UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#18251 Re: UEFA Champions League
Del Bosque upalio trolu. 
- kakotakonikako
#18252 Re: UEFA Champions League
Skontali smo i mi da ti mrzis Messia i da ga vjerovatno sanjas, dok se budis sav u goloj vodi. Dobro, sad necemo o tome.bersK wrote:MyTao kad nema cim da pohvali Barselonu, ufati se biti realan pričom kako će Real bit ubijen do daske. Realno. Realno. Realno. Pasa moj skontali smo da ih ocima ne mozes, al jbg ko je kriv Barseloni kad su protuha od ekipe i kad ne mogu najbjedniju ekipu u Ligi prvaka ove sezone i pojedinacno i timski, proci. A i sto se jedan igrac umislio da moze postavljat standarde i sastavljat ekipu, kako u klubu tako i u repki, pa zato i Ikardi ne ide na SP. Dobro, sad necemo o tome.
- ultima_palabra
#18253 Re: UEFA Champions League
Pa neće se napucati somuna, tope, bureka i sogan dolme za iftarTomahawk11 wrote:Ko je ikad postio, zna da je najteže prvih nekoliko dana, dok se organizam ne navikne.
Inače, jedan od najvećih ikad, Hakeem Olajuwon, je tokom mjeseca Ramazana znao igrati neke svoje najbolje partije.
Ovi koji aludiraju da će biti sick, u smislu reakcije organizma nakon iftara, mada to nije to, ali evo, Dirk Nowitzki je sa temperaturom 40 utrpao 34 poena u finalu Heatu.
I sad će biti problem post. Neće. Naravno, pruži li Salah lošiju partiju, biće prigovora, jer je postio. Ako razvali, e onda će biti da nije postio.
- p206
#18254 Re: UEFA Champions League
Čuj Brke Salah ne bi imao mjesta pored Bale-a...tačno ovim penzinerima ne bi trebalo dati da išta izjavljuju, čim čovjek pređe 60 nije nizašta.
-
Nadzorna_ploca
#18255 Re: UEFA Champions League
Neki dijelovi njegove izjave bas vrijedjaju inteligenciju.
- MyTao
#18256 Re: UEFA Champions League
Kakav ba post... nek posti posle tekme koliko mu je volja...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#18257 Re: UEFA Champions League
MyTao wrote:Kakav ba post... nek posti posle tekme koliko mu je volja...
Salah je poznat kao veoma religiozna osoba koja posti svaki ramazan, te će tako biti i ovaj put.
- Tito_i_Partija
#18258 Re: UEFA Champions League
Pa neka ga, neka posti. Nije ni prvi ni zadnji sportista koji je to radio. Jeste da mu je ovo vjerovatno najbitnija utakmica u karijeri, al' covjek je oduvijek bio vjernik i postio, i treba to postovat'.
A ovo za posebnu fetvu sto je izdata za njega (ako je istina) mi je bas glupo. Nidje veze sa islamom, cisti favoritizam i oportunizam.
A ovo za posebnu fetvu sto je izdata za njega (ako je istina) mi je bas glupo. Nidje veze sa islamom, cisti favoritizam i oportunizam.
- Logovan
#18259 Re: UEFA Champions League
Postit će, kod njega je vjera prije svega. Taman da igra finale SP-a on će postiti.MyTao wrote:Kakav ba post... nek posti posle tekme koliko mu je volja...
- MyTao
#18260 Re: UEFA Champions League
Pa ima opciju da ne posti... mislim da musliman na putu ne mora postiti, i moze to nadoknaditi posle ramazana.Logovan wrote:Postit će, kod njega je vjera prije svega. Taman da igra finale SP-a on će postiti.MyTao wrote:Kakav ba post... nek posti posle tekme koliko mu je volja...
Vjerovatno tako i radi... ne vjerujem da posti i za vrijeme treninga, a o tekmi da i ne govorim.
-
Nadzorna_ploca
#18261 Re: UEFA Champions League
To tesko da cemo saznati. Dupli sport je prenio izjavu da ce postiti bez obzira sto je finale.MyTao wrote:Pa ima opciju da ne posti... mislim da musliman na putu ne mora postiti, i moze to nadoknaditi posle ramazana.Logovan wrote:Postit će, kod njega je vjera prije svega. Taman da igra finale SP-a on će postiti.MyTao wrote:Kakav ba post... nek posti posle tekme koliko mu je volja...
Vjerovatno tako i radi... ne vjerujem da posti i za vrijeme treninga, a o tekmi da i ne govorim.
- MyTao
#18262 Re: UEFA Champions League
Ma nije vazno... tesko mi vjerovati u to. Treninzi i jedna takva tekma je jako zahtjevna... tesko da moze da ne jede. Vjerujem da ce biti spreman za tekmu i on i Mane... postio ili nepostio je nevazno.
- Logovan
#18263 Re: UEFA Champions League
Biće on spreman u to nema sumnje, ali će postiti.MyTao wrote:Ma nije vazno... tesko mi vjerovati u to. Treninzi i jedna takva tekma je jako zahtjevna... tesko da moze da ne jede. Vjerujem da ce biti spreman za tekmu i on i Mane... postio ili nepostio je nevazno.
I Mane će postiti.
