Pa ti si kriv.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Sekunda me dijelila da završim u crnoj hronici. Uključujem se sa aerodroma na glavnu džadu, oko 14.00 h, skrećem lijevo, ulica prometna ( Kurta Schorka ), moraš se uvaljivati, pogled lijevo, desno, auto sa moje lijeve strane na nekih 30-ak metara vozi polako, taman da se uvalim, krećem, iduća scena, debil, jebem li mu mrtve, pretiče ono auto na mrtvoj punoj liniji, u mojoj je traci, jakoooo blizu, jedva ispravim auto i pobjegnem na onih metar zemlje,čega li već, pored ceste, debil prođe pet cenata od mene. Da sam imao dizela i da nisam reagovao u milisekundi, jebo bi mi znanje i uletio bi mi direkt u vrata, jebem li mu nerođeno dijete. Želim mu brzu smrt sa banderom il kakvim jarkom, jer će ubiti nekoga u najavi. Vidiš da imaš uključenja sa strane, puna linija, a ti gasaš i prestižeš.
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- kucniljubimac
#18351 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#18352 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Haj' tebe bar nije opalio levat. 
- cvrčak_na_hedonizmu
#18353 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
kucniljubimac wrote:Pa ti si kriv.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Sekunda me dijelila da završim u crnoj hronici. Uključujem se sa aerodroma na glavnu džadu, oko 14.00 h, skrećem lijevo, ulica prometna ( Kurta Schorka ), moraš se uvaljivati, pogled lijevo, desno, auto sa moje lijeve strane na nekih 30-ak metara vozi polako, taman da se uvalim, krećem, iduća scena, debil, jebem li mu mrtve, pretiče ono auto na mrtvoj punoj liniji, u mojoj je traci, jakoooo blizu, jedva ispravim auto i pobjegnem na onih metar zemlje,čega li već, pored ceste, debil prođe pet cenata od mene. Da sam imao dizela i da nisam reagovao u milisekundi, jebo bi mi znanje i uletio bi mi direkt u vrata, jebem li mu nerođeno dijete. Želim mu brzu smrt sa banderom il kakvim jarkom, jer će ubiti nekoga u najavi. Vidiš da imaš uključenja sa strane, puna linija, a ti gasaš i prestižeš.
Da, ja sam kriv, jer debilčina prestiže na punoj liniji i nalazi se u mojoj traci. Ko imalo zna o saobraćaju, a vozi duže od par godina i ko je bilo kada pokušao da se uključi lijevo u ulicu Kurta Shorka bilo iz pravca Kasindolske, Aleje Bosne Srebrene ili sa aerodroma zna da je SVAKO UKLJUČENJE PREKRŠAJ ( pričam o teminu od 09.00 do 17.00 ) ali bukvalno, jer svaki put uzimaš nekome prvenstvo prolaza. Postoji i druga opcija, a to je čekanje brat-bratu dvije do tri minute, a onda ti se dešava da te ljudi prestižu dok čekaš da se uključiš pa onda imaš situaciju da kreneš, a onaj iza tebe je krenuo da se uključi prije tebe pa vrlo lako možeš da izazoveš sudar il da te neko prebije jer si retardiran pa ne znaš da kreneš pa napraviš gužvu od pola kilometra u roku od pet minuta. Doduše, takvih je masa retarda. Ti su isto tako opasnost u saobračaju.
Ne filozofiraj živ bio. Ako već idemo mak na konac, svi vozači, uključujući i tebe filozofa prave svakodnevne prekršaje u saobraćaju jer ne održavaju dovoljan razmak ispred vozila koje se nalazi ispred tebe. Ako voziš par metara iza vozila koje se nalazi ispred tebe, u prekršaju si. To valjda znaš
Imamo previše vozila, a ulice se nisu proširile. Nije problem napraviti "prekršaj", sa ovakvim ulicama, nemoguće ih je ne praviti ( karikiram ) problem je kada si retardiran pa ne razumiješ pune linije, a okolo uključenja bez semafora ili kada filozofiraš o krivici, a ne znaš o čemu pišeš, moj vozaču filozofe.
