Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- pustopoljina
#18276 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ma kontam ga...
Sminka i sluzi tome da "vrati" mladost i ljepotu...da istakne sve sto treba i sakrije sve sto treba...i onda nadjes jednu...koza prekrasna, trepavice suma, obrvice morske pijavice, bijeli zubi niske bisera...i neko joj uvrtio u glavu da se mora nasminkati...a zene bi platile suhim zlatom da tako izgledaju...
Al' de...
Sminka i sluzi tome da "vrati" mladost i ljepotu...da istakne sve sto treba i sakrije sve sto treba...i onda nadjes jednu...koza prekrasna, trepavice suma, obrvice morske pijavice, bijeli zubi niske bisera...i neko joj uvrtio u glavu da se mora nasminkati...a zene bi platile suhim zlatom da tako izgledaju...
Al' de...
- MarlboroGold
#18277 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Štaš... bombarduju vas kako trebate izgledati u svakoj pori društva od određene dobi i to ostane. Od ljudi oko vas pa sve do medija.
Meni samo nikad neće biti jasne žene kojima je, recimo, Kim Kardashian idol. Ne moramo dalje... možemo i od ovih balkanskih starleta krenuti.
Meni samo nikad neće biti jasne žene kojima je, recimo, Kim Kardashian idol. Ne moramo dalje... možemo i od ovih balkanskih starleta krenuti.
Last edited by MarlboroGold on 06/07/2019 22:56, edited 1 time in total.
-
allem_77
#18278 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Na prirodne sam i mislio. Ko nema vremena za teretana, dovoljna i ova traka. Bitno da čovjek sebi ne dopusti da mišići potpuno atrofiraju.animals wrote:prirodni misisci..a ne natrpavanje nekimallem_77 wrote: Trebaju mišići. Ako neko misli da su gluteusi samo za gledanje, grdno se vara.Kada fasuješ diskusherniju, tada saznaš pravu ulogu guzova.
neprirodnim kemijskim supstancama..
https://youtu.be/VPfImP2Tr_E
-
moonca
#18279 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Tacno..izmedju ostalog I izgleda..Mnoge žene su sklone ogovaranju drugih žena zbog izgleda mada ima i muškaraca koji to rade, ali manje.
Prijatelji su zakon, mada I s njima treba biti oprezan.
-
Niemand
#18280 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Pa vala ne moze ni to biti normalan zivot da se kreces toliko malo izvrsavajuci svakodnevne obaveze da moras ici maksuz u neki objekt da bi se kretao il da su ti potrebne sprave i ostalo. To je puko saniranje posljedica, mescini pametnije mijenjati navike i nacin zivota.
-
moonca
#18281 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moraju, tesko SE natjerati Sam u sobi , trenirati, raditi sklekove..it'd...u drustvu je zabavnije, jedni od drugih nesto I nauce, razmjene iskustva. Prosire moguce prijateljstvo.
-
allem_77
#18282 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
MarlboroGold wrote:Štaš... bombarduju vas kako trebate izgledati u svakoj pori društva od određene dobi i to ostane. Od ljudi oko vas pa sve do medija.
Upeca li se šta, jutros?
- HAVANA
#18283 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Pošto kila toga?SmokingMan wrote:Ma joj kada se protanom namažeš,reko bi nema grama ala.
- HAVANA
#18284 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
I,kako je majke ti kad ti pedikir ceprka oko noktiju?arzuhal wrote:Ima i to...animals wrote:Zene su sklone dotjerivanju ili sredjivanju jos od rodjenja ..
genetika valjda..
jeste li ikada vidjeli djevojcicu malu kako rukom zabacuje kosu..
to djecaci nikada ne rade..
to sam vidio nedavno kod curice od moga brata...
tako i sa sminkom..djevojcice male se raduju lutkama i sminci..
a djecaci auticima i sasvim drugim stvarima..
to je jednostavno urodjeno..
iako se i danasnji muskarci dotjeruju i zele biti sredjeni..
jos se ne sminkaju, ali rade depilacije i mnogo stvari ko i zene..
nokte kod pedikira ili sta ja znam..
- HAVANA
#18285 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
A sta je s ovim frajerima fakat? Sad iz grada,vozo se sa zenom i tracali narod.
Pun grad nabildanih cetnika,kakve su ono furke?
