Farma
Moderator: anex
- Havatar
#18376 Re: Farma
NEOČEKIVANO? MEMO POBEDNIK ČETVRTE FARME! FOTO
http://www.pulsonline.rs/farma-4/sva-de ... farme-foto
Goca Filipu: Stanija i ti ćete biti dobro kada se razdvojite! FOTO
http://www.pulsonline.rs/farma-4/sva-de ... ojite-foto
PROZIVKA Dunja Ilić: Memo, razvali ovog PVC patuljka! FOTO
http://www.pulsonline.rs/puls-poznatih/ ... uljka-foto
http://www.pulsonline.rs/farma-4/sva-de ... farme-foto
Goca Filipu: Stanija i ti ćete biti dobro kada se razdvojite! FOTO
http://www.pulsonline.rs/farma-4/sva-de ... ojite-foto
PROZIVKA Dunja Ilić: Memo, razvali ovog PVC patuljka! FOTO
http://www.pulsonline.rs/puls-poznatih/ ... uljka-foto
- dječak sa šibicama
#18377 Re: Farma
Eno sad na Pink reality vintaju Farmu 1, neke preglede dana, emisije iz studija i tako to... znaci, do septembra ce izredati prve tri farme
ili ipak nece, vidjecemo...
- Sabirni centar
#18378 Re: Farma
Tzuio Ikmnb
BOSANCI I HERCEGOVCI su pokazali samo jedno a to je: gde god u belom svetu da se nađe jedan BOSANAC I HERCEGOVAC, ne ostaje bez podrške svojih BOSANACA I HERCEGOVACA. To smo mogli videti u:
Operaciji Trijumf - Adnan Babajic -pobednik iz BiH,
Zvezde Granda - Gile -pobednik iz BiH i
Farma - Memo- pobednik iz BiH.
I dok se vi nacionalisti, Srbijo iskazujete bes i ljutnju zasto opet BOSANAC da odnese pobedu u po' Srbije, ugledajte se na BOSANCE I HERCEGOVCE, jer kakva god im je drzava, imali svađe ili ne, jedno je sigurno, još uvek brinu jedni o drugima, još uvek brinu o svojim poštenim i vrednim personama koje šalju u drugi svet, pa makar to bilo i susedima.
Cestitike Memi.
Sviđa mi se · · Prije 18 min.
Komentar sa zvanične fb stranice "Farma"
BOSANCI I HERCEGOVCI su pokazali samo jedno a to je: gde god u belom svetu da se nađe jedan BOSANAC I HERCEGOVAC, ne ostaje bez podrške svojih BOSANACA I HERCEGOVACA. To smo mogli videti u:
Operaciji Trijumf - Adnan Babajic -pobednik iz BiH,
Zvezde Granda - Gile -pobednik iz BiH i
Farma - Memo- pobednik iz BiH.
I dok se vi nacionalisti, Srbijo iskazujete bes i ljutnju zasto opet BOSANAC da odnese pobedu u po' Srbije, ugledajte se na BOSANCE I HERCEGOVCE, jer kakva god im je drzava, imali svađe ili ne, jedno je sigurno, još uvek brinu jedni o drugima, još uvek brinu o svojim poštenim i vrednim personama koje šalju u drugi svet, pa makar to bilo i susedima.
Cestitike Memi.
Sviđa mi se · · Prije 18 min.
Komentar sa zvanične fb stranice "Farma"
-
Vareni
#18379 Re: Farma
ljudi...svi ste divni
zbog vas sam počela gledati farmu......
-
Chuckie
#18380 Re: Farma
Koji izljevi srbočetništva u necenzurisanim komentara na Kuriru. Vecinom sa lijeve obale Drine. Srpstvo je izdano! 
- dječak sa šibicama
#18381 Re: Farma
Zajaha ga Era medju prvima 
Zgotivio ga je, sto jest jest...
Ne znam sto toliko obracate paznju na komentare nekakvih anonimusa, ne mogu svi isto misliti, niti ce preko noci nestati nacionalizma, sovinizma i ostalih izama... ima i ovdje bruka sovinistickih komentara, nazalost ne kaznjavaju se, kao onaj da "Srbi smrde kao hala".
Ja licno vise volim paznju obratiti na normalne komentare. Uostalom, ovo je samo farma, Memo uzeo lovu, oni svi uzeli honorare, sta mi imamo od toga na kraju krajeva... nista.
Ne znam sto toliko obracate paznju na komentare nekakvih anonimusa, ne mogu svi isto misliti, niti ce preko noci nestati nacionalizma, sovinizma i ostalih izama... ima i ovdje bruka sovinistickih komentara, nazalost ne kaznjavaju se, kao onaj da "Srbi smrde kao hala".
