Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ma šupci hoće da proguraju edge +, jer ne vidim ni jedan drugi logičan izgovor što su izostavili note5 za evropu, eto oni kazu da europljani slabo koriste s pen. a vamo u afganistanu, libiji, maroku note 5 ce biti dostupan u prodaju
Quaresma wrote:ma šupci hoće da proguraju edge +, jer ne vidim ni jedan drugi logičan izgovor što su izostavili note5 za evropu, eto oni kazu da europljani slabo koriste s pen. a vamo u afganistanu, libiji, maroku note 5 ce biti dostupan u prodaju
Ma i ovaj edge + su toliko stanjili da edge više nema smisla. Skoro kao i da je ravan displej. Samsung već ima slično opciju na modelima koji nisu edge.
Quaresma wrote:ma šupci hoće da proguraju edge +, jer ne vidim ni jedan drugi logičan izgovor što su izostavili note5 za evropu, eto oni kazu da europljani slabo koriste s pen. a vamo u afganistanu, libiji, maroku note 5 ce biti dostupan u prodaju
Ma i ovaj edge + su toliko stanjili da edge više nema smisla. Skoro kao i da je ravan displej. Samsung već ima slično opciju na modelima koji nisu edge.
Ne kontam kako neko može koristiti onaj edge uopšte, držao ga u ruci kako u radnji tako i od havera jednog koji ga je uzeo, pa ne znaš šta je gore, što su ivice sa strane tanke i "oštre" (barem u mojoj ruci takav osjećaj dok sam ga držao) ili što se upravo radi edge ekrana na mjestu savijanja stvore one "ćize" sa strana ekrana od okolne svjetlosti pa totalno ružno izgleda, ne možeš normalno gledati u ekran osim baš u zatamnjenom okruženju! Možda se može i navići na to ali meni totalno glupo za tako skup uređaj, čista šminka ništa drugo!
Ne kontam kako neko može koristiti onaj edge uopšte, držao ga u ruci kako u radnji tako i od havera jednog koji ga je uzeo, pa ne znaš šta je gore, što su ivice sa strane tanke i "oštre" (barem u mojoj ruci takav osjećaj dok sam ga držao) ili što se upravo radi edge ekrana na mjestu savijanja stvore one "ćize" sa strana ekrana od okolne svjetlosti pa totalno ružno izgleda, ne možeš normalno gledati u ekran osim baš u zatamnjenom okruženju! Možda se može i navići na to ali meni totalno glupo za tako skup uređaj, čista šminka ništa drugo!
I moj rođak negdje nabavio prije par dana i ja ga držao u ruci i baš ne sjeda na dlan zbog oštrih ivica. Hem i onaj metal hladan i melja se. Izgleda da su se potrošili u idejama i samo da bi bila inovacija ispadne lošije. Unutra već poznato Lizalo. Ne možeš normalno nekome ni pozavidjeti.
mene je prošlo kada sam ganjao neke fency stvari na telefonima, recimo debljina uredjaja vise mi ne igra ulogu uopšte, sad da ganjam nešto tanko, lijepo za oko nema šanse
funkcionalnost mi je na prvom mjestu, kad bi se više proizvodjaci aktivirali pa da prave bolju konkurenicju galaxyevom noteu, dalje, zivim za dan kada ce neko poceti zrtvovati debljinu uredjaja zbog baterije, da konacno neko kaze, e dosta je, od sad pravimo telefone s vecim baterijama
volio bih isto kad bi se usporio izlazak flagshipa bar na godinu i pol, a ne godinu ili cak manje
meni je za wp taman, recimo lumia 930 je i danas dobra kupovina, a uredjaj je star dvije godine, i sad kad izadje novi flagship bice vise novina i vise razloga da se predje na isti.
Samo funkcionalnost, yebo izgled i šminkeraj.. Lumia 930 mi je uvijek bila predobar telefon, baš me zanima nasljednik iste. Sigurno će biti stroj s predobrim dizajnom, kamerom i Win10. Moglo bi se i o tome razmisliti
Meni jeste, jer na prvi pogled imam sve informacije, i sve mi je dostupno na jedan klik. Ako nisi koristio, onda ne znas. Puno mi je prakticnije od widgeta, i shortcut-a na androidu. Imam oba, koristim oba, i vjeruj mi da ne WP-u na onaj prvi pogled puno vise informacija dobijem, bez i da podignem telefon. Jebi ga, mozda tebi nema smisla, ali kad ti slozis start kako tebi odgovara, vidis koliko je ovo prakticno
Da ubacim i ovo u komparaciju. Kakva su iskustva s ovim OS-om? Kažu da mu je slaba podrška sa aplikacijama, loša kamera u odnosu na Note 4, sporo radi internet u odnosu na iPhone 6, ali sve ostalo navodno za 10.
Pravo kratko sam cackao onaj Z10 mislim, sa ovim novim BB OS-om, furaju malo na meego sa swipe, OS je djelovao fluidno i bez stekanja (telefon je doduse bio haman nov) znam da ga je vlasnik prodao jer je ta podrska za apk bila losa i kamera mu nije neka pljacka. Sto se tice brzine interneta, nije imao zamjerki...
Qler wrote:Meni jeste, jer na prvi pogled imam sve informacije, i sve mi je dostupno na jedan klik. Ako nisi koristio, onda ne znas. Puno mi je prakticnije od widgeta, i shortcut-a na androidu. Imam oba, koristim oba, i vjeruj mi da ne WP-u na onaj prvi pogled puno vise informacija dobijem, bez i da podignem telefon. Jebi ga, mozda tebi nema smisla, ali kad ti slozis start kako tebi odgovara, vidis koliko je ovo prakticno
ne kontam zasto neki i dalje koriste instagram beta umjesto 6tag koji je u svakom pogledu bolji od instagram bete koja nije apdejtovana haman dvije godine
Znači taman da ovo nije istina i da je ista stabilnost Androida i balkona, opet dovoljno dobro jer znamo da se balkon vrlo rijetko ruši upravo radi njegove ograničenosti a Android je ipak istinski multitasking OS pa je ovo u neku ruku golem uspjeh vrijedan respecta što je ovako stabilan!