Zeničani

Kulturno-politička scena, dešavanja u centralnim gradovima BiH: Zenici, Travniku, Visokom, Jajcu, Bugojnu, Tešnju, Doboju...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
slavemaster

#18251 Re: Zeničani

Post by slavemaster »

'U jedinstvu je snaga centra' :izet:
kamen spoticanja

#18252 Re: Zeničani

Post by kamen spoticanja »

clio_dci120 wrote:Sad ce kamenspoticanja staviti onu kravatu sa SDA znakom i pred hotel Zenica :)

Specijalni gost nas Jimi :)
Ja sam sobu uzeo u hotelu da rahat docekam velikog preCjednika :mrgreen:
kamberovica polje

#18253 Re: Zeničani

Post by kamberovica polje »

slavemaster wrote:'U jedinstvu je snaga centra' :izet:
:lol: :roll:
sorted

#18254 Re: Zeničani

Post by sorted »

Vi sto se posipate pepelom hajde bar ste posteni pa se javno kajete i priznate, a ima vas i koji su drkali na vraceta a sad hinjski sute ili krive samo zelene.
A kad sam pred izbore ovdje cipelario snagu centra proglasili ste me sda agentom. :-) :lol:
Poslije vec druge sjednice rekoh da ce se ta ubleha i vjestacka tvorevina zvana sc ugasit vec poslije narednih izbora. Sad samo pitam ima li ko da ne vjeruje u to? :mrgreen:

Dofu ne daj im budzet nek pocrkaju, narod je svakako u jos vecoj mjeri uz tebe. Nek sad zeleni, sc i ramo stisnu pa organizuju taj referendum o opozivu gradonacelnika pa da vidimo kako ce se provest. Ili jos bolje nek zatraze vanredne izbore. :mrgreen:
Dofu bi prevalio husinu cifru taman da se i kirba kandiduje ispred sda, a kaj mislite kako bi prosli sabani i mentoli iz snaga centra? :lol:
Mustang1

#18255 Re: Zeničani

Post by Mustang1 »

Freamon Lester

#18256 Re: Zeničani

Post by Freamon Lester »

Fudo samo treba prema javnosti komunicirati da je povukao budzet jer nece da hrani zelene uhljebe. :D

Snaga centra se izgubila i van fokusa su totalno. Nemaju pravca i ideologije, a i lider im je tanak tako da je realno ocekivati da odu u zaborav. U svakom slucaju Fudo ima ozbiljnu podrsku.
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#18257 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

N.N. wrote: Za Dojcland kontas ?

Moze, neki su moji poznanici tako odradili i priznalo im se...da li je 2-3 milje sve, ne znam sada...pisao sam nekada ovdje, mozda bi @kameni mogao znati :)
Može i Austrija :D Ma treba ić' odavde, vrijeme je.
kamen spoticanja

#18258 Re: Zeničani

Jimmy McNulty wrote:
N.N. wrote: Za Dojcland kontas ?

Moze, neki su moji poznanici tako odradili i priznalo im se...da li je 2-3 milje sve, ne znam sada...pisao sam nekada ovdje, mozda bi @kameni mogao znati :)
Može i Austrija :D Ma treba ić' odavde, vrijeme je.
Nista fudo prosperitet i to :mrgreen:
nego cemo kod bate ti i ja
ima kae dobru svastiku :mrgreen:
avenija

#18259 Re: Zeničani

Post by avenija »

Jimmy smrdi nesto jel ? Pa Izmetbegovic u Zenici.
Jedini veci izmeti su ovi sto mu se uvlace u pakas i ko cukice oko letaju.
didzej1602

#18261 Re: Zeničani

Post by didzej1602 »

aha, baš tako je rekao 'da ne može udovoljiti nj zahtjevima'.. moš mislit' :-)
Zaitsev

#18262 Re: Zeničani

Post by Zaitsev »

Kaže mi lik koji je bio prisutan da su bili sarkastični, pogotovo Harun sa rečenicama tipa: "Divan nam je gradonačelnik." ; "To možda tako u Vakufima, ovo je Zenica." nakon čega je Fudica rekao da se izvinjava i da ne može udovoljiti zahtjevima za intervju, tj. "Pička vam materna plaćenička..." :D
kamen spoticanja

#18263 Re: Zeničani

Trazio harun izjavu zbog plana gradnje poslovne zone na fudinoj zemlji ..i onda mu fudo hebo sve...optuzio ga da mu duvnjak pise clanke...spominjao djecu
ima i snimak kaze mi lik s bht-a...
kakavdanakneiskustvu

#18264 Re: Zeničani

Post by kakavdanakneiskustvu »

ide malo na zivce i ova silna saopcenja novinarskih udruzenja,kad bi se svaki verbalni napad na policajce,doktore ovako javno objavljivao samo bi o tome slusali
kamen spoticanja

