena Tifoza

#18400 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Crvena Tifoza »

insomnia78 wrote:Pa dabome
Treba jos neko da dozivi nesrecu vracajuci se pijan u kamp
Ovako lagano u aleju na ćevape i kaficu :izet:
Post Reply