Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Logovan

#18326 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Logovan »

Crvena Tifoza wrote:Nek mu još docrtaju federaciju i svi zadovoljni. :mrgreen:
I Distrikt Brčko.
GeneralBHF

#18327 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by GeneralBHF »

Nije toliko bitan igrac da se vrijedi oko njega zamarati. Jednostavno treba dati drugima sansu da se dokazu na bolji nacin ne samo kao fudbaleri nego i licnosti jer to daje los primjer drugima i dijeli ljude.

Jednostavno nije vrijedan poziva u repku da sam ja selektor a posto nisam neka Mehmed odluci.
Point.

#18328 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Point. »

Tomahawk11 wrote:
Point. wrote:Boze dragi kako jos jednom pokazujemo kako smo pickasti. Dolazi frajer sa tetovazom rs, a svi znamo sta je i kako je nastala ta rs, mrtvo hladno u sred Sarajeva i ovdje se ljudi prave slijepi i naivni, kao nemoj nabacivati Dodiku na volej. Sutra ce doci sa tetovazom Draze, pa ce opet biti nemojte ga budimo pametni. Pa ce doci sa kokardom pa ce opet biti nemojte ga. Ne budimo naivni ko 92.

Kako bi recimo Vedo trebo reagirati na ovo, s obzirom da je jedva zivu glavu izvuko da zbog ovoga sto ovaj hablek ima tetovirano. Kako bi Dzeko trebo reagovati?
Ni blizu uporedivo. No, hajmo se klati zbog tetovaze teritorije entiteta RS.
Oko kakve se gluposti dize buka :-)
Kako bolan nije? Pa sa kokardama i sa pjesmom od topole do topole su napravili teritorij zvani rs.
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#18329 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by A1fa »

insomnia78 wrote:
A1fa wrote:Ma dajte ba ljudi ovo je neko samo kosku bacio, ako nije frisko uradjena, milion slika njegovih ima kratkih rukava, nigdje tetovaze ove... :roll:
Image
Image
Frisko uradjena, sto je najgore u svemu
Na kraju krajeva, sta ima veze, vi vidite ovdje republiku srpsku, ja vidim samo dio granice BIH prema Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori...
Na kraju krajeva sta ima veze i ono "noz, zica, srebrenica" mi tu vidimo uvredu a u stvari je samo rima
Ono povežeš to dvoje u istu rečenicu i začepiš svima usta, jelde?

Pomirite se sa time da generacije Srba odrastaju u pola Bosne od te 92', haman pola stanovnika ove zemlje je emotivno vezano za te konture dijela naše zemlje jer ih to uče od malena. Mali broj bolesnika i pačenika se diči sa tim Nož, Žica, Srebrenica, ali da je on jedan od njih, nikada ne bi ni pristao da igra za BIH-za mene je tu priča završena.

Vidjet ćemo koliko smo mi samokritični i ,,merhametli'' , sad će izrael, sad će opet ubij, zakolji da Ćifut ne postoji, pa onda malo ubij ubij Ćifuta, možda se koji kreativni sjeti i ,,malj, kolac, Jasenovac'' :roll:

Ili brate da se dijelimo, ili da opet ratujemo, druge nema.

Jedino se slažem da je on ipak sa ovime sam sebe distancirao od drugih, ja sam svjestan da velika većina naših reprezentativaca će ga sada drugačije gledati, to će možda narušiti i odnose u svlačionici a to nam sada najmanje treba..
Tomahawk11
Globalni moderator

#18330 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Tomahawk11 »

Point. wrote:
Tomahawk11 wrote:
Point. wrote:Boze dragi kako jos jednom pokazujemo kako smo pickasti. Dolazi frajer sa tetovazom rs, a svi znamo sta je i kako je nastala ta rs, mrtvo hladno u sred Sarajeva i ovdje se ljudi prave slijepi i naivni, kao nemoj nabacivati Dodiku na volej. Sutra ce doci sa tetovazom Draze, pa ce opet biti nemojte ga budimo pametni. Pa ce doci sa kokardom pa ce opet biti nemojte ga. Ne budimo naivni ko 92.