- kucniljubimac
#18354 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Brate, zajebavam te.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Ne filozofiraj živ bio. Ako već idemo mak na konac, svi vozači, uključujući i tebe filozofa prave svakodnevne prekršaje u saobraćaju jer ne održavaju dovoljan razmak ispred vozila koje se nalazi ispred tebe. Ako voziš par metara iza vozila koje se nalazi ispred tebe, u prekršaju si. To valjda znaškucniljubimac wrote:Pa ti si kriv.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Sekunda me dijelila da završim u crnoj hronici. Uključujem se sa aerodroma na glavnu džadu, oko 14.00 h, skrećem lijevo, ulica prometna ( Kurta Schorka ), moraš se uvaljivati, pogled lijevo, desno, auto sa moje lijeve strane na nekih 30-ak metara vozi polako, taman da se uvalim, krećem, iduća scena, debil, jebem li mu mrtve, pretiče ono auto na mrtvoj punoj liniji, u mojoj je traci, jakoooo blizu, jedva ispravim auto i pobjegnem na onih metar zemlje,čega li već, pored ceste, debil prođe pet cenata od mene. Da sam imao dizela i da nisam reagovao u milisekundi, jebo bi mi znanje i uletio bi mi direkt u vrata, jebem li mu nerođeno dijete. Želim mu brzu smrt sa banderom il kakvim jarkom, jer će ubiti nekoga u najavi. Vidiš da imaš uključenja sa strane, puna linija, a ti gasaš i prestižeš.a u gradu smo u 90% slučajeva u takvim situacijama. Da svi to poštuju, imali bi gužve kao u Pekingu ili Moskvi.
Kalmatee, calm down, smiri se, znam da te isfrustriro debil, al zahvali se Bogu sto ti nije nista.
Skoro mi se desila slicna situacija samo sto sam ja vozio i is'o relativno brzo a sa parkinga mi izletio levat (da je pogledo vidio bi me 100%), sreca dobre kocnice a i na vrijeme sam ga vidio pa sam se zaustavio, i pokazujem mu rukom jel normalan, on meni ono sleze ramenima kao jbg, a slag na tortu zena njegova mi nabraja i psuje, e jes' me opalio primitivizam tad jedva su me smirili.
Covjek svjestan da je izletio bez gledanja, al' ne ona psuje ona je pametnica
-
Alkos
#18355 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ovo je za dobrog zatvora... Davno sam rekao, ovo što je uradio CIN samo da neko iz tužilaštva malo prelista, imaće materijala za 1000 optužnica. Ali kurko.O'zone wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/salmonel ... /150428107
Sad treba da se otkrije ko je potpisao ugovor sa firmom Gold mignon i kako firma koja se bavi trgovinom sredstava za higijenu dobije mogućnost nabavke hrane za JU Djeca Sarajeva a da niko nije tražio na uvid dozvolu za prometovanje prehrambenim artiklima.
Fin tender bio 240 000 KM
I Kako firma koja citiramroba/usluga: Mlijeko i mliječni proizvodi i ostali prehrambeni proizvodi
239.667,00 KM
objavljen : 23.02.2015,isporučilac: GOLD MIGNON d.o.o. Sarajevo,naručilac: J.U. Djeca Sarajeva Sarajevo
Tender: NABAVKA I ISPORUKA HRANE ZA 2015 GODINU - J.U. Djeca Sarajeva Sarajevo
Od 2011 godine snabjeva skoro sve institucije pilećim i purećim mesom, jajima, svežom i smrznutom ribom što se može vidjeti kad se prođe kroz tendere na linkuNaime, kako je utvrđeno u postupku inspekcijskih nadzora, ova firma nije registrovana za skladištenje i distribuciju proizvoda životinjskog porijekla
http://www.cin.ba/javnenabavke/preduzec ... &fir_id=52
- HomeSweetHome
#18356 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ko je Esma Cengic?
