@TESLA_EDISON
ovo gore je islo na tvoj racun sa moje strane , preskocio si
Moderator: O'zone
@TESLA_EDISON
Primljeno k znanju.mO k3 wrote: ↑10/06/2020 12:32@TESLA_EDISON
ovo gore je islo na tvoj racun sa moje strane , preskocio si
Postoji mogućnost da je preuveličano, mahalska priča. Ako se dobro sjećam, negdje sam čuo da država snosi troškove ukopa, pa se vjerovatno misli na te pare. Ono znaš ti naš, hajde umro je, uzmi od države koliko možeš, evo para. Ne vjerujem da je ovo želja institucija, već obrnuto, naroda da uštedi.
Jes popijo terapiju
Vrlo moguće i najvjerovatnije. Dosta ljudi ne može finansijski ispratiti sahranu člana porodice.un1ted wrote: ↑10/06/2020 12:46Postoji mogućnost da je preuveličano, mahalska priča. Ako se dobro sjećam, negdje sam čuo da država snosi troškove ukopa, pa se vjerovatno misli na te pare. Ono znaš ti naš, hajde umro je, uzmi od države koliko možeš, evo para. Ne vjerujem da je ovo želja institucija, već obrnuto, naroda da uštedi.
Kako god, nadležni bi trebali reagovati.un1ted wrote: ↑10/06/2020 12:46Postoji mogućnost da je preuveličano, mahalska priča. Ako se dobro sjećam, negdje sam čuo da država snosi troškove ukopa, pa se vjerovatno misli na te pare. Ono znaš ti naš, hajde umro je, uzmi od države koliko možeš, evo para. Ne vjerujem da je ovo želja institucija, već obrnuto, naroda da uštedi.
47
Zato sto nije 6 u FBiH. 3 Sarajevo, 3 Tesanj, 2 Tuzla, 3 Zivinice, 1 Bihac, 1 Sanski Most, 1 Stolac, 1 Buzim, ukupno 15. Izgleda da centri za testiranje odvojeno salju izvjestaje.
Jesu li ovo i retestiranog uračunali ili se varam?geralt wrote: ↑10/06/2020 13:32Zato sto nije 6 u FBiH. 3 Sarajevo, 3 Tesanj, 2 Tuzla, 3 Zivinice, 1 Bihac, 1 Sanski Most, 1 Stolac, 1 Buzim, ukupno 15. Izgleda da centri za testiranje odvojeno salju izvjestaje.
Koliko vidim da nisu, taj je iz Bosanskog Petrovca.TESLA_EDISON wrote: ↑10/06/2020 13:38Jesu li ovo i retestiranog uračunali ili se varam?
Pa vidis da nije. Klix trol s komentara. Taktiku primjenjuju kad je nesto osjetljivo pa se vade na to. Ne znam sto moderator ne reaguje. Poigravanje sa ovako vaznim stvarima je za osudu, nasao zajebavati u doba krize.ANamelessGhoul wrote: ↑09/06/2020 20:30Da li je sve uredu s tobomarminvlv wrote: ↑09/06/2020 18:42 Upravo na N1 epidemilog najavio vracanje mjera ukoliko bude preko 150 zarazenih na 100 000 stanovnika. Tu brojku smo odavno prosli tako da mjere vjerovatno stupaju na snagu od sutra![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Toliko sam sretan da vam to ne mogu opisati. Hvala svim savjesnim gradzanima koji su dali potporu uvodjenju mjera i policijskog sata. Ima sanse da se iz ovoga svega izvucemo zivi.
Nadam se uskoro uvodjenju i 24satnog karantina. Idemo lagano korak po korak.
#OstaniDoma #HvalaStrukiNaMjerama #BuditeOdgovorni
Molba administraciji: Buduci da sue mjere uvode molim vas da zakljucate ove sve teme kako bi sprijecili sirenje dezinformacija. Forumski karantin je takodjer jako vazan.![]()
Tekst štur, nikakavih podataka koliko je u kojem gradu, jel u tu brojku spada 7 od jutros ili ne. Nabacali nepotrebnih podataka o spolu i sl. Klasična propaganda. Izmislili broj.daddy-kool wrote: ↑10/06/2020 13:50 hAvaz: U Federaciji BiH novih 26 pozitivnih osoba
https://avaz.ba/vijesti/bih/575146/u-fe ... vnih-osoba
Ovako su komotno mogli objaviti da su vanzemaljci sletjeli na Trebević. Vjerujem da bi u tom članku bilo više detalja i korisnih informacija nego ovdje.Novih 26 osoba pozitivnih na COVID-19 registrirano je na području Federacije BiH u protekla 24 sata. Novi slučajevi na području Federaciju BiH registrirani su u Zeničko-dobojskom, Tuzlanskom, Unsko-sanskom, Hercegovačko-neretvanskom i Kantonu Sarajevo.
- U Federaciji BiH do sada je testirano 41.569 uzoraka, a COVID-19 je potvrđen kod 1.188 osoba, 653 žene (54,97 posto) i 535 muškaraca (45.03 posto) – saopćeno je iz Zavoda za javno zdravstvo Federacije BiH.
S današnjim danom, u Federaciji BiH oporavljeno je 965 pacijenta, dok su trenutno aktivna 183 slučaja pozitivna na koronavirus. Od 40 potvrđenih smrtnih ishoda u Federaciji BiH, 23 osobe su muškog spola (57,5 posto) i 17 ženskog spola (42,5 posto). Više od 65 godina imalo je 26 preminulih pacijenata (65 posto).