To bradurina gluho bilo a ko da si ga kompresorom napumpo.Majica broj manja,torbica, sve frajeri s frajerima,trebe s trebama Sto ih ko ne spoji?
- Euphoria
#18286 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
da, ovaj neki trent je uzas
svi bildaju, nose usku odjecu i pustaju bradu
sexy mi je brada od par dana, ali one vehabijske stvarno....
i jos kad obuku one uske, kratke hlace....pa meni to stvarno ni najmanje nije privlacno
i jos kad obuku one uske, kratke hlace....pa meni to stvarno ni najmanje nije privlacno
- Humljanin
#18287 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Jes vala, sve neki sebeljubni pederluk i metroseksualizam. Eno malo upalio na Hrt-u splitski festival sve muški ko što si ih opisao. JezivoHAVANA wrote:A sta je s ovim frajerima fakat? Sad iz grada,vozo se sa zenom i tracali narod.Pun grad nabildanih cetnika,kakve su ono furke?
To bradurina gluho bilo a ko da si ga kompresorom napumpo.Majica broj manja,torbica, sve frajeri s frajerima,trebe s trebama Sto ih ko ne spoji?
-
Hakiz
#18288 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Bravo.Niemand wrote:To sa teretanom i jes ko sa sminkom, dosta likova pretjera i ima onu neku masu sto je tesko odrediti jel misic il salo. Ne pamtim kad sam vidjela nekog zgolju a da ima misice poput brus lija.
Ovi iz teretane ako dva dana ne vježbaju sve im se pretvori u salo. Tek onda se vidi ko ima prave, prirodne mišiće a ko se tovio galofakom.
Bruce Lee bi slomio većinu ovih iz teretane a da ih ne dotakne. Dovoljno bi bilo da im izbjegava udarce, što mu, s obzirom na brzinu, ne bi bio teško, i ti teretnjaci bi sami sebe izmorili za minut. Ili da ih natjera da potrče 30 metara.
Džaba im što im je ruka kao moje dvije noge.
- HAVANA
#18289 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
A kako su oni uopste nadosli na to da je to lijepo i da treba tako? Pa vidi se u ogledalu,sega su mi nekakvi,svi isti,svi se isto krecu,to nesta sisa,rame,zajebana faca...Cirkus majke mi.Miss Moonlight wrote:da, ovaj neki trent je uzas
-
Hakiz
#18290 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
A ovo kome se ko šminka i dotjeruje.
Neka svaka ode godinu na pusto ostrvo i koja se vrati našminkana, njoj ću povjerovati da se šminka samo zbog sebe.
Neka svaka ode godinu na pusto ostrvo i koja se vrati našminkana, njoj ću povjerovati da se šminka samo zbog sebe.
- Boemica
#18291 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
al sise ...HAVANA wrote:A kako su oni uopste nadosli na to da je to lijepo i da treba tako? Pa vidi se u ogledalu,sega su mi nekakvi,svi isti,svi se isto krecu,to nesta sisa,rame,zajebana faca...Cirkus majke mi.Miss Moonlight wrote:da, ovaj neki trent je uzas
pola muškaraca kad izađem ima veće sise od mene
- HAVANA
#18292 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Jos malo pa ce zene frajere fatat za sisu.Boemica wrote:al sise ...HAVANA wrote:A kako su oni uopste nadosli na to da je to lijepo i da treba tako? Pa vidi se u ogledalu,sega su mi nekakvi,svi isti,svi se isto krecu,to nesta sisa,rame,zajebana faca...Cirkus majke mi.Miss Moonlight wrote:da, ovaj neki trent je uzas
pola muškaraca kad izađem ima veće sise od mene
- Boemica
#18293 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Hakiz wrote:A ovo kome se ko šminka i dotjeruje.
Joj opra sa tom pričom o pustom ostrvu.
Poređenje neuporedivog
Na pustom ostrvu su prioriteti sasvim drugačiji.
I u stvarnom životu postoje prioriteti od kojih se ne odstupa ni zbog kakvog šminkanja, ali kad se ima vremena, šminkam se, i da - zbog sebe. Jer se JA ljepše osjećam. Što pretežno znači da se šminkam nedeljom u 1 popodne kad ne planiram ići nigdje, prije kupanja, da mi je lakše skinut svu tu šminku pod tušem. Najljepše sam se šminkala i frizuru pravila onim danima kad nisam išla bukvalno nigdje.
