...ili da se odnekud sa zapada Khal Drogo pojaviLakat Jebić wrote:ovu seriju moze spasit samo da se ned stark probudi uoči robertovog dolaska i da ispadne da je sve sanjao...
edit: vidim ima već i meme
Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- BarbaDue
#18251 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
-
Juliuscezar
#18252 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Kako je bilo lijepo vidjeti stjegove Starkova pod KL, neka poetska pravda nakon svega, i uništenje Lanistera
-
asker
#18253 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Gledam reprizu, Grey Worm opasno kurcevit djecko.
Prvo se isprsi pred Jona kad je ovaj dosao kod Daneris da razgovaraju, ona mu rece da izadje. Druga scena kad Lanisteri u onoj ulici pobacaju oruzje, pa Daneris prosvira i ide klaonica, Jon zaustavlja vojnike i govori im da se vrate, a mali bezmudas se okrece kao spreman da rokne Jona.
Nalijece jedan Lanister i Jon ga ovjeri, tek tad bezmudas nastavlja dalje, a kao bio je spreman da ga rokne.
Kurcevit, bezobrazan.............Arja, koje boje su njegove oci?
Prvo se isprsi pred Jona kad je ovaj dosao kod Daneris da razgovaraju, ona mu rece da izadje. Druga scena kad Lanisteri u onoj ulici pobacaju oruzje, pa Daneris prosvira i ide klaonica, Jon zaustavlja vojnike i govori im da se vrate, a mali bezmudas se okrece kao spreman da rokne Jona.
Nalijece jedan Lanister i Jon ga ovjeri, tek tad bezmudas nastavlja dalje, a kao bio je spreman da ga rokne.
-
cassius
#18254 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
bar je ostao dosljedan karakterasker wrote:Gledam reprizu, Grey Worm opasno kurcevit djecko.
- MarlboroGold
- AleksoMKD
#18256 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Jedina kritika mi je sto nije ispunjeno prorocanstvo za Cersei. Inace skroz dobra epizoda, cak mi je kul deo sa Aryom i Houndom.
Nego onaj razgovor Varisa sa onom devojcicom i komentarom da Deny ne jede, jel je pokusavaju otrovati?
Nego onaj razgovor Varisa sa onom devojcicom i komentarom da Deny ne jede, jel je pokusavaju otrovati?
-
Juliuscezar
#18257 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Nego spominjao se prijedlog da cekaju neko pojacanje, odakle je moglo doci
- alibaba_i_30_godina
#18258 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Zmaj se zove Drogon, dracarys je u suštini glagol sa značenjem zmajeva vatra, tj. Dracarys = Dragonfire.tuzlak1212 wrote:Dracarys je za razliku ona 2 zmaja odrasto sam u divljini, ona 2 zmaja su pitoma al Dracarys je divlja zvjer sa instiktima na svakom maksimumu i veći i snažniji od njih... Ista strijela koja neki dan ubi onog zmaja je Dracarysa pogodila onda kad je palio Lanistare i nije ga ubila, tek neka osrednja povreda to njemu dođe.
Pa to su već osnove u seriji.
- alibaba_i_30_godina
#18259 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Mislim da ljudi nisu dobro razumjeli reakciju Arye. Mislim da je u suštini Hound vidio da se ona ipak na neki način prepala, tj. da je opet samo djevojčica. Zato ju je i ''zagrlio'' onako a njoj je bilo jasno šta joj je htio poručiti onim da ide. Kada ga je nazvala pravim imenom htjela mu je dati do znanja da mu je oprostila i da mu je izrazito zahvalna na onom što je upravo učinio za nju.AleksoMKD wrote:Jedina kritika mi je sto nije ispunjeno prorocanstvo za Cersei. Inace skroz dobra epizoda, cak mi je kul deo sa Aryom i Houndom.
- bingov buraz
#18260 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Neko se dobro ugradio na gradnji Kings Landinga
gore kameni zidovi i eksplodiraju,jaranski tender bio
Zmajev dah jer laseri su za pičke.
- Dosadno mii
#18261 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Dobra epizoda
Ne znam sta se ljudi zale

Ne znam sta se ljudi zale
- AleksoMKD
#18262 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Tacno. I mislim da mu je draga kao i Sansa i da zeli da obe zive svoj zivot. Koliko mogu.alibaba_i_30_godina wrote:Mislim da ljudi nisu dobro razumjeli reakciju Arye. Mislim da je u suštini Hound vidio da se ona ipak na neki način prepala, tj. da je opet samo djevojčica. Zato ju je i ''zagrlio'' onako a njoj je bilo jasno šta joj je htio poručiti onim da ide. Kada ga je nazvala pravim imenom htjela mu je dati do znanja da mu je oprostila i da mu je izrazito zahvalna na onom što je upravo učinio za nju.AleksoMKD wrote:Jedina kritika mi je sto nije ispunjeno prorocanstvo za Cersei. Inace skroz dobra epizoda, cak mi je kul deo sa Aryom i Houndom.
