Pitam jer na HS-u još uvijek stoji "stari" cjenovnik.kakaljin wrote:to bi trebalo vaziti za sve jer su sada ujedinjeni na nivou grupacije.travar wrote:Taj cjenovnik važi samo za telemach ili...?
Ako je tako, onda DNG paket it is
Moderator: anex
Pitam jer na HS-u još uvijek stoji "stari" cjenovnik.kakaljin wrote:to bi trebalo vaziti za sve jer su sada ujedinjeni na nivou grupacije.travar wrote:Taj cjenovnik važi samo za telemach ili...?
Slobodno uzmi taj paket , evo ja sam na HKB-u i uzeo Trio Grande Extra.travar wrote: Pitam jer na HS-u još uvijek stoji "stari" cjenovnik.
Ako je tako, onda DNG paket it is
Izvor stranica telemacha i slike koje su postavljene iz avaza sa novim cijenovnikom i paketima.travar wrote:Odakle izvuče te cijene?
Odakle ti onda DUO NET za 66.90KM, ako je na postavljenoj slici 24.90KM (bez 15KM za održavanje)?kakaljin wrote:Izvor stranica telemacha i slike koje su postavljene iz avaza sa novim cijenovnikom i paketima.travar wrote:Odakle izvuče te cijene?
Procitaj jos jednom moj post i vidjeces sa svim kanalima iz ponude.travar wrote:Odakle ti onda DUO NET za 66.90KM, ako je na postavljenoj slici 24.90KM (bez 15KM za održavanje)?kakaljin wrote:Izvor stranica telemacha i slike koje su postavljene iz avaza sa novim cijenovnikom i paketima.travar wrote:Odakle izvuče te cijene?
Podebljajkakaljin wrote:
Procitaj jos jednom moj post i vidjeces sa svim kanalima iz ponude.
PitanjeMH i HS kablovska wrote:
Zna se desiti da uplata ne bude odmah proknjizena pa ti dodje onda dug , sutra da odes u korisnicki vidjet ces da je sve ok. Stup radi do 18h ja mislim.kloniran wrote:PitanjeMH i HS kablovska wrote:
Dosao mi je dug za februar mjesec od 39.90KM koji sam uredno i na vrijeme platio, tj. sutradan nakon sto sam racun dobio, a racun je dosao pred kraj mjeseca. Kome da se obratim i do koliko vam radi direkcija na Stupu?
Benq wrote:Zna se desiti da uplata ne bude odmah proknjizena pa ti dodje onda dug , sutra da odes u korisnicki vidjet ces da je sve ok. Stup radi do 18h ja mislim.kloniran wrote:PitanjeMH i HS kablovska wrote:
Dosao mi je dug za februar mjesec od 39.90KM koji sam uredno i na vrijeme platio, tj. sutradan nakon sto sam racun dobio, a racun je dosao pred kraj mjeseca. Kome da se obratim i do koliko vam radi direkcija na Stupu?
EDIT:
Mjesto: Sarajevo
Adresa: Džemala Bijedića 216
RADNO VRIJEME: PON - PET: 08:00 - 18:00h
SUB: 08:00 - 15:00h
NED: neradno
Signal u navedenim ulicama se pušta u narednoj fazi.opticum wrote:Pitanje za HS kablovsku?
Kada ce biti nova shema u ulicama Posavska,Milinklacka...MZ Hrasno brdo?
HVALA

Uradi full skeniranje digitalne i na ćeš digitalne kanaleCapajebo wrote:Je li pusten ovaj novi signal za ove gore navedene ulice? Nemam nikako digitalnih kanala, samo analogne mi nalazi (59 koliko se sjecam), pa reko da nece mozda sutra doci?
Sve sam full skenir'o 2-3 puta, samo 59 analognih mi pronalazi. Haj, sacekat cu do sutra pa cu vidjeti kakva ce biti situacija.kakaljin wrote:Uradi full skeniranje digitalne i na ćeš digitalne kanaleCapajebo wrote:Je li pusten ovaj novi signal za ove gore navedene ulice? Nemam nikako digitalnih kanala, samo analogne mi nalazi (59 koliko se sjecam), pa reko da nece mozda sutra doci?
Koji je tv u pitanju ? Kad skeniras , obavezno izaberi Cable i mrezno (ili brzo) skeniranje , za frekvenciju unesi 610000 , za symbol rate unesi 6956 i 256QAM , nakon toga pokreni skeniranje i naci ce sve kanale.Capajebo wrote: Sve sam full skenir'o 2-3 puta, samo 59 analognih mi pronalazi. Haj, sacekat cu do sutra pa cu vidjeti kakva ce biti situacija.
Hvala svakako
Evo ga, kad sam ukuce tu freq, rate i QAM pronaslo je. Hvala punoBenq wrote:Koji je tv u pitanju ? Kad skeniras , obavezno izaberi Cable i mrezno (ili brzo) skeniranje , za frekvenciju unesi 610000 , za symbol rate unesi 6956 i 256QAM , nakon toga pokreni skeniranje i naci ce sve kanale.Capajebo wrote: Sve sam full skenir'o 2-3 puta, samo 59 analognih mi pronalazi. Haj, sacekat cu do sutra pa cu vidjeti kakva ce biti situacija.
Hvala svakako
Ovo se odnosi na digitalnu?Capajebo wrote:Evo ga, kad sam ukuce tu freq, rate i QAM pronaslo je. Hvala punoBenq wrote:Koji je tv u pitanju ? Kad skeniras , obavezno izaberi Cable i mrezno (ili brzo) skeniranje , za frekvenciju unesi 610000 , za symbol rate unesi 6956 i 256QAM , nakon toga pokreni skeniranje i naci ce sve kanale.Capajebo wrote: Sve sam full skenir'o 2-3 puta, samo 59 analognih mi pronalazi. Haj, sacekat cu do sutra pa cu vidjeti kakva ce biti situacija.
Hvala svakako