-
Hakiz
#18294 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Bio članak prije koji mjesec. Neki univerzitet objavio studiju po kojoj svi hipsteri koji se kao furaju da se protiv mainstreama i individualci u stvari postaju suprotnost onome šta govore jer svi liče jedni na druge. I objave fotografiju nekog bradatog lika uz tu studiju.HAVANA wrote:A kako su oni uopste nadosli na to da je to lijepo i da treba tako? Pa vidi se u ogledalu,sega su mi nekakvi,svi isti,svi se isto krecu,to nesta sisa,rame,zajebana faca...Cirkus majke mi.Miss Moonlight wrote:da, ovaj neki trent je uzas
Javi im se jedan lik koji ih napadne da su objavili njegovu fotografiju bez dozvole.
Nakon provedene ekspertize te fotografije ustanovi se da to nije fotografija lika koji ih je napao. On im se izvine.
Univerzitet samo kratko objavi "Bolji dokaz našoj tvrdnji nije potreban".
Kada sam sebe više ne možeš da prepoznaš moraš biti svjestan da je sve otišlo dovraga, zar ne?
- Boemica
#18295 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Volim ja to, al' ono, ako je od debljine, a ne bildanja.HAVANA wrote:
Jos malo pa ce zene frajere fatat za sisu.
Pa kao - ma sisa mojaaaaaaaaa
- animals
#18296 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nista ljepse, kad vidis tipa nabildan, hoda ono ruke rasirene,
mal ali sirok, a cuna mu 5 cm..
mal ali sirok, a cuna mu 5 cm..
-
Hakiz
#18297 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Naravno da su prioriteti sasvim drugačiji, o tome i govorim. Nema nikoga ko će te vidjeti kako si se zbog sebe našminkala i kako se zbog toga dobro osjećaš. Pa šminkanje postane besmisleno. Čak i zbog sebe i da bi se bolje osjećala.Boemica wrote:Hakiz wrote:A ovo kome se ko šminka i dotjeruje.
Joj opra sa tom pričom o pustom ostrvu.
Poređenje neuporedivog![]()
Na pustom ostrvu su prioriteti sasvim drugačiji.
I u stvarnom životu postoje prioriteti od kojih se ne odstupa ni zbog kakvog šminkanja, ali kad se ima vremena, šminkam se, i da - zbog sebe. Jer se JA ljepše osjećam. Što pretežno znači da se šminkam nedeljom u 1 popodne kad ne planiram ići nigdje, prije kupanja, da mi je lakše skinut svu tu šminku pod tušem. Najljepše sam se šminkala i frizuru pravila onim danima kad nisam išla bukvalno nigdje.
U pravu si, upravo o prioritetima je riječ.
- Boemica
#18298 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Pa upravo zato, nema nikoga da me vidi, samo ja, sama sebe, u ogledalu.Hakiz wrote:
Naravno da su prioriteti sasvim drugačiji, o tome i govorim. Nema nikoga ko će te vidjeti kako si se zbog sebe našminkala i kako se zbog toga dobro osjećaš. Pa šminaknje postane besmisleno. Čak i zbog sebe i da bi se bolje osjećala.
U pravu si, upravo o prioritetima je riječ.
Onda se iznenadim - ev' vidi - sa ljubičastom sjenom - oči mi zelene, a sa crnom sjenom, oči mi smeđe. Itd ..
Kad idem na posao, imam druge prioritete, doručak, kafaa, tuš, popeglana odjeća, kad sam kući, imam vrijeme za sebe, da se kupam po dva sata, da se mackam kremama, da se šminkam ...
Ja pred spavanje stavljam parfem, a spavam sama, garant i to radim radi nekih drugih ... komšije valjda
- HAVANA
#18299 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Boemica wrote:Volim ja to, al' ono, ako je od debljine, a ne bildanja.HAVANA wrote:
Pa kao - ma sisa mojaaaaaaaaa![]()
![]()
- Boemica
#18300 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
HAVANA wrote:Boemica wrote:Volim ja to, al' ono, ako je od debljine, a ne bildanja.HAVANA wrote:
Pa kao - ma sisa mojaaaaaaaaa![]()
![]()
Udebljo se ja zimus,dosao na 102 kg
Kaze zena jebes ti mene sa tim sisama,ha? Skidaj to.I ja posluso,94 kg.Imam jos malkice dojke.
a dobro, realno, poprilično teško je imati veće od mojih, možda na nekih 200 kila da se nabije