Haveru preskoci temu i idi na crnu hroniku. CAO!!! Da nije podsmijavanja, ismijavanja i zajebancije mi bi pomrli ovdje u ovoj rusevini od drzave. Druga stvar, ukoliko nisi primjetio, svaki vic se zasniva na podjebavanju nekog, MUJO GLUP, HASO GLUP, FATA KURAVA, PERICA (GLUP, PEDOFIL, NEKROFIL,ZOOFIL, i nema sta nije) ZIDOVI uvijek popuse u vicu, CIGANI ( cim procitam cigan ocekujem neki incest da spava sa sestrom, majkom, bratom itd..) i koliko mi svi poznajemo ovih gore nabrojanih. Ja razumijem da mozes imati neki slucaj koji je kao iz vica izvucen, al to nije razlog da ne pricamo viceve i crni humor... Koliko je samo viceva na racun rata u Bosni, pa sve ono najgore sto se desi mi okrenemo na vic, i sta ima veze???golfiista wrote:Sasvim slucajno poznajem jednu takvu djevojcicu od tri godine i normalan covjek nikada ne bi mogao napisati, citirati ili komentarisati na takav nacin ovakve recenice. Ali, ocigledno je, sasvim, da na forumu imamo ljude koji su zaostali u dusevnom razvoju pa usljed toga nisu u stanju shvatiti znacaj svojih rijeci i postupaka, pa iste molim da, sljedeci put kada postaju bilo sto, isto daju na provjeru nekome normalnom, poslovno sposobnom licu._terminaš_ wrote:crysis wrote:Šta je dobila djevojčica bez ruku za rođendan???
Prsluk, šta će joj jakna!Tobe jarabi, jedan od "boljih" viceva iz crnog humora što sam pročitao.
![]()
Znaci trazi temu CRNA HRONIKA, a ovdje su vicevi i sve mozes procitati!