E baš ovako.leškarenje wrote:![]()
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#18326 Re: Liverpool FC
- zomri
#18327 Re: Liverpool FC
Vi više postova imate na našoj temi nego na svojoj.
Jel to kontate preći?
Jel to kontate preći?
- AmiĐa_Idriz
- zomri
#18329 Re: Liverpool FC
neobjektivno ovo 
"Sadio Mane je verovatno najbolje pojačanje još od Fernanda Toresa (okej, ili Emrea Džana)" - a Suarez?!?
prerano je još o tituli, ipak se i Chelsea, Arsenal i City nešto pitaju.
"Sadio Mane je verovatno najbolje pojačanje još od Fernanda Toresa (okej, ili Emrea Džana)" - a Suarez?!?
prerano je još o tituli, ipak se i Chelsea, Arsenal i City nešto pitaju.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#18330 Re: Liverpool FC
Svidja im se klima koja vlada u LFCzomri wrote:Vi više postova imate na našoj temi nego na svojoj.
Jel to kontate preći?
- zomri
#18331 Re: Liverpool FC
Podsjeća ih na *stari* United?Tomahawk11 wrote:Svidja im se klima koja vlada u LFCzomri wrote:Vi više postova imate na našoj temi nego na svojoj.
Jel to kontate preći?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#18332 Re: Liverpool FC
Jes, jes. Nekad bilo, sad se spominjalo
Nek puste Moua 3-4 godine, mozda nadodje.
Or not?
Nek puste Moua 3-4 godine, mozda nadodje.
Or not?
- zomri
#18333 Re: Liverpool FC
Tužan je život kad su rezultati godinama odron, i onda još ne možeš ni scousere podhebava'
Naprotiv!
Naprotiv!
- Gandalf
#18334 Re: Liverpool FC
Ima novinar Mozzarta pravo, titulu treba napasti ove sezone, bar to švabo zna, što možeš uraditi danas ne ostavljaj za sutra, u ovom slučaju osvoji titulu ove godine, ne ostavljaj je za sljedeću pod izgovorima : "kada budemo u LP dovodićemo bolje igrače; Chelsea i City imaju puno više love". Ma zajebi tu priču, samo su na papiru jači i to možda za nekih 10 %, nisu me impresionirali ni sekunde upravo iz razloga koliko troše a igra im je slabija od LFC-ove barem 10 %. Sve osim titule za mene bi bilo apsolutno razočarenje, druga, treća, četvrta mjesta ne znače mi ništa, jer naredne sezone izgovori bi bili : iscrpljuje nas LP; Barcelona nam kupuje najjače igrače; ma sljedeću sezonu ćemo biti pravi" ma jašta radi, titulu uzeti ove sezone, siguran sam da ni Klopp a ni uprava nisu sklopili međusobnu saradnju da bi bili drugi, treći i četvrti. Velike ekipe su velike jer uzimaju titule a ne plsaman u LP. LFC je veliki klub jer je kroz istoriju uzimao titule, a ne plasmane u LP. Vrijeme je da ponovo počne osvajati titule a ne plasmane u LP.
- AmiĐa_Idriz
- inspiron
#18337 Re: Liverpool FC
Brate, svaka ti dala za ovaj postGandalf wrote:Ima novinar Mozzarta pravo, titulu treba napasti ove sezone, bar to švabo zna, što možeš uraditi danas ne ostavljaj za sutra, u ovom slučaju osvoji titulu ove godine, ne ostavljaj je za sljedeću pod izgovorima : "kada budemo u LP dovodićemo bolje igrače; Chelsea i City imaju puno više love". Ma zajebi tu priču, samo su na papiru jači i to možda za nekih 10 %, nisu me impresionirali ni sekunde upravo iz razloga koliko troše a igra im je slabija od LFC-ove barem 10 %. Sve osim titule za mene bi bilo apsolutno razočarenje, druga, treća, četvrta mjesta ne znače mi ništa, jer naredne sezone izgovori bi bili : iscrpljuje nas LP; Barcelona nam kupuje najjače igrače; ma sljedeću sezonu ćemo biti pravi" ma jašta radi, titulu uzeti ove sezone, siguran sam da ni Klopp a ni uprava nisu sklopili međusobnu saradnju da bi bili drugi, treći i četvrti. Velike ekipe su velike jer uzimaju titule a ne plsaman u LP. LFC je veliki klub jer je kroz istoriju uzimao titule, a ne plasmane u LP. Vrijeme je da ponovo počne osvajati titule a ne plasmane u LP.
