Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Klopp krenuo po Serdara Azmuna iz Rostova kao zamjenu za Ingsa. Iranac '95 godište, naravno da niko nije čuo za njega Nisu se nešto proslavila ta pojačanja iz ruske lige, ali ipak Klopp je poznat po tome da zna od nonejmova napraviti respektabilne igrače (kagawa i poljaci u dortmundu).
Klop je ta vrsta trenera koji ne zna raditi sa zvijezdama. Kod njega je timski rad a zvjezde tome ne podlijezu i zato i dovodi no name igrace koji su perspektivni i cini im uslugu koju mu oni vracaju svojom odanoscu . U BvB nije bas uspjevao s pojacanjima, al mi je interesantan lik i bas s nestrpljenjem pratim ovu sezonu a i dljedecu njegovu kako ce to izgledati
Čekaj zar nisi ti pisao ljetos da se nismo nimalo pojačali jer...nismo doveli dokazane igrače?
Nije baš da ima veze sa ovom temom, nego me interesuje šta sad misliš o tome kada si vidio kako za "neke klubove" igraju ti "dokazani".
Pojacali se po imenima nisu ali su se dokazali u timskoj filozofiji koju preferira Klopo. Meni nije pojacanje Karius i nije bolji golman od Minjolea ubjedzen sam a i onaj Kalvan nije bolji od Sakoa jedino je Mane ispao dobar al mu odgovara ova brza igra gdje ima u svakom momentu 3 saigraca u napadu kraj sebe. Mali Srbin nije pojacanje
Karius ima manje godina a tu je negdje sa Mignoletom trenutno, plus ima igru nogom koju Mignolet nema. Klopp misli da može napredovati dosta treniranjem. "Ne možeš naučiti starog konja novim trikovima" situacija.
Klavan kao zamjena za Toure-a - dosta bolji, ma kako volio Tourea.
missko wrote:Klop je ta vrsta trenera koji ne zna raditi sa zvijezdama. Kod njega je timski rad a zvjezde tome ne podlijezu i zato i dovodi no name igrace koji su perspektivni i cini im uslugu koju mu oni vracaju svojom odanoscu . U BvB nije bas uspjevao s pojacanjima, al mi je interesantan lik i bas s nestrpljenjem pratim ovu sezonu a i dljedecu njegovu kako ce to izgledati
EMS-om
Glupost...
Klopp radi sa igracima koji su njegov tip, nevazno dali su zvjezde ili ne... Suarez je recimo zvjezda, ali taj igrac grize i odlicno bi se uklopio u njegov tim... Ronaldo nebi.
Neki ljudi misle ako pojacanje nije placeno 50+ miliona onda od njega nema nista... takvi ljudi su sada na 6. mjestu a ta pojacanja igraju na nivou nekog liverpoolovog U23 igraca.
Ja sam govorio i jos uvijek mislim da fali pravi klasicni napadac. Ok je ovo napada se i sve to, probijaju se ekipe. Ali treba neko ko ce ga zabiti kada je 0:0 u 90. i samo se nabija lopta a treba ti pobjeda. Neko ko ce je skrenuti u go kada bude najpotrebnije. Svi koji to mogu u Liverpoolu su ili povrijedjeni ili je pitanje vremena kada ce se povrijediti.
Mustang1 wrote:Ja sam govorio i jos uvijek mislim da fali pravi klasicni napadac. Ok je ovo napada se i sve to, probijaju se ekipe. Ali treba neko ko ce ga zabiti kada je 0:0 u 90. i samo se nabija lopta a treba ti pobjeda. Neko ko ce je skrenuti u go kada bude najpotrebnije. Svi koji to mogu u Liverpoolu su ili povrijedjeni ili je pitanje vremena kada ce se povrijediti.
Obzirom na broj razlicitih strelaca koje Liverpul ima ove sezone, moze se takva vrsta winner gola ocekivati i od Lovrena kao i od Firmina.
Mislim da za tim nema potrebe u sadašnjoj postavci. Imamo sasvim dovoljno planova igre da razbijemo svakog protivnika.
A kad i ako zagusti uvijek može Matip ili Lovren ići naprijed.
Coutinho postao world class player... Ove sezone je vise nego odlican.
Bilo bi dobro kada bi uzeli neki trofej prije nego sto Spanci dodju po njega... ipak je on iz Juzne Amerike, njihov san je da igraju za Real ili Barselonu... Kako god, bar ce se fini para zaraditi na njemu.
Neymar prijatelj iz djetinjstva, Suarez iz Livera i čuje se s njim na dnevnoj osnovi - mislim da je rješenje ove jednačine kako jednostavno tako i izvjesno.
Zato ga treba iskoristiti maksimalno ovu sezonu, a kad ode mislim da će Gini preći tu, a Dahoud ili neko njegovog profila na Wijnaldumovu poziciju.