Lug wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:I cime je on to zasluzio da ga se doceka rasirenih ruku i da mu se zazeli dobrodoslica,time sto je sve sam uradio da ne moze igrati za nas?da mu e svi naguzimo,da mu se navijaci izvinu mozda???,da s musa,nurkic povedu njegovim primjerom?
pa kako ti gledas na to sto je on vec dao za reprezentaciju, mislim njegove igre dosad, a eto i taj novac, hocemo to sve popisati zato sto je uzeo njemacko drzavljanstvo iz nekih razloga sigurno, sigurno ne zato sto mrzi repku i BiH? Koji su to tvoji kriteriji za reprezentaciju? Mora se naguziti i cekati cjelu karijeru od cega zivi, da profunkcionise repka i svi papani u savezu? Mnogi nisu izrazili zelju da igraju za reprezentaciju pa su pozvani na osnovu kvalitete. On je vise dao za repku, nego ja i ti zajedno..
Igrao je za repku svoje drzave,mislim vauuuu,on i niko drugi to nikad nije uradio
Ako cemo na to sta je on uradio gledati kao on je to uradio zbog novca,to mu je posao onda nas jebi,nije igrao za 800 maraka mjesecno pa se odlucio na tozbog vece zarade,ako su mu u klubu rekli moras biti stranac ako hoces ostati u klubu mogao je da je htio, ocito je da nije,otici u bilo koji drugi euroligaski klub,ali nije,odlucio je odteci se naseg,uzeti.njemacko drzavljanstvo,ok njegov izbor,ali zbog cega izmislja,laze,optuzuje neke druge osobe za situaciju u kojoj se nasao,nije se dogovarao sa savezom oko toga,sve je sam uradio,ko ga jebe,i sad opet nista on ne radi da stekne pravo da igra za nas nego savez s kojim se nije dogovarao kad je radio sta je vec radio prije 4 godine
Obicno osobe kojeigraju za neki klub,repku urade vise za njih nego osobe koje ne igraju,ovde je situacija da se posrao po ttoj reprezentaciji i po tome sto jeigrao