Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
veliki_ah wrote:Zna li neko gdje se sada vadi cips u opcini stari grad? Jesu li to prebacili u opcinu kod doma armije ili je jos uvijek u posti prema kovacima?
U pošti, gdje je uvijek bilo! Ja vadila u maju...
Zna li neko da li i gdje u Sa ima kupiti privremenih tetovaža (naljepnica)?
Zar to nije za malu djecu? Ako si punoljetna, imas prave tetovaze, pa bujrum.
veliki_ah wrote:Zna li neko gdje se sada vadi cips u opcini stari grad? Jesu li to prebacili u opcinu kod doma armije ili je jos uvijek u posti prema kovacima?
U pošti, gdje je uvijek bilo! Ja vadila u maju...
Zna li neko da li i gdje u Sa ima kupiti privremenih tetovaža (naljepnica)?
Zar to nije za malu djecu? Ako si punoljetna, imas prave tetovaze, pa bujrum.
Hehe, razlika između onih za malu i veliku djecu je u motivima koji se lijepe.
Čuj, imaju prave?
Conradova prodavnica iznad Binga u Pofalicima, RS electronic na Dobrinji, Electronic centar kod tramvajske M.Dvor, ili u prolazu kod Sarajevo osiguranja u Titovoj!
A kao kontakt sprej za elektroniku, jako dobro može poslužiti i dobri stari WD40, imaga skoro u svakoj samoposluzi
Conradova prodavnica iznad Binga u Pofalicima, RS electronic na Dobrinji, Electronic centar kod tramvajske M.Dvor, ili u prolazu kod Sarajevo osiguranja u Titovoj!
A kao kontakt sprej za elektroniku, jako dobro može poslužiti i dobri stari WD40, imaga skoro u svakoj samoposluzi
nema ni u jednoj, samo 60...wd40 kao kontakt sprej!?
Gdje u Sa kupiti one bedževe "Zastava BiH sa ljiljanima" koji se mogu prišiti na majicu, jaknu itd? Nešto kao sa slike:
Ili privjeske u ovakvom ili sličnom obliku?
Ima po carsiji, a imas preko puta pijace Telali staretinarnicu (kod Hote) u kojoj mozes pronaci i "orginale" svih vojski. Samo ne znam cijene kod Hote.
Pitar sa Kariba wrote:
Ima po carsiji, a imas preko puta pijace Telali staretinarnicu (kod Hote) u kojoj mozes pronaci i "orginale" svih vojski. Samo ne znam cijene kod Hote.
Je li to uz tramvajsku prugu, cca 70m prije tramvajske stanice?
Pitar sa Kariba wrote:
Je li to uz tramvajsku prugu, cca 70m prije tramvajske stanice?