#18265 Re: Zeničani

kakavdanakneiskustvu wrote:ide malo na zivce i ova silna saopcenja novinarskih udruzenja,kad bi se svaki verbalni napad na policajce,doktore ovako javno objavljivao samo bi o tome slusali
Bosnjak je realno novinarska letva ali nije avdo avdic niti taj profil novinara
a jebat mu mater zato sto pokusava radit svoj posao i zato sto ti se ne svidja pitanje to ima jos kod kim jong una
al mu je zanimljiv modus operandi...ko god nije po fudinom tabijatu je placenik kladionica :mrgreen:
a jedino dokazano je da je onaj njegov mujkic uzeo pare od kladionica za neki svoj izbor sportiste
ima i zahvalnica :mrgreen:
kakavdanakneiskustvu

#18266 Re: Zeničani

Post by kakavdanakneiskustvu »

kamen spoticanja wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:ide malo na zivce i ova silna saopcenja novinarskih udruzenja,kad bi se svaki verbalni napad na policajce,doktore ovako javno objavljivao samo bi o tome slusali
Bosnjak je realno novinarska letva ali nije avdo avdic niti taj profil novinara
a jebat mu mater zato sto pokusava radit svoj posao i zato sto ti se ne svidja pitanje to ima jos kod kim jong una
al mu je zanimljiv modus operandi...ko god nije po fudinom tabijatu je placenik kladionica :mrgreen:
a jedino dokazano je da je onaj njegov mujkic uzeo pare od kladionica za neki svoj izbor sportiste
ima i zahvalnica :mrgreen:

ne branim fudino psovanje ako ga je bilo,nego opcenito govorim oko tih saopcenja kad neko krivo pogleda nekog novinara
kamen spoticanja

#18267 Re: Zeničani

Ne branim ni ja haruna...zaprdi mu...ali neke granice se ne prelaze a da nemas posljedice
channel10

#18268 Re: Zeničani

Post by channel10 »

Sa kakvom đubradi i masinerijom ima posla, Fudo je još i dobar. On je gospodin za njih.
Ajatolah_

#18269 Re: Zeničani

Post by Ajatolah_ »

channel10 wrote:Sa kakvom đubradi i masinerijom ima posla, Fudo je još i dobar. On je gospodin za njih.
Jadan, duša draga. :maca: :D
kamen spoticanja

#18270 Re: Zeničani

channel10 wrote:Sa kakvom đubradi i masinerijom ima posla, Fudo je još i dobar. On je gospodin za njih.
:lol:
jes vala frajer se citav zivot bori protiv sda ubleha :mrgreen:
Nego znas ko je ovaj u plavoj majici :oops:
Image
Zaitsev

#18271 Re: Zeničani

Post by Zaitsev »

Je l' ovo dok je Fudica još u SDA bio? Niđe pive na stolu, a kamoli šta onako malo žešće... :D

A za novinare se slažem. Oni mogu drkati koga god i kako god stignu i pozivati se na slobodu medija i slične kurce i palce, čim im malo pokažeš zube, prvo skoči ova kurčeva udruga novinara, aman k'o čovječja ribica, ugroženi novinari, duše slatke ne mogu raditi svoj posao...

Ne govorim konkretno za Fudin slučaj nego općenito...
Ajatolah_

#18272 Re: Zeničani

Post by Ajatolah_ »

Zaitsev wrote:Je l' ovo dok je Fudica još u SDA bio? Niđe pive na stolu, a kamoli šta onako malo žešće... :D
I ja to gledam :D ,ali malo mi je sumnjiva ova staklena flaša sa crvenim čepom desno, sakrivena iza kisele. :oops:
kamen spoticanja

#18273 Re: Zeničani

Ovo je s onih njegovih rostilja ljetos kad je usao u kampanju
channel10

#18274 Re: Zeničani

Post by channel10 »

U plavoj majici je onaj njegov pomocnik, Mujkic. Ne znam ko je ovaj dole lijevo u plavoj majici.

Ajatolah, on je ipak malo veca budala od njih. Velim im covjek, ako hocete da se zajebavamo, zajebavat cemo se pa dokle dodjemo. Znalo se da ce biti opstrukcija, pa zato Fudo i igra na ovaj nacin, SDA-u veoma poznat. Realno, ipak je on mozak za njih (barem ovdje u Zenici).
kamen spoticanja

#18275 Re: Zeničani

channel10 wrote:U plavoj majici je onaj njegov pomocnik, Mujkic. Ne znam ko je ovaj dole lijevo u plavoj majici.

Ajatolah, on je ipak malo veca budala od njih. Velim im covjek, ako hocete da se zajebavamo, zajebavat cemo se pa dokle dodjemo. Znalo se da ce biti opstrukcija, pa zato Fudo i igra na ovaj nacin, SDA-u veoma poznat. Realno, ipak je on mozak za njih (barem ovdje u Zenici).
Dole plava majica harun bosnjak
Post Reply