Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
veceras tocio na Almiju u Zenici po 2.15 naftu - ne dam 10 feninga vise kod pakaša koji se zovu HIFA.... mjesec dana im ista cijena goriva a u hefti cijena pala 15 posto na trzistu....
Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Pa ja sam kurčina koja je imala muda da sa 18 godina stane na barikadu kada je trebalo i opet bi. Ali to nema veze sa ovom temom. Nemam druge države i ne kukam iako je teško, imam dostojanstva i ono malo ponosa da ne dajem pare firmam čije države nas guze i najradije bi nas potopile. Ovaj mali miš sere po državi pa sam se našo ja da mu pokažem pravac. Eto interesuje li te još šta?
dobro ako si ti kurcina ostali mi nismo.... samo da znas ima nas koji smo imali i po 15-16g pa je uzelo oruzje - samo sto mi je sad krivo sto sad moram slusat patriotometre kao ti da mi vaze o patriotizmu za kojeg me trenutno boli kurac.... upravo zbog takvih kao ti...
Last edited by _mufljuz_ on 10/12/2014 22:02, edited 1 time in total.
[quote="Drvosjeca iz Dejcica Šta da radim u Arabiji, meni je ova država jedina, ti si taj mali miš koji kukaš kako ti država nije ništa dala. Idi bolan iz nje, imaj malo dostojanstva kada tako razmišljaš.[/quote]
nista. ne kukam nego trpim. jebala me za dozvolu za kucu dvije i po godine, jebala me za posao jer su tatini i daidzici vazda bili ispred, jebala me za kredit jer je dopustila kamatu od 12 posto. jebala mi djetinjstvo u ratu, jebala mi roditelje jer je dopustila da im firmu pokradu kriminalci iz islamske zajednice, pa ostanu na ulici goli ko pistolj u sestoj deceniji zivota, jebala me sad jer nemam ni vrtica, ni skole, ni javnog prevoza. i da, ne mijesaju ZEMLJU i drzavu. to nema veze jedno s drugim. zemlju volim ovakvu drzavu prezirem.
Pa ja sam kurčina koja je imala muda da sa 18 godina stane na barikadu kada je trebalo i opet bi. Ali to nema veze sa ovom temom. Nemam druge države i ne kukam iako je teško, imam dostojanstva i ono malo ponosa da ne dajem pare firmam čije države nas guze i najradije bi nas potopile. Ovaj mali miš sere po državi pa sam se našo ja da mu pokažem pravac. Eto interesuje li te još šta?
dobro ako si ti kurcina ostali mi nismo.... samo da znas ima nas koji smo imali i po 15-16g pa je uzelo oruzje - samo sto mi je sad krivo sto sad moram slusat patriotometre kao ti da mi vaze o patriotizmu za kojeg me trenutno boli kurac.... upravo zbog takvih kao ti...
Ma sluš'o si da ne kažem šta, nemoj me bezveze vući za jezik. Sipaj gdje hoćeš boli me neka stvar. Ljudi koji nemaju samopoštovanja možda i ne zaslužuju bolje.
Ned071 wrote:[quote="Drvosjeca iz Dejcica Šta da radim u Arabiji, meni je ova država jedina, ti si taj mali miš koji kukaš kako ti država nije ništa dala. Idi bolan iz nje, imaj malo dostojanstva kada tako razmišljaš.
nista. ne kukam nego trpim. jebala me za dozvolu za kucu dvije i po godine, jebala me za posao jer su tatini i daidzici vazda bili ispred, jebala me za kredit jer je dopustila kamatu od 12 posto. jebala mi djetinjstvo u ratu, jebala mi roditelje jer je dopustila da im firmu pokradu kriminalci iz islamske zajednice, pa ostanu na ulici goli ko pistolj u sestoj deceniji zivota, jebala me sad jer nemam ni vrtica, ni skole, ni javnog prevoza. i da, ne mijesaju ZEMLJU i drzavu. to nema veze jedno s drugim. zemlju volim ovakvu drzavu prezirem.
Pa šta? Ja ne radim dvije godine pa šta bih trebao, uzeti kalaš i zaredati? Nikom nije dobro osim ako nisi dio sistema ili dio političke elite ali nikad neću raditi sam protiv sebe i davati pare Rusima kroz njihove firme i banke sve dok je njihova politika takva kakva je.
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 10/12/2014 22:09, edited 1 time in total.
ja sam imao 6 god kad je poceo rat u sarajevu...geler mi je prosao 3 cm iznad glave,granata pala 50 m isped pa sta ? sad radi toga trebam tjerat nekoga ko mi se nesvidja,ko nemisli kao ja ?!
sve sto sam duzan drzavi platim kroz porez i to je to..nedam im vise nista jer ni oni meni nisu dali, niti daju,apsolutno nista...isto kao ni druge zemlje....i ako ce me ruska nafta i rusi pljackat manje od patriota onda nek me radije oni pljackaju
Last edited by nocnaptica986 on 10/12/2014 22:13, edited 1 time in total.
Ned071 wrote:jebes drzavu u kojoj neko nema posla dvije godine. toliko od mene
Još gora opcija ti je da radiš a da ne primaš platu 3-5 godina. Uvijek ima gore od goreg.
Izvinjavam se ako sam malo pretjerao sa riječnikom nisam nikoga htio uvrijediti ali fakat ne mogu da razumijem i nemam razumijevanja da se gorivo sipa na Gazpromu i da se pare ostavljaju ruskim firmama. Svako ima pravo izbora za svoje pare hvala bogu ali ne govorim ja bez veze ili nekog hira protiv Gazproma ili Sberbank pa upratite malo ljudi šta sve Rusija kroz RS radi i šta bi sve bila spremna napraviti samo ako se ukaže prilika. Toliko od mene na ovoj temi.
Znas sta bi ti Amerika uradila,samo ako joj interes zahtjeva. Raselila bi nas sviju u Africku pustinju ili dzunglu na Borneu,a naselila svoje red-neck krkane. Nema vjecnih neprijatelja kod njih. Samo interes zapamtite.
A sad nastavimo o cijenama.
Prije pisanja komentara bi dobro bilo da znamo profil korisnika. Mislim nije isto kada neko ko radi za 600 KM ide na Gasprom gdje je jeftinije i neko kome caca da kada god zine 50-100 KM za gorivo pa ga boli q i ide gdje hoce.
Ukoliko ovaj prvi ide gdje je skuplje iz nekih "patriotskih" razloga onda je za mene cista budala.
idi onda iz nje (povedi i ostale slične tebi), biće ti lakše a i nama bez tebe.
bez uvrede,ali,koji si ti kurac da nekog tjeras i govoris mu da ide
Ned071 wrote:
to ti provala?
ne....samo surova realnost
Pa ja sam kurčina koja je imala muda da sa 18 godina stane na barikadu kada je trebalo i opet bi. Ali to nema veze sa ovom temom. Nemam druge države i ne kukam iako je teško, imam dostojanstva i ono malo ponosa da ne dajem pare firmam čije države nas guze i najradije bi nas potopile. Ovaj mali miš sere po državi pa sam se naš'o ja da mu pokažem pravac. Eto interesuje li te još šta?
Izgleda da si ti ovca koja je naučila da pase gdje je nauče. Ja bih vala bio profitijer, ili bih se ispalio van ove džamahirije. Ne mogu da vjerujem da neko sipa skuplje gorivo, jer je eto kao vlasnik firme domaći Koji mentalni sklop moraš biti da izbijaš sebi iz džepa pare
memo nam svjesno ubacuje ,pravi, konfuziju ,jer kao što neko reče možda je nekako vezan za konkurenciju a inaće u Buća P. na Hifi piše na automatu 10kf jeftinije za keš ,znači 2,26 -10=2,16 danas gledano pozz
Ma Hifa isto kupuje gdje ce imati najvecu mogucu marzu. Sutra ne daj Boze,gluho bilo da Ratko otvori rafineriju sa najpovoljnijim cijenama,mladi musliman Ahmetlic bi kod njega kupovao.
selma 83 wrote:memo nam svjesno ubacuje ,pravi, konfuziju ,jer kao što neko reče možda je nekako vezan za konkurenciju a inaće u Buća P. na Hifi piše na automatu 10kf jeftinije za keš ,znači 2,26 -10=2,16 danas gledano pozz
Kako sad to raja placa jos gorivo . Ja znam za kes naspi i goni.
meni nije jasno što na makar jednoj pumpi u Sarajevu hifa, ep i ostali ne smanje cijenu na 2,01, zašto se ne odreknu na samo jednoj pumpi veće zarade? porasli bi svima u očima, a ne bi im ovako opravdano jebavali mater
evo recimo ova hifa na stupu da to uradi...mislim da bi bio red do tramvajske stanice
niko se ne bi peglao i išao na gazprom pa se vraćao preko petlje opet vamo...nego bi tu sipali...ali ne, bolje izgubiti 1000 kupaca, ali ko idiot držati 10 i više feninga veću cijenu...još ti na hifi često ne izdaju račun, znači uzmu i pdv sebi
p206 wrote:meni nije jasno što na makar jednoj pumpi u Sarajevu hifa, ep i ostali ne smanje cijenu na 2,01, zašto se ne odreknu na samo jednoj pumpi veće zarade? porasli bi svima u očima, a ne bi im ovako opravdano jebavali mater
evo recimo ova hifa na stupu da to uradi...mislim da bi bio red do tramvajske stanice
niko se ne bi peglao i išao na gazprom pa se vraćao preko petlje opet vamo...nego bi tu sipali...ali ne, bolje izgubiti 1000 kupaca, ali ko idiot držati 10 i više feninga veću cijenu...još ti na hifi često ne izdaju račun, znači uzmu i pdv sebi
Boli vlasnika hife kurcina sta levati poput mene, tebe i ostalih misle o njemu. Vlasnik hife vozi helikopter, mercedesa od 500.000+ hiljada, ima par stanova, kuca, vikendica itd. I dodju mi telece glave poput meme i co. pricati o patriotizmu? Pa nek on, kao milioner, pokaze patriotizam i smanji cijenu nama korisnicima. Svi cemo sipati kod njega.
p206 wrote:meni nije jasno što na makar jednoj pumpi u Sarajevu hifa, ep i ostali ne smanje cijenu na 2,01, zašto se ne odreknu na samo jednoj pumpi veće zarade? porasli bi svima u očima, a ne bi im ovako opravdano jebavali mater
Boli vlasnika hife kurcina sta levati poput mene, tebe i ostalih misle o njemu. Vlasnik hife vozi helikopter, mercedesa od 500.000+ hiljada, ima par stanova, kuca, vikendica itd. I dodju mi telece glave poput meme i co. pricati o patriotizmu? Pa nek on, kao milioner, pokaze patriotizam i smanji cijenu nama korisnicima. Svi cemo sipati kod njega.
baš si teleća glava
šta tek vozaju rusi, i sam gaspromov gazda i tonegdje tamo u Rusiji, ovaj bar kupuje i IMA ovdje
S obzirom da od zaključka na ovoj temi zavisi budućnost naftne industrije u BiH, predlažem da usvojimo slijedeći, kompromisni zaključak: "Ukoliko je cijena i kvalitet goriva ista i ukoliko su benzinske pumpe podjednako udaljene od mjesta stanovanja, prednost dajemo domaćim pumpama".