Kako bi recimo Vedo trebo reagirati na ovo, s obzirom da je jedva zivu glavu izvuko da zbog ovoga sto ovaj hablek ima tetovirano. Kako bi Dzeko trebo reagovati?
Ni blizu uporedivo. No, hajmo se klati zbog tetovaze teritorije entiteta RS.
Oko kakve se gluposti dize buka :-)
Kako bolan nije? Pa sa kokardama i sa pjesmom od topole do topole su napravili teritorij zvani rs.
Da, to je tacno, ali to je tema za politike. Ono sto ja vidim na tetovazi je dio BiH. Nije napisano RS, nije neka kokarda umetnuta ili neki drugi zlocinacki simbol, poruka.....samo mislim da od muhe stvaramo medvjeda, nista vise. Tesko da bi tetovaza ugledala svjetlo dana da je nacrtao nesto poput Milana Gurovica.
Uostalom, vidjecemo kako ce se i hoce li se uopste po ovom pitanju oglasiti savez.
zenit dozic

#18331 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by zenit dozic »

Četalja po hitnom postupku odstraniti iz svetinje :evil:
Crvena Tifoza

#18332 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Crvena Tifoza »

Tomahawk11 wrote:
Da, to je tacno, ali to je tema za politike. Ono sto ja vidim na tetovazi je dio BiH. Nije napisano RS, nije neka kokarda umetnuta ili neki drugi zlocinacki simbol, poruka.....samo mislim da od muhe stvaramo medvjeda, nista vise. Tesko da bi tetovaza ugledala svjetlo dana da je nacrtao nesto poput Milana Gurovica.
Uostalom, vidjecemo kako ce se i hoce li se uopste po ovom pitanju oglasiti savez.
Do kraja dana ispast će kao da je tetovirao znak mira. :D

Shvaćam da želiš smireno gledati stvari, bez nekakvog nacionalnog naboja. Ipak ovo mu nije trebalo. Svi dobro znamo ko i šta je ta rs, na kakvoj je ideologiji nastala i uzrokom čega. Ovo je samo jedan dobar kulturan šuk svima onima koji su izgubili dosta toga stvaranjem onog šta je on tetovirao.
I ne kontam koju mu je klinac ovo trebalo. Sportista je. Bavi se sportom, mani se politike.
Tomahawk11
Globalni moderator

#18333 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Tomahawk11 »

Crvena Tifoza wrote:
Tomahawk11 wrote:
Do kraja dana ispast će kao da je tetovirao znak mira. :D

Shvaćam da želiš smireno gledati stvari, bez nekakvog nacionalnog naboja. Ipak ovo mu nije trebalo. Svi dobro znamo ko i šta je ta rs, na kakvoj je ideologiji nastala i uzrokom čega. Ovo je samo jedan dobar kulturan šuk svima onima koji su izgubili dosta toga stvaranjem onog šta je on tetovirao.
I ne kontam koju mu je klinac ovo trebalo. Sportista je. Bavi se sportom, mani se politike.
Ih, jebo ga ti, sta mu je trebalo....kazes sportista....ako cemo realno, sportisti se ne bi uopste trebali tetovirati, a o motivima tetovaza da ne pricamo. Dosta njih i nije neku pamet pokupilo. Eto, nije mu trebalo, mogao je bez te tetovaze. Iskreno, glup motiv. Mogao je i ogrizak jabuke istetovirati.
Tacno, znamo sta je RS, ali ako bi se vodili logikom da je ova tetovaza uvreda, onda bi i to sto on dolazi iz RS trebalo biti uvreda.
Necemo mi jos dugo rastaviti sport od politike.....
Šveđanin

#18334 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Šveđanin »

Ovo je jos uvijek samo naglabanje. Da li ima ili nema tetovaze, zar je moguce da nijedan medij nije provjerio?
al-em

#18335 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by al-em »

Ma fotosop bolan
SmoLe

#18336 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by SmoLe »

Jel danas trening na grbavici, ako jeste u koliko je?
Crvena Tifoza

#18337 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Crvena Tifoza »

Šveđanin wrote:Ovo je jos uvijek samo naglabanje. Da li ima ili nema tetovaze, zar je moguce da nijedan medij nije provjerio?
Imaš na ovim fotografijama klixa
Šveđanin

#18338 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Šveđanin »

