ne znam gdje si gledao, eno kutija naslaganih u bingu u lukavici (inace super mjesto za kupovinu, nema guzve nikadzateznistub wrote:A tražio, bacale me ko Ping Ping lopticu. Jedna kaže ima druga nemawewa wrote:probaj u Bingu, vidjela sam da imaju na akciji - e sad jesu li disco ili inline, neam pojma...zateznistub wrote:Gdje ima kupiti disco role za curice brojevi 34-37 ili 35- 38?
U sport life prodavnicama nemaju te brojeve...obletio uzduž i poprijeko nisam našao!
Faja
Gdje u Sa......
- wewa
#18301 Re: Gdje u Sa......
- Filter
#18302 Re: Gdje u Sa......
edo staklorezac. ima radnju u papagajci i u radnickoj. radi i po terenuwewa wrote:+1van Basten wrote:gdje ima dobar staklar?
napuklo mi mlijecno staklo na prozoru kupatila pa bih ga zamijenio
i da hoce doci na adresu
meni treba popravka na balkonskim vratima
fala!
- zateznistub
#18303 Re: Gdje u Sa......
Dobra ideja,wewa wrote: ne znam gdje si gledao, eno kutija naslaganih u bingu u lukavici (inace super mjesto za kupovinu, nema guzve nikad)
- Filter
#18304 Re: Gdje u Sa......
jesi li skontala racun na ciriliciwewa wrote: ne znam gdje si gledao, eno kutija naslaganih u bingu u lukavici (inace super mjesto za kupovinu, nema guzve nikad)
i fakat, nema guzve
- VenomousV
#18305 Re: Gdje u Sa......
wewa wrote:+1van Basten wrote:gdje ima dobar staklar?
i da hoce doci na adresu
fala!
Suljovic/Suljevic (nsiam sigurna) Lelo na Dobrinji - ona zgradica prekoputa Mrkve, prolaz pored pekare AS
a brat mu ima radnju na Trgu Heroja ako vam je to blize
Dolaze na adresu, rade demontazu, montazu. Meni su cak i lajsne ofarbali da se ja ne mucim
- wewa
#18306 Re: Gdje u Sa......
e hvala, ovo mi je blizu!VenomousV wrote:wewa wrote:+1van Basten wrote:gdje ima dobar staklar?
i da hoce doci na adresu
fala!
Suljovic/Suljevic (nsiam sigurna) Lelo na Dobrinji - ona zgradica prekoputa Mrkve, prolaz pored pekare AS
a brat mu ima radnju na Trgu Heroja ako vam je to blize
Dolaze na adresu, rade demontazu, montazu. Meni su cak i lajsne ofarbali da se ja ne mucim
Filtere, jesam, skontala sam
prvo vrijeme nisam tamo kupovala nista sto se reze, ali fino paze kod pakovanja pa sad uzmem purecu sunku <3
osjecaj u kupovini nakon binga na alipasinom je kao kad sam se s logavine preselila na alipasino - 'man, sirineeeeeeeeeeee <3
- van Basten
#18307 Re: Gdje u Sa......
super, hvala svima na sugestiji za staklara... ovaj na Dobrinji mi je najbliži ali neka i ostalih u rezervi
-
Dzontra_Volta
#18308 Re: Gdje u Sa......
Gdje odnijeti laptop da mi očiste cooler? Ako neko ima lična iskustva, jer mogu i ja na piku naći razne radnje, ali ne bih volio da me zapadne neki dunđer koji će mi pokvariti nešto drugo dok ga bude otvarao.
- supercali
#18309 Re: Gdje u Sa......
ima li neki vodic koji zna arapski?
-
gidra
#18310 Re: Gdje u Sa......
Ima li kakav dobar obućar u Sarajevu da farba muške cipele?
- JanuaryJones
#18311 Re: Gdje u Sa......
Mom ocu je obućar na Ilidži farbao cipele i to poprilično uspješno, iz smeđe u crnu.gidra wrote:Ima li kakav dobar obućar u Sarajevu da farba muške cipele?
-
gidra
#18312 Re: Gdje u Sa......
onaj u sportskom centru?JanuaryJones wrote:Mom ocu je obućar na Ilidži farbao cipele i to poprilično uspješno, iz smeđe u crnu.gidra wrote:Ima li kakav dobar obućar u Sarajevu da farba muške cipele?
- JanuaryJones
#18313 Re: Gdje u Sa......
