Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
MLI

#18251 Re: Farma

Post by MLI »

DoZeN wrote:Pobjedio je Memo jer je imao najvise glasova,nije pobjedio najbolji farmer i covjek na Farmi.

Uvijek pobjedjuje onaj sa najvise glasova.
Ne znam ima li drugi nacin za tih 50.000 sem broja glasova?

Prvu farmu nisam pratila ali kazu da je Topalko zasluzio pobjedu, drugu i trecu sam manje-vise pratila pa mogu ti reci da ni Katarina ni Milos nisu bas zasluzili pobjedu.

Rijetko koja pobjeda je :thumbup: za svakoga od nas. Ali, Memina u ovakovoj konkurenciji ( Stanija i on) je svakako :thumbup:
_Reds_

#18252 Re: Farma

Post by _Reds_ »

Image

Image
Last edited by _Reds_ on 08/07/2013 01:12, edited 1 time in total.
vozdrica

#18253 Re: Farma

Post by vozdrica »

Enticer wrote:Pobijedio Memo, pobijedio Gile, pobijedio Haris u Holandiji, Bosanac usao u vladu Australije, idemo na SP u Brazil

MA DOMINIRAMO SVIJETOM ! ! !
A BUREK U SVEMIRU? :lol:
DooWhy

#18254 Re: Farma

Post by DooWhy »

:lol: :lol: :lol: :lol:

Image
Che Geuvara

#18255 Re: Farma

Post by Che Geuvara »

Enticer wrote:Pobijedio Memo, pobijedio Gile, pobijedio Haris u Holandiji, Bosanac usao u vladu Australije, idemo na SP u Brazil

MA DOMINIRAMO SVIJETOM ! ! !
Mali je razbio :bih:
iscrtani čovek

#18256 Re: Farma

Post by iscrtani čovek »

thesting wrote:
Picajzla wrote:KOMENTAR NA CLANAK O POBJEDI MEME :shock: :shock: :shock: :shock:
Da ne citiram sliku. Bas malo pogledah komentare na njihovim portalima i vecina su slicni, kako je sramota da "poturica" pobijedi i da treba Pink ugasiti i slicno. Mada su to portali nekih trac novina pa se nadam da to nije reprezentativan primjerak kako vecina Srbije razmislja. Ovdje bi vecini bilo drago i da je Sha pobjedio, pa i Goca.
Pa nisam baš stekao takav utisak, kad god sam pogledao ovu temu bila je prepuna nacionalizma, zadnjih strana i pogotovo.
Recimo komentar kako Era peva ,,Bosno moja mila...'' ? Kako to, ovde su ga neki proglašavali četnikom, a njemu ne smeta da peva to ? Samo se vidi trn u tuđem oku, ne vidi balvan u svom. Kukali ste nedeljama kako je Farma nameštena, kako ne može niko iz Bosne pobediti, kako su Vesna, Era itd ,,četnici'' i da ne nabrajam dalje.

Uzgred Memin prijatelj u studiju je javno zahvalio toj strašnoj i za Memino zdravlje opasnoj Srbiji , na izvanrednom gostoprimstvu. Voleo bi da jedna Farma bude organizovana i u BIH, pa da vidim kakvi bi vi bili domaćini. Da li bi neko odavde na ,,vašoj'' farmi mogao da nosi svoju nošnju, šal Zvezde ili Partizana, da peva pesme o Srbiji, a da ne bude u roku od pet minuta proglašen četnikom ?
Mračajski proto

#18257 Re: Farma

Post by Mračajski proto »

DoZeN wrote:da je navijac Arsenala,razvio bi sal Arsenala-nigdje veze :?
:-)
gnjev

