Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kurjakk wrote:barselona losha, nije to ni blizu prave barse, van forme totlano, ali i takvi su se nosili se ovim realom, sudija nije svirao skolski penal i zuti bez ikakve potrebe za albu i piqe, ovaj valdezov crveni na kraju ne vrijedi ni spominjati. mega, ultra jaki real bi ga uredno podudlao da nije bilo sudije......
Ovo je rezervni sastav. Da je od pocetka igrao pravi sastav, ovdje bi bilo 3:0.
pa i kod barse je rezervni trener...da je pravi bilo bi 5 za barsu... ali to smo vec vidjeli vishe puta....
LSD wrote:ovo se zove raspad sistema...nebitan je toliko poraz, koliko igra i mentalno/moralno stanje ekipe.
Nema ko ovo uozbiljiti i natjerati da igraju.
Upravo. Ova utakmica je nebitna, generalno gledajući. Raspad sistema.
LSD wrote:ovo se zove raspad sistema...nebitan je toliko poraz, koliko igra i mentalno/moralno stanje ekipe.
Igrali su u najjacem sastavu bez Ćavija i izgubili od Reala B fakticki dok nije usao Ronaldo pa onaj mali Morata je XY puta bolji od Alexisa i koji ga vrag ubaciva uopste..
Sudija je veoma bitan faktor na svakoj utakmici ....
Treba kazniti igrace Barcelone sto su padali poslije "faulova" ...
Sada je SAMO +13 i + 9 ....
Pazi, mislo sam da nije penal . Gledam na canal+1 (lijepi CS ) Ramosova cjevanica je zakacija Adriana u visini koljena. Ali sve to je nebitno. Opet onaj osjecaj kurcobolje.
nadam se da neće prokockati prvenstvo, mislio sam da bi bila logična izmjena ubacivanje cesca koji igra dobro na santiago bernabeu, ne samo u onoj utakmici kupa....
Igraju ko kurac, nekakva bezvezna dodavanja unutar 16m, bekovi dodaju kao da umjesto nogu imaju lopate, u odbrani da nema Piquea bili bi ko svicarski sir... ugl. tuzno.. treba uloziti pare i kupiti stupove odbrane, barem neke više od 1.80m.. ne moze vise ovako
Entropio wrote:Roura: "Satisfied with the attitude of the team, we were close to getting a point at an always difficult stadium like the Bernabeu."
E jebiga Roura...
gdje je on vidio attitude of the team, jadna mu majka nebila :S
hahaha jao, za ibretiti se svega mi... smiješan lik skroz
očigledno ih ne smije ni mrko pogledati(vjerovatno nema ni ovlasti za to), a to njima teško ne pada...
na početku sezone cilj je bio da se osvoji liga a dalje šta se uradi, da nebi stavljali preveliki teret na novog trenera... ali ovako usrati do sada odličnu sezonu...
Nek mu je jebo kevu... i ja bi... ne samo njemu nego cijeloj sudijskoj organizaciji. Katastrofa su, i zbog njih nikad španska liga neće biti na nivou engleske.
Ma hajde, u najgorem slučaju imamo "samo" ligu. Imam neki osjećaj da će Milan platiti cijenu ovog svega . Trebaju se dobro fokusirati na njih, a pustiti kraju ova dva el clasica. Ako se prođe Milan, onda smo i dalje glavni favorit za osvajanje LP jer i Tito bi nam se tad vratio. Ako ne prođemo, ništa onda, držati ovu prednost u primeri, a naredne sezone se pripremiti za "treble"
LSD wrote:
A možda je zakazala konekcija, puk'o link sa Njujorkom
fixer wrote:
_terminaš_ wrote:
Pitarrr82 wrote:Bez volje, zelje...
Kao da im nije do fudbala. Nisu mi jasni.
Dobili djecu.
E ovo može biti. Pola tima dobilo djecu pa sad svi deveraju oko djece, te treba im kupiti ovo, te treba im kupiti ono, te djeca počnu plakati oko tri - četiri ujutro pa oni moraju ustati da ih uspavaju i onda dođu na treninge/utakmice umorni, nenaspavani, moraju ih hraniti, paziti, čuvati... Fudbal pao u drugi plan.
- Lopta sporo cirkulise
- Igraci ne igraju bez lopte, nema utrcavanja u prostor. Danas samo jedno i gol.
- Ako svaku tekmu primis gol (najmanje) logicno je da su i ovi u napadu prestraseni kada se dodaju
- Fizicki pad je ocit
- Valdesu ne ginu 4/5 utakmica.
- Sudija nije sudio penal ( cist, priznaje i AS) ali TO NE MOZE OPRAVDATI DRUGO POLUVRIJEME KOJE JE BILO UZASNO
- Ekipa nema lidera na terenu
- Ekipa nema lidera na klupi
- Ne postoji autoritet da im se obrati na malo ostriji nacin @p206 potpuno u pravu
Uprkos svemu, vjerujem da ce protiv Milana biti bolje i da Barcelona ima sansi.