DoZeN wrote:Era je stara ojebina, koji se njise kako vjetar duva.
Koliko je puta rekao:BIH i RS su na tebe ponosni Memo![]()
pametnom dosta!
najobicniji olinjali hinjavac, koji je do jucer isto tako pjevao "od topole, od topole…".
Moderator: anex
DoZeN wrote:Era je stara ojebina, koji se njise kako vjetar duva.
pametnom dosta!
Kakve Topole?Kir Janja wrote:DoZeN wrote:Era je stara ojebina, koji se njise kako vjetar duva.
pametnom dosta!![]()
najobicniji olinjali hinjavac, koji je do jucer isto tako pjevao "od topole, od topole…".
one sto ide do ravne gore. jedna cisto informativna pjesmica koja svjedoci o tome gdje su straze jednog velikog srpskog mucenika uredno i dostojanstveno sahranjenog ispod javne cenife na adi ciganliji.mleetavi wrote:Kakve Topole?Kir Janja wrote:DoZeN wrote:Era je stara ojebina, koji se njise kako vjetar duva.
pametnom dosta!![]()
Nisam nikada čuo za tu..Kir Janja wrote:one sto ide do ravne gore. jedna cisto informativna pjesmica koja svjedoci o tome gdje su straze jednog velikog srpskog mucenika uredno i dostojanstveno sahranjenog ispod javne cenife na adi ciganliji.mleetavi wrote:Kakve Topole?Kir Janja wrote:![]()
Sto si ljubomorna na nju?Igbala wrote:Evo Fufica se pravda za 90" srpkinja, mislim da je i Memo u studiju, na rijalitiju.
Pustili Memi Merlina "Bosnom Behar probeharao"Igbala wrote:Evo Fufica se pravda za 90" srpkinja, mislim da je i Memo u studiju, na rijalitiju.
andr0id wrote:Sto si ljubomorna na nju?Igbala wrote:Evo Fufica se pravda za 90" srpkinja, mislim da je i Memo u studiju, na rijalitiju.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
Jeli to šala ili?Kal El wrote:Ne mogu glasati iz SAD...jedino ako nemaju neki regionalni br.
Sent from my LT26i using Tapatalk 4 Beta
Ne mozes to reciIgbala wrote:andr0id wrote:Sto si ljubomorna na nju?Igbala wrote:Evo Fufica se pravda za 90" srpkinja, mislim da je i Memo u studiju, na rijalitiju.
Jer je pvc patuljak
NEMA SE KREDITA cccmajasta wrote:Ako ste u mogućnosti POMOZITE DENISU PEKIĆU da ozdravi. To bi bila jos jedna pobjeda Bosne i Hercegovine.
Stražnjica, grudi, kosa, vilica, osmijeh, cvijetni stajling, proračunatost, maltretiranje fgfdha i još mnogo toga što mi se ne sviđa.andr0id wrote:Sto je na njoj pvc osim grudi? To ti procitala negdje naslov gdje je neka zavidna kucka provocira pa se sad i ti kacis za to. Daj svoje misljenje. Ne tudje.
Bog joj dao ljepotu. Povecala grudi. Putuje zivi radi provodi se dotjeruje se oblaci se..lijepa zgodna.. ljepsa od mnogih. Dok nekima slauf raste na stomaku... ona fenomenalno izgleda..
Je li fufica.. ti to neznas.. dala ili ne dala.. proglasit ce je fuficom.. ali opet je odlicna
Ti je ne bi?Igbala wrote:Stražnjica, grudi, kosa, vilica, osmijeh, cvijetni stajling, proračunatost, maltretiranje fgfdha i još mnogo toga što mi se ne sviđa.andr0id wrote:Sto je na njoj pvc osim grudi? To ti procitala negdje naslov gdje je neka zavidna kucka provocira pa se sad i ti kacis za to. Daj svoje misljenje. Ne tudje.
Bog joj dao ljepotu. Povecala grudi. Putuje zivi radi provodi se dotjeruje se oblaci se..lijepa zgodna.. ljepsa od mnogih. Dok nekima slauf raste na stomaku... ona fenomenalno izgleda..
Je li fufica.. ti to neznas.. dala ili ne dala.. proglasit ce je fuficom.. ali opet je odlicna
Ako je tebi zgodna, metar i žilet, kratke noge, ok, uživaj i gledaj.
Po mojoj procjeni, ona nije dobra žeMska i tako.
edit: Ne podržavam bilo koji vid prostituisanja, prema tome, nikako u njoj ne vidim neku ljepotu, ni fizičku, ni unutrašnju.
http://www.pulsonline.rs/puls-poznatih/ ... deo-snimak
mleetavi wrote:Ti je ne bi?Igbala wrote:Stražnjica, grudi, kosa, vilica, osmijeh, cvijetni stajling, proračunatost, maltretiranje fgfdha i još mnogo toga što mi se ne sviđa.andr0id wrote:Sto je na njoj pvc osim grudi? To ti procitala negdje naslov gdje je neka zavidna kucka provocira pa se sad i ti kacis za to. Daj svoje misljenje. Ne tudje.
edit: Ne podržavam bilo koji vid prostituisanja, prema tome, nikako u njoj ne vidim neku ljepotu, ni fizičku, ni unutrašnju.

Samo grudi. Straznjicu je sex dotjerao. Visina zadovoljava. Vilica i ostalo ok. Kako god.. svakom muskarcu je upala u oko. Ma da je par krpica cini savrsenom.ali je ipak bomba. Straznjica da ne govorim. Ne gleda mi se niti me vise interesuje. Ali je bolja od sve jedne bila. Fizicki naravno. A to fufica.. mislim da je vecih fufica od nje bilo na farmi.. a cak i djecu imaju..Igbala wrote:Stražnjica, grudi, kosa, vilica, osmijeh, cvijetni stajling, proračunatost, maltretiranje fgfdha i još mnogo toga što mi se ne sviđa.andr0id wrote:Sto je na njoj pvc osim grudi? To ti procitala negdje naslov gdje je neka zavidna kucka provocira pa se sad i ti kacis za to. Daj svoje misljenje. Ne tudje.
Eto ti si bez sminke ljepsaIgbala wrote:mleetavi wrote:Ti je ne bi?Igbala wrote: Stražnjica, grudi, kosa, vilica, osmijeh, cvijetni stajling, proračunatost, maltretiranje fgfdha i još mnogo toga što mi se ne sviđa.
Ovdje je bez šminke, ah ta prirodna ljepota