"Majstori" parkiranja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#18251 Re: "Majstori" parkiranja
Zato i napisah gore, zavisi i kako ćeš reagovat na ovakvu situaciju kao i danas. Ne znam kako bih ja prvi reagovao da se meni desi nešto slično, da li bih bio dovoljno staložen da se parkiram na parking ili bih gledao da što prije dođem do te osobe. Parkiranje petkom slabo ko osim ovih što to rade odobrava, to znaš i sam. Jedino je njima OK. To paljenje guma i skupovi za te gradske trkače mi je također nebuloza, em što samim tim uguše saobraćaj (iako se skupljaju predvečer, i to malo saobraćaja zagužvaju)
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#18252 Re: "Majstori" parkiranja
sta god se desilo ti ne mozes to promijeniti ,neko je umro i nema ga vise,ne mozes ga vratiti,ta minuta koju ces potrositi da se parkiras kao insan ti ne znaci nista .po tvome onda pored nijednog groblja ne bi trebao biti parking vec bi svi ostavili auto kako stignu i zablokirali komplet saobracaj.za petak sam aludirao na parkiranje oko dzamija na ''polutravi'' i po cesti koje se,naravno, tolerise...liaar wrote:Zato i napisah gore, zavisi i kako ćeš reagovat na ovakvu situaciju kao i danas. Ne znam kako bih ja prvi reagovao da se meni desi nešto slično, da li bih bio dovoljno staložen da se parkiram na parking ili bih gledao da što prije dođem do te osobe. Parkiranje petkom slabo ko osim ovih što to rade odobrava, to znaš i sam. Jedino je njima OK. To paljenje guma i skupovi za te gradske trkače mi je također nebuloza, em što samim tim uguše saobraćaj (iako se skupljaju predvečer, i to malo saobraćaja zagužvaju)
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#18253 Re: "Majstori" parkiranja
Ne znam ksko bi covjek reagovao, ali ovo je ttagedija, zaista. Zamisli situaciju, javi ti neko, brat upao u nabujalu Miljacku, a ti fino laganini s autom do najblizeg parkinga, sicu pripremiš i ubaciš u parkomat, racun uzmes i ubacis u auto, na vidljivo mjesto i onda se tek uputiš na mjesto nezgode?! 
- kabal1337
#18254 Re: "Majstori" parkiranja
ovo 0.1% kada bitanga ne trola
- bitanga_sa_otesa
#18255 Re: "Majstori" parkiranja
kolko je to imao brace ??? 100?? 100 auta je tu bilo nakrcano bez ikakvog smisla....to su brude,nisu braca i taj je upao jutros u 2:30 a ovo je bilo danas oko 12...sta su radili toliko vremena??konektovan wrote:Ne znam ksko bi covjek reagovao, ali ovo je ttagedija, zaista. Zamisli situaciju, javi ti neko, brat upao u nabujalu Miljacku, a ti fino laganini s autom do najblizeg parkinga, sicu pripremiš i ubaciš u parkomat, racun uzmes i ubacis u auto, na vidljivo mjesto i onda se tek uputiš na mjesto nezgode?!
- liaar
#18256 Re: "Majstori" parkiranja
Jebi ga, kažem ti da ne znam kako bih lično reagovao. Groblje je druga priča, kad je došlo do groblja već je mrtav/va.
Za parkiranje petkom znam da misliš na džume i to, tu dijelimo mišljenje i to mi nikako nije jasno kako se može podržavati, ali eto, takva smo stoka od nacije.
Za parkiranje petkom znam da misliš na džume i to, tu dijelimo mišljenje i to mi nikako nije jasno kako se može podržavati, ali eto, takva smo stoka od nacije.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#18257 Re: "Majstori" parkiranja
Ne pricam o onim koji su danas dolazili i parkirali gdje su stigli, vec o bratu rahmetlije. Ja da sam policija, danas bi sve popisao i još zovnuo pauk, kamara ih se nabilo da gledaju potragu, a njihova vozila ometala vatrogasce, cz, policiju, gorsku.bitanga_sa_otesa wrote:kolko je to imao brace ??? 100?? 100 auta je tu bilo nakrcano bez ikakvog smisla....to su brude,nisu braca i taj je upao jutros u 2:30 a ovo je bilo danas oko 12...sta su radili toliko vremena??konektovan wrote:Ne znam ksko bi covjek reagovao, ali ovo je ttagedija, zaista. Zamisli situaciju, javi ti neko, brat upao u nabujalu Miljacku, a ti fino laganini s autom do najblizeg parkinga, sicu pripremiš i ubaciš u parkomat, racun uzmes i ubacis u auto, na vidljivo mjesto i onda se tek uputiš na mjesto nezgode?!
- bitanga_sa_otesa
#18258 Re: "Majstori" parkiranja
samo treba biti malo realan,21. je vijek ,umjesto da napredujemo,mi stalno nazadujemo....zatucanost level pro....liaar wrote:Jebi ga, kažem ti da ne znam kako bih lično reagovao. Groblje je druga priča, kad je došlo do groblja već je mrtav/va.
- bitanga_sa_otesa
#18259 Re: "Majstori" parkiranja
jbga ja pricam za ove ostale zbog kojih sam zaglavinjao u desnoj traci 2 min ,jedva se iskobeljah...konektovan wrote:
Ne pricam o onim koji su danas dolazili i parkirali gdje su stigli, vec o bratu rahmetlije. Ja da sam policija, danas bi sve popisao i još zovnuo pauk, kamara ih se nabilo da gledaju potragu, a njihova vozila ometala vatrogasce, cz, policiju, gorsku.
- liaar
#18260 Re: "Majstori" parkiranja
Tako je, i ovako će me nego najvjerovatnije citirat i reć "kako smiješ bla bla bla"bitanga_sa_otesa wrote:necemo o tome ovdje ,ima drugi podforum za to ...
Btw, nemoj me šta pogrešno shvatiti sa onim prvim od gore, ti mi se baš činiš normalnijim za razliku ovih što ne znaju šta je usporavanje i sl.
- bitanga_sa_otesa
#18261 Re: "Majstori" parkiranja
ma sve je okliaar wrote:
Btw, nemoj me šta pogrešno shvatiti sa onim prvim od gore, ti mi se baš činiš normalnijim za razliku ovih što ne znaju šta je usporavanje i sl.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#18262 Re: "Majstori" parkiranja
Što bi ovo trolao, čovjek je u pravu 100%.kabal1337 wrote:ovo 0.1% kada bitanga ne trola
Onaj ko se naučio ovako parkirati, gdje i kako stigne, on će tako parkirati i kad je sasvim običan dan i kad je situacija stani-padni.
-
Melo15
#18263 Re: "Majstori" parkiranja
Zbog 2 minuta dizes frku?bitanga_sa_otesa wrote:jbga ja pricam za ove ostale zbog kojih sam zaglavinjao u desnoj traci 2 min ,jedva se iskobeljah...konektovan wrote:
Ne pricam o onim koji su danas dolazili i parkirali gdje su stigli, vec o bratu rahmetlije. Ja da sam policija, danas bi sve popisao i još zovnuo pauk, kamara ih se nabilo da gledaju potragu, a njihova vozila ometala vatrogasce, cz, policiju, gorsku.
- bitanga_sa_otesa
#18264 Re: "Majstori" parkiranja
jbga ne zajebaju se svi i vozaju bezveze po gradu ...zurio sam na neku sahranu ..Melo15 wrote: Zbog 2 minuta dizes frku?![]()
- problemnatravunu
- Raigor Stonehoof
#18266 Re: "Majstori" parkiranja
evo jos jednog