- freelancerusk
#18263 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
SDA gradila Dubrovnikbingov buraz wrote:Neko se dobro ugradio na gradnji Kings Landingagore kameni zidovi i eksplodiraju,jaranski tender bio
![]()
- MarlboroGold
#18264 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ne znam da sam ikad vidio bolju i ljepšu scenu u GoT od ove. Što bi rekli pravi masterpiece.
-
Juliuscezar
#18265 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ili u pravcu da potraga sa osvetom uniišti čovjeka, da je Houdna njegova osveta učinila onako ogorčenim i dovela do toga da ide svjesno u smrt zbog nje.AleksoMKD wrote:Tacno. I mislim da mu je draga kao i Sansa i da zeli da obe zive svoj zivot. Koliko mogu.alibaba_i_30_godina wrote:Mislim da ljudi nisu dobro razumjeli reakciju Arye. Mislim da je u suštini Hound vidio da se ona ipak na neki način prepala, tj. da je opet samo djevojčica. Zato ju je i ''zagrlio'' onako a njoj je bilo jasno šta joj je htio poručiti onim da ide. Kada ga je nazvala pravim imenom htjela mu je dati do znanja da mu je oprostila i da mu je izrazito zahvalna na onom što je upravo učinio za nju.AleksoMKD wrote:Jedina kritika mi je sto nije ispunjeno prorocanstvo za Cersei. Inace skroz dobra epizoda, cak mi je kul deo sa Aryom i Houndom.
- bingov buraz
#18266 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Kakav zapovjednik takva i vojska,vidi im obleke,šalvare nekeSanskiBiser wrote:
Trenutno ima titulu najbeskorisnijeg lika u seriji (s obzirom na ocekivanja)
- alibaba_i_30_godina
#18267 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
On je u suštini pokazao prave emocije prema njoj kao da joj je otac, a u neku ruku i bio je upravo to.AleksoMKD wrote:Tacno. I mislim da mu je draga kao i Sansa i da zeli da obe zive svoj zivot. Koliko mogu.alibaba_i_30_godina wrote:Mislim da ljudi nisu dobro razumjeli reakciju Arye. Mislim da je u suštini Hound vidio da se ona ipak na neki način prepala, tj. da je opet samo djevojčica. Zato ju je i ''zagrlio'' onako a njoj je bilo jasno šta joj je htio poručiti onim da ide. Kada ga je nazvala pravim imenom htjela mu je dati do znanja da mu je oprostila i da mu je izrazito zahvalna na onom što je upravo učinio za nju.AleksoMKD wrote:Jedina kritika mi je sto nije ispunjeno prorocanstvo za Cersei. Inace skroz dobra epizoda, cak mi je kul deo sa Aryom i Houndom.
- Optimus09
#18268 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Najgledanija epizoda u Srbiji,sad znaju sta im je falilo.
- Optimus09
#18269 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Svidila mi se zadnja scena takodje s Aryom i onim konjem.MarlboroGold wrote:
Ne znam da sam ikad vidio bolju i ljepšu scenu u GoT od ove. Što bi rekli pravi masterpiece.
Dugo ocekivani sukob
- ferratilis
#18270 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ako neko zasluzuje da njegovu karijeru lansira ova serija, onda je to Miguel Sapochnik. Ima samo jedan film dosad, valjda ce se to promijeniti. 
-
Juliuscezar
#18271 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Je li on imao 2 reda teksta u svojoj kratkoj karijeri na GoTubingov buraz wrote:Kakav zapovjednik takva i vojska,vidi im obleke,šalvare nekeSanskiBiser wrote:
Trenutno ima titulu najbeskorisnijeg lika u seriji (s obzirom na ocekivanja)![]()
- Idemedosumom
#18272 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Zašto? Zbog par čobana koji se ne žele pridržavati pravila kao većina?alibaba_i_30_godina wrote: A zašto ti jednostavno ne prestaneš dolaziti na ovu temu i tako spasiš i sebe i nas?
- MarlboroGold
#18273 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ferratilis wrote:Ako neko zasluzuje da njegovu karijeru lansira ova serija, onda je to Miguel Sapochnik. Ima samo jedan film dosad, valjda ce se to promijeniti.
Čovjek je odradio savršen posao.
-
drogon2
#18274 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ma Deneris i Grey Worm su imali dogovor. Kad ona krene tamo da i ovi dole krenu u opsti pokolj samo sto ocigledno Jona nije niko uputioasker wrote:Gledam reprizu, Grey Worm opasno kurcevit djecko.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#18275 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Bio logisticar.drogon2 wrote:Ma Deneris i Grey Worm su imali dogovor. Kad ona krene tamo da i ovi dole krenu u opsti pokolj samo sto ocigledno Jona nije niko uputioasker wrote:Gledam reprizu, Grey Worm opasno kurcevit djecko.
Kurcevit, bezobrazan.............Arja, koje boje su njegove oci?Oboje u sustini nemaju sta vise izgubit pa su si dali oduska. Inace jedva cekam da vidim kako ce se novopeceni Egon Targerijen oprat od ucestvovanja u genocidnoj armiji
Prodavo cigarete.