Izgleda da nije photoshop, tu je tetovaza. Nadam se da ce se savez uskoro izjasniti.
marschall

#18339 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by marschall »

noga odmah.
sa ovom tetovazam je pljuno na vecinu navijaca ove repke.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#18340 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Velkoski »

SmoLe wrote:Jel danas trening na grbavici, ako jeste u koliko je?
5
SmoLe

#18341 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by SmoLe »

jel mislis na trening repke ili zelje?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#18342 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Velkoski »

Pa nismo na temi Željezničara.
Crvena Tifoza

#18343 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Crvena Tifoza »

Nema se savez šta izjašnjavati. Kad se trećina saveza slaže sa ovim. I sam savez je dozvoljavao odigravanje utakmice između rs i Srbije.

Jbg mislio sam da je ok momak i da je operisan od nacionalnih podjela. Sumnjam da će dugo još biti u reprezentaciji. Zbog kolega, i zbog navijača koji će mu vjerovatno zviždati.
FreakyStyley

#18344 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by FreakyStyley »

Ako se fakat ispostavi da je ta tetovaza ono sto jeste (iskreno, sumnjam), onda mu treba postavit ultimatum: Il' tetoviraj Federaciju i Brcko distrikt il se fataj noge.

:bih:
FreakyStyley

#18345 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by FreakyStyley »

Crvena Tifoza wrote: Jbg mislio sam da je ok momak i da je operisan od nacionalnih podjela. Sumnjam da će dugo još biti u reprezentaciji. Zbog kolega, i zbog navijača koji će mu vjerovatno zviždati.
Pa da. Ako je zaista tetovaza RS-a, sam ga je sebi slozio i nabio se nogom iz reprezentacije. Treba samo sacekat.
ciza_bliza

#18346 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by ciza_bliza »

Neće dobiti poziv za sljedeće okupljanje.
Partijaner

#18347 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Partijaner »

Momak igra za repku BiH, on kao clan te iste koji nosi grb i igra za nju ne moze imati tetovazu na kojoj "dijeli" zemlju u obliku crtanja granica jer RS nije drzava, treba mirno privest tekmu pri kraju, pa onda proslije uraditi neke sankcije mirnim putem.
Crvena Tifoza

#18348 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Crvena Tifoza »

Ma nema se šta on kažnjavati. Samo mu lagano uručiti zahvalnicu i objasniti da njegov čin u reprzentaciji izaziva nacionalnu mržnju i nek se uhvati magistrale. Dati šansu nekom drugom igraču.
zenit dozic

#18349 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by zenit dozic »

Crvena Tifoza wrote:Ma nema se šta on kažnjavati. Samo mu lagano uručiti zahvalnicu i objasniti da njegov čin u reprzentaciji izaziva nacionalnu mržnju i nek se uhvati magistrale. Dati šansu nekom drugom igraču.
Ma ne treba mu se ništa objašnjavat, treba mu Spaha uletit nenamjerno sa dvije noge na cjevanicu i riješit stvar
shake69

#18350 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by shake69 »

FreakyStyley wrote:
Crvena Tifoza wrote: Jbg mislio sam da je ok momak i da je operisan od nacionalnih podjela. Sumnjam da će dugo još biti u reprezentaciji. Zbog kolega, i zbog navijača koji će mu vjerovatno zviždati.
Pa da. Ako je zaista tetovaza RS-a, sam ga je sebi slozio i nabio se nogom iz reprezentacije. Treba samo sacekat.
Licno to gledam malo drugacije. Mozda je momak skontao da mu reprezentacija vise i ne treba, ipak se malo stabilizovao u Turskoj, najgore je proslo i iza njega, pa da nam testira nerve i napokon pokaze pravo lice! A Safet mu onoliko davao sanse i branio ga od uzasnog kiksa (Grcka) i slabih izdanja. Ipak, nvijaci ce odluciti u Zenici, a bogme i novinarska pitanja da to objasni.
Glup potez koji se ne moze nicim braniti.
Zamislite da Iniesta dodje s istetoviranom Katalonijom u spansku reprezentaciju a u kojoj nema granica kraljevine!?
Last edited by shake69 on 04/06/2015 16:05, edited 2 times in total.
Post Reply