FC Bayern Munchen

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
groove

#18326 Re: FC Bayern Munchen

Post by groove »

ovo sad za riberya, navodno je doktor govorio da ne igra jos.
Tito_i_Partija

#18327 Re: FC Bayern Munchen

Post by Tito_i_Partija »

groove wrote:ovo sad za riberya, navodno je doktor govorio da ne igra jos.
http://www.espnfc.us/club/bayern-munich ... diola-talk
Kicker reveals that the overworked Bayern medical team, most notably Dr. Volker Braun, have incurred Guardiola's wrath over the club's current injury plight. "It's a mystery," according to Guardiola but the two injuries to Ribery and Benatia are said to have been the straws that broke the camel's back.

The magazine suggests that Dr. Braun, in his defence, was unhappy that Guardiola rushed Ribery back into the fray after just two full training sessions. After last season's disagreement with former doctor Hans-Wilhelm Muller-Wohlfahrt, there may be more medical fall-outs in store in the coming weeks.
groove

#18328 Re: FC Bayern Munchen

Post by groove »

nije ti ovo klix.us
Zmijuga loma

#18329 Re: FC Bayern Munchen

Post by Zmijuga loma »

BHF_Manijak wrote: Naravno da je neuspjeh. Nisam nigdje ni rekao da je to sto Mourinho radi vrh, zadnjih godina, a Pep da je debil. S tim sto ti imas kult licnosti spram Guardiolu, ja ne. Ni prema kojem igracu/treneru.
I kako znam, Mourinho jeste ispadao iz LP, ali se nije ovako brukao u 2 utakmice kao Pep.
Nije mi cilj biti pro-Guardiola u ovoj našoj diskusiji niti agitujem za njega, samo primjenjujem TVOJE kriterije na Mourinha kojeg prizivaš. :oops: Znači, Mou se manje obrukao jer je ispao na gol razliku. U četvrtfinalu. Od PSG-a. :D
Tito_i_Partija wrote:Poenta je da te nikad nisam vidio da si uputio pohvalu u pravcu ijedne ekipe, trenera, ili igraca koji nije nekako povezan sa Barcelonom. Al' zato braco moj, kad treba nesto naprdit' il' postavljat' statistiku koja nimalo ne predstavlja realnu sliku objekta price, ti si prvi. Jadno.
Da ne idem dalje, Rodgers je povezan sa Barcelonom kako? :D
Tito_i_Partija wrote:Nije te bilo na Barcinoj temi ni kad je Barca bila demolirana od strane Celte i Bilbao-a. Sto ne dodje pa ne postavi statistiku posjedovanja lopte, sutova na gol, i slicne zajebancije? :lol:
Baš sam đubre što ne dežuram ovdje nakon svake odigrane utakmice. Ako se ne javim da pijem krv nakon svake pobjede Barcelone (a nije da ih nema), Kvadriole, poraza Liverpula, Čelskog, petog desetog, to mora da je do toga što se "krijem". :D Jedva 1800 postova u 6 godina, valjda ti je jasno da ja ne visim ovdje od jutra do mraka već vam udijelim sadaku iz svoje riznice mudrosti kad za to imam vremena i kada mi je kurcu ćeif. :oops:
BHF_Manijak

#18330 Re: FC Bayern Munchen

Post by BHF_Manijak »

Ma kad sa njim nije mog'o Muller-Wohlfahrt onda nece niko, covjek koji je "sto godina" u klubu je napustio Bayern.
Tito_i_Partija

#18331 Re: FC Bayern Munchen

Post by Tito_i_Partija »