- MyTao
#18264 Re: UEFA Champions League
To ne znamo ja i tiLogovan wrote:Biće on spreman u to nema sumnje, ali će postiti.MyTao wrote:Ma nije vazno... tesko mi vjerovati u to. Treninzi i jedna takva tekma je jako zahtjevna... tesko da moze da ne jede. Vjerujem da ce biti spreman za tekmu i on i Mane... postio ili nepostio je nevazno.
I Mane će postiti.
Ja mislim da je nemoguce positit a trenirati i igrati (posebno Kloppovim tempom).
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#18265 Re: UEFA Champions League
Jedno je šta ti misliš, sasvim drugo šta je moguće.
Ljudi su nekad radili teške fizičke poslove, bili u polju po cijele dane na suncu i nije im bio problem postiti.
Salah koji ima čitav tim oko sebe koji se brine za njegovu ishranu sigurno neće imati problema zbog toga.
Ljudi su nekad radili teške fizičke poslove, bili u polju po cijele dane na suncu i nije im bio problem postiti.
Salah koji ima čitav tim oko sebe koji se brine za njegovu ishranu sigurno neće imati problema zbog toga.
- mousstapha
#18266 Re: UEFA Champions League
Ma vala nek radi sta hoce ionako je najbitnije sta ce uraditi na terenu.
- ExNihilo
#18267 Re: UEFA Champions League
Kad se našopa pa izađe na teren... 
- MyTao
#18268 Re: UEFA Champions League
Pa sta ce mu tim kada ne moze jesti... oni su tu da se brinu za ishranu, a ishrane za vrijeme posta nema... isto kao da i nisu tuTomahawk11 wrote:Jedno je šta ti misliš, sasvim drugo šta je moguće.
Znam ja da je moguce... i sam sam postio po cijeli dan, igrao tekme za vrijeme posta... ali profesionalni fudbal je nesto sasvim drugo. Posebno jer po pravilu ne mora postiti ako to nece, moze nadoknaditi... Zasto bi onda postio?
Znam ja da onaj vas kjafir Benzema ne posti, a ovamo navracate nasa dva najbolja igraca da ne jedu
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#18269 Re: UEFA Champions League
Kako šta će mu, pa siguran sam da se zna šta sehuri i iftari.MyTao wrote: Pa sta ce mu tim kada ne moze jesti... oni su tu da se brinu za ishranu, a ishrane za vrijeme posta nema... isto kao da i nisu tu![]()
Znam ja da je moguce... i sam sam postio po cijeli dan, igrao tekme za vrijeme posta... ali profesionalni fudbal je nesto sasvim drugo. Posebno jer po pravilu ne mora postiti ako to nece, moze nadoknaditi... Zasto bi onda postio?
Znam ja da onaj vas kjafir Benzema ne posti, a ovamo navracate nasa dva najbolja igraca da ne jedu
Poenta je u tome da on to hoće.
Hm, Zidane u 2 ujutro ustane, nabaca raznih sahana, somuna, onda drmne Benza na sehur.
- Logovan
#18270 Re: UEFA Champions League
Pa eto zato što hoće.MyTao wrote:Zasto bi onda postio?
Igrat će on dobro, postio ili ne, ne brini.
- MyTao
#18271 Re: UEFA Champions League
Ma to novine prenose da hoce... cak i on sam kada bi rekao da posti, tesko bi mu povjerovao.. Posebno ne novinama.Logovan wrote:Pa eto zato što hoće.MyTao wrote:Zasto bi onda postio?
Igrat će on dobro, postio ili ne, ne brini.
- Idemedosumom
#18272 Re: UEFA Champions League
Ima u mahali jedna baba koja ne vjeruje da iko posti, veli lažemo svi, ko će to izdržati, garant se sakrijemo da nas niko ne vidi pa se našopamo 
- MyTao
#18273 Re: UEFA Champions League
Hvala sto si to podjelio sa nama.Idemedosumom wrote:Ima u mahali jedna baba koja ne vjeruje da iko posti, veli lažemo svi, ko će to izdržati, garant se sakrijemo da nas niko ne vidi pa se našopamo
To kao sad ja sam ta baba? Ne vjerujem da niko ne posti?
Care jedno je lezati na guzici cijeli dan u svojoj kuci i postiti, a drugi biti profesionalni fudbaler koji trenira nekoliko puta na dan ponekad vjerovatno do iznemoglosti, i onda igrati finale LP... Znam ja da u tvojoj glavi tebi i Salahu je podjednako tesko ne jesti dok sunce ne zadnje... Ali...
- Tito_i_Partija
#18274 Re: UEFA Champions League
Nekad se sa punim stomakom igra bolje nego sa praznim ili polu-praznim.ExNihilo wrote:Kad se našopa pa izađe na teren...

- Idemedosumom
#18275 Re: UEFA Champions League
Ja postim i radim na voćnjaku, okopavam, kosim, teško je, ali se može. Nemoj bit' babaMyTao wrote:Hvala sto si to podjelio sa nama.Idemedosumom wrote:Ima u mahali jedna baba koja ne vjeruje da iko posti, veli lažemo svi, ko će to izdržati, garant se sakrijemo da nas niko ne vidi pa se našopamo
To kao sad ja sam ta baba? Ne vjerujem da niko ne posti?
Care jedno je lezati na guzici cijeli dan u svojoj kuci i postiti, a drugi biti profesionalni fudbaler koji trenira nekoliko puta na dan ponekad vjerovatno do iznemoglosti, i onda igrati finale LP... Znam ja da u tvojoj glavi tebi i Salahu je podjednako tesko ne jesti dok sunce ne zadnje... Ali...