Kosarkaska reprezentacija BiH

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Murat Sabanovic

#18276 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Murat Sabanovic »

mislim da je ovo trenutno najbolja moguca opcija.
Ironman_88

#18277 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Ironman_88 »

Čovjek je izvukao dosta iz nekošarkaške Švedske, pravio i nama često probleme. Treba mu dati potporu i vremena, sretno Vedrane.
Diwan

#18278 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Diwan »

Sretno mu i od mene i podrška. Odličan izbor.
Altsa

#18279 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Altsa »

Nama trener nikad nije bio problem vec igraci.
Altsa

#18281 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Altsa »

pa gdje Vrapca da zoves pobogu Vedrane. :-)

Biberovic? pa on je turcin :D
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#18282 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Slo Burner »

Sretno Vedrane, treba mu dati vremena, svejedno smo u banani sa kosarkom. Nemamo puno ocekivanje, neka to gradi lagano kao Suman
palermo

#18283 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by palermo »

Gleda li ko ovu žensku košarku.
Bijemo crnogorke samo tako.......16 razlike na poluvremenu
kakavdanakneiskustvu

#18284 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by kakavdanakneiskustvu »

nema gegica i penave,penavu ne pusta klub
Diwan

#18285 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Diwan »

kakavdanakneiskustvu wrote:nema gegica i penave,penavu ne pusta klub
Već sam pisao o tome, ali evo nastavlja se njegovo palamuđenje u vezi repke pod okriljem 'ne pušta ga klub'.
kakavdanakneiskustvu

#18286 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Diwan wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:nema gegica i penave,penavu ne pusta klub
Već sam pisao o tome, ali evo nastavlja se njegovo palamuđenje u vezi repke pod okriljem 'ne pušta ga klub'.

bosnic rece da ga ne pusta klub
al-em

#18287 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by al-em »

penava nije ni na klupi u baskoniji
Diwan

#18289 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Diwan »

Lično nemam ništa protiv da vidim Đedovića ponovo u repki, mada mnogi sigurno ne djele moje mišljenje. On je 'izdajica', a mnogi drugi obični koji napuštaju ovu zemlju i uzimaju druga državljanstva su 'pametni' ljudi. Uz njega i nekog dobrog amera, sa odazivanjem svih koji se pozovu i koji mogu biti dostupni, mogli bi možda biti konkurentni u kvalifkacijijama za evropsko. Ovako sa ovim rosterom, vrlo teško
spree

#18290 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by spree »

Nikad. Sad kad mu je karijera u qrcu on bi malo da se promovise.
tastatura ratnik

#18291 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by tastatura ratnik »

spree wrote:Nikad. Sad kad mu je karijera u qrcu on bi malo da se promovise.

Taman da pitam kakav je u Bayernu, primjetio sam da je izgubio mjesto u prvih 5..

Ma Mirza ga gura nazad sigurno, valjao bi nam
Diwan

#18292 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Diwan »

što mu je karijera u k.?

Ovako je bilo i prije par godina. Njegov status u Bajernu je identičan. Solidna minutaža, učinak, status. Njemu izgleda dovoljno i ne teži višem. Našao si mjesto za življenje i za karijeru.
Logovan

#18293 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Logovan »

Đedović je ispao govno, šta će nam sad koji klinac.
kakavdanakneiskustvu

#18295 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

:thumbup:
kakavdanakneiskustvu

#18296 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Diwan wrote:
Lično nemam ništa protiv da vidim Đedovića ponovo u repki, mada mnogi sigurno ne djele moje mišljenje. On je 'izdajica', a mnogi drugi obični koji napuštaju ovu zemlju i uzimaju druga državljanstva su 'pametni' ljudi. Uz njega i nekog dobrog amera, sa odazivanjem svih koji se pozovu i koji mogu biti dostupni, mogli bi možda biti konkurentni u kvalifkacijijama za evropsko. Ovako sa ovim rosterom, vrlo teško

nije problem u odricanju od naseg i uzimanju drugog drzavljanstva,da,to i mnogi drugi rade,problem je,bar meni u laganju,petljanju,izmisljanju,optuzivanju nekih drugih da su krivi sto ne moze igrati za nas a sam je tvrdio kad se saznalo sta je sam na svoju ruku uradio da ce moci igrati,a kad se ispostavilo da gle cuda bez naseg drzavljanstva ne moze igrati,jer je to tako u svakoj drzavi na planeti,onda su svi drugi bili krivi
kakavdanakneiskustvu

