SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- thekupus
#18376 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
je li ovo grom ili bomba maloprije? :O
-
nellismo
#18377 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Vi ste i dobro prošli, vozim jednosmjernom ulicom koja ima dvije trake, vozi auto kraj mene idemo nekih 50km/h.Dead Man Walking wrote:Heh, ja sam prije par dana isto tako bio jednom nogom u crnoj hronici. Iz Vogosce prema gradu, zadnja krivina prema KG, 2-3 ujutro, cim sam izasao iz krivine vidim majmuna u mojoj traci paralelno sa autom u suprotnoj, i naravno debil i ne pokusava da uspori i vrati se u svoju nego jos ubrzava da po svaku cijenu prestigne onog pored sebe. Ja sam samo stao na kocnicu i cekao da me odnose, milimetri su odlucivali. Koji mozak moras biti da pretices u onim krivinama gdje nema ni 50m pravca?cvrčak_na_hedonizmu wrote:Sekunda me dijelila da završim u crnoj hronici. Uključujem se sa aerodroma na glavnu džadu, oko 14.00 h, skrećem lijevo, ulica prometna ( Kurta Schorka ), moraš se uvaljivati, pogled lijevo, desno, auto sa moje lijeve strane na nekih 30-ak metara vozi polako, taman da se uvalim, krećem, iduća scena, debil, jebem li mu mrtve, pretiče ono auto na mrtvoj punoj liniji, u mojoj je traci, jakoooo blizu, jedva ispravim auto i pobjegnem na onih metar zemlje,čega li već, pored ceste, debil prođe pet cenata od mene. Da sam imao dizela i da nisam reagovao u milisekundi, jebo bi mi znanje i uletio bi mi direkt u vrata, jebem li mu nerođeno dijete. Želim mu brzu smrt sa banderom il kakvim jarkom, jer će ubiti nekoga u najavi. Vidiš da imaš uključenja sa strane, puna linija, a ti gasaš i prestižeš.
Ja u lijevoj on u desnoj.
I invalid samo skrene lijevo pošao u sporednu ulicu, znači ništa prestrojavanje, da sačeka da ja prođem. I spuca me u suvozačova vrata, žena mi traumu preživi, jedva je izvukli iz auta. Baci me na trotuar retrovizor razbijem od banderu, da sam nju pogodio bilo bi svega.
I izlazi njegova žena iz auta i počne se derati što vozimo kraj njih, kako ne pazimo.
Policija došla i odmah kaže jasno je ko je kriv žena ludi i ubjeđuje policiju da smo mi krivi
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
- thekupus
#18379 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
pogledaj gore moj post, 04:44, dakle pogrijesili su, nije mogla biti u 04:45
- O'zone
- Globalni moderator
#18380 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Odakle ti to?Blackjack21 wrote: Da se više ne mučite, to je firma Hasana Čengića.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#18381 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
zene...nema drugog komentaranellismo wrote:Vi ste i dobro prošli, vozim jednosmjernom ulicom koja ima dvije trake, vozi auto kraj mene idemo nekih 50km/h.Dead Man Walking wrote:Heh, ja sam prije par dana isto tako bio jednom nogom u crnoj hronici. Iz Vogosce prema gradu, zadnja krivina prema KG, 2-3 ujutro, cim sam izasao iz krivine vidim majmuna u mojoj traci paralelno sa autom u suprotnoj, i naravno debil i ne pokusava da uspori i vrati se u svoju nego jos ubrzava da po svaku cijenu prestigne onog pored sebe. Ja sam samo stao na kocnicu i cekao da me odnose, milimetri su odlucivali. Koji mozak moras biti da pretices u onim krivinama gdje nema ni 50m pravca?cvrčak_na_hedonizmu wrote:Sekunda me dijelila da završim u crnoj hronici. Uključujem se sa aerodroma na glavnu džadu, oko 14.00 h, skrećem lijevo, ulica prometna ( Kurta Schorka ), moraš se uvaljivati, pogled lijevo, desno, auto sa moje lijeve strane na nekih 30-ak metara vozi polako, taman da se uvalim, krećem, iduća scena, debil, jebem li mu mrtve, pretiče ono auto na mrtvoj punoj liniji, u mojoj je traci, jakoooo blizu, jedva ispravim auto i pobjegnem na onih metar zemlje,čega li već, pored ceste, debil prođe pet cenata od mene. Da sam imao dizela i da nisam reagovao u milisekundi, jebo bi mi znanje i uletio bi mi direkt u vrata, jebem li mu nerođeno dijete. Želim mu brzu smrt sa banderom il kakvim jarkom, jer će ubiti nekoga u najavi. Vidiš da imaš uključenja sa strane, puna linija, a ti gasaš i prestižeš.
Ja u lijevoj on u desnoj.
I invalid samo skrene lijevo pošao u sporednu ulicu, znači ništa prestrojavanje, da sačeka da ja prođem. I spuca me u suvozačova vrata, žena mi traumu preživi, jedva je izvukli iz auta. Baci me na trotuar retrovizor razbijem od banderu, da sam nju pogodio bilo bi svega.
