FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#18251 Re: FC Bayern Munchen
U hAvazu vec pise da je Anceloti novi trener 
- MOSALJOZE
#18252 Re: FC Bayern Munchen
Jah u havazu_BataZiv_0809 wrote:U hAvazu vec pise da je Anceloti novi trener
Trebao si postaviti clanak na bosanskom,da ovi hejteri shvate kako je nama.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#18253 Re: FC Bayern Munchen
Ja nisam odavle.MOSALJOZE wrote: Jah u havazu![]()
Trebao si postaviti clanak na bosanskom,da ovi hejteri shvate kako je nama.
Evo jedna bomba sa Goal.hr (inace i oni navode da je navodno Karlo rekao da 90% preuzima Bajern):
U Njemačkim se pak medijima vrte informacije da bi Guardiolu mogli naslijediti Joachim Loew ili dvojac Mark van Bommel / Mehmet Scholl.
- vicious
#18254 Re: FC Bayern Munchen
Oooo kakav bi to dizaster bio._BataZiv_0809 wrote:Ja nisam odavle.MOSALJOZE wrote: Jah u havazu![]()
Trebao si postaviti clanak na bosanskom,da ovi hejteri shvate kako je nama.![]()
Evo jedna bomba sa Goal.hr (inace i oni navode da je navodno Karlo rekao da 90% preuzima Bajern):
U Njemačkim se pak medijima vrte informacije da bi Guardiolu mogli naslijediti Joachim Loew ili dvojac Mark van Bommel / Mehmet Scholl.
Šteta što nema ni 1% šanse da se to ostvari
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#18255 Re: FC Bayern Munchen
Za ono oko muzike si ipak bio u pravu. Razmislio sam malo i fakat nije mi frka priznati da sam pogrijesio.vicious wrote: Oooo kakav bi to dizaster bio.
Šteta što nema ni 1% šanse da se to ostvari
Ali za Bajern ubijam
Cuj van Bomel sunce ti zarko poljubim
- skenderija04
#18256 Re: FC Bayern Munchen
Da li Bayern planira objaviti ime novog trenera odmah, ili ce cekati kraj sezone....Naravno u slucaju da se ostvare ove price o odlasku Guardiole?
- vicious
#18257 Re: FC Bayern Munchen
Mogli su vala i van Buytena staviti u kombinaciju_BataZiv_0809 wrote:Za ono oko muzike si ipak bio u pravu. Razmislio sam malo i fakat nije mi frka priznati da sam pogrijesio.vicious wrote: Oooo kakav bi to dizaster bio.
Šteta što nema ni 1% šanse da se to ostvari![]()
Ali za Bajern ubijam
Cuj van Bomel sunce ti zarko poljubim
-
klopan
#18258 Re: FC Bayern Munchen
Ovo za produženjem ugovora Alonsu me malo iznenadilo.Taman sam mislio da ćemo se trsiti Rafinhe, njega
i još pokojeg Španca
.Već sam idealizirao sliku kako će se s novim trenerom malo podlmladiti tim.
Uprava uvijek iznenadi, kao i u prošlom prelaznom, al` što bi partijaner rek`o vjerujmo upravi.
i još pokojeg Španca
Uprava uvijek iznenadi, kao i u prošlom prelaznom, al` što bi partijaner rek`o vjerujmo upravi.
-
missko
#18259 Re: FC Bayern Munchen
Danasnja konferencija nula bodova. Kao Pep kaze Kale zna sve i to je to. Kazu talibani da je Anceloti dogovorio 3 god po 15 mil plus bonusi_BataZiv_0809 wrote:U hAvazu vec pise da je Anceloti novi trener
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#18260 Re: FC Bayern Munchen
Kad cemo znati?missko wrote:
Danasnja konferencija nula bodova. Kao Pep kaze Kale zna sve i to je to. Kazu talibani da je Anceloti dogovorio 3 god po 15 mil plus bonusi_BataZiv_0809 wrote:U hAvazu vec pise da je Anceloti novi trener
-
missko
#18261 Re: FC Bayern Munchen
Pa eto izgleda sad treba Kaleta pitat sta zna a sve zna kaze Pep._BataZiv_0809 wrote:Kad cemo znati?missko wrote:
Ja rekli su da ce se izjasnit tek poslije sutrasnje tekme s Hanoverom
Last edited by missko on 18/12/2015 14:33, edited 1 time in total.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#18262 Re: FC Bayern Munchen
Eh sto komplikujumissko wrote: Pa eto izgleda sad treba Kaleta pitat sta zna a sve zna kaze Pep
- Tito_i_Partija
#18263 Re: FC Bayern Munchen
Jooooj Alonso. Valja ga sad trpit' do 2017-te, jeb'o ga onaj ko mu produzetak ugovora dade. Uz to jos uvijek vuku nikad-oporavljenog Ribery-a i Robbena, igraci koji su zadnjih godina maltene k'o uhljebljeni SDA clanovi na drzavnoj sisi.
Failovi na nivou Watzke-a. Sve ce im se ovo uskoro od glavu odbit'.
Failovi na nivou Watzke-a. Sve ce im se ovo uskoro od glavu odbit'.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#18264 Re: FC Bayern Munchen
http://www.goal.com/hr/news/6953/bundes ... ID=HP_FT_3
Rummenigge i ja smo već rekli da će odluka biti poznata nakon utakmice. Mi često razgovaramo, Rummenigge zna sve," rekao je Guardiola
Bayern u subotu igra protiv Hannovera i to će im biti posljednja utakmica uoči zimske pauze. Za sve ljubitelje nogometa jedno je jasno - nakon ove utakmice saznat će se i službeno hoće li Pep Guardiola ostati ili otići.
Malo tko zapravo vjeruje u njegov ostanak na klupi bavarskog kluba, a čini se da je već poznat i nasljednik. Sky Sport 24 javlja da će upravo u subotu ili najkasnije u nedjelju Bayern objaviti da je novi trener Carlo Ancelotti.
Na konferenciji za medije uoči susreta, najmanje je riječi zapravo bilo o samoj utakmici s Hannoverom.
"Rummenigge i ja smo već rekli da će odluka biti poznata nakon utakmice. Mi često razgovaramo, Rummenigge zna sve," rekao je Guardiola, a o svom vjerojatnom nasljedniku je kratko dodao:
"Carlo je sjajan trener i sjajan čovjek."
"Fokusiran sam na Hannover, gledao sam njihove utakmice," rekao je Guardiola i potvrdio da zbog ozljede neće zaigrati Philipp Lahm.
Bayernov se trener kratko osvrnuo i na navodni okršaj s klupskim liječnikom Braun oko ozljede Francka Riberyja.
"Žao mi je Kicker, to je bila pogrešna vijest."
Mediji vjerovatno doljevaju ulje na vatru.
Rummenigge i ja smo već rekli da će odluka biti poznata nakon utakmice. Mi često razgovaramo, Rummenigge zna sve," rekao je Guardiola
Bayern u subotu igra protiv Hannovera i to će im biti posljednja utakmica uoči zimske pauze. Za sve ljubitelje nogometa jedno je jasno - nakon ove utakmice saznat će se i službeno hoće li Pep Guardiola ostati ili otići.
Malo tko zapravo vjeruje u njegov ostanak na klupi bavarskog kluba, a čini se da je već poznat i nasljednik. Sky Sport 24 javlja da će upravo u subotu ili najkasnije u nedjelju Bayern objaviti da je novi trener Carlo Ancelotti.
Na konferenciji za medije uoči susreta, najmanje je riječi zapravo bilo o samoj utakmici s Hannoverom.
"Rummenigge i ja smo već rekli da će odluka biti poznata nakon utakmice. Mi često razgovaramo, Rummenigge zna sve," rekao je Guardiola, a o svom vjerojatnom nasljedniku je kratko dodao:
"Carlo je sjajan trener i sjajan čovjek."
"Fokusiran sam na Hannover, gledao sam njihove utakmice," rekao je Guardiola i potvrdio da zbog ozljede neće zaigrati Philipp Lahm.
Bayernov se trener kratko osvrnuo i na navodni okršaj s klupskim liječnikom Braun oko ozljede Francka Riberyja.
"Žao mi je Kicker, to je bila pogrešna vijest."
Mediji vjerovatno doljevaju ulje na vatru.
- MOSALJOZE
#18265 Re: FC Bayern Munchen
Ostani Pepi 
- Partijaner
-
missko
#18267 Re: FC Bayern Munchen
Jasno je da nece ostat jer ova 4 sto su produzili danas su potpisali tako da je nilo produzennja danas bi bilo.MOSALJOZE wrote:Ostani Pepi
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#18269 Re: FC Bayern Munchen
+1MOSALJOZE wrote:Ostani Pepi
Jedino sto me tjesi da je alternativa najbolja moguca
-
missko
#18270 Re: FC Bayern Munchen
Zna li Karlo njemacki?
- veella
#18271 Re: FC Bayern Munchen
Ode Pepsi
Konacno jedan supcic manje
Konacno jedan supcic manje
- veella
#18272 Re: FC Bayern Munchen
Super da je zvaljo produzio, godini ga ceka karanje od strane zuto-crne masinerijePartijaner wrote:
-
groove
#18273 Re: FC Bayern Munchen
Ne zna.missko wrote:Zna li Karlo njemacki?
- Tito_i_Partija
#18274 Re: FC Bayern Munchen
Da te podsjetim na zadnje karanje ove sezone, kad si k'o zadnja kukavica zbris'o sa foruma vise od mjesec dana, umjesto da nam k'o svaki normalan insan cestitas na zasluzenoj pobjedi:veella wrote: Super da je zvaljo produzio, godini ga ceka karanje od strane zuto-crne masinerije

Ne boj se, nismo zaboravili ko je koga kar'o. I bice jos karanja, tako da se nemoj puno vezat' za ovaj forum, da mozes opet lakse pobjec'.
- veella
#18275 Re: FC Bayern Munchen
Ovako vi karateTito_i_Partija wrote:Da te podsjetim na zadnje karanje ove sezone, kad si k'o zadnja kukavica zbris'o sa foruma vise od mjesec dana, umjesto da nam k'o svaki normalan insan cestitas na zasluzenoj pobjedi:veella wrote: Super da je zvaljo produzio, godini ga ceka karanje od strane zuto-crne masinerije
Ne boj se, nismo zaboravili ko je koga kar'o. I bice jos karanja, tako da se nemoj puno vezat' za ovaj forum, da mozes opet lakse pobjec'.
https://m.youtube.com/watch?v=lB4B2vgaYqw
Fuj Verein