UEFA Champions League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Better Man

#18351 Re: UEFA Champions League

Post by Better Man »

Koliko su naši i drugi mediji samo jadni pričom o Slahu i njegovom postu. Čovjek je veliki gospodin i gigant i to drži za sebe, ali ne novinari moraju od toga praviti senzaciju i pisati svakojake gluposti.
AmiĐa_Idriz

#18352 Re: UEFA Champions League

Post by AmiĐa_Idriz »

Upravo, privatna stvar izmedju njega i Boga, nit me zanima nit se zanimam.
skafiskafsnjak

#18353 Re: UEFA Champions League

Post by skafiskafsnjak »

AmiĐa_Idriz wrote:Upravo, privatna stvar izmedju njega i Boga, nit me zanima nit se zanimam.
To u svakom slucaju .
A isto tako, ima pravo da ne posti... Nogomet mu je posao .
Edin H.

#18354 Re: UEFA Champions League

Post by Edin H. »

Pa zanima me amidza da zbog posta ne odigra najvazniju utakmicu ispod svog prosjeka.

Premda ja licno mislim da folira i da je to prica za raju, osobito Egipcane.

Ako nije, neka pocne sa Solankoeom, dok ovaj dodje sebi, Salahu oduzme premiju i vozdra.
veella

#18355 Re: UEFA Champions League

Post by veella »

AmiĐa_Idriz wrote:Upravo, privatna stvar izmedju njega i Boga, nit me zanima nit se zanimam.
Ubo sam i onu cuvenu tekmu protiv BVB-a kada sam rekao da ce BVB zabiti 3 u Londonu i onda preokret za 20 min....
AmiĐa_Idriz

#18356 Re: UEFA Champions League

Post by AmiĐa_Idriz »

veella wrote:
Ubo sam i onu cuvenu tekmu protiv BVB-a kada sam rekao da ce BVB zabiti 3 u Londonu i onda preokret za 20 min....
Jes jes sjecam se :mrgreen:
Edin H. wrote:Pa zanima me amidza da zbog posta ne odigra najvazniju utakmicu ispod svog prosjeka.

Premda ja licno mislim da folira i da je to prica za raju, osobito Egipcane.

Ako nije, neka pocne sa Solankoeom, dok ovaj dodje sebi, Salahu oduzme premiju i vozdra.
Ja stojim i dalje pri tome sam post ne mora striktno igrati ulogu u samoj igri. Znam po sebi sta sam termina lupo dok sam postio :mrgreen: naravno da se moj termin i ovo sutra ne moze ni porediti, ali sam se i tu solidno trosio i nije mi nesto bilo gore nego inace poslije termina. Sta vise, nekako se lakse osjecas, lebdis maltene :mrgreen:

Nego nebitno vise, rekao je fizio da ne posti vec dva dana, sutra treci, tako da nebitno je vise.
Muhamed Đakmić

#18357 Re: UEFA Champions League

Post by Muhamed Đakmić »

Čuj mediji dosadni, a ovdje se pet stranica o postu ispisalo :D
Edin H.

#18358 Re: UEFA Champions League

Post by Edin H. »

AmiĐa_Idriz wrote:
Ja stojim i dalje pri tome sam post ne mora striktno igrati ulogu u samoj igri. Znam po sebi sta sam termina lupo dok sam postio :mrgreen: naravno da se moj termin i ovo sutra ne moze ni porediti, ali sam se i tu solidno trosio i nije mi nesto bilo gore nego inace poslije termina. Sta vise, nekako se lakse osjecas, lebdis maltene :mrgreen:

Nego nebitno vise, rekao je fizio da ne posti vec dva dana, sutra treci, tako da nebitno je vise.
To si vjerovatno u pravu, ali problem je da se najedes pola sata prije utakmice (to je bila prva vijest) , ali kao sto kazes vjerovatno nebitno.
AmiĐa_Idriz

#18359 Re: UEFA Champions League

Post by AmiĐa_Idriz »

Edin H. wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:

To si vjerovatno u pravu, ali problem je da se najedes pola sata prije utakmice (to je bila prva vijest) , ali kao sto kazes vjerovatno nebitno.
Nego, kakve su tvoje prognoze za sutra :mrgreen:
Edin H.

