Boemica wrote:
a dobro, realno, poprilično teško je imati veće od mojih, možda na nekih 200 kila da se nabije
Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- animals
#18301 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
- Boemica
#18302 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nema straha od kompleksa

- animals
#18303 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
lijepa si onoliko kako se osjecas..Boemica wrote:Nema straha od kompleksa![]()
![]()
![]()
- HAVANA
- Boemica
#18305 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Onda sam preljepaanimals wrote:lijepa si onoliko kako se osjecas..Boemica wrote:Nema straha od kompleksa![]()
![]()
![]()
- animals
#18306 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Imas pozitivan duh i to je najlijepse..Boemica wrote:
Onda sam preljepa![]()
-
allem_77
#18307 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
I ja to radim, povremeno.Boemica wrote:
Ja pred spavanje stavljam parfem, a spavam sama, garant i to radim radi nekih drugih ... komšije valjda
Nego koji je razlog što ti koristiš parfem pred spavanje?
- HAVANA
#18308 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Da, vrlo bitno.Bez toga nista.Moze joj sisa bit za 10 al ako nema ro nesta,nista od toga.Eventualno se poigrat s njima po sata...animals wrote:Imas pozitivan duh i to je najlijepse..Boemica wrote:
Onda sam preljepa![]()
- Boemica
#18309 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Pa lijepo se osjećamallem_77 wrote:I ja to radim, povremeno.Boemica wrote:
Ja pred spavanje stavljam parfem, a spavam sama, garant i to radim radi nekih drugih ... komšije valjda
Nego koji je razlog što ti koristiš parfem pred spavanje?
-
Hakiz
#18310 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
I ja radim neke stvari sam, ali počeo sam ih raditi zbog drugi (to jeste, naučen sam kao mali da ih radim zbog drugih) pa mi ušle u naviku i radim ih i sam zbog inercije.Boemica wrote:Pa upravo zato, nema nikoga da me vidi, samo ja, sama sebe, u ogledalu.Hakiz wrote:
Naravno da su prioriteti sasvim drugačiji, o tome i govorim. Nema nikoga ko će te vidjeti kako si se zbog sebe našminkala i kako se zbog toga dobro osjećaš. Pa šminaknje postane besmisleno. Čak i zbog sebe i da bi se bolje osjećala.
U pravu si, upravo o prioritetima je riječ.
Onda se iznenadim - ev' vidi - sa ljubičastom sjenom - oči mi zelene, a sa crnom sjenom, oči mi smeđe. Itd ..
Kad idem na posao, imam druge prioritete, doručak, kafaa, tuš, popeglana odjeća, kad sam kući, imam vrijeme za sebe, da se kupam po dva sata, da se mackam kremama, da se šminkam ...
Godina dana na pustom ostrvu, kao što alkohl ispari da i dresura ispari, pa da vidimo.
- Boemica
#18311 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Šminkat ću dušuHAVANA wrote:Da, vrlo bitno.Bez toga nista.Moze joj sisa bit za 10 al ako nema ro nesta,nista od toga.Eventualno se poigrat s njima po sata...animals wrote:Imas pozitivan duh i to je najlijepse..Boemica wrote:
Onda sam preljepa![]()
- Boemica
#18312 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Uhvatio si se pustog ostrva kao neke revolucionarne idejeHakiz wrote:[
I ja radim neke stvari sam, ali počeo sam ih raditi zbog drugi (to jeste, naučen sam kao mali da ih radim zbog drugih) pa mi ušle u naviku i radim ih i sam zbog inercije.
Godina dana na pustom ostrvu, kao što alkohl ispari da i dresura ispari, pa da vidimo.
Mnoge se stvari rade iz navike, ili jer smo ih počeli raditi zbog drugih, ali negdje usput otkrili da se sami ljepše osjećamo dok to radimo ..
Nije bitno kako je počelo, već zašto se nastavlja.
-
Hakiz
#18313 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Svako ima pravo na svoje iluzije.
- Boemica
#18314 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Pa da, isto kao što svako ima pravo biti umišljeni šupak. Jebiga. 
-
Niemand
#18315 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ma realno i zene su sa tom sminkom upropastile onu neku draz svega toga. Nalijepi umjetne nokte, nalijepi umjetne trepavice, nadogradi kosu, iscrtaj sebi po faci prvo skicu sta treba povecati i smanjiti, uraditi podlogu pa tek onda prioni na boje, mislim, ono, to nije vise uljepsavanje, njegovanje, vec totalno drugi koncept.