- O'zone
- Globalni moderator
#18357 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Kad idemo idemo do jaja
http://www.klix.ba/vijesti/bih/cudic-ko ... /150429069
i da ovdje citiram sebe
http://www.klix.ba/vijesti/bih/cudic-ko ... /150429069
A ljudi ni dozvole za prometovanje ovakve vrste hrane nemaju i još bi da tužeOdgovor premijera Konakovića da ne smijemo obustaviti rad Gold Mignona, jer bi oni navodno mogli tužiti Kanton naknadno i dobiti milionske odštete je potpuno neprihvatljiv.
i da ovdje citiram sebe
Premijeru Kantona Sporta ja bih tebe nakljuko sa onim salmoneličnim špinatom, jajima i pavlakom i gledao kako trčiš na 100 metara do WC šolje a sklonio ti toalet papir i flašu sa vodom.....
- O'zone
- Globalni moderator
#18358 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Sad sudar na Marijan dvoru kod Retra. Pun kombi djece.
Sreća u nesreći koliko sam vidio samo jedna curica ima povredu glave ostali su OK osim šoka.
Stojis i gledaš a nista ne mozes

Sreća u nesreći koliko sam vidio samo jedna curica ima povredu glave ostali su OK osim šoka.
Stojis i gledaš a nista ne mozes

- O'zone
- Globalni moderator
- holowey
#18360 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
sta's, bljuzga, klizavo...O'zone wrote:http://m.klix.ba/vijesti/crna-hronika/s ... /150429112
Limari i mehaničari ovih dana trljaju ruke
-
VjecitiStudent
#18361 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Dvica je popunila fond za generalku limarijeO'zone wrote:http://m.klix.ba/vijesti/crna-hronika/s ... /150429112
- vješalica
#18362 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
pa direktorica ove kompanije što dila hranuHomeSweetHome wrote:Ko je Esma Cengic?
- Edin H.
-
VjecitiStudent
#18364 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Todorić uplatio donaciju policiji
- Edin H.
#18365 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
VjecitiStudent wrote:Todorić uplatio donaciju policiji
Ja sam kont'o da je ova prodavnica sigurica i redovna zrtva
Bas nikad ne znas
- thekupus
#18366 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
helikopter je maloprije slijetao 2 puta na KCUS, pitam se koga je dovezao/odvezao
mozda ove ljude iz zenice sto su nastradali
mozda ove ljude iz zenice sto su nastradali
-
Dead Man Walking
#18367 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Heh, ja sam prije par dana isto tako bio jednom nogom u crnoj hronici. Iz Vogosce prema gradu, zadnja krivina prema KG, 2-3 ujutro, cim sam izasao iz krivine vidim majmuna u mojoj traci paralelno sa autom u suprotnoj, i naravno debil i ne pokusava da uspori i vrati se u svoju nego jos ubrzava da po svaku cijenu prestigne onog pored sebe. Ja sam samo stao na kocnicu i cekao da me odnose, milimetri su odlucivali. Koji mozak moras biti da pretices u onim krivinama gdje nema ni 50m pravca?cvrčak_na_hedonizmu wrote:Sekunda me dijelila da završim u crnoj hronici. Uključujem se sa aerodroma na glavnu džadu, oko 14.00 h, skrećem lijevo, ulica prometna ( Kurta Schorka ), moraš se uvaljivati, pogled lijevo, desno, auto sa moje lijeve strane na nekih 30-ak metara vozi polako, taman da se uvalim, krećem, iduća scena, debil, jebem li mu mrtve, pretiče ono auto na mrtvoj punoj liniji, u mojoj je traci, jakoooo blizu, jedva ispravim auto i pobjegnem na onih metar zemlje,čega li već, pored ceste, debil prođe pet cenata od mene. Da sam imao dizela i da nisam reagovao u milisekundi, jebo bi mi znanje i uletio bi mi direkt u vrata, jebem li mu nerođeno dijete. Želim mu brzu smrt sa banderom il kakvim jarkom, jer će ubiti nekoga u najavi. Vidiš da imaš uključenja sa strane, puna linija, a ti gasaš i prestižeš.
