Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Havatar

#18351 Re: Farma

Post by Havatar »

:jutro:
Kaze Memo Staniji evo vi ste dobili ljubav a ja 50 hiljada :lol:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#18352 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

Shaha da docekamo u Sarajevu ko Klintona, nista manje. Zasluzio je, on je Memu i doveo do ovdje, da nije bilo Nenada Aleksica, Memo bi davno puko tamo.
Vareni

#18353 Re: Farma

Post by Vareni »

sjebasmo ih na dva fronta :lol: :lol: :lol: :lol:
Sabirni centar

#18354 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

muha_sa wrote:
dječak sa šibicama wrote:On ce bar castiti farmere, Stanija bi sve odnijela u ameriku :D

Sad bar vidite da nema stimanja :D ne smiju oni to, pokusali su napraviti ljubavnu pricu od farme, ali nista od toga.
dobro jutro :-D
napisaste od sinoc roman koji evo pola sata citam a još ne dodjoh ni do pola :lol: :lol:

izvinjenje Pinku u moje ime pošto sam bio ubjedjen da su naštimali SRaniji, toliko su je forsirali da sam takav dojam steko al eto--ne dade im se :lol:

gong oznaci kraj glasanja a meni nestade struje :lol: :lol:
jedno desetak minuta nije bilo al dodje taman pred proglašenje :) odgledah dizanje ruke i slavlje :-D

cestitke Memi a bogme i glasacima :-D
Jutro @muha :-D

I od mene izvinjenje Pinku što sam ponekad u afektu :D rekao da mute i štele Stani pobjedu, ali evo konačno shvatismo da ipak glasovi odlučuju. :-D

Memi čestitke, i nadam se da će barem jedan dio kolača dijeliti sa Shaom, koji ga je i držao na farmi do samog kraja..
fidoremilienko

#18355 Re: Farma

Post by fidoremilienko »

Ma pustite se te price da je Mitrovic zeli ovo, ono...

Svi su bili svjesni, da sto se ZG tice, Gile nije imao konkurenciju. Nije sto je iz BiH, ali momak ih je poderao, doslovce. Oni su vidjeli u njemu dobru zaradu koju ce im poslije donijeti i nema tu ni patriotizma niti bilo cega drugog, osim kapitalizma koji ne poznaje granice, ni vjeru a ni nacije.

Ista stvar je sa Memishom. On je njima donio pare. Ne mogu reci da je pink isao tu naivno. Znali su dobro sta rade. Cijela BiH, a jedan predstavnik. Stvari su ocite.

Uzdravlje :D
StrelacAB80

#18356 Re: Farma

Post by StrelacAB80 »

Havatar wrote::jutro:
:lol: Neka joj je "spustio" -kakva ljubav druze moj,ona je prevrtljiva kuja,i to poznata kuja!

@Katarina,u pravu si 101 %
Sabirni centar

#18357 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

Havatar wrote::jutro:
'jutro @havatar

Znaš li jesu li još uvijek u vezi :D
Havatar

#18358 Re: Farma

Post by Havatar »

Hocete li da gledate ako bude ova emisija sa ukljucenjima gledalaca :?:
Comrad

#18359 Re: Farma

Post by Comrad »

Ali meni samo nije jasno koga smo MI to sjebali.

Pa citate li vi sta pisete? Zar vam je toliko bitno i toliko vam stalo da bosanac pobjedi u beogradu. Kakvi su vam to kompleksi? Pa zar vam nije ocito da vas je lik navukao. Vidi da mu gledanost u srbiji pada, da raji vise nije zanimljivo gledati 10-15 budala koje sjede i svadjaju se. I ajd eto i da odlucis da snizis sebi koeficijent inteligencije i krenes to gledati, ali jos da dajes pare i da glasas. E taj mentalni sklop ja fakat ne kontam?

Pa srbi su skontali da ih mitrovic pravi budalama, uzima ih lopatom. Ej skuplja glasove tri mjeseca, uzme sigurno milione i milione eura i pobjedniku da 100k? Pa smijesno, da ne kazem zalosno.

I na kraju jedini koji su ovdje na dobitku su Memo koji je klepio 50k eur i Mitrovic koji je uzemo milione eur. A narod ovce ima eto satisfakciju...haha. :roll:

Mislim vase pare, trosite ih na sta hocete. :run:
dječak sa šibicama

#18360 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

Posto sad ide gomila onih postova gdje autori objasnjavaju da je sve ovo namjestaljka Sulji i Muji od strane podmuklih Srbijanaca / odnosno namjestaljka Srbima da se Srbija jos jednom ponizi jos jednim Sulejmanom (ovisi koje je nacionalnosti mislilac, mijenjaju se dva stava) ja cu preskociti vecinu...