- MyTao
#18338 Re: Liverpool FC
Slazem se sa tim da ako nisi prvi onda si zadnji... jebo top 4... Ali je nerealno ocekivati titulu tek tako... bezveze se stvara pritisak na igrace I na Kloppa koji trenutno pruzaju maksimum ali daleko su oni od onog sto ce Klopp od njih tek napraviti.Gandalf wrote:Ima novinar Mozzarta pravo, titulu treba napasti ove sezone, bar to švabo zna, što možeš uraditi danas ne ostavljaj za sutra, u ovom slučaju osvoji titulu ove godine, ne ostavljaj je za sljedeću pod izgovorima : "kada budemo u LP dovodićemo bolje igrače; Chelsea i City imaju puno više love". Ma zajebi tu priču, samo su na papiru jači i to možda za nekih 10 %, nisu me impresionirali ni sekunde upravo iz razloga koliko troše a igra im je slabija od LFC-ove barem 10 %. Sve osim titule za mene bi bilo apsolutno razočarenje, druga, treća, četvrta mjesta ne znače mi ništa, jer naredne sezone izgovori bi bili : iscrpljuje nas LP; Barcelona nam kupuje najjače igrače; ma sljedeću sezonu ćemo biti pravi" ma jašta radi, titulu uzeti ove sezone, siguran sam da ni Klopp a ni uprava nisu sklopili međusobnu saradnju da bi bili drugi, treći i četvrti. Velike ekipe su velike jer uzimaju titule a ne plsaman u LP. LFC je veliki klub jer je kroz istoriju uzimao titule, a ne plasmane u LP. Vrijeme je da ponovo počne osvajati titule a ne plasmane u LP.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#18339 Re: Liverpool FC
Ne kontam sto je nerealno.
Evrope nema. Miki Maus kupovi - vozdra. Ubaci rezerve nek se zajebaju. Prodju - super. Ispadnu - nikom nista.
Kako igraju, nije nerealno. U prednosti su nad Cityjem, ipak ovi imaju i LP. Chelsea...e tu je vec druga prica.
Al dobro, sta sad, mislim da nije nerealno da se ovakav Liverpool ukljuci u borbu za titulu.
Evrope nema. Miki Maus kupovi - vozdra. Ubaci rezerve nek se zajebaju. Prodju - super. Ispadnu - nikom nista.
Kako igraju, nije nerealno. U prednosti su nad Cityjem, ipak ovi imaju i LP. Chelsea...e tu je vec druga prica.
Al dobro, sta sad, mislim da nije nerealno da se ovakav Liverpool ukljuci u borbu za titulu.
- zomri
#18340 Re: Liverpool FC
Kad sam ljetos davao prognoze da ćemo uzeti titulu, smijala mi se raja ovdje 
- MyTao
#18341 Re: Liverpool FC
Mislis da se sad nesto promjenilo?zomri wrote:Kad sam ljetos davao prognoze da ćemo uzeti titulu, smijala mi se raja ovdje
Tek se 11 tekmi odigralo jbt... Bio je Liverpool prvi i posle 35 kola pa nista.
Uzeti ligu nije lahko... Klopp je dobro rekao ovo ne znaci nista, imas 5 ekipa koji igraju podjednako i svi mogu uzeti titulu... moze se desiti da imas strasnu sezonu a da ne zavrsis ni u top 4, takva je konkurencija.
Po meni je ludo i razmisljati o titulu trenutno, naravno to ne znaci da trebaju igrati kao da je sve gotovo... boriti se kao i dosada.
Ja se sjecam posle prva tri kola, favorite su bili City, United i Chelsea... onda je otpao United, pa Chelsea, pa je favorit postao Arsenal, pa Totenhem.. pa ponovo City, pa Chelsea pa sad Liverpool... ljudi jednostavno ne mogu da odole a da svako kolo ne proglase nekoga za favorite... a nikada da nauce da je sve tek pocelo, 5-6 ekipa igra podjednako i favorite nema.
- zomri
#18342 Re: Liverpool FC
Kako sad stvari stoje Chelsea se tu najviše pita, pa tek onda mi.
Ako sredimo odbranu, možda i budemo ozbiljan kandidat, do tada čekamo priliku iz prikrajka.
Ako sredimo odbranu, možda i budemo ozbiljan kandidat, do tada čekamo priliku iz prikrajka.
- MyTao
#18343 Re: Liverpool FC
Pa moze se desiti da Chelsea i Liverpool izgube slijedeci tekmu, City pobjedi i bude prvi i onda se ponovo najvise pitaju onizomri wrote:Kako sad stvari stoje Chelsea se tu najviše pita, pa tek onda mi.
Jednostavno se nista ne zna... nije ovo La Liga ili Bundes gdje se zna da ce ligu uzeti ili Real/Barsa ili ovamo Bayern...
- sve_ovo_ja
#18344 Re: Liverpool FC
Da je Klopp bio prosle sezone kao ove od pocetka i uigran tim, dvocifrena bi razlika bila na kraju...
Ovako 1 bod moze znaciti mnogo, Celzi je u opasnoj formi, City ima klupu da se nijedan izostanak ne osjeti a još se nisu skroz navikli na Guardiolu...
Ovako 1 bod moze znaciti mnogo, Celzi je u opasnoj formi, City ima klupu da se nijedan izostanak ne osjeti a još se nisu skroz navikli na Guardiolu...
- AmiĐa_Idriz
#18345 Re: Liverpool FC

The world is covered with 30% land, the rest is covered by Hendo.
- Kinesko prkno
#18346 Re: Liverpool FC
Oprostio se Stiven
Hvala ti za sve majstorchino.
Hvala ti za sve majstorchino.
- Gandalf
- AmiĐa_Idriz
#18348 Re: Liverpool FC
Philippe Coutinho is just one goal away from becoming the all time leading Brazilian goalscorer in the Premier League era.
- AmiĐa_Idriz
#18349 Re: Liverpool FC
Liverpool have created the most chances in Europe's top leagues so far this season with 170 in total.