Ja licno vise volim paznju obratiti na normalne komentare. Uostalom, ovo je samo farma, Memo uzeo lovu, oni svi uzeli honorare, sta mi imamo od toga na kraju krajeva... nista.
- Asamoah Gyan
#18382 Re: Farma
Memo za RSG! MEMO LEGENDO!
http://soundcloud.com/rsg-radio/sulejman-memo-haljevac
http://soundcloud.com/rsg-radio/sulejman-memo-haljevac
-
last mohicans
#18383 Re: Farma
:thumbup:http://sportsport.ba/blabla/catic-uplat ... ica/108685dječak sa šibicama wrote:Posto sad ide gomila onih postova gdje autori objasnjavaju da je sve ovo namjestaljka Sulji i Muji od strane podmuklih Srbijanaca / odnosno namjestaljka Srbima da se Srbija jos jednom ponizi jos jednim Sulejmanom (ovisi koje je nacionalnosti mislilac, mijenjaju se dva stava) ja cu preskociti vecinu...
Naravno, ne i one postove desetak ljudi koji su skupa samnom ostavljali 2 i pol posta dnevno, tamo nekad krajem marta![]()
Zadovoljan pobjednikom, volio bih da je Shah nekako mi je vise profil pobjednika, ali on nije iza ledja imao ono sto ima Memo, cinjenica... ali ko da je i pobijedio... Memo, Sha i Hulk do pobjede, kako rece ona legendarna poruka sto je vrtila po tv ekranu danima, a vidjeli su je i Memo i Shah kad su im namjestali tv za cecin koncert... sasvim sigurno nebi ni za Memu toliko drukao, da nije bilo Aleksica, kojem skidam kapu na dosljednosti i posebno iz neke unutrasnje radosti da i dalje mogu vjerovati da je jedan dobar dio Srbije Nenad Aleksic, ljudi kojima ne smeta ime Sulejman, da bi sa njim mogli biti i braca ako se ukaze prilika... kao sto mi je drago vidjeti one Memine navijace, sa kulturnim rezonom i samom pojavom, nekako moras biti ponosan sto i takvi danas postoje u ovoj nasoj nesreci od drzave. Da ne budemo vijest samo kad negdje rokne neka bomba, ili kad neki politicar mahne milijardu necega, ili nesto slicno tome.
Vjerujem da nisam jedini koga su Memo i Shah asocirali na legende Momu i Uzeira![]()
Mozda je pateticno, ali ta "bratska" prica jednog Sulejmana i jednog Nenada, meni je daleko daleko jaca poruka nego kvazi ljubavna prica dva staniguza.
Takodje drago mi je sto ipak naredna farma ce biti gledljiva, ucesnici ipak nece smatrati da je za pobjedu potrebno izlezavati se 24/7 i jahati nekoga, bilo koga ko se nadje u blizini.
Drago sa stanovista potencijalnog gledatelja.
Jos da Memis da neku svotu u humanitarne svrhe, pa da mogu rahat reci da sam slistio nekoliko konvertAbilnih maraka na ovo sranje od emisije
-
Ljuba Moljac
#18384 Re: Farma
dječak sa šibicama wrote:Zajaha ga Era medju prvima
citam malo komentare na fejbuku koji su zaista dno. Ali, fasistickih bolesnika je bilo i bice uvijek.
- Pismonosa
#18385 Re: Farma
A šta je konkretno radio taj Memo i ostali na toj farmi, pa da je ovako puno raje oduševljeno njima? Stvarno nikad nisam to pogledao na TV-u. Jel to nešto ko onaj Veliki Brat, ono, ko može više popit, ko će više puta pokazati sisu, ko će dalje povratit, ko bolje prdi, i sl?? Jel u tome fora?
- P308
#18386 Re: Farma
Pismonosa wrote:A šta je konkretno radio taj Memo i ostali na toj farmi, pa da je ovako puno raje oduševljeno njima? Stvarno nikad nisam to pogledao na TV-u. Jel to nešto ko onaj Veliki Brat, ono, ko može više popit, ko će više puta pokazati sisu, ko će dalje povratit, ko bolje prdi, i sl?? Jel u tome fora?
sto te zanima ako nikad nisi gledao?
- Havatar
#18387 Re: Farma
Memo: Otac mi je poklonio stan od 700.000 evra, novac mi ništa ne znači
"Nisam ušao na Farmu da pobedim, već na molbu direktorke Pink BiH koja je moja prijateljica."
Bez Ša, Ekrema i Ere ne bih uspeo – otkriva slikar koji je osvojio najviše glasova publike, ostavivši iza sebe drugoplasiranu Staniju Dobrojević.
http://www.pulsonline.rs/farma-4/sva-de ... a-ne-znaci
"Nisam ušao na Farmu da pobedim, već na molbu direktorke Pink BiH koja je moja prijateljica."