Zmijuga loma wrote: Da ne idem dalje, Rodgers je povezan sa Barcelonom kako? :D
Da ne idem dalje, koliko puta si ga hvalio dok je bio trener LFC-a? :D
Zmijuga loma wrote:Baš sam đubre što ne dežuram ovdje nakon svake odigrane utakmice. Ako se ne javim da pijem krv nakon svake pobjede Barcelone (a nije da ih nema), Kvadriole, poraza Liverpula, Čelskog, petog desetog, to mora da je do toga što se "krijem". :D Jedva 1800 postova u 6 godina, valjda ti je jasno da ja ne visim ovdje od jutra do mraka već vam udijelim sadaku iz svoje riznice mudrosti kad za to imam vremena i kada mi je kurcu ćeif. :oops:
Prije svega mi je jasno da, kad god se Pep kritikuje (i to se vecinom radi prilicno konstruktivno, barem na ovoj temi), stizes brze nego brzi gonzalez da nam dokazes kako nijedan trener na svijetu ne moze okrenut' papuca Pepovom geniju. Vrlo cudno za nekog ko ne visi ovdje od jutra do mraka. A tvoje "dijeljenje sadake" je na pocetku bilo interesantno, no sad vise izgleda ovako:

Image

Ne sikiraj se, eto Pepa na ljeto u Jedinstvu, pa mozes na toj temi do mile volje Skafiskafnjaku i Logovanu postavljat' statistiku koja "pokazuje" kako je cak i Ferguson jedan obicni fudbalski diletant koji ne moze u istu recenicu sa Pepijem. :D
Jack Be Nimble

#18332 Re: FC Bayern Munchen

Post by Jack Be Nimble »

Mnogi novinari tvrde kako vodje bayerna govore da nikada nisu imali boljeg trenera od pepa.

A danas niko da doda loptu lewandowskom :).
Zmijuga loma

#18333 Re: FC Bayern Munchen

Post by Zmijuga loma »

Tito_i_Partija wrote: Da ne idem dalje, koliko puta si ga hvalio dok je bio trener LFC-a? :D
Koliko je bilo potrebno. 8-) Generalno sam gotivio Liverpool i Brennya u onom periodu kad su se borili za titulu i kad su igrali odličan fudbal. Tad ih je maltene čitav forum gotivio, ilustracije radi evo kako je Brennyja npr. @BHF_Manijak tad doživljavao. :D

I šta ono kažeš: "Poenta je da te nikad nisam vidio da si uputio pohvalu u pravcu ijedne ekipe, trenera, ili igraca koji nije nekako povezan sa Barcelonom." :D Slobodno prelistaj moje mudrosti, kliknes moj nick i "Search user posts", a onda fino supenu kašiku u ruke i popapati sve šta si izasrao. :D Evo malo od mene onako na prvu: Carlo Veliki, Mancini, Klopp itd.
BHF_Manijak

#18334 Re: FC Bayern Munchen

Post by BHF_Manijak »

Taman, istrpili ga ljudi i nazalost pokazalo se da je sezonu nosila Luisova genijalnost i Sturridgeova strasna forma. Nakon toga, frajer je sve vrijeme bio u slobodnom padu i neminovan je bio rastanak.
Zmijuga loma

#18335 Re: FC Bayern Munchen

Post by Zmijuga loma »

BHF_Manijak wrote:Ma kad sa njim nije mog'o Muller-Wohlfahrt onda nece niko, covjek koji je "sto godina" u klubu je napustio Bayern.
Ona pobjegulja što je i Klinsmanna ostavila? :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#18336 Re: FC Bayern Munchen

Post by _BataZiv_0809 »

Zmijuga loma :thumbup:
BHF_Manijak

#18337 Re: FC Bayern Munchen

Post by BHF_Manijak »

Zmijuga loma wrote:
BHF_Manijak wrote:Ma kad sa njim nije mog'o Muller-Wohlfahrt onda nece niko, covjek koji je "sto godina" u klubu je napustio Bayern.
Jah, do njega je, nije do Klinsmanna, koji napravi impozantnu karijeru nakon Bayerna. :mrgreen: Nazvati nekoga pobjeguljom, ko je od '77 u klubu, hmmm... Ucinak Klinsmanna i ucinak Müller-Wohlfahrta dovoljno govore i za jednog i za drugog. :)
Tito_i_Partija

#18338 Re: FC Bayern Munchen

Post by Tito_i_Partija »