#18258 Re: Farma

Post by gnjev »

iscrtani čovek wrote:
thesting wrote:
Picajzla wrote:KOMENTAR NA CLANAK O POBJEDI MEME :shock: :shock: :shock: :shock:
Da ne citiram sliku. Bas malo pogledah komentare na njihovim portalima i vecina su slicni, kako je sramota da "poturica" pobijedi i da treba Pink ugasiti i slicno. Mada su to portali nekih trac novina pa se nadam da to nije reprezentativan primjerak kako vecina Srbije razmislja. Ovdje bi vecini bilo drago i da je Sha pobjedio, pa i Goca.
Pa nisam baš stekao takav utisak, kad god sam pogledao ovu temu bila je prepuna nacionalizma, zadnjih strana i pogotovo.
Recimo komentar kako Era peva ,,Bosno moja mila...'' ? Kako to, ovde su ga neki proglašavali četnikom, a njemu ne smeta da peva to ? Samo se vidi trn u tuđem oku, ne vidi balvan u svom. Kukali ste nedeljama kako je Farma nameštena, kako ne može niko iz Bosne pobediti, kako su Vesna, Era itd ,,četnici'' i da ne nabrajam dalje.

Uzgred Memin prijatelj u studiju je javno zahvalio toj strašnoj i za Memino zdravlje opasnoj Srbiji , na izvanrednom gostoprimstvu. Voleo bi da jedna Farma bude organizovana i u BIH, pa da vidim kakvi bi vi bili domaćini. Da li bi neko odavde na ,,vašoj'' farmi mogao da nosi svoju nošnju, šal Zvezde ili Partizana, da peva pesme o Srbiji, a da ne bude u roku od pet minuta proglašen četnikom ?
Ne valjamo ni jedni ni drugi jebi ga

Sent from my ST21i using Tapatalk 4 Beta
de balzac

#18259 Re: Farma

Post by de balzac »

SULEJMAN MEMO VELIČANSTVENI :D

:bih:
Igbala

#18260 Re: Farma

Post by Igbala »

DooWhy wrote::lol: :lol: :lol: :lol:

Image

:lol: :lol: :lol:
DoZeN

#18261 Re: Farma

Post by DoZeN »

MLI wrote:
DoZeN wrote:
Prvu farmu nisam pratila ali kazu da je Topalko zasluzio pobjedu, drugu i trecu sam manje-vise pratila pa mogu ti reci da ni Katarina ni Milos nisu bas zasluzili pobjedu.

Rijetko koja pobjeda je :thumbup: za svakoga od nas. Ali, Memina u ovakovoj konkurenciji ( Stanija i on) je svakako :thumbup:
Milos je pobjedio kao i Memo, nacionalna pripadnost se zbila u redove,s time sto je Memo bolji covjek od Losmia, volio bi vidjeti da nekada na Farmi pobjedi neko ko je posten i dobar farmer.
a to su ovde bili Goca,Radojka,Miki Mecava,Danijel,Ljuba itd.
Oligarh

#18262 Re: Farma

Post by Oligarh »

Kir Janja wrote:da je u velikom bratu pobijedila ava karabatic, cak i danasnji split i zadar bi se stidjeli. "nas" memo je vise puta dokazao da je intelektualno i karakterno pandan ave karabatic, iako se moze reci da je ava nesto manje iskompleksirana. memo je i veci laznjak, odlicno samoilustrovan onim salom fk sarajeva oko vrata i ponovljenom neuspjelo populistickom gluposcu kako je i "paja nosio sedmicu".

jedan dio novokomponovanog sarajeva, slika i prilika meme i najnizih "konvertabilnim markama" placenih strasti, veceras slavi. valjda je to i razlika izmedju sela i grada, jednog danas velikog sela sarajeva i osrednjeg gradica zadra.

citam komentare ovdje, posebno posljednjih dvadesetak stranica i po prvi put u zivotu, nakon svega sto se izdesavalo, stidim se sarajeva.

