tajm aut od svakodnevnice uz mezu pice kokice i cokoladice
Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
-
sumirprimus
#18351 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
nije zalosno jer je rijec o seriji, obicna fikcija..fantazija..
- rumenige_brajtner
#18352 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
pa šta bi ti, da NK-a kolju tupim nožem kroz 3 epizode?Forumerrer wrote:Pa zar nije zalosno da nakon 8 sezona i 9-10 godina cekanja, kamen ubije Cersei...
Ista prica i za NK, cekas, cekas i onda ga ubije jednim potezom. U zadnjoj bici nismo vidjeli nijednog WW da se bori.
Za Deneris mi nije iznenadjenje da je pukla, jer je i ranije imala slicne epizode.
Jon i Tyrion - unisteni karakteri.
Znaci sto se mene tice - prica kao prica nije toliko ni losa, ali sva ova desavanja strpati u 2 epizode stvarno nema smisla.
Skroz mi je svejedno kako se zavrsiti serija, pretpostavljam da ce Jon i Deneris biti rahmetlije, a da ce Sansa vladati.
- bunk
#18353 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Naredni projekt kome se radujem je Amazonov "Lotr", a jasno mi je zasto Hbo nije to otkupio od porodice Tolkiena 
-
sumirprimus
#18354 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
koliko su samo ulozili u svaki detalj scene jebte, epic...
-
Forumerrer
#18355 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Da makar zamahne 3-4 puta svojim kopljem i da neko sa valerijskim macem ubije bar jednog WW koji su stajali i gledali predstavu.rumenige_brajtner wrote:pa šta bi ti, da NK-a kolju tupim nožem kroz 3 epizode?Forumerrer wrote:Pa zar nije zalosno da nakon 8 sezona i 9-10 godina cekanja, kamen ubije Cersei...
Ista prica i za NK, cekas, cekas i onda ga ubije jednim potezom. U zadnjoj bici nismo vidjeli nijednog WW da se bori.
Za Deneris mi nije iznenadjenje da je pukla, jer je i ranije imala slicne epizode.
Jon i Tyrion - unisteni karakteri.
Znaci sto se mene tice - prica kao prica nije toliko ni losa, ali sva ova desavanja strpati u 2 epizode stvarno nema smisla.
Skroz mi je svejedno kako se zavrsiti serija, pretpostavljam da ce Jon i Deneris biti rahmetlije, a da ce Sansa vladati.
- Optimus09
#18356 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Citavu epizodu kontam odakle ce frknuti skorpion od strane Eurona i pogoditi zmaja kad se najmanje nadam 
-
sumirprimus
#18357 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
znaci to je to. citavuseriju su najavljivali da ce uzet st oje njeno kroz vatru i krv.
bitka dodje, deni odrza svoj rijec.aferim cura

bitka dodje, deni odrza svoj rijec.aferim cura
- AleksoMKD
#18358 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
https://twitter.com/CandiceAiston/statu ... 7688287232
I’m so fucking mad right now. Game of Thrones has been a waste of my life.
Gotta be white guys that ultimately save the day after years of women killing it. Fuck you. Fuck you. Fuck you.
Women ultimately can’t be trusted. Let me find out the writers are Trump supporters. Or Bernie supporters. Ok.
I’m literally crying right now because a decade of my life has been wasted on a show ultimately guided by the white male viewpoint.
Gotta be white guys that ultimately save the day after years of women killing it. Fuck you. Fuck you. Fuck you.
Women ultimately can’t be trusted. Let me find out the writers are Trump supporters. Or Bernie supporters. Ok.
I’m literally crying right now because a decade of my life has been wasted on a show ultimately guided by the white male viewpoint.
-
bezVolana
#18359 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
kao unistili deneris lik, ko je to uradio? odgovor: "men, men did that" :povrac:
(ja je nikad nisam voljela uvijek mi je isla na zivce al haj to)
-
sumirprimus
#18360 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
hehehe
sve mi je draza i draza epizoda sto vise ljudi kmece, znaci efekat je tu
-
90minut
#18361 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Candice Goddamn Motherfucking Aiston, first of my name, the UnBernt, House of Neoliberal Corporate Whores, slayer of bros, mother of eyebrows.
-
90minut
#18362 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Mislim da ne kmece ljudi na cjelokupni dojam epizode vec ove " sitnice " da nisu razvijali likove dovoljno..sumirprimus wrote:hehehe
Bolje naprimjer da Bronna nisu nikako prikazivali i još dosta stvari, al' sve u svemu cini se da su morali ovako raditi kao da je sapunica s onim razgovorima između likova..
Ja licno stvarno nisam svariti prvu drugu i 4 epizodu po svim parametrima su loše s obzirom da gledam tolike godine pogledao sam bez problema naravno..
3 i ova 5 su stvarno dobre da su recimo više ljudi angažovali za bitku i da su poslali više onih strijela ka drogonu bila bi savršena..
Meni samo nije jasno jedno da li ljudi pjuju po epizodi jer je Deneris ono uradila?
Ono je vrhunac serije baš jer baš vidiš odakle joj i otac dolazi on je ustvari bio odlican kralj ostali su mu jebali sve i doveli ga do toga da ih sve pobije.
-
The 51st State
#18363 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ugledajte se forumski kriticari na ovu mladu, lijepu, uravnotezenu damu.AleksoMKD wrote:https://twitter.com/CandiceAiston/statu ... 7688287232
![]()
- biggrin
#18364 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
u zadnjoj epizodi bi trebalo da se sva preostala aristokratija međusobno pobije i da onda zavlada demokratija 
- alibaba_i_30_godina
#18365 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
A koja su pravila teme? Zabranjeni spoileri su bili sve do momenta dok serija nije sustigla knjige, ne i o diskutovanju novih epizoda.Idemedosumom wrote:Zašto? Zbog par čobana koji se ne žele pridržavati pravila kao većina?alibaba_i_30_godina wrote: A zašto ti jednostavno ne prestaneš dolaziti na ovu temu i tako spasiš i sebe i nas?
Neće ''par čobana'' čekati jednu ovcu i prilagođavati se njoj, već upravo suprotno.
- alibaba_i_30_godina
#18366 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Stalno spominjete te leakove, ima ih na desetine.
Dajte mi link tog nekog koji je dosad bio najprecizniji, ne mogu dočekati sljedeću sedmicu.
Dajte mi link tog nekog koji je dosad bio najprecizniji, ne mogu dočekati sljedeću sedmicu.
- bunk
#18367 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
A kakva su bila ocekivanja mlade dame od serije u kojoj glavni zenski lik u prvoj epizodi pokaze sise i odradi doggy style scenu protiv svoje volje?The 51st State wrote:ugledajte se forumski kriticari na ovu mladu, lijepu, uravnotezenu damu.AleksoMKD wrote:https://twitter.com/CandiceAiston/statu ... 7688287232
![]()
Ili je ona zmirila kad su bile scene golotinje i keksa..tokom svih sezona.
- MarlboroGold
#18368 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ljevičarsko smeće/anomalija i to ono najgore, a i sam sam ljevičar i uvijek ću biti.AleksoMKD wrote:https://twitter.com/CandiceAiston/statu ... 7688287232
![]()
- MarlboroGold
#18369 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Eno ti reddit freefolk, pa prati tamo. Ljudi su sve pogodili.alibaba_i_30_godina wrote:Stalno spominjete te leakove, ima ih na desetine.
- MarlboroGold
#18370 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
I ti si dosadan kao i ovi što kmeče.sumirprimus wrote:hehehe
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#18371 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
.
Last edited by pici on 14/05/2019 13:39, edited 1 time in total.
- pici
#18372 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
MarlboroGold wrote:I ti si dosadan kao i ovi što kmeče.sumirprimus wrote:hehehe
ma vidisH da ga je pukla nejebica ko i Danerys...
-
sumirprimus
#18373 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

pozdravila vas deni carica
shes on fire
Last edited by sumirprimus on 14/05/2019 12:19, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
#18374 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
nalazite mane jednoj od najboljih serija svih vremena, a sami niste pismenog rada od osnovne sastavili, jel posteno?

- pici
#18375 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
jooojj epic pisanja... ovo je za plakat, sami sebe demantuju... nevjerovatno