Zmijuga loma wrote: Koliko je bilo potrebno. 8-) Generalno sam gotivio Liverpool i Brennya u onom periodu kad su se borili za titulu i kad su igrali odličan fudbal. Tad ih je maltene čitav forum gotivio, ilustracije radi evo kako je Brennyja npr. @BHF_Manijak tad doživljavao. :D

I šta ono kažeš: "Poenta je da te nikad nisam vidio da si uputio pohvalu u pravcu ijedne ekipe, trenera, ili igraca koji nije nekako povezan sa Barcelonom." :D Slobodno prelistaj moje mudrosti, kliknes moj nick i "Search user posts", a onda fino supenu kašiku u ruke i popapati sve šta si izasrao. :D Evo malo od mene onako na prvu: Carlo Veliki, Mancini, Klopp itd.
Hvala za te "pohvale", dobro sam se nasmij'o. :lol: Pogotovo ta za Carla, predvidljivo se svodi ne na njegove trenerske sposobnosti, nego na 170-i-kusur miliona transfer-budzeta (jer si to znao i u proslosti potencirat'). 'Ta ce Ancelotti, daj samo dobar budzet i more svako bit' trener, ha ja. Ferguson, naravno, nista vise od skotskog pjane, zalut'o covjek na Old Trafford. :D

Od samog pocetka je bilo jasno zasto je Pep doveden i nazalost taj pos'o ce izgleda ostat' neobavljen za njegova vakta u Bayernu. Al' haj' da vise ne tusim bezveze temu, ti nastavi ako ti je volja (riznica mudrosti je puna sadake, jelte). Evo jedna za tebe i Pepa, ziv ti meni bio jos sto godina i postavio jos hiljade "relevantnih" statistika. :D

_BataZiv_0809
Nindža revizor

#18339 Re: FC Bayern Munchen

Post by _BataZiv_0809 »

Tito u dilemi sam koga prema kome osjecas veci animozitet: Pepu ili Zmijugi :roll:
Zmijuga loma

#18340 Re: FC Bayern Munchen

Post by Zmijuga loma »

BHF_Manijak wrote:
Zmijuga loma wrote:
Jah, do njega je, nije do Klinsmanna, koji napravi impozantnu karijeru nakon Bayerna. :mrgreen: Nazvati nekoga pobjeguljom, ko je od '77 u klubu, hmmm... Ucinak Klinsmanna i ucinak Müller-Wohlfahrta dovoljno govore i za jednog i za drugog. :)
Da je Safet Sušić himself na klupi od "dobrog doktora" bi se očekivao neki nivo profesionalnosti. A privatnik Wolfahrt daje otkaz nakon poraza 3:1 protiv Porta u ključnom dijelu sezone, 'ta ima Rummenigge na njega dizat glas. Privatni biznis je ipak ispred kluba. Čuj, da Wolfahrt bude prisutan na treninzima, jel taj Kvadriola normalan ikako? :D
BHF_Manijak

#18341 Re: FC Bayern Munchen

Post by BHF_Manijak »

Bratem branis neodbranjivo. Frajer u klubu skoro 40 godina i sav taj period nije bilo problema, ali je belaj samo sa Klinsmannom, koji je kar'na od trenera i sa Pepom. Znaci u svom tom periodu svi su debili bili, samo su pep i Jurgen u pravu?!
Tito_i_Partija

#18342 Re: FC Bayern Munchen

Post by Tito_i_Partija »

_BataZiv_0809 wrote:Tito u dilemi sam koga prema kome osjecas veci animozitet: Pepu ili Zmijugi :roll:
Ako vjerujes, nemam animoziteta nimalo. I Zmijugu i Skendu jako cijenim k'o sagovornike, samo mi malo pocnu ic' na zivce kad opletu o "bezgresnom" Pepu.

Sve je ba udure, sta se ti sikiras? :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#18343 Re: FC Bayern Munchen

Post by _BataZiv_0809 »

Tito_i_Partija wrote: Ako vjerujes, nemam animoziteta nimalo. I Zmijugu i Skendu jako cijenim k'o sagovornike, samo mi malo pocnu ic' na zivce kad opletu o "bezgresnom" Pepu.