- salik79
#18368 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ironija sudbine (mislim na nick)Dead Man Walking wrote:Heh, ja sam prije par dana isto tako bio jednom nogom u crnoj hronici. Iz Vogosce prema gradu, zadnja krivina prema KG, 2-3 ujutro, cim sam izasao iz krivine vidim majmuna u mojoj traci paralelno sa autom u suprotnoj, i naravno debil i ne pokusava da uspori i vrati se u svoju nego jos ubrzava da po svaku cijenu prestigne onog pored sebe. Ja sam samo stao na kocnicu i cekao da me odnose, milimetri su odlucivali. Koji mozak moras biti da pretices u onim krivinama gdje nema ni 50m pravca?cvrčak_na_hedonizmu wrote:Sekunda me dijelila da završim u crnoj hronici. Uključujem se sa aerodroma na glavnu džadu, oko 14.00 h, skrećem lijevo, ulica prometna ( Kurta Schorka ), moraš se uvaljivati, pogled lijevo, desno, auto sa moje lijeve strane na nekih 30-ak metara vozi polako, taman da se uvalim, krećem, iduća scena, debil, jebem li mu mrtve, pretiče ono auto na mrtvoj punoj liniji, u mojoj je traci, jakoooo blizu, jedva ispravim auto i pobjegnem na onih metar zemlje,čega li već, pored ceste, debil prođe pet cenata od mene. Da sam imao dizela i da nisam reagovao u milisekundi, jebo bi mi znanje i uletio bi mi direkt u vrata, jebem li mu nerođeno dijete. Želim mu brzu smrt sa banderom il kakvim jarkom, jer će ubiti nekoga u najavi. Vidiš da imaš uključenja sa strane, puna linija, a ti gasaš i prestižeš.
-
Dzematlija
#18369 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Dead Man Walking wrote:Heh, ja sam prije par dana isto tako bio jednom nogom u crnoj hronici. Iz Vogosce prema gradu, zadnja krivina prema KG, 2-3 ujutro, cim sam izasao iz krivine vidim majmuna u mojoj traci paralelno sa autom u suprotnoj, i naravno debil i ne pokusava da uspori i vrati se u svoju nego jos ubrzava da po svaku cijenu prestigne onog pored sebe. Ja sam samo stao na kocnicu i cekao da me odnose, milimetri su odlucivali. Koji mozak moras biti da pretices u onim krivinama gdje nema ni 50m pravca?
Pun grad kretena...
- johntra
#18370 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Stavljajte sudare u temu koja je namijenjena za to...O'zone wrote:http://m.klix.ba/vijesti/crna-hronika/s ... /150429112
- HomeSweetHome
#18371 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Znam to, nego ko je ona? Ne moze biti da je obicna poduzetnica a da ima ovolike ugovore o javnim nabavkama...vješalica wrote:pa direktorica ove kompanije što dila hranuHomeSweetHome wrote:Ko je Esma Cengic?
- karanana
#18372 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jel se nesto desilo u dzemala bijedica nakon raskrsnice otoka tamo oko one bivse fabrike astra?
- Edin H.
#18373 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ovo je vrijeme PAKLENIH vozaca
-
Blackjack21
#18374 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Da se više ne mučite, to je firma Hasana Čengića.HomeSweetHome wrote:Znam to, nego ko je ona? Ne moze biti da je obicna poduzetnica a da ima ovolike ugovore o javnim nabavkama...vješalica wrote:pa direktorica ove kompanije što dila hranuHomeSweetHome wrote:Ko je Esma Cengic?
- Edin H.
#18375 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Uh, sada mi je lakseBlackjack21 wrote: Da se više ne mučite, to je firma Hasana Čengića.