Nemoj molim te nove sukonektovan wrote:Ako te gdje sretnem u mom selu, ima da ti gume izbusim.condy wrote:Mnogi koji dolaze i rade u Sarajevu platu im ne daje grad Sarajevo niti im sarajlije daju posao. Kako to da sarajlije daju posao u drzavnim, federalnim institucijama i organima koji se finansiraju iz drzavnog ili federalnog budzeta a ne samo iz budzeta Sarajeva, ili javnim preduzecima i sl. Od kada su to Sarajevske firme ili institucije? Vama se cesto omakne da Sarajevo poistovjecujete sa drzavom.
Od svih tih institucija, javnih preduzeca koji su vecinom u Sarajevu, najvecu korist imate vi sarajlije jer vi uzimate najveci dio kolaca preko 80% zaposlenika u njima rade iz Sarajeva. Gdje bi vi radili, da su te institucije, javna ustanove, javna preduzeca, ambasade i sl. smjestene van Sarajeva? I pored svih tih pogodnosti i kapitala koji je u vasem gradu nemate osnovne stvari, vodu i sl.
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
condy
#18351 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#18352 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
malo, ko i ti sto supljaru seljacku pucas.okoristilo se par profitera,nisu sve sarajlije...condy wrote: Malo u mnozini govoris malo u jednini![]()
- Travnički Noćni Šetač
#18353 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja imam dobrih drugara u Sarajevu...
a i u Zenici...
i u Visokom...
i u Bosanskoj Krupi
a cini mi se i u Splitu...
i u Valjevu...
i u Šibeniku...
i u Paraćinu....
....
jbg....i svukuda još.... i gdje god dodjem ili je rostilj ili je riba, pa po pivu i eto... 110 kila....
a i u Zenici...
i u Visokom...
i u Bosanskoj Krupi
i u Valjevu...
i u Šibeniku...
i u Paraćinu....
....
jbg....i svukuda još.... i gdje god dodjem ili je rostilj ili je riba, pa po pivu i eto... 110 kila....
-
condy
#18354 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Iskljucicu se iz diskusije vec mi prijete busenjem gumaamar1994 wrote:Zasto govoris da smo dobili pare,koje pare jbte,dobili q od ovce i ja i stari koji je bio na liniji..condy wrote:Zbog cega ispada ???? Druze moj ne ispada ni najmanje...
Dobila je stranacka elita,a ta elita vodi grad i drzavu i vecina zivi u sarajevu.
Ja ne spominjem ni u kom kontekstu ostale gradove,niti hocu da solim pamet zenicanima,tuzlacima i sl.
- amar1994
#18355 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Travnički Noćni Šetač wrote:Ja imam dobrih drugara u Sarajevu...
a i u Zenici...
i u Visokom...
i u Bosanskoj Krupi
i u Valjevu...
i u Šibeniku...
i u Paraćinu....
....
To sam uvijek govorio,gospoda je gospoda odakle god dodje,a papci su papci
- amar1994
#18356 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Poceo i konektovani da brani Sarajevo,castim ga novim setom podloskicondy wrote:Iskljucicu se iz diskusije vec mi prijete busenjem gumaamar1994 wrote:Zasto govoris da smo dobili pare,koje pare jbte,dobili q od ovce i ja i stari koji je bio na liniji..condy wrote:Zbog cega ispada ???? Druze moj ne ispada ni najmanje...
Dobila je stranacka elita,a ta elita vodi grad i drzavu i vecina zivi u sarajevu.
Ja ne spominjem ni u kom kontekstu ostale gradove,niti hocu da solim pamet zenicanima,tuzlacima i sl....al ako ti je lakse i zenicani su izabrali debila i seosku varalicu za gradonacelnika
pa to to,tako treba,papci glasaju za svoje papke..
-
condy
#18357 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
E to je supljarenje seosko...eto njih samo par omastilo brk...ko radi u telekomu, zeljeznici, centralnoj banci, razvojnoj banci, privrednoj banci, autocestama, ....ko rukovodi tim kapitalom ? Ko odluciva gdje idu donacije, subvencije, gdje idu pare iz raznih fondova i sl. ??? Ako nesto ne znas, onda suti.bitanga_sa_otesa wrote:malo, ko i ti sto supljaru seljacku pucas.okoristilo se par profitera,nisu sve sarajlije...condy wrote: Malo u mnozini govoris malo u jednini![]()
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#18358 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
condy wrote:E to je supljarenje seosko...eto njih samo par omastilo brk...ko radi u telekomu, zeljeznici, centralnoj banci, razvojnoj banci, privrednoj banci, autocestama, ....ko rukovodi tim kapitalom ? Ko odluciva gdje idu donacije, subvencije, gdje idu pare iz raznih fondova i sl. ??? Ako nesto ne znas, onda suti.bitanga_sa_otesa wrote:malo, ko i ti sto supljaru seljacku pucas.okoristilo se par profitera,nisu sve sarajlije...condy wrote: Malo u mnozini govoris malo u jednini![]()
Ne kae se "odluciva" vec odlucuje.