I na kraju svega, kad skines te umjetne trepavice tvoje su ostecene, ko i nokti, il to prikrivanje svega umjesto da pokusas naci nacin da to popravis. Jednostavno, nisu to vise one scene ko iz nekih starih filmova kad neka feme fatale popravlja ruz il stavlja rumenilo, vise me to podsjeca na jednu scenu iz princa sa bel aira:
I na kraju svega, kad skines te umjetne trepavice tvoje su ostecene, ko i nokti, il to prikrivanje svega umjesto da pokusas naci nacin da to popravis. Jednostavno, nisu to vise one scene ko iz nekih starih filmova kad neka feme fatale popravlja ruz il stavlja rumenilo, vise me to podsjeca na jednu scenu iz princa sa bel aira:
- animals
#18316 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Boemica wrote:Pa da, isto kao što svako ima pravo biti umišljeni šupak. Jebiga.
-
zipoo
#18317 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
[/quote][/quote]Miss Moonlight wrote:quote="alibaba_i_30_godina"][quoe="Miss Moonlight"][qote="alibaba_i_30_godina"]Žene bez inspiracije.
Ma dajete nezadovoljavajuce odgovore, samo filozofirate pa se ne mucimo vise ni da pitamo
100% je do toga.
Evo hajde...
Je li više volite našminkanu ženu ili ženu bez šminke?[/qute]
sa sminkom
-
Hakiz
#18318 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Da li je i taj rječnik posljedica šminkanja i parfemisanja zbog sebe?Boemica wrote:Pa da, isto kao što svako ima pravo biti umišljeni šupak. Jebiga.
- Boemica
#18319 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Jest, zipo kad me vidi bez šminke mora se napit ko čovjek

To je posljedica: I take no bullshit from no one karaktera.Hakiz wrote:Da li je i taj rječnik posljedica šminkanja i parfemisanja zbog sebe?Boemica wrote:Pa da, isto kao što svako ima pravo biti umišljeni šupak. Jebiga.
-
Hakiz
#18320 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Valjda ćeš jednog dana postati svjesna da tvoj pokušaj da poniziš više govori o tebi nego o onome koga pokušavaš poniziti.
Vjerovatno nećeš, ali nada umire zadnja.
Vjerovatno nećeš, ali nada umire zadnja.
- Boemica
#18321 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ko se ponižava, ubijamo vrijeme na forumu
Možda je problem što se osjećaš poniženo
Možda je problem što se osjećaš poniženo
- Xavier1
#18322 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Lijepo je mladjim generacijama. Vas dvoje ste ostarili.HAVANA wrote:A kako su oni uopste nadosli na to da je to lijepo i da treba tako? Pa vidi se u ogledalu,sega su mi nekakvi,svi isti,svi se isto krecu,to nesta sisa,rame,zajebana faca...Cirkus majke mi.Miss Moonlight wrote:da, ovaj neki trent je uzas
svi bildaju, nose usku odjecu i pustaju bradu
sexy mi je brada od par dana, ali one vehabijske stvarno....
i jos kad obuku one uske, kratke hlace....pa meni to stvarno ni najmanje nije privlacno
-
zipoo
#18323 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
ccc ispadam zlikovacBoemica wrote:Jest, zipo kad me vidi bez šminke mora se napit ko čovjek![]()
To je posljedica: I take no bullshit from no one karaktera.Hakiz wrote:Da li je i taj rječnik posljedica šminkanja i parfemisanja zbog sebe?Boemica wrote:Pa da, isto kao što svako ima pravo biti umišljeni šupak. Jebiga.
- Boemica
#18324 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
- HAVANA
#18325 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Sretan starim.I dobro mi.Zamisli da moram nosit bradu,bildat i ganjat masu,slusat jalu,pusit ruzu naku...Pih.Xavier1 wrote:Lijepo je mladjim generacijama. Vas dvoje ste ostarili.HAVANA wrote:A kako su oni uopste nadosli na to da je to lijepo i da treba tako? Pa vidi se u ogledalu,sega su mi nekakvi,svi isti,svi se isto krecu,to nesta sisa,rame,zajebana faca...Cirkus majke mi.Miss Moonlight wrote:da, ovaj neki trent je uzas
svi bildaju, nose usku odjecu i pustaju bradu
sexy mi je brada od par dana, ali one vehabijske stvarno....
i jos kad obuku one uske, kratke hlace....pa meni to stvarno ni najmanje nije privlacno