Naravno, ne i one postove desetak ljudi koji su skupa samnom ostavljali 2 i pol posta dnevno, tamo nekad krajem marta :D

Zadovoljan pobjednikom, volio bih da je Shah nekako mi je vise profil pobjednika, ali on nije iza ledja imao ono sto ima Memo, cinjenica... ali ko da je i pobijedio... Memo, Sha i Hulk do pobjede, kako rece ona legendarna poruka sto je vrtila po tv ekranu danima, a vidjeli su je i Memo i Shah kad su im namjestali tv za cecin koncert... sasvim sigurno nebi ni za Memu toliko drukao, da nije bilo Aleksica, kojem skidam kapu na dosljednosti i posebno iz neke unutrasnje radosti da i dalje mogu vjerovati da je jedan dobar dio Srbije Nenad Aleksic, ljudi kojima ne smeta ime Sulejman, da bi sa njim mogli biti i braca ako se ukaze prilika... kao sto mi je drago vidjeti one Memine navijace, sa kulturnim rezonom i samom pojavom, nekako moras biti ponosan sto i takvi danas postoje u ovoj nasoj nesreci od drzave. Da ne budemo vijest samo kad negdje rokne neka bomba, ili kad neki politicar mahne milijardu necega, ili nesto slicno tome.

Vjerujem da nisam jedini koga su Memo i Shah asocirali na legende Momu i Uzeira :lol:

Mozda je pateticno, ali ta "bratska" prica jednog Sulejmana i jednog Nenada, meni je daleko daleko jaca poruka nego kvazi ljubavna prica dva staniguza.

Takodje drago mi je sto ipak naredna farma ce biti gledljiva, ucesnici ipak nece smatrati da je za pobjedu potrebno izlezavati se 24/7 i jahati nekoga, bilo koga ko se nadje u blizini.
Drago sa stanovista potencijalnog gledatelja.

Jos da Memis da neku svotu u humanitarne svrhe, pa da mogu rahat reci da sam slistio nekoliko konvertAbilnih maraka na ovo sranje od emisije :lol:
ljetna kiša

#18361 Re: Farma

Post by ljetna kiša »

Od srca čestitke Memi!

Da mi je neko rekao da ću navijati za Memu... Ali, bilo je tako.

Prvo, kada je ispala žena koja je po meni zaslužila pobjedu, a to je Radojka, pa kad je ispala i Goca, bilo mi samo stalo da Stanija ne dobije ništa.

Kao prvo, Memo drži i cijeni porodične vrijednosti, a Stanijina lična karta je dupe i gumeno poprsje, njen cilj su pare i samo pare.
Memo je igrao srčano, a ova je glumila žrtvu i gazila preko svih.
On je radio dok je ona ležala i trljala se.
Memo je ušao, kako kaže na mala vrata, samo dvije sedmice a da se ne obruka, a ona je došla (ne, ona se pojavila) po pobjedu. Kokoš - kokoš.

Svaka čast, Memo!
dječak sa šibicama

#18362 Re: Farma

Havatar wrote:Hocete li da gledate ako bude ova emisija sa ukljucenjima gledalaca :?:
Pa kad su te emisije, obavjestavajte nas neupucene :D
shandrprcSA

#18363 Re: Farma

Post by shandrprcSA »

a u cemu su se oni takmicili na farmi?
dječak sa šibicama

#18364 Re: Farma

shandrprcSA wrote:a u cemu su se oni takmicili na farmi?
Ovo je pitanje bez odgovora :lol:
Havatar

#18365 Re: Farma

Post by Havatar »

dječak sa šibicama wrote:
Havatar wrote:Hocete li da gledate ako bude ova emisija sa ukljucenjima gledalaca :?:
Pa kad su te emisije, obavjestavajte nas neupucene :D
Nocas ce ja mislim imati jedna a mozda bude i jos nekoliko dana ako bude veliko interesovanje gledalaca i velika gledanost.
Sabirni centar

#18366 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

dječak sa šibicama

#18367 Re: Farma

Image

:-)
MOSALJOZE

#18368 Re: Farma

Post by MOSALJOZE »

Nek su i pitari nešto osvojili :D
Havatar

#18369 Re: Farma

Post by Havatar »

Prebacite se na ovu temu posto je kraj Farme pa da nastavimo druzenje :mrgreen:

http://www.klix.ba/forum/uspjesni-bosan ... 8#p8842658
dječak sa šibicama

#18370 Re: Farma

ono, kako ono kazu, "sto umisljate da su Vesna i Saska cetnikuse"
lik5

#18371 Re: Farma

Post by lik5 »

memo nista nije bolji od ostalih farmera,traco je sve i istim se zetonirao,plako i glumio neke emocije,udaro se ko blesav.i pobjedio je zato sto su bosnje glasale za njega masovno,dok su srpski glasovi bili podjeljeni na vise farmera.uglavnom zaradili su pink i memo a ne vi
foluška

#18372 Re: Farma

Post by foluška »

KOliko sam ponosan na Memiša to ne mogu opisati. MEMO GIGANTE VELIKI.
POCRKAJTE DUŠMANI!
P308

#18373 Re: Farma

Post by P308 »

MOSALJOZE wrote:Nek su i pitari nešto osvojili :D
:lol: :thumbup:
Sabirni centar

#18374 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

dječak sa šibicama wrote:

ono, kako ono kazu, "sto umisljate da su Vesna i Saska cetnikuse"
3:19 :thumbup: :thumbup: