Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
skafiskafsnjak wrote:Nevjerovatno kako je sudija utakmicu unistio ...
+1
Nije što sam navijač Mančestera ali ovo je usrana utakmica. Oliver ne samo da je uništio i onako oslabljeni Mančester nego je i cijelu utakmicu uništio.
skafiskafsnjak wrote:Nevjerovatno kako je sudija utakmicu unistio ...
+1
Nije što sam navijač Mančestera ali ovo je usrana utakmica. Oliver ne samo da je uništio i onako oslabljeni Mančester nego je i cijelu utakmicu uništio.
Mozda bi svakako ovaj rezultat bio na kraju ....ali ako nista, zanimljivija bi tekma bila...
Vjeruj mi da mi nije do rezultata, očekivao sam poraz i to posebno kada sam čuo da ni Rooney ni Martial neće igrati ali ovo je bilo bolno za gledati, izuzev gola i Rashfordovog pokušaja, ništa se nije desilo. Doslovno ništa.
Teufik wrote:
Haj izvuci jos sta iz naftalina sto veze nema s utakmicom. Bzvz ti prica Amidza.
Kako nema kad je isto poceo i veceras. Faul nije bio za drugi zuti, mozda cak nije bio na faul ne znam tacno. Al ocito da su uticali i drugi faktori u Oliverovu odluku.
Last edited by AmiĐa_Idriz on 13/03/2017 22:47, edited 1 time in total.
Ja osim trke nisam nista konkretno vidio.
Razumijem, to je nekima zanimljivo.
Meni je to jalovo, iz te trke nije ispalo nista konkretno.
No dobro, da ne bude da trolam - adios amigos
Do crvenog kartona plavci su bili konkretniji i bolji , priznam ... Ali ostalo je jos bilo drugo poluvrijeme da se to promjeni , ali greskom sudije , to se nije desilo ... jebaji ga.
Bas treba uvesti ponovljeni snimak (kao u NBA) ... Specijalno za ove padavicare
Tomahawk11 wrote:Ja osim trke nisam nista konkretno vidio.
Tomahawk11 wrote:Ja osim trke nisam nista konkretno vidio.