#18360 Re: UEFA Champions League

Post by Edin H. »

AmiĐa_Idriz wrote: Nego, kakve su tvoje prognoze za sutra :mrgreen:
Ne mogu sada o tome da razmisljam.
Nabavio mi je jaran ulaznice za Wembley sutra, pa sam se oko Ville I Fulhama zadeverao. :D
kiligonzales

#18361 Re: UEFA Champions League

Post by kiligonzales »

Ma ide Live sa 2-0 na poluvrijeme :D
omar little

#18362 Re: UEFA Champions League

Post by omar little »

2 0 je najopasniji rezultat :D
muhafuca

#18363 Re: UEFA Champions League

Post by muhafuca »

Edin H. wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:

Ne znam sto se jos oko posta uopste razglaba - nije tajna da musafiri (putnici) ne moraju postiti vec mogu napostiti dan za dan poslije Ramazana.

I svi koji putuju u Kijev potpadaju pod musafire.
Idemedosumom

#18364 Re: UEFA Champions League

Post by Idemedosumom »

Milanovci ce reci da i 3:0 može jako gadan rezultat biti :oops:
Edin H.

#18365 Re: UEFA Champions League

Post by Edin H. »

muhafuca wrote:
Edin H. wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:

Ne znam sto se jos oko posta uopste razglaba - nije tajna da musafiri (putnici) ne moraju postiti vec mogu napostiti dan za dan poslije Ramazana.

I svi koji putuju u Kijev potpadaju pod musafire.
To je i meni rekao prijatelj koji je religiozan, ali onda ne znam sto se ta prica provlaci.
Korovjev

#18366 Re: UEFA Champions League

Post by Korovjev »

Prognoziram 0:0 i onda u produžecima 4:3 za Liverpool. Moreno zabija golčinu sa 40 metara u 122 min za pobjedu.
Idemedosumom

#18367 Re: UEFA Champions League

Post by Idemedosumom »

Jel' ovo večeras tekma? :shock:
p206

#18368 Re: UEFA Champions League

Post by p206 »

ja se ne brinem za Liverpool od 15 do 75 min...tada će odigrati jako, presing i to (jer Klopp zna da ne mogu tako odigrat čitavu utakmicu) ... ali mislim da će početak i kraj utakmice pripasti ovim iz Madrida, ako to preguraju bez golova imaju veliku šansu
zomri

#18369 Re: UEFA Champions League

Post by zomri »

Ako Liverpool povede sa dva tri gola brzo, do kraja Real moze vratiti s kamatom.

Ako Real povede brzo sa dva tri gola, gotovo je.
zomri

#18370 Re: UEFA Champions League

Post by zomri »

Ne bi me iznenadila ni povreda igraca Liverpoola u prvom poluvremenu. Daje li koja kladionica kvotu za to?
SmokingMan

#18371 Re: UEFA Champions League

Post by SmokingMan »

Samo se nadam da se večeras neće dešavati ovakve stvari...

Image
pizarro

#18373 Re: UEFA Champions League

Post by pizarro »

SmokingMan wrote:Samo se nadam da se večeras neće dešavati ovakve stvari...

Image
cilj opravdava sredstvo <333
Crvena Tifoza

#18374 Re: UEFA Champions League

Post by Crvena Tifoza »

SmokingMan wrote:Samo se nadam da se večeras neće dešavati ovakve stvari...

Image

Hoće.
Crvena Tifoza

#18375 Re: UEFA Champions League

Post by Crvena Tifoza »

skafiskafsnjak wrote:Amidja , jes ovo ti :D
https://www.klix.ba/sport/nogomet/hulig ... /180526043

Kako nisu ovako precizno udarali pitari u Vogošći kad su Poljaci dolazili prije par godina? :D
Post Reply