Bez Ša, Ekrema i Ere ne bih uspeo – otkriva slikar koji je osvojio najviše glasova publike, ostavivši iza sebe drugoplasiranu Staniju Dobrojević.
-
HARIS96
#18388 Re: Farma
Znate ono kad je Memino pismo citala Goca i kada je spomenula dio teksta "nadam se da slavite titulu" pa Memo je mislio da su pitari osvojili

- shibonja
#18389 Re: Farma
Prvi -utiski-
Fufi jedva ceka sex sa fifijem
Fufi jedva ceka sex sa fifijem
- dječak sa šibicama
#18390 Re: Farma
Usra Memis i sefa i stanicu... pa nije marin dvor Pariz.Havatar wrote:Memo: Otac mi je poklonio stan od 700.000 evra, novac mi ništa ne znaci
Stari mu kupio stan od 150 kvadrata, njegovi starci imaju 200, stan sprat ispod Meminih roditelja, isti raspored i kvadratura, prodat za 350.000 km (kesirao covjek, sandzo neki, inace je trazeno 400.000 km)
Cuj 700.000 eura
Sent from my Fiat 750 using Tapatalk 2
- Pismonosa
#18391 Re: Farma
P308 wrote:Pismonosa wrote:A šta je konkretno radio taj Memo i ostali na toj farmi, pa da je ovako puno raje oduševljeno njima? Stvarno nikad nisam to pogledao na TV-u. Jel to nešto ko onaj Veliki Brat, ono, ko može više popit, ko će više puta pokazati sisu, ko će dalje povratit, ko bolje prdi, i sl?? Jel u tome fora?
Pa nije to odgovor. A objasnio sam već što me zanima. Odakle ovolika pažnja posvećena farmi? Valjda ima neko objašnjenje. Fudbal se gleda zbog dobrih poteza, driblinga, golova. Koncert gledaš zbog uživanja u muzici i talentu muzičara, cirkusku predstavu gledaš zbog vještine zabavljača, akrobata isl. Zbog čega sjediš kući ispred TV-a i gledaš Memu, Stoju, Ekrema?? Pitanje baš jednostavno.
- mirsek
#18392 Re: Farma
Svaka cast na pobjedi, čisto da se malo bosne profura po srbiji.Havatar wrote:Memo: Otac mi je poklonio stan od 700.000 evra, novac mi ništa ne znači
Kad meni neko spomene memu uvijek se sjetim anegdote kad su skoti bili, mescini kilmarnok kad je igrao protiv zelje i u centralu sjedim kad cujem iza meeeemo, meeeemooo kao navijanje na stadionu
i okrenem se i vidim 3-4 skota kako se ono stojeci i sa rukama klanjaju memi koji je sjedio u basti u nekom koznom mantilu koji je tada stalno furao sa onim narukvicama i prstenjem sto je nosao i samo odjednom pocese ova 4 skota da ubrzavaju navijanje i pocese pjevati MEEMO IS A HOMOSEXUAL HOMOSEXUAL HOMOSEXUAL, MEMO IS A HOMOSEXUAL HOMOSEXUAL HOMOSEXUAL. Koja je to isfuraza bila, a i memo se sjebao , samo se ono crvenio i kezio kao dijete na tuti. To mi je bilo prvi put da cujem za memu.
- Sabirni centar
#18393 Re: Farma
"Farma" rijaliti šou, zabavnog karaktera, slučajno počeo da gledam i pišem ovdje na forumu..Memo uzeo lovu, ostali uzeli honorare, mi se tri mjeseca družili, zezali..ružnih komentara, padobranaca, vazda bilo i biće..teško mi je kada neko dođe na temu poslije 100 dana i kaže da smo ovce, da punimo Mitroviću i Memi džepove, a da je u pitanju humanitarna akcija kao nebi glasali.dječak sa šibicama wrote:Zajaha ga Era medju prvima
"Ovca" sam ja 15 godina, i nije mi Memo kriv za to već zna se ko...
Kad su u pitanju humanitarne akcije..ma suvišno je i pisati o tome, suvišno govoriti kakvi su Bosanci i Hercegovci po tom pitanju.. na stotine ih je bilo i halalosum svaki fening.
Lijepo je vidjeti pozitivan komentar od komšija iz Srbije, zato sam onaj gore sa zadovoljstvom copy paste.