Sve ovo što si nabrojao ima i svoje ispostave u Zenici,....
- amar1994
#18359 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
pa isti ovi papci,ocigledno ti nisi pricao sa pravim ljudima..neko te ozbiljno napunio tom pricom
odlucIvA SDA
,bolan kae se odlucuje
,ta ista govna su poslije rata ukrala donacije sve,jedna vreca zlata za mog bOOkira..prerasli su u klan klasicni.
odlucIvA SDA
-
condy
#18360 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Glupost je tvrditi da ispostava odlucuje.... gdje to imakonektovan wrote:
Ne kae se "odluciva" vec odlucuje.![]()
![]()
Sve ovo što si nabrojao ima i svoje ispostave u Zenici,....tako da, ne treba više pisati gluposti...
-
condy
#18361 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja ne dijelim ljude na papke i raju...to je mahalsko. Mozda ti ili vi niste odavno pricali sa nekim van Sarajeva pa da vidite sta drugi misle i zasto tako misle ...ako vam je stalo do togaamar1994 wrote:pa isti ovi papci,ocigledno ti nisi pricao sa pravim ljudima..neko te ozbiljno napunio tom pricom![]()
odlucIvA SDA![]()
,bolan kae se odlucuje
,ta ista govna su poslije rata ukrala donacije sve,jedna vreca zlata za mog bOOkira..prerasli su u klan klasicni.
Ode prica daleko.... poenta ostaje ista...hvatanje za jednu rijec pogresno napisanu nista ne mijenja
- amar1994
#18362 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ja necu dalje pisat,jer ce prerast u svadju
,pa na sta ih ti dijelis
radi,kupuj i jebi ako hoces u Sarajevu al ga ne diraj
radi,kupuj i jebi ako hoces u Sarajevu al ga ne diraj
- seoBIH
#18363 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Takvim raspravama samo dajete legitimet onima koji kazu da je u BIH bio gradjanski rat.
- bitanga_sa_otesa
#18364 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
sve si rekaocondy wrote: E to je supljarenje seosko
odluciva
-
condy
#18365 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Zakasnio sibitanga_sa_otesa wrote:sve si rekaocondy wrote: E to je supljarenje seosko
odluciva
- bitanga_sa_otesa
#18366 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
nikad nije kasno ,al odavno znamo da si ppkcondy wrote: Zakasnio si
- amar1994
#18367 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
jedna od najvecih lazi da ne kazem supljih pricaseoBIH wrote:Takvim raspravama samo dajete legitimet onima koji kazu da je u BIH bio gradjanski rat.
-
condy
#18368 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nisi ni ti drukcijibitanga_sa_otesa wrote:nikad nije kasno ,al odavno znamo da si ppkcondy wrote: Zakasnio si
- bitanga_sa_otesa
#18369 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ja sam sve sto mi vi na forumu kazete.condy wrote: Nisi ni ti drukciji
- seoBIH
#18370 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Svakodnevno vidim, na primjeru okoline, gdje jedini druge jebemo i siljimo cij je veciamar1994 wrote:jedna od najvecih lazi da ne kazem supljih pricaseoBIH wrote:Takvim raspravama samo dajete legitimet onima koji kazu da je u BIH bio gradjanski rat.
-
condy
#18371 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne obracaj na to paznjubitanga_sa_otesa wrote:ja sam sve sto mi vi na forumu kazete.condy wrote: Nisi ni ti drukciji
- drug_profi
#18372 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nađi kakve raje i u Hercegovini, tebi hitno u prehrani raštika treba.Travnički Noćni Šetač wrote:Ja imam dobrih drugara u Sarajevu...
a i u Zenici...
i u Visokom...
i u Bosanskoj Krupi
i u Valjevu...
i u Šibeniku...
i u Paraćinu....
....
- drug_profi
#18373 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Mirsad Zaimović, direktor telekoma, rođen u Kaknju. 06.11.1969.condy wrote:E to je supljarenje seosko...eto njih samo par omastilo brk...ko radi u telekomu, zeljeznici, centralnoj banci, razvojnoj banci, privrednoj banci, autocestama, ....ko rukovodi tim kapitalom ? Ko odluciva gdje idu donacije, subvencije, gdje idu pare iz raznih fondova i sl. ??? Ako nesto ne znas, onda suti.bitanga_sa_otesa wrote:malo, ko i ti sto supljaru seljacku pucas.okoristilo se par profitera,nisu sve sarajlije...condy wrote: Malo u mnozini govoris malo u jednini![]()
Generalni dirktor Elektroprivrede BiH, Bajazit Jašarević rođen je 1957. godine u Srebreniku.
Adnan Terzć direktor JP Autoceste FBiH, rođen u Zagrebu 1960, prije funkcije nastanjen u Travniku.
Hoš, dalje da guglam?
- bleee_sa
#18374 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Mandal mati eto Vratničana...

- Bakir1