Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
karanana wrote:Mozda malo off topic....kako se zove kafe u tc otoka, onaj u prizemlju sa velikim ljetnom bastom? Nesto je spansko ali ne mogu nigdje na googlu da nadjem....espanja kodroba ili tako nesto.....
karanana wrote:Mozda malo off topic....kako se zove kafe u tc otoka, onaj u prizemlju sa velikim ljetnom bastom? Nesto je spansko ali ne mogu nigdje na googlu da nadjem....espanja kodroba ili tako nesto.....
moze li mi neko preporuciti, gdje mogu kupiti u Sarajevu ili okolinu vanjski rostilj / betonski kamin (osim OBI-a) ??
Ili da ima neko preporuku za majstora ko zida kamin gril ?
moze li mi neko preporuciti, gdje mogu kupiti u Sarajevu ili okolinu vanjski rostilj / betonski kamin (osim OBI-a) ??
Ili da ima neko preporuku za majstora ko zida kamin gril ?
gdje povoljno kupiti SD micro kartica u sarajevu
bez ovih trznih cenrara jer za 4gb dati preko 20km je pisaona
i da mogu znaci u telefon i u onaj sd adapter de ubaci u radio u autu
hvOla
Vozdra raja, gdje mogu kupiti ovakav sorc ali da cijene nisu astronomske. Znam da ima na ebay, ali treba dugo dok dodje. Na piku je bilo za 10tak KM ali je nestalo u mojoj velicini.
vješalica wrote:gdje povoljno kupiti SD micro kartica u sarajevu
hvOla
Imaš u Imtecu i sl.radnjama micro sd od 8 GB za 13 KM (klasa 10).
Ove kartice od 4 GB se rijetko gdje prodaju, jer su neisplative.
vješalica wrote:gdje povoljno kupiti SD micro kartica u sarajevu
hvOla
univerzalno kod Doma Armije, 4GB cener, dobijes micro SD karticu zajedno sa čitačem