aferim.
Predobro opisano. Da je se ovakav vid populizma usmjerio prema pozitivnim stvarima tipa JMBG protesta, gdje bi kraj bio. Medjutim, narodu koji doživljava masovnu ekstazu zbog pobjeda nekakvi "naših" protiv "njihovih" u reality programima, vrlo teško je objasniti čak i činjenicu da je novac koji je "naš" dobio večeras isplaćen u destinama puta većoj cifri putem glasanja. A kako čujem da je i u septembru ista ova Farma, teško je ne shvatiti ovu toliko dirigovanom "pobjedom" kako bi se ovo mentalno-mazohističko onanisanje javnim mijenjem opskurne tv kao što je Pink i dalje jako učvrstilo kao pošteno nadmetanje. Samo ne znam u čemu! Još kada sam vidio plakate podrške ovom ekspresionisti po Ferhadiji i Titovoj sa populističkim sloganom "Hajmo Bosno, hajmo Hercegovino... glasajte..." shvatio sam zaista u kakvom smo dubokom qrcu!

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
Last edited by Oligarh on 08/07/2013 01:20, edited 1 time in total.
Seljanka

#18263 Re: Farma

Post by Seljanka »

Kir Janja wrote:da je u velikom bratu pobijedila ava karabatic, cak i danasnji split i zadar bi se stidjeli. "nas" memo je vise puta dokazao da je intelektualno i karakterno pandan ave karabatic, iako se moze reci da je ava nesto manje iskompleksirana. memo je i veci laznjak, odlicno samoilustrovan onim salom fk sarajeva oko vrata i ponovljenom neuspjelo populistickom gluposcu kako je i "paja nosio sedmicu".

jedan dio novokomponovanog sarajeva, slika i prilika meme i najnizih "konvertabilnim markama" placenih strasti, veceras slavi. valjda je to i razlika izmedju sela i grada, jednog danas velikog sela sarajeva i osrednjeg gradica zadra.

citam komentare ovdje, posebno posljednjih dvadesetak stranica i po prvi put u zivotu, nakon svega sto se izdesavalo, stidim se sarajeva.

aferim.
:thumbup: :thumbup: :thumbup: I da ja bi se prva zastidjela Avinom pobjedom, ili nekoga njoj slicnom. Zao mi je sto Sha nije uzeo ovo, ili makar Goca B., ali sta je tu je, Memi cestitke.
LEDA

#18264 Re: Farma

Post by LEDA »

iscrtani čovek wrote:
thesting wrote:

Samo izvolite ,dođite. Puno SA BG registracija ,nikome ništa ne fali . I ja mislim da e došlo vrijeme a spustimo loptu i počnemo se gledati u oči,iskreno ,ali da se prethodno dobro pogledamo u ogledalo.
LSD

#18265 Re: Farma

Post by LSD »

_Reds_ wrote:Image

Image
Što je najgore ovo pišu obicni ljudi, a ne politicari....možda te beograđanke srbijanke izgleda dobro i napucano - ali u glavu, u mentalnoj projekciji takvih osoba žive i danas gusle, pojanje o boju na kosovu i slicni mitovi...ovi komentari i mržnja to najbolje potvrđuju....srpska kolektivna svijest je blindirana i tu nema lijeka, izgleda
Last edited by LSD on 08/07/2013 01:20, edited 1 time in total.
Kir Janja

#18266 Re: Farma

Post by Kir Janja »

gnjev wrote:

aferim.
Zajebi ti to on je uzeo 100 hiljada maraka

da, bio je ugrozen, to sve opravdava.
gnjev

#18267 Re: Farma

Post by gnjev »

Kako god Stanijin poraz za mene je pobjeda .

Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#18268 Re: Farma

Post by Velkoski »

Stanija: Čika Ekreme,ja vas gledam kao oca.
Ekrem: Jeb'o te otac...
LEDA

#18269 Re: Farma

Post by LEDA »

Kao što svi znaju Memo nije bio moj favorit . Ali kada ostade sam s eskort damom .........puno je bolje da pobijedi Memo nego vještačka žena u vještačkoj ljubavi :) :bih: :bih: :bih:
TheWatcher

#18270 Re: Farma

Post by TheWatcher »

memo je pobjedio zato sto su glupi bosanci napunili dzepove mitrovicu koji ce sutra da hladi muda na jahti negdje na sredozemnom moru sa svojom gospodjom a vi cete i dalje drkati na klix.ba :D
Igbala