- Sabirni centar
#18394 Re: Farma
U septembru počinje Farma 5, a u međuvremenu na Pink reality imaš reprize prošlih, pa eto gledaj pa ćeš znati.Pismonosa wrote:A šta je konkretno radio taj Memo i ostali na toj farmi, pa da je ovako puno raje oduševljeno njima? Stvarno nikad nisam to pogledao na TV-u. Jel to nešto ko onaj Veliki Brat, ono, ko može više popit, ko će više puta pokazati sisu, ko će dalje povratit, ko bolje prdi, i sl?? Jel u tome fora?
-
lik5
#18396 Re: Farma
radio skoro pa nista,iz suplje u prazno ko i vecina farmera,pobjedio jer su bosnje glasale za njega,cisto nacionalisticki a ne zato jel bio dobar ili los farmer.memo nije nista bolji od ostalih,tracao je vise nego kakva zena,te se istim slepao.Pismonosa wrote:P308 wrote:Pismonosa wrote:A šta je konkretno radio taj Memo i ostali na toj farmi, pa da je ovako puno raje oduševljeno njima? Stvarno nikad nisam to pogledao na TV-u. Jel to nešto ko onaj Veliki Brat, ono, ko može više popit, ko će više puta pokazati sisu, ko će dalje povratit, ko bolje prdi, i sl?? Jel u tome fora?
Pa nije to odgovor. A objasnio sam već što me zanima. Odakle ovolika pažnja posvećena farmi? Valjda ima neko objašnjenje. Fudbal se gleda zbog dobrih poteza, driblinga, golova. Koncert gledaš zbog uživanja u muzici i talentu muzičara, cirkusku predstavu gledaš zbog vještine zabavljača, akrobata isl. Zbog čega sjediš kući ispred TV-a i gledaš Memu, Stoju, Ekrema?? Pitanje baš jednostavno.
- Dide
#18397 Re: Farma
Jak samo tako (Y)Sabirni centar wrote:
- P308
#18398 Re: Farma
Shvatili smo, ponavljas se. Ima i istine u tome sto govoris, ali u poredjenju sa ostalim farmerima je bio daleko najbolji, uz Gocu i Sha.lik5 wrote: radio skoro pa nista,iz suplje u prazno ko i vecina farmera,pobjedio jer su bosnje glasale za njega,cisto nacionalisticki a ne zato jel bio dobar ili los farmer.memo nije nista bolji od ostalih,tracao je vise nego kakva zena,te se istim slepao.
-
aldinjo
#18399 Re: Farma
Sent from my LT26i using Tapatalk 4 Beta[/quote]
Pa sad mi je tek jasno koliko je Ekrem imao manje glasova zbog toga.
[/quote]
Pa dobro,ali mozda su ti njegovi imali crnogorske brojeve ili neke druge
Eki vazda kad je pozdravljao govorio da su cesto u CG..
Ali Ekrem je dosta fanova iz Srbije izgubio sa svojom pricom.
Ma kakvi crni glasovi iz Srbije za Ekrema.
Eto kriva priča zbog manje glasova.@KatarinaKosača E čuj dočekati Memu kao predsjednika,smiješno. 
Pa sad mi je tek jasno koliko je Ekrem imao manje glasova zbog toga.
Pa dobro,ali mozda su ti njegovi imali crnogorske brojeve ili neke druge
Ali Ekrem je dosta fanova iz Srbije izgubio sa svojom pricom.
Ma kakvi crni glasovi iz Srbije za Ekrema.
Last edited by aldinjo on 08/07/2013 13:11, edited 1 time in total.
-
aldinjo
#18400 Re: Farma
Pa nije to odgovor. A objasnio sam već što me zanima. Odakle ovolika pažnja posvećena farmi? Valjda ima neko objašnjenje. Fudbal se gleda zbog dobrih poteza, driblinga, golova. Koncert gledaš zbog uživanja u muzici i talentu muzičara, cirkusku predstavu gledaš zbog vještine zabavljača, akrobata isl. Zbog čega sjediš kući ispred TV-a i gledaš Memu, Stoju, Ekrema?? Pitanje baš jednostavno.[/quote]
radio skoro pa nista,iz suplje u prazno ko i vecina farmera,pobjedio jer su bosnje glasale za njega,cisto nacionalisticki a ne zato jel bio dobar ili los farmer.memo nije nista bolji od ostalih,tracao je vise nego kakva zena,te se istim slepao.[/quote]
Čim nešto napišeš što ne odgovara većini odmah slijede negodovanja.
radio skoro pa nista,iz suplje u prazno ko i vecina farmera,pobjedio jer su bosnje glasale za njega,cisto nacionalisticki a ne zato jel bio dobar ili los farmer.memo nije nista bolji od ostalih,tracao je vise nego kakva zena,te se istim slepao.[/quote]
Čim nešto napišeš što ne odgovara većini odmah slijede negodovanja.