Sta je ovo, ko je ovaj tip?
https://youtu.be/u5e-ac5lI-Q
Bgm, kod vas nacionalizam pravo ozivio, vraca se muzika devedesetih na velika vrata.
Ne znam za muziku i tekst (novokomponovano štivo i srpski rep sa neprirodnom ijekavicom), ali su snimci vrhunski.Kikibombona wrote: ↑11/01/2022 15:31 @Stari_Crnogorac
Sta je ovo, ko je ovaj tip?![]()
Bgm, kod vas nacionalizam pravo ozivio, vraca se muzika devedesetih na velika vrata.
Pa cek', je li tip sto pjeva Srbijanac ili Crnogorac?Stari_Crnogorac wrote: ↑12/01/2022 01:16Ne znam za muziku i tekst (novokomponovano štivo i srpski rep sa neprirodnom ijekavicom), ali su snimci vrhunski.Kikibombona wrote: ↑11/01/2022 15:31 @Stari_Crnogorac
Sta je ovo, ko je ovaj tip?![]()
Sumnjiv mi postaješ, vadiš neke linkove iz metaversa Srpskog Sveta na koje normalan čovjek nikad ne bi naiša.
Nije bolest samo koja izazviva tjelesnu bol.Kikibombona wrote: ↑12/01/2022 10:52 @Stari_Crnogorac
Sta je ovo, ko je ovaj tip?
To su politicke stranke, ako mislis na SNSD konglomerat. To je drzavna mafija i institucionalni kriminal.namiami wrote: ↑12/01/2022 23:22Kako nismo? Pogledaj sta pise s vaskovic za rs. Samo sto nema neko da pise za fbih.Kikibombona wrote: ↑12/01/2022 18:29 Za razliku od Srbijanaca, Albanaca i Crnogoraca mi Bosanci nikad nismo imali organizovane kriminalne grupe
Bar su pokazali hrabrost, a ne k'o ovi tvoji ljubimci iz DF koji su godinu dana najavljivali rušenje vlade, ucjenjivali, opstruisali sve procese.SamoVasGledam wrote: ↑19/01/2022 13:42 A jesu ovi iz URA-e hit. Na njihovo insistiranje i njihovim ucenama formirana je ekspertska vlada koju su tako zdušno branili i protiv poslanika vladajuće koalicije. I sada kada je po njihovom sopstvenom priznanju taj koncept propao umesto da kao glavni inicijatori preuzmu odgovornost i izvine se oni i dalje žele da se pitaju i da budu glavni, da sa 3-4 poslanika budu okosnica vlasti, a ostali da ih podrže.
Do juče glavni kritičari DPS-a koji poseduju i neki spisak DPS političara koji treba da se procesuiraju, a danas sa njima vode pregovore, dogovore, govore o zdravom tkivu... Popišali se na svoju reč, borbu i jednu lepu ideju. Ko će sutra za njih da glasa?
Kako se tebi cini nova vlada, ako je tacan ovaj spisak sto je izašao u medijima?RunnerX wrote: ↑19/01/2022 14:33Bar su pokazali hrabrost, a ne k'o ovi tvoji ljubimci iz DF koji su godinu dana najavljivali rušenje vlade, ucjenjivali, opstruisali sve procese.
Ova Vlada je bila fatalna po Crnu Goru, uništili su i ono malo što je bilo normalno i ispravno, tako da je još davno trebala pasti.
Gde ti vidiš hrabrost? Ako su hrabri zašto onda ne preuzmu odgovornost za propast koncepta ekspertske vlade koja je nastala samo isključivo kao njihova želja i to ucenama? Zašto se ne izvine građanima što su protraćili godinu i po dana mandata nego su postali još bahatiji i traže još više vlasti i moći u svojim rukama?RunnerX wrote: ↑19/01/2022 14:33
Bar su pokazali hrabrost, a ne k'o ovi tvoji ljubimci iz DF koji su godinu dana najavljivali rušenje vlade, ucjenjivali, opstruisali sve procese.
Ova Vlada je bila fatalna po Crnu Goru, uništili su i ono malo što je bilo normalno i ispravno, tako da je još davno trebala pasti.
Četnički juniori sigurno neće, niti su. Svi oni za koje ja znam da su glasali URA-u su bivši Liberali.SamoVasGledam wrote: ↑19/01/2022 13:42 A jesu ovi iz URA-e hit. Na njihovo insistiranje i njihovim ucenama formirana je ekspertska vlada koju su tako zdušno branili i protiv poslanika vladajuće koalicije. I sada kada je po njihovom sopstvenom priznanju taj koncept propao umesto da kao glavni inicijatori preuzmu odgovornost i izvine se oni i dalje žele da se pitaju i da budu glavni, da sa 3-4 poslanika budu okosnica vlasti, a ostali da ih podrže.
Do juče glavni kritičari DPS-a koji poseduju i neki spisak DPS političara koji treba da se procesuiraju, a danas sa njima vode pregovore, dogovore, govore o zdravom tkivu... Popišali se na svoju reč, borbu i jednu lepu ideju. Ko će sutra za njih da glasa?
Sudeci po rezultatima izbora u Niksicu, Novom, Cetinju i Mojkovcu glasaci URE se nisu osjecali izdano.Stari_Crnogorac wrote: ↑19/01/2022 16:57Četnički juniori sigurno neće, niti su. Svi oni za koje ja znam da su glasali URA-u su bivši Liberali.
No, s druge strane, kad se kaže da je “albanski četnik” (Dritan Abazović) izda četnike onda tu (u ovome što ti pričaš) ima neke logike. No, što se njihovog članstva i glasača tiče izdaja je bila podrška pro-srpske apostolske Vlade.