#18271 Re: Farma

Post by Igbala »

Komentar sa njihovog foruma, sad im ne bi smetalo da je bilo još 2-3 iz Bosne samo da se glasovi podijele, šipak :skoljka:
Ali, bez kalkulacija, potpuna je KATASTROFA što je Memo, jedna velika budala koja apsolutno ništa normalno, vredno pažnje i zanimljivo nije pokazala, pa ni nešto puno radila, odneo pobedu. Naravno, sem toga što je musliman, i što je bilo presudno za iste, i jedini razlog za njegovu pobedu. Neverovatno je da smo mi, Srbi, opet dozvolili ovako nešto, nas 2 miliona koji su pratili, da neko nezasluženo pobedi, a Radojka ostane bez toliko zaslužene i mukom stečene nagrade. S T R A Š N O !!!!! :bljak:

Krivicu za to snosi i Pink. Kada su već odlučili uvesti Bosanca na farmu, da bi imao ravnopravan status (a ne da čitava jedna zemlja od 12 koje glasaju stane iza njega i samo njega), trebao je imati još nekoliko zemljaka, makar 2-3, ali, to se nije desilo, tako da, dok smo se mi nadmetali, napljuvali, pravili fan i hejt klubove Staniji i Filipu, i samo o njima razglabali, umesto svi stali iza Radojke i podržali je, kao jedinu Srpkinju, pravu vrednu i radnu ženu, koja zaslužuje nagradu, Memo, niotkuda, kradom, uz pomoć njegove Bosne, odnosi pare ženi i deci.
gnjev

#18272 Re: Farma

Post by gnjev »

Kir Janja wrote:
gnjev wrote:

aferim.
Zajebi ti to on je uzeo 100 hiljada maraka

da, bio je ugrozen, to sve opravdava.
Ne ali mi ovdje preseravamo na forumu a on sa debelom svotom sad negdje potapa splavove .

LSD

#18273 Re: Farma

Post by LSD »

Igbala wrote:Komentar sa njihovog foruma, sad im ne bi smetalo da je bilo još 2-3 iz Bosne samo da se glasovi podijele, šipak :skoljka:
Ali, bez kalkulacija, potpuna je KATASTROFA što je Memo, jedna velika budala koja apsolutno ništa normalno, vredno pažnje i zanimljivo nije pokazala, pa ni nešto puno radila, odneo pobedu. Naravno, sem toga što je musliman, i što je bilo presudno za iste, i jedini razlog za njegovu pobedu. Neverovatno je da smo mi, Srbi, opet dozvolili ovako nešto, nas 2 miliona koji su pratili, da neko nezasluženo pobedi, a Radojka ostane bez toliko zaslužene i mukom stečene nagrade. S T R A Š N O !!!!! :bljak:

Krivicu za to snosi i Pink. Kada su već odlučili uvesti Bosanca na farmu, da bi imao ravnopravan status (a ne da čitava jedna zemlja od 12 koje glasaju stane iza njega i samo njega), trebao je imati još nekoliko zemljaka, makar 2-3, ali, to se nije desilo, tako da, dok smo se mi nadmetali, napljuvali, pravili fan i hejt klubove Staniji i Filipu, i samo o njima razglabali, umesto svi stali iza Radojke i podržali je, kao jedinu Srpkinju, pravu vrednu i radnu ženu, koja zaslužuje nagradu, Memo, niotkuda, kradom, uz pomoć njegove Bosne, odnosi pare ženi i deci.
https://www.youtube.com/watch?v=mXlNhqwkoYU
To je to, ukratko....samo new age verzija
Igbala

#18274 Re: Farma

Post by Igbala »

Sutra u 20h emisija sa Memom i superfinalistima, hoćemo bacati čokove i komentare :mrgreen:
drshh_sa

#18275 Re: Farma

Post by drshh_sa »

ima li video kad memini pricaju o sha?
Locked