Sve je ba udure, sta se ti sikiras? :D
Sekiram se, jer na ovoj temi nema dosadnije stvari od diskusija o Pepu i mojih apela da uvazeni drugovi forumasi shvate da nam njemacki jezik nije svima (skoro pa) maternji :D
Zmijuga loma

#18344 Re: FC Bayern Munchen

Post by Zmijuga loma »

BHF_Manijak wrote:Bratem branis neodbranjivo. Frajer u klubu skoro 40 godina i sav taj period nije bilo problema, ali je belaj samo sa Klinsmannom, koji je kar'na od trenera i sa Pepom. Znaci u svom tom periodu svi su debili bili, samo su pep i Jurgen u pravu?!
I Rummenigge. :D

Dovoljno je vidjeti samo moment u kojem je lik dao otkaz. Em neće da prisustvuje treninzima jer mu trpi privatluk, em ga toliko boli kita za klub da mu je ništa dati otkaz u u ključnom dijelu sezone (i to prvo obavijestivši medije, prije kluba). #LegendaKluba #DobriDoktor :D

Tako se i kod Klinsmanna isfuljao, zaplivao malo u biznis vode sa Dietmarom Hoppom, pa opet dogmizao čim je ovaj nogiran. Jebi ga, fina klijentela u klubu. :D
BHF_Manijak

#18345 Re: FC Bayern Munchen

Post by BHF_Manijak »

Hoeness nista nije imao protiv, a ni Franz. :wink: Ne treba predstavljati sta oni znace u klubu i koliku tezinu njihva rijec ima.
LSD

#18346 Re: FC Bayern Munchen

Post by LSD »

Još ako Pep mlatne klempu ove godine sa bavarijom , popišat ce se po svim kriticarima :izet: a nije da ih nema :mrgreen:
dinty2

#18347 Re: FC Bayern Munchen

Post by dinty2 »

nemoj ga zmijuga vise :mrgreen:
BHF_Manijak

#18348 Re: FC Bayern Munchen

Post by BHF_Manijak »

dinty2 wrote:nemoj ga zmijuga vise :mrgreen:
Sta, sto se od 1977-2016 uhvatio dva (kratka) perioda kada je ovaj izbivao iz kluba, medju kojima je jedan Zmijugine ikone (Guardiole). Ma bitch please... :mrgreen:

Smijesno mi je da ljudima na sportskim temama moram pojasnjavati ko je Müller-Wohlfahrt, najbolji doktor sportske medicine u svijetu. :mrgreen: Ako me tako dotuk'o Zmijuga, e neka je vala bas.

Razumijem ja voljeti nekoga, ali covjek od Pepa stvara kult licnosti jebo te led. :mrgreen: I ne vidim potrebu da katalonska kompanija skace na svaku mogucu temu gdje im se na miljenika udara.
Prihvatite da ima ljudi kojima bas i nije toliko drag, iako postuju to sto je uradio u kratkom vremenskom periodu karijere.

Ne voli ni Zmijuga Mourinha, stavise, pa ne skacem ni ja na svaku temu da ga ubjedjujem kako je Moutinho trenerski tito.
dinty2

#18349 Re: FC Bayern Munchen

Post by dinty2 »

nije tebe druze nego baketa :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#18350 Re: FC Bayern Munchen

Post by _BataZiv_0809 »

Rivalstvo Tita/Baketa i Zmijuge traje odavno. Jos otkako se diskutovalo je li Gvardiola preuzeo "rusevinu" u Barseloni ili nije. :D

Zato i mrzim takvu vrstu forumskih rasprava, jer ocigledno licni animoziteti imaju prevagu nad cinjenicama. :roll:

Sto se tice Volfarta, ako stvarno nije htio prisustvovati treninzima i ako je provodio vise vremena u svojoj privatnoj klinici nego u Bajernu, onda tu nema puno dileme, da mi je iz oka ispao.
Post Reply