I izlazi njegova žena iz auta i počne se derati što vozimo kraj njih, kako ne pazimo.
Policija došla i odmah kaže jasno je ko je kriv žena ludi i ubjeđuje policiju da smo mi krivi
tvoj nslucaj je samo blazi primjer
-
saja_dj
#18382 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pa vjerovatno ista varijanta kao sa vlasnikom Avaza.O'zone wrote:Odakle ti to?Blackjack21 wrote: Da se više ne mučite, to je firma Hasana Čengića.
Logicno zvuci za nas narod i sistem. Cisto sumnjam da je Esma Cengic neki genijalni poduzetnik koji je ubrao sve moguce tendere drzavne i to cak bez dozvole za odredjene proizvode "tek tako", klasicno stelovanje i skrivanje pravog vlasnika. Valja pare oprati preko otrovane djece.
- O'zone
- Globalni moderator
#18383 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jest al Esmin muž nije Hasan nego Amir.saja_dj wrote:Pa vjerovatno ista varijanta kao sa vlasnikom Avaza.O'zone wrote:Odakle ti to?Blackjack21 wrote: Da se više ne mučite, to je firma Hasana Čengića.
Logicno zvuci za nas narod i sistem. Cisto sumnjam da je Esma Cengic neki genijalni poduzetnik koji je ubrao sve moguce tendere drzavne i to cak bez dozvole za odredjene proizvode "tek tako", klasicno stelovanje i skrivanje pravog vlasnika. Valja pare oprati preko otrovane djece.
- supercali
#18384 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Al je amir hasanov pa stavi po zelji tetic dajdzic ovaj onaj
- O'zone
- Globalni moderator
- Tercius
#18386 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ma treba izmjeniti pravilnik o upotrebi sile, i staviti stavku da svako ko odbije da zaustavi vozilo na zahtjev pol.službenika , ili svako ko na bilo koji način zamaskira lice da prikrije identitet, postaje legitimna meta, i da je upotreba vatrenog oružja u takvim situacijama po default-u opravdana.Kupiti policiji električne pištolje i na svako neću izaći iz auta, nedam ličnu napusi se qurca, zviz u lobanju 50 000 volti.Svaki vikend vršiti zamjene jedinica za podršku, sarajevske slati u Zenicu, zenicke u Mostar,mostarske u Bihać, itd.Pa da vidimo čija majka crnu vunu prede.O'zone wrote:Samo pucaj onda pitaj za zdravlje
http://m.klix.ba/vijesti/crna-hronika/d ... /150503030
Last edited by Tercius on 03/05/2015 15:29, edited 1 time in total.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#18387 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Policija neće da puca, jer ne zna da li će joj biti uzvraćeno vatrom.. policija se boji i kad može izbjegava da to radi. Kao u filmu... neka materi za 5 stoja puca.. otprilike tako.Tercius wrote:Ma treba izmjeniti pravilnik o upotrebi sile, i staviti stavku da svako ko odbije da zaustavi vozilo na zahtjev pol.službenika , ili svako ko na bilo koji način zamaskira lice da prikrije identitet, postaje legitimna meta, i da je upotreba vatrenog oružja u takvim situacijama po default-u opravdana.Kupiti policiji električne pištolje i na svako neću izaći iz auta, nedam ličnu napusi se qurca, zviz u lobanju 50 000 volti.Pa da vidimo čija majka crnu vunu prede.
- Tercius
#18388 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
To ti iz ličnog iskustva??? Radiš taj posao?Nosiš oružje na radnom mjestu pa znaš?
-
l33t
#18389 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
pa da policajci su kod nas sminkeri, ne rade svoj posao kako treba (cast izuzecima) i boje se ko pi***** hoces do da kazes?KatarinaKosaca wrote:Policija neće da puca, jer ne zna da li će joj biti uzvraćeno vatrom.. policija se boji i kad može izbjegava da to radi. Kao u filmu... neka materi za 5 stoja puca.. otprilike tako.Tercius wrote:Ma treba izmjeniti pravilnik o upotrebi sile, i staviti stavku da svako ko odbije da zaustavi vozilo na zahtjev pol.službenika , ili svako ko na bilo koji način zamaskira lice da prikrije identitet, postaje legitimna meta, i da je upotreba vatrenog oružja u takvim situacijama po default-u opravdana.Kupiti policiji električne pištolje i na svako neću izaći iz auta, nedam ličnu napusi se qurca, zviz u lobanju 50 000 volti.Pa da vidimo čija majka crnu vunu prede.
ko god se prijavio da radi taj posao i dobio ga treba da prihvati rizike i casno da ga radi, posao podrazumijeva rizik i pucnjavu, dakle ako ne zapuca a treba. tj izbjegne pucnjavu namjerno, ne radi svoj posao kako treba
- KatarinaKosaca
#18390 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Da, upravo to hoću da kažeml33t wrote:pa da policajci su kod nas sminkeri, ne rade svoj posao kako treba (cast izuzecima) i boje se ko pi***** hoces do da kazes?
- KatarinaKosaca
#18391 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Djelimično iz ličnog iskustva, kad su ganjali lopove koji su meni ukrali auto, poslije rutinske kontrole, lopovi su se zabili u neku kuću polomili ogradu i očito ranjeni pobjegli. Kad sam pitala vlasnika kuće koji se probudio "Kako ih nisu uhvatili očito je da su ranjeni", rekao je da su repetirali oružje i sjeli u autoTercius wrote:To ti iz ličnog iskustva??? Radiš taj posao?Nosiš oružje na radnom mjestu pa znaš?
- O'zone
- Globalni moderator
#18392 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
http://www.radiosarajevo.ba/mobile/novost/187595
koja genijalnost. Zaledili bombu da eksplodira kad se led otopi. Tajmirana eksplozivna naprava.
- Tercius
#18393 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
A ja bi da kažem da im treba pojednostaviti ovlasti i ohrabriti ih da oduzimaju živote i za sitnije stvari.A pošto smo mi ovdje na klixu stručnjaci za fudbal,vanjsku politiku,upotrebu oružja i za još mnogo stvari, teško da nam bilo ko valja.Ipak smo mi neiskorišten kapacitet sto puca od strucnosti.KatarinaKosaca wrote:Da, upravo to hoću da kažeml33t wrote:pa da policajci su kod nas sminkeri, ne rade svoj posao kako treba (cast izuzecima) i boje se ko pi***** hoces do da kazes?
- KatarinaKosaca
#18394 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Forum nije = lista expertiza, nego mjesto gdje se razmjenjuju mišljenja. I sad imaju dovoljno ovasti da urade mnogo više nego što rade. NIje do ovlasti, nije ni do brojnosti, do njih je samoTercius wrote:A ja bi da kažem da im treba pojednostaviti ovlasti i ohrabriti ih da oduzimaju živote i za sitnije stvari.A pošto smo mi ovdje na klixu stručnjaci za fudbal,vanjsku politiku,upotrebu oružja i za još mnogo stvari, teško da nam bilo ko valja.Ipak smo mi neiskorišten kapacitet sto puca od strucnosti.
- Tercius
#18395 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
A ti znas kakve ovlasti imaju, i znaš da su dovoljne.Jel to mišljenje ili ekspertiza.Jel misliš ili znaš ?KatarinaKosaca wrote:Forum nije = lista expertiza, nego mjesto gdje se razmjenjuju mišljenja. I sad imaju dovoljno ovasti da urade mnogo više nego što rade. NIje do ovlasti, nije ni do brojnosti, do njih je samoTercius wrote:A ja bi da kažem da im treba pojednostaviti ovlasti i ohrabriti ih da oduzimaju živote i za sitnije stvari.A pošto smo mi ovdje na klixu stručnjaci za fudbal,vanjsku politiku,upotrebu oružja i za još mnogo stvari, teško da nam bilo ko valja.Ipak smo mi neiskorišten kapacitet sto puca od strucnosti.
- KatarinaKosaca
#18396 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Tercius wrote:A ti znas kakve ovlasti imaju, i znaš da su dovoljne.Jel to mišljenje ili ekspertiza.Jel misliš ili znaš ?
- Tercius
#18397 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
A ti iznosi expertize u nekoj od mnogobrojnih bašti caffea gdje si naviklaKatarinaKosaca wrote:Tercius wrote:A ti znas kakve ovlasti imaju, i znaš da su dovoljne.Jel to mišljenje ili ekspertiza.Jel misliš ili znaš ?![]()
Reži tamo gdje su te naučili
![]()
-
FrozenCastle
#18398 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Možda nisu uopće bliski. To što tehnički dođu u rodu, u stvarnosti situacija može biti drugačija. Imam i ja tehnički rođaka, a u stvarnosti nigdje ih. I zamisli da mi prišivaju tuđa nedjela zbog prezimena.supercali wrote:Al je amir hasanov pa stavi po zelji tetic dajdzic ovaj onaj
- supercali
#18399 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pa moguce je da dvoje sa istim prezimenom nisu nista u rodu al ovdje je izuzetak taj da koliko je moguce da neko sa istim prezimenom ima privilegiju na toliko tendera kao sto drugi sa tim istim prezimenom visoko kotira u politici jedne stranke toliko godinaFrozenCastle wrote:Možda nisu uopće bliski. To što tehnički dođu u rodu, u stvarnosti situacija može biti drugačija. Imam i ja tehnički rođaka, a u stvarnosti nigdje ih. I zamisli da mi prišivaju tuđa nedjela zbog prezimena.supercali wrote:Al je amir hasanov pa stavi po zelji tetic dajdzic ovaj onaj
To je vec druga prica
- medjutim
#18400 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
To stavili bombu onom sto je pregazio onog normala lika, sto je imao tezak zivot i to? Ma nemoguce da se to neko htio osvetit...O'zone wrote:http://www.radiosarajevo.ba/mobile/novost/187595
koja genijalnost. Zaledili bombu da eksplodira kad se led otopi. Tajmirana eksplozivna naprava.