DaffyDuck wrote:Ja nisam "tibras", pa nije ni moj Tihomir![]()
Najbolje da se svaka travka u gradu pokrije betonomI kojim ba, tudjim parama?? O cemu pricas? Jesu li se ti "investitori" rodili na toj zemlji ili je mozda kao djedovinu naslijedili?? Oni sa svojim novcem nek rade sta hoce, samo bi ja sve odgovorne, za ekspresna mijenjanja dozvola i urbanistickih planova u zatvor zatvorila.
Karikirao sam naravno, i ovo za vjerske objekte i sve ostalo, al to uvijek upali ove dežurne pacijente....
Naravno da sam protiv divljih gradnji, podmićivanja radi promjene urbanističkih planova, previsokih zgrada....
Nažalost živimo na prostorima koji su siromašni i uvijek su takvi i bili, u gradu u kojem gotovo ne postoji javni prevoz, nezaposlenost, tuga, jad i čemer... I u onda ovdje drže dersove ljudi kojima smetaju bilo kakvi investitori, Rusi, Arapi, Tihomiri iz Kiseljaka, Srbi, Al-Šidiji, Uniprometi, Radončići, Sandžaklije, Maleziac Tan, Amerikanaci... Niko im neodgovara, jer pravi selo od njihovog rodnog grada...
Opet kažem, ne podržavam divljačku izgradnju nitii bilo kakve mućke koje su evidentne, ali nažalost mi smo osuđeni na te i takve investitore, i bolji nam neće doći jer postoji milion boljih mjesta na svijetu da se uloži svoj novac.