300 mjesta na parkingu slobodno

300 mjesta na parkingu slobodno
- bitanga_sa_otesa
#18267 Re: "Majstori" parkiranja
ovdje je hlad 
- nepass1
#18268 Re: "Majstori" parkiranja
ma u pravu si 100%. vozio i ja taj dan na posao, puna traka prema merkatoru (lijeva) taman tu se proguras oni se nakrcali na stajaliste. na kraju krajeva nakon vijesti da ti se brat utopio ako mozes voziti mozes i normalno parkirati.bitanga_sa_otesa wrote:jbga ja pricam za ove ostale zbog kojih sam zaglavinjao u desnoj traci 2 min ,jedva se iskobeljah...konektovan wrote:
- skafiskafsnjak
#18269 Re: "Majstori" parkiranja
Alipasino, c faza. Crni audi a6 parkiran na sred parkinga... mogao malo lijevo i stati u red sa ostalima.
Prosto ne mogu da shvatim sta je tim ljudima u glavi...

Prosto ne mogu da shvatim sta je tim ljudima u glavi...
- bitanga_sa_otesa
#18270 Re: "Majstori" parkiranja
paljena zica,drzi usi da ne otpadnuskafiskafsnjak wrote:sta je tim ljudima u glavi...
- beni-bu-man
#18271 Re: "Majstori" parkiranja
Sida prevladala mozdanim celijamabitanga_sa_otesa wrote:paljena zica,drzi usi da ne otpadnuskafiskafsnjak wrote:sta je tim ljudima u glavi...
-
tempuser
#18272 Re: "Majstori" parkiranja
Nije paljena nego bakrena l to licna, vidis da nekima na ofrumu pregori kad napregnu mozak!bitanga_sa_otesa wrote:paljena zica,drzi usi da ne otpadnuskafiskafsnjak wrote:sta je tim ljudima u glavi...
-
kakavdanakneiskustvu
- supercali
#18274 Re: "Majstori" parkiranja
Sta meni ne ide u glavu je taj neki bezobrazni obicaj ljudi koji papanski parkiraju
Tipa u ulici ima 10 parking mjesta a 11 auta i jedan uvijek parkira na prolazu/ulazu svejedno gdje smeta ljudima
Ok reci cemo nema gdje parkirati i to se uvijek desi da jedan te isti tako parkira
E meni nije jasno kad ima mjesta medju tih 10 da taj isti opet parkira na prolaz gdje smeta iako je imao mjesto regularno na parkingu
Tu sam svjedok i u mojoj ulici i u jos nekoliko ulica kojima prolazim do posla a i kod poznanika kod kojih sam cesce
Tipa u ulici ima 10 parking mjesta a 11 auta i jedan uvijek parkira na prolazu/ulazu svejedno gdje smeta ljudima
Ok reci cemo nema gdje parkirati i to se uvijek desi da jedan te isti tako parkira
E meni nije jasno kad ima mjesta medju tih 10 da taj isti opet parkira na prolaz gdje smeta iako je imao mjesto regularno na parkingu
Tu sam svjedok i u mojoj ulici i u jos nekoliko ulica kojima prolazim do posla a i kod poznanika kod kojih sam cesce
- liaar
#18275 Re: "Majstori" parkiranja
Može li meni neko objasniti što se ne lijepe kazne onim nesposobnim vozačima što ne znaju/mrsko im da parkiraju paralelno, pa samo ugura njušku auta u parking mjesto, a ovamo viri metar ???
U Hamdije Kreševljakovića dnevno vidim auta tako parkirana, iza Courtyarda...
U Hamdije Kreševljakovića dnevno vidim auta tako parkirana, iza Courtyarda...