Pa mislim da i nema drugigidra wrote:onaj u sportskom centru?JanuaryJones wrote:Mom ocu je obućar na Ilidži farbao cipele i to poprilično uspješno, iz smeđe u crnu.gidra wrote:Ima li kakav dobar obućar u Sarajevu da farba muške cipele?
-
Santi
#18314 Re: Gdje u Sa......
Radi li neko od doktora karboksiterapiju?
- mayab
#18315 Re: Gdje u Sa......
U ( kako oni kažu) radnji igračaka JUMBO, na mjestu bivseg Konzuma Koreja, prije koji dan uhvatio vremena, pa to obisao, neam čega tu nema, možda igrački i ponajmanjeAltsa wrote:Fis a ima i u ovim radnjama za uredenje doma u BBI.bilic wrote:Abažur za lampe gdje kupiti u Sarajevu hvala..
- VenomousV
#18316 Re: Gdje u Sa......
Gdje se moze kupiti rikota sir?
Ako je odgovor "svugdje", opisite mi pakovanje jer ga ja nisam nasla
- wewa
#18317 Re: Gdje u Sa......
ima u maloj onoj trgovni na cobaniji, na cosku pored teatra...VenomousV wrote:Gdje se moze kupiti rikota sir?
a vidjala sam i na drugim mjestima, samo trenutno nema sanse da se sjetim.
- JanuaryJones
#18318 Re: Gdje u Sa......
U svakom većem Konzumu, ako misliš na cottage cheese (vjerujem da kod nas ne postoji ni pravi ricotta a ni pravi cottage cheese). Fazon je što se brzo proda iako mu je cijena visoka za tako malo pakovanje, ali je preukusan. Uprati ili pitaj kad stiže Meggle, kojim danom, pa kupi.VenomousV wrote:Gdje se moze kupiti rikota sir?
A izgleda ovako:

- VenomousV
#18319 Re: Gdje u Sa......
Hvalawewa wrote: ima u maloj onoj trgovni na cobaniji, na cosku pored teatra...
a vidjala sam i na drugim mjestima, samo trenutno nema sanse da se sjetim.
Za cottage cheese znam, samo nije mi ni palo na pamet da moze biti zamjena za rikotu... ZahvaljujemJanuaryJones wrote: U svakom većem Konzumu, ako misliš na cottage cheese (vjerujem da kod nas ne postoji ni pravi ricotta a ni pravi cottage cheese). Fazon je što se brzo proda iako mu je cijena visoka za tako malo pakovanje, ali je preukusan. Uprati ili pitaj kad stiže Meggle, kojim danom, pa kupi.
A izgleda ovako:
- wewa
#18320 Re: Gdje u Sa......
pa i obicni mladi sir moze biti zamjena za rikotu, samo ga treba ispasirati kroz gustu cjediljku da se dobije kremasta tekstura...
ako je mladi sir jako vodenast, prije pasiranja se stavi u gazu da se ocijedi visak tecnosti.
ako je mladi sir jako vodenast, prije pasiranja se stavi u gazu da se ocijedi visak tecnosti.
- VenomousV
#18321 Re: Gdje u Sa......
wewa wrote:pa i obicni mladi sir moze biti zamjena za rikotu, samo ga treba ispasirati kroz gustu cjediljku da se dobije kremasta tekstura...
meni je to mrsko
nisam ti ja kakva domacica
- wewa
#18322 Re: Gdje u Sa......
a za sta ti treba rikota?VenomousV wrote:wewa wrote:pa i obicni mladi sir moze biti zamjena za rikotu, samo ga treba ispasirati kroz gustu cjediljku da se dobije kremasta tekstura...
meni je to mrsko![]()
abc je odlicna zamjena, samo se kupi i otklopi
- VenomousV
#18323 Re: Gdje u Sa......
kontam da punim tjesteninuwewa wrote:a za sta ti treba rikota?VenomousV wrote:wewa wrote:pa i obicni mladi sir moze biti zamjena za rikotu, samo ga treba ispasirati kroz gustu cjediljku da se dobije kremasta tekstura...
meni je to mrsko![]()
abc je odlicna zamjena, samo se kupi i otklopi
- wewa
#18324 Re: Gdje u Sa......
pomijesaj s nekim tvrdjim i/ili topivim sirom i puniVenomousV wrote:
kontam da punim tjesteninu
ili sa spinatom <3
- VenomousV
#18325 Re: Gdje u Sa......
pa mislila sam da punim rikotom i spinatomwewa wrote:pomijesaj s nekim tvrdjim i/ili topivim sirom i puniVenomousV wrote:
kontam da punim tjesteninu
ili sa spinatom <3