#18297 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Logovan wrote:Đedović je ispao govno, šta će nam sad koji klinac.

ma da,kakvu poruku saljemo moleci ga i trazeci nacin da ponovo igra za nas mladjim igracima,da urade isto šta i on?,na kraju krajeva da se do sad moglo imati oba drzavljanstva ,a on se njemackog nece odreci nikad,valjda bi neko nasao nacin da se to uradi
Diwan

#18298 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Diwan »

kakavdanakneiskustvu wrote:
Diwan wrote:

nije problem u odricanju od naseg i uzimanju drugog drzavljanstva,da,to i mnogi drugi rade,problem je,bar meni u laganju,petljanju,izmisljanju,optuzivanju nekih drugih da su krivi sto ne moze igrati za nas a sam je tvrdio kad se saznalo sta je sam na svoju ruku uradio da ce moci igrati,a kad se ispostavilo da gle cuda bez naseg drzavljanstva ne moze igrati,jer je to tako u svakoj drzavi na planeti,onda su svi drugi bili krivi
Ma generalno ne možeš ugoditi ljudima, navijačima, i obično mi sa fotelja bi smo sigurno drugačije uradili, bili veće patriote, bolji ljudi itd. I ja sam kritikujem neke druge naše igrače, pojave ali nisam siguran da je ikoga briga od njih šta mi navijači mislimo. Onda mi manje više imamo uvijek dvostruke aršine - netko tko nam je draži za njega imamo posebne pretince i skoniji smo opravdati postupke, drugima manje ili nikako.

Elem nejse, nije to toliko ni bitno. Ja bih ga volio vidjeti da ponovo igra za nas, posebice što nam može pomoći u ovom rasulu od repke
Ironman_88

#18299 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Ironman_88 »

U napaćenoj historiji nacionalnih selekcija (u svim sportovima) smo praštali, gledali kroz prste i zaboravljali sve i svašta. Tako što se i mene tiče, ako nam može pomoći i on hoće da pomogne bez da mu ko tepa i nagovara ga, nemam ništa protiv da se ponovo aktivira u reprezentaciji. I mnogi drugi su kod navijača dobijali ne samo drugu šansu, već i treću i četvrtu ili koliko god je bilo potrebno.
kakavdanakneiskustvu

#18300 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Diwan wrote:[quote="kakavdanakneiskustvu"

nije problem u odricanju od naseg i uzimanju drugog drzavljanstva,da,to i mnogi drugi rade,problem je,bar meni u laganju,petljanju,izmisljanju,optuzivanju nekih drugih da su krivi sto ne moze igrati za nas a sam je tvrdio kad se saznalo sta je sam na svoju ruku uradio da ce moci igrati,a kad se ispostavilo da gle cuda bez naseg drzavljanstva ne moze igrati,jer je to tako u svakoj drzavi na planeti,onda su svi drugi bili krivi[/quote]

Ma generalno ne možeš ugoditi ljudima, navijačima, i obično mi sa fotelja bi smo sigurno drugačije uradili, bili veće patriote, bolji ljudi itd. I ja sam kritikujem neke druge naše igrače, pojave ali nisam siguran da je ikoga briga od njih šta mi navijači mislimo. Onda mi manje više imamo uvijek dvostruke aršine - netko tko nam je draži za njega imamo posebne pretince i skoniji smo opravdati postupke, drugima manje ili nikako.

Elem nejse, nije to toliko ni bitno. Ja bih ga volio vidjeti da ponovo igra za nas, posebice što nam može pomoći u ovom rasulu od repke[